Günaydın herkese, offf sabah sabah cnm sıkıldıHafta sonu bi ev buldum içime çok sindi,demin emlakçı aradı ki kapora vermiş birisi eve (( herhalde ben taşınamayacağım..Taşınamadığım içinde birşey almıyorum hiç,dua edin kızlar bana Allah en kısa zmnda bi ev nasip etsinde taşınıyim bir an önce..Çok kafaya takıyorum,sıkıntı yapıyorum belkide bundan dolayı şekerim çıkıyor
Yavrular Günaydınnnnn güzel birgün olur inşallahhhh gününz bebişlerinizle... Ben dün kızanımı gördüm rüyamda doğmultu üstünde bir elbise babannesinin kucağındaydı...Maşalllah kızıma
kızlar bişi sorcam size sizinde bikini bölgenizde ağrı oluyormu dün araştırdım çatı kemiklerimiz açılıyomuş ondan olurmuş orda ağrı ama benimki fazla heralde ayrılcak çatılar benim
west life arkdaşımız yeni bir topik açtı doğum yapıcağımız hastanelerle ilgili bilgi bakın derim hepimize faydası olur hepimiz paylaşırız bilgileniriz kızlarrrrr....
Yavrular Günaydınnnnn güzel birgün olur inşallahhhh gününz bebişlerinizle... Ben dün kızanımı gördüm rüyamda doğmultu üstünde bir elbise babannesinin kucağındaydı...Maşalllah kızıma
kızlar bişi sorcam size sizinde bikini bölgenizde ağrı oluyormu dün araştırdım çatı kemiklerimiz açılıyomuş ondan olurmuş orda ağrı ama benimki fazla heralde ayrılcak çatılar benim
west life arkdaşımız yeni bir topik açtı doğum yapıcağımız hastanelerle ilgili bilgi bakın derim hepimize faydası olur hepimiz paylaşırız bilgileniriz kızlarrrrr....
Hımmms bunu hiç düşünmemiştim.... Doğru olabilir bak...
Güanydın arallllll
:18:siz hamile haberi alıyosunuz bende 1 haftada 2 tane erken doğum haberi aldım..çok tırsıyorum...Allahım cümlemizin meleklerini zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..
canım ben sordum dr abir daha gerek yok ölçüme diyete sonuna kadar devam dedişekerli ve tatlı hamişler bişey sorcam,bana dr.3 haftalık diyetten sonra tekrar gelip 100 lük ölçüm yapıcaz dedi.sizlerden istemediler mi?
sağol canım öyle yapıcam daha pozitfi düşüncemcanım çubukları devlet ödemiyomuş.50 tanesi 35 tl.özellikle dün tekrar eczaneye gittim sordum
bu arada aralcım sabah 8:30 ölçtüm 90 dı aç sonra dediğin gibi 9:30 ölçtüm 159 çıktı çok dimi of ya napıcam ben anlamadım 2 saat sonra ölçünce daha az çıkıyor........gidip sorayım ben bugün böyle olmıcak...
sedacım açlık çok iyi 1.saatte çok yüksek değil,düşürülebilir yani..eğer 1.saatte ölçeceksen 140 altında,2.saatte ölçersen 120 olması lazım canım..
kızlar birde beyin gücünüzü kullanın eğer şekerim yüksek kesin derseniz otomatikmen yükseliyo,kendi kendinize telkin edin şekerim düşüyo diye beyinde ona göre insülin üretiyo..
geçmiş olsun canım artık ağrılar sızılar hepimizi yoklamaya bşladı bende dün gene kasıklarımda ağrı hissettim tam idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırdım bugün gene doktordan geliyorum... Nedir bu kasık ağrısı anlayamadım... kızlar ayaklarımı görseniz yünlü çorap üstüne yün patik ve üstüne tozlukları çekiyorum vallahi...
Canım bozma moralini düzelir inşallahh...
canım inşallah düzelir üzme kendini
Seni en iyi ben anlarım heralde az ev arayıp durmadım bikaç ay önce hey gidi günler hey Rabbim hayırlısını versin canım...
