ben yazdırmadım eczanaden makinesiyle aldım hepsi 35 tl idi bakalım çubuklar ne kadar sen yazdırdın galiba sen ne kadar ödedin senin diyette yumurta yok galiba ben her sabah 1 yumurta yiyorum bebek için bence sende yesen iyi olur şekeri etkilemiyor bir meyveni çıkart yeine yumurta ekle ben çıkıcam kızlar gözleim sulanıyor yine hepinize iyi geceler
kıslar kızlarr
akşam benim çok ağrım oldu
iş çıkışı markete uğradım
bişiyler aldım dönerken yolda kalakaldım
bebek sağıma döndü orda top gibi kaldı karnıma batıyodu resmen...
kasıldım adım atamadım nefesim kesildi...
5 dak yolu 20.dakikada gidebildim
sabahta yine aynısı oldu evden çıkıyorum 2 .dak.yürümeden aynı yere döndü yine kasıldım
sizede oluyormu böyle?
çok korktum yaw niye böyle oluyor acaba :26:
yarın dr.gidicem
canım çubukları devlet ödemiyomuş.50 tanesi 35 tl.özellikle dün tekrar eczaneye gittim sordum
bu arada aralcım sabah 8:30 ölçtüm 90 dı aç sonra dediğin gibi 9:30 ölçtüm 159 çıktı çok dimi of ya napıcam ben anlamadım 2 saat sonra ölçünce daha az çıkıyor........gidip sorayım ben bugün böyle olmıcak...
.
canım çubukları devlet ödemiyomuş.50 tanesi 35 tl.özellikle dün tekrar eczaneye gittim sordum
bu arada aralcım sabah 8:30 ölçtüm 90 dı aç sonra dediğin gibi 9:30 ölçtüm 159 çıktı çok dimi of ya napıcam ben anlamadım 2 saat sonra ölçünce daha az çıkıyor........gidip sorayım ben bugün böyle olmıcak...
sedacım açlık çok iyi 1.saatte çok yüksek değil,düşürülebilir yani..eğer 1.saatte ölçeceksen 140 altında,2.saatte ölçersen 120 olması lazım canım..
kızlar birde beyin gücünüzü kullanın eğer şekerim yüksek kesin derseniz otomatikmen yükseliyo,kendi kendinize telkin edin şekerim düşüyo diye beyinde ona göre insülin üretiyo..
Günaydın herkese, offf sabah sabah cnm sıkıldıHafta sonu bi ev buldum içime çok sindi,demin emlakçı aradı ki kapora vermiş birisi eve (( herhalde ben taşınamayacağım..Taşınamadığım içinde birşey almıyorum hiç,dua edin kızlar bana Allah en kısa zmnda bi ev nasip etsinde taşınıyim bir an önce..Çok kafaya takıyorum,sıkıntı yapıyorum belkide bundan dolayı şekerim çıkıyor
kıslar kızlarr
sabahta yine aynısı oldu evden çıkıyorum 2 .dak.yürümeden aynı yere döndü yine kasıldım
sizede oluyormu böyle?
yarın dr.gidicem
kıslar kızlarr
sizede oluyormu böyle?
yarın dr.gidicem
günaydın canım bana tam öyle değildi evde falan oluyo bi kramp griyo sanki kitleniyorum.hemen yatıyorum.
Günaydın herkese, offf sabah sabah cnm sıkıldıHafta sonu bi ev buldum içime çok sindi,demin emlakçı aradı ki kapora vermiş birisi eve (( herhalde ben taşınamayacağım..Taşınamadığım içinde birşey almıyorum hiç,dua edin kızlar bana Allah en kısa zmnda bi ev nasip etsinde taşınıyim bir an önce..Çok kafaya takıyorum,sıkıntı yapıyorum belkide bundan dolayı şekerim çıkıyor
cidden mi....ben de sadece ben mi korkuyorum bundan acaba diyordum...pek dile getirmek de istemiyordum şahsen...bana da cesaret verin kızlar..çok ihtiyacım var...:18:
blue-can
korkulacak bişey yok
allah bize bu bebeği verdiğine göre nasıl bakıcağımız konusundada yardımı olucaktır
günaydın semacanım...
