2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım çubukları devlet ödemiyomuş.50 tanesi 35 tl.özellikle dün tekrar eczaneye gittim sordum
bu arada aralcım sabah 8:30 ölçtüm 90 dı aç sonra dediğin gibi 9:30 ölçtüm 159 çıktı çok dimi of ya napıcam ben anlamadım 2 saat sonra ölçünce daha az çıkıyor........gidip sorayım ben bugün böyle olmıcak...

günaydın canım bana tam öyle değildi evde falan oluyo bi kramp griyo sanki kitleniyorum.hemen yatıyorum.

Seda canım üzülme...doktorunla konuş bakalım....

Günaydın herkese, offf sabah sabah cnm sıkıldı Hafta sonu bi ev buldum içime çok sindi,demin emlakçı aradı ki kapora vermiş birisi eve (( herhalde ben taşınamayacağım..Taşınamadığım içinde birşey almıyorum hiç,dua edin kızlar bana Allah en kısa zmnda bi ev nasip etsinde taşınıyim bir an önce..Çok kafaya takıyorum,sıkıntı yapıyorum belkide bundan dolayı şekerim çıkıyor

inşaallah gönlüne göre çok daha iyi bir ev bulursun canım..elbetteki şekeri tetikleyen en önemli şey stres,üzüntü...

sen bu sıkıntından daha öncedende bahsetmiştim semacım. neden oluyor bende merak ettim bak..biran evvel sor doktra

geçmiş olsun canım artık ağrılar sızılar hepimizi yoklamaya bşladı bende dün gene kasıklarımda ağrı hissettim tam idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırdım bugün gene doktordan geliyorum... Nedir bu kasık ağrısı anlayamadım... kızlar ayaklarımı görseniz yünlü çorap üstüne yün patik ve üstüne tozlukları çekiyorum vallahi...

Canım bozma moralini düzelir inşallahh...

Seni en iyi ben anlarım heralde az ev arayıp durmadım bikaç ay önce hey gidi günler hey Rabbim hayırlısını versin canım...

Dafne tuğba tatlım alıntı yapmayı unuttum yazına ama sanada geçmiş olsun canım... Dikkat etmek lazım artık ya.. bende bi doktora gittim geldim belim çatlıyo ağrıdan...

Yavrular Günaydınnnnn güzel birgün olur inşallahhhh gününz bebişlerinizle... Ben dün kızanımı gördüm rüyamda doğmultu üstünde bir elbise babannesinin kucağındaydı...Maşalllah kızıma

kızlar bişi sorcam size sizinde bikini bölgenizde ağrı oluyormu dün araştırdım çatı kemiklerimiz açılıyomuş ondan olurmuş orda ağrı ama benimki fazla heralde ayrılcak çatılar benim

west life arkdaşımız yeni bir topik açtı doğum yapıcağımız hastanelerle ilgili bilgi bakın derim hepimize faydası olur hepimiz paylaşırız bilgileniriz kızlarrrrr....

cidden mi....ben de sadece ben mi korkuyorum bundan acaba diyordum...pek dile getirmek de istemiyordum şahsen...bana da cesaret verin kızlar..çok ihtiyacım var...:18:

valla blucum korkuyorumki nasılllll zaman yaklaştıkça endişelerim artıyo..allah güç kuvevt verecektir herhalde

iyiym kuşummm sen nasılsınnn
sorma kıdemli hamile oldum bende herkeslere akıl veriyom :82:

kızlar yafrular korkmayın Rabbimin izniyle hepimiz bakıcaz bebeklerimize... Tabi ki napcaz ne edicez endişesi bende de var ama Allah kolaylığını hepimize vercektir diye düşünyorum.. Şimdiden üzmeyin bakim kendinizi....

titocum canım yaa
inşallah gönlüe göre bi ev bulursun..zor valla haklısın

sen bu sıkıntından daha öncedende bahsetmiştim semacım. neden oluyor bende merak ettim bak..biran evvel sor doktra

evet öncedende oluyodu ama 15-20 dakk yürüyüşten sonra oluyodu
akşam servisten indim 2 dakk yürüdüm başladı
akşam eve kendimi zor attım çok korktum
sabah hemen yeni doktorumdan randevu aldımm
inş.sıkıntı olmaz

günaydın arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir gün diliyorum hepimize... semacan tuğba geçmiş olsun kızlar ...semacım bende de bazen bebek top gibi oluyormuş gibi bir his oluyor ve dün akaşam bende de alt kısımda hafif ağrılar oldu ay insan tedirgin oluyor bundan sonraki süreçtwe bu şekilde ağrılı sızılı geçireceğiz herhalde allahım korusun kuzularımız vaktinde gelir inşallah.....SEDA cım canım panik yapma sen diyetini yapıyorsun arada yüksek çıkabilir birde sen çok takıyorsun bu işi ondan da yüksek çıkmış olabilir sıkma canını nazo nunda dediği gibi beyinde bitiyor iş düşünce gücü benim şekerim çok iyi normal seviyelerde diye düşün alçak ya da yüksek dir diye düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…