Dafne tuğba tatlım alıntı yapmayı unuttum yazına ama sanada geçmiş olsun canım... Dikkat etmek lazım artık ya.. bende bi doktora gittim geldim belim çatlıyo ağrıdan...
günaydın canım tamam takmıcam fazla bu işi artıkgünaydın arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir gün diliyorum hepimize... semacan tuğba geçmiş olsun kızlar ...semacım bende de bazen bebek top gibi oluyormuş gibi bir his oluyor ve dün akaşam bende de alt kısımda hafif ağrılar oldu ay insan tedirgin oluyor bundan sonraki süreçtwe bu şekilde ağrılı sızılı geçireceğiz herhalde allahım korusun kuzularımız vaktinde gelir inşallah.....SEDA cım canım panik yapma sen diyetini yapıyorsun arada yüksek çıkabilir birde sen çok takıyorsun bu işi ondan da yüksek çıkmış olabilir sıkma canını nazo nunda dediği gibi beyinde bitiyor iş düşünce gücü benim şekerim çok iyi normal seviyelerde diye düşün alçak ya da yüksek dir diye düşünme
:18:siz hamile haberi alıyosunuz bende 1 haftada 2 tane erken doğum haberi aldım..çok tırsıyorum...Allahım cümlemizin meleklerini zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..
merhaba canım...kaçıncı haftaalrda gerçekleşen erken doğumlar acaba.....34 ten sonra mı yoksa şimdilerdemi ????
günaydın arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir gün diliyorum hepimize... semacan tuğba geçmiş olsun kızlar ...semacım bende de bazen bebek top gibi oluyormuş gibi bir his oluyor ve dün akaşam bende de alt kısımda hafif ağrılar oldu ay insan tedirgin oluyor bundan sonraki süreçtwe bu şekilde ağrılı sızılı geçireceğiz herhalde allahım korusun kuzularımız vaktinde gelir inşallah.....SEDA cım canım panik yapma sen diyetini yapıyorsun arada yüksek çıkabilir birde sen çok takıyorsun bu işi ondan da yüksek çıkmış olabilir sıkma canını nazo nunda dediği gibi beyinde bitiyor iş düşünce gücü benim şekerim çok iyi normal seviyelerde diye düşün alçak ya da yüksek dir diye düşünme
günaydın kızlar çok fazla aranızda olamıyorum hepinizi özledimmm..
semacann benimde çok yürüdüğüm zaman hızlı yürüdüğüm zaman karnım taş gibi oluyor ve bebek bi yere toplanıyor sanki.. doktora hiç sormadım ama kendi kendime fazla hızlı yürümemem gerektiğine inandım..
hepinizi kocaman öpüyoruz kızımla sizinle doya doya görüşmeyi evimize saklıyoruz sanıyorum son 15 gün tekrar görüşmek üzre ..
günaydın hoşgeldin tatlım özletiyorsun kendini aynı şekilde çok yürüyünce bana da aynısı oluyor SEMACAN yazdım ama arkada kldığı yazdığım görmedin geçmiş olsun atık doğum antremanlarımız başladı dikkatli olmalıyız ve sıklaşırsa direk dra gitmek gerekirgünaydın kızlar çok fazla aranızda olamıyorum hepinizi özledimmm..
semacann benimde çok yürüdüğüm zaman hızlı yürüdüğüm zaman karnım taş gibi oluyor ve bebek bi yere toplanıyor sanki.. doktora hiç sormadım ama kendi kendime fazla hızlı yürümemem gerektiğine inandım..
hepinizi kocaman öpüyoruz kızımla sizinle doya doya görüşmeyi evimize saklıyoruz sanıyorum son 15 gün tekrar görüşmek üzre ..
deme yawwww
ozaman hemenn semacan iş başına geçer
Allahımm
şuanda her nerede hamile bayan varsa
hepsine hayırlı doğumlar nasip et yarabbim
allahıımm
hepimizin bebeklerini vakti zamanı dolduğunda sağıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip et
allahım
tüm anne adaylarına güç kuvvet sabır kolaylıklar ver
hepimize sağlık sıhhat nasip et..
Kimsenin karşısında küçük düşürüp mahçup etme kimsenin karşısında utandırma
eksiklerimizi sen tamamla yarabbimm
amiinnn amiin amiinnn
günaydın hoşgeldin tatlım özletiyorsun kendini aynı şekilde çok yürüyünce bana da aynısı oluyor SEMACAN yazdım ama arkada kldığı yazdığım görmedin geçmiş olsun atık doğum antremanlarımız başladı dikkatli olmalıyız ve sıklaşırsa direk dra gitmek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?