bende şimdiye kadar böyle birşey olmadı semacan...şu erken kasılma dedikleri olay belki de...:26:korkulacak birşey değildir ...
benimki kasılma ama rahimde değil
bebek sağ yanımda toplanıyor orası kasılıyor
sağ tarafıma kasılıp kalıyorum
canım bende de oluyor bazen ama ben çok yürüdüysem yada yorulduysam sanı gibi kasığıma saplanıyor adım atamıyorum korkulacak bişey yoktur yorduysan kendini ondan olmuştur cnm
tuğba
kasıkalrıma vuran ağrı değil
sadece sağ yanıma vuran ağrı
yorgunluktan değil yawww
günaydın kızlar...
semacım..dediklerin bendede oluyo..önce nette araştırdım korktum,kimi diyo erken doğum sebebi bu ağrılar falan filan.dr.sordum..bunlara yalancı sancı deniyomuş.rahim kasları kendini doğuma hazırlamak için antreman yapıyomuş.korkacak bir durum değilmiş ama 1 saatin içinde 4 den fazla ve 1 dakikadan uzun sürerse tehlikeli olabilirmiş o zaman dr.gidip nts ye girmekte fayda var.bazende bebek büyüdüğünden dolayı,bağırsaklar geri gidermiş yani organların hareketleride ani kasılma ve sancılara sebeb olabilirmiş..çok fazla ayakta kalma,uzanma,ellerinde yük taşıma,topuklu giyme,çok fazla eğilip doğrulma,çok sıcak suyla duş alma dedi doktorum bana.
günaydınn nazooo
benimki bir tuhaf çünkü rahimde kasılma ağrım falan yok
bebeğin büyüdüğü için falan olabilirmi acaba
akşama kadar oturuyorum
yük ve eşya taşıyorum malum akşamalrı ekmek süt meyve gibi
cidden mi....ben de sadece ben mi korkuyorum bundan acaba diyordum...pek dile getirmek de istemiyordum şahsen...bana da cesaret verin kızlar..çok ihtiyacım var...:18:
kızzz rapu ne ediyonarkadaşın için hayırlı olsun canım şimdi sen ona şöle yap böle yap der yön gösterirsin nede olsa epey yol katettik bu ara ne kadar çok hamile haberi duydum bende arkadaşım sanki millet beni bekliomuş 2011 bebek patlaması yaşayacak sanırım
sen bu sıkıntından daha öncedende bahsetmiştim semacım. neden oluyor bende merak ettim bak..biran evvel sor doktra
geçmiş olsun canım artık ağrılar sızılar hepimizi yoklamaya bşladı bende dün gene kasıklarımda ağrı hissettim tam idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırdım bugün gene doktordan geliyorum... Nedir bu kasık ağrısı anlayamadım... kızlar ayaklarımı görseniz yünlü çorap üstüne yün patik ve üstüne tozlukları çekiyorum vallahi...
teşk.ederim duncann
sanada geçmiş olsunnn
oyy ayakalrın terler anlamazsın yine üşürsün
1 yün 1 normal çorap yeterli değilmi:26::26:
GÜNAYDINNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
rapunzeln+
nazo7
aral+
semaysem
Tito
dafnetugba
GÜNAYDINNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
rapunzeln+
nazo7
aral+
semaysem
Tito
dafnetugba
teşk.ederim duncann
sanada geçmiş olsunnn
oyy ayakalrın terler anlamazsın yine üşürsün
1 yün 1 normal çorap yeterli değilmi:26::26:
günaydın canımcım hoşgeldin .....GÜNAYDINNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
rapunzeln+
nazo7
aral+
semaysem
Tito
dafnetugba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?