2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aminnnn semacan ağzına sağlık rabbim kabul etsin duazmızı...

erken doğum riksi yükseltir belki onlarda ....rahimsel farklılıgı varssa yada ikiz gebelik ne bileyim işte....iyi düşünmeye çalıştım birden :) allah hepimzin yardımcısı olsun canım....

valla biri 7 aylık,biri 7,5 aylık dediler,haftalarını bilemiyorum net olarak ama ikiside küvezdeymiş.

günaydıınnn
hoşgeldiinnn
ayy ne güzel bebeğini gördünn
maşallahhh bebişine büyümüşş
allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inş..
şekerin için diet vermemiş sana şanslısın

Günaydın canımın içiii :92:

aralcım kuşum günaydın öperim senide çınarınıda

cerncim kolay gelsin yorma kendini çokk

aminnnn aminnnnn aminnnnnnnnn

kızlar bugün yoğunluğum var..bi süre ortada olmamam öperimm hepinizi beni özleyin :79:

merhaba..herşeyin yolunda olması ne güzel....cetvel kadar boyu uzamış kıznın maşllah...bayada kilo almış annesi....
boğa burcu olcak desene....bakalım beklenen doğum tarihim benimde 4 mayıs ama kız olunca erken gelebilir...

AMİNNN...hepimize inşallah....

canikom sana da günaydın kuzunu ve seni bizde kocaman öpüyoruz

Bilmem canım babannenin kucağındaydı işte rüya.... demek tek ben hissetmiyorım çatı ağrılarını kızlar noluyo bize yafffff....

günaydın tatlım... hepimiz ağrılandık desene:))

içine yün çorabı üstüne normal çorabını giymeyi dene daha sıccak olur

Tamam deniycem yafrumsss sağollasın...

Yok atraksiyonum doktora gittim geldim işte o kadr o bilem yetti valla canım...

kızlar hepimizin dikkat etmesi lazım öyle bir döneme girdik bu bebişler naptı yahu bize....

Maşallah bebişine:))

Günaydın canımın içiii :92:

Günaydınlar canımcım

erken doğum riksi yükseltir belki onlarda ....rahimsel farklılıgı varssa yada ikiz gebelik ne bileyim işte....iyi düşünmeye çalıştım birden :) allah hepimzin yardımcısı olsun canım....

tabikii ayrıntılarını bilemiyorum ama vardır mutlak bi sebebi..bunlara kafayı takmayalım bence..hep olumlu şeyleri düşünelim..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,geri kalan zamanımızıda hayırlısıyla tamamlayalım..bizler zamanında çok kolay bir doğumla,çok sağlıklı bebekler dünyay getiriceğiz...değil mi ama...(pozitif düşünmeye devam)

günaydııınnn
hoşgeldiinnn
hemen hemen aynı şeyden bahsediyoruz
sadece son zamanlarda olduğu bölgeyi çok fazla acıtıyor ve nefesimi kesiyor
15 gün daha burdasın ollleyyyy

evet canım sizinle olmak çok güzel..

günaydın canım bende sizi çok özlüyorumm..

kızlar erken doğumdan bahsediyorsunuz valla bende çok tırsıyorum bu aralar ... semacannn dualarına aminnnn canımmm aminnnn rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın..

bende sık sık kontrol ediyorum deneyimli hmilelerimize sormak lazım bu durumu bende daha yıkamayı düşünmüyorum canım tozlanır onlar doğana kadar aman allahım korusun vaktinde gelsin kuzular

Canlar ben bugün aranızda olmam çünkü ablam geldi bize haliyle onu bırakıp oturamıcam....Sizleri öperim ve giderim benide özleyin anam rapu ben seni özledim bilem yafrum öptüm canlarım

Çok teşekkür ederim hepinize,sanki sıkıntılarımı yada sevinçlerimi sizlerle paylaşınca dahada rahatlıyorum insanın çok ihtiyacı oluyor gerçekten bu dönemde anlatıcağı, derdine derman olan insanları bulmak :)) öptüm siziiii bu arada be emir bebk yüzünden oğluşumun adını emir koyucam herhalde :))) çok ttalı baksanıza şuna

evettt
işte bu budur yaniiii

bir aminde bendenn :97::97:

Canlar ben bugün aranızda olmam çünkü ablam geldi bize haliyle onu bırakıp oturamıcam....Sizleri öperim ve giderim benide özleyin anam rapu ben seni özledim bilem yafrum öptüm canlarım

olmuyo ama böyleeeee

harikasın canım secret felsefesini yi benimsemişsin bende çok uygularım bu felsefeyi pozitