2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım..bende çok tez canlıyımdır aklımda bir şey varsa hemen netleşşin isterim...ama bazen bu durum iyi bazende kötü oluyor...şimdi bebişin eşyaları için sabırsızlanıyorsun yerleştirmek için birde tabi taşınma telaşıda sıkıntı yaratıyordur sende ama hayırlısı olsun canım....sıkma canını şekerin de yükselmesin..herşey olacagına varıyor sonuçta....dualarımzı seninle..

günaydınnn
oyy hayırlara gitsin inş...
da neden babaannesinin kucağında

benim önceden oluyodu hafif şiddetli
dün benimde oldu baya hissettim yanii
bende çok oturmaktan sanıyodum :26::26:
şimdiden doğum sancılarını hissediyorum korkarak ve gereğinden fazla abartarak hemde
cıkk ben normal yapamıycamm
o kadar tırısss geliyor yaniii

:18:siz hamile haberi alıyosunuz bende 1 haftada 2 tane erken doğum haberi aldım..çok tırsıyorum...Allahım cümlemizin meleklerini zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..

ne güzel bir rüya görmüşün :) canım benimde sol kasıgım çok hareketli oldugum günler agrıyor...yani hergün ağrıyor.....erekn doğumla ilgili hem bir şeyler okuyup bilinçlenmek istiyorum hemde aklıma takılıp kendi kendime belirti yaratmaktan çekiniyorum....

Güanydın arallllll

sana da günaydın canım bugün atraksiyonun varmı bu ara artık dinlenmeye geçsen iyi olur ..aynı bölgedeki ağrı dün bende de oldu şaşırmıştım orası neden ağrır ki diye demek çatı büyüyor

merhaba canım...kaçıncı haftaalrda gerçekleşen erken doğumlar acaba.....34 ten sonra mı yoksa şimdilerdemi ????

:18:siz hamile haberi alıyosunuz bende 1 haftada 2 tane erken doğum haberi aldım..çok tırsıyorum...Allahım cümlemizin meleklerini zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..

şekerli ve tatlı hamişler bişey sorcam,bana dr.3 haftalık diyetten sonra tekrar gelip 100 lük ölçüm yapıcaz dedi.sizlerden istemediler mi?

günaydın kızlar çok fazla aranızda olamıyorum hepinizi özledimmm..

semacann benimde çok yürüdüğüm zaman hızlı yürüdüğüm zaman karnım taş gibi oluyor ve bebek bi yere toplanıyor sanki.. doktora hiç sormadım ama kendi kendime fazla hızlı yürümemem gerektiğine inandım..

hepinizi kocaman öpüyoruz kızımla sizinle doya doya görüşmeyi evimize saklıyoruz sanıyorum son 15 gün tekrar görüşmek üzre ..

şekerli ve tatlı hamişler bişey sorcam,bana dr.3 haftalık diyetten sonra tekrar gelip 100 lük ölçüm yapıcaz dedi.sizlerden istemediler mi?
canım ben sordum dr abir daha gerek yok ölçüme diyete sonuna kadar devam dedi

deme yawwww
ozaman hemenn semacan iş başına geçer

allahımm

şuanda her nerede hamile bayan varsa
hepsine hayırlı doğumlar nasip et yarabbim
allahıımm
hepimizin bebeklerini vakti zamanı dolduğunda sağıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip et
allahım
tüm anne adaylarına güç kuvvet sabır kolaylıklar ver
hepimize sağlık sıhhat nasip et..
kimsenin karşısında küçük düşürüp mahçup etme kimsenin karşısında utandırma
eksiklerimizi sen tamamla yarabbimm

amiinnn amiin amiinnn

merhaba canım...bende elinil karnımı koyunca o toplanma olayaını okuduktan sonra kendi kendime kontrol eder oldum.. ama daha önce hamilelelik tecrübesi yaşamadığımdan nasıl birşey o toplanma bilmiyorum ve kendi kendime uyduyorum bir şeyler.....buda stres yapıyor....daha kzımın giyiislierini yıkamıyacaktım mobilyayı bekliyordum ama acil durum için bugun yıkıcam.....

günaydııınnn
hoşgeldiinnn
hemen hemen aynı şeyden bahsediyoruz
sadece son zamanlarda olduğu bölgeyi çok fazla acıtıyor ve nefesimi kesiyor
15 gün daha burdasın ollleyyyy

günaydın hoşgeldin tatlım özletiyorsun kendini aynı şekilde çok yürüyünce bana da aynısı oluyor SEMACAN yazdım ama arkada kldığı yazdığım görmedin geçmiş olsun atık doğum antremanlarımız başladı dikkatli olmalıyız ve sıklaşırsa direk dra gitmek gerekir

aminnnnnnnnn................................

Günaydınn kıslar nasılsınız herkes iidir umarım geçmişi okuyamadım dün akşam dr randevumuz vardı kızımız 1050 kilo olmuş boyu 35 cm dedi gelişimi gayetiyi erken doğum riski yok hersey cok güzel seyrediyor dedi benim kilomunda gayet iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi doğum için 30 nisan dedi su doğum jelini sorduk kullanırız tabi isterseniz dedi uygulanmaya başlanıyor yavaş yavaş dedi vajinayı kayganlaştırdığı için bebeğin kolay cıkmasını sağlıyor dedi doğuma 20 gün kala alırsınız dedi ayakları aşşağıda olduğu için süğrekli idrara cıkarsın dedi henüz yan yatıyor bizim kız zamanla döner inşallah cünkü normal doğum yapmayı cok istiyorum. Bu arada benim şekerim tokluk 150 çıkmıştı biraz fazlaydı yani onun içinde sütlü tatlılarıda kesti sadece meyvesuyu iç dedi ağır tatlılardan falan uzak duruyordum ama artık recel bal ve cikolatada yok hayırlısı olsun da yemesemde olur bizde böyle kızlar haberler umarım hepinis iisinizdir.

aral gördümm msj.cvp bilem yazdım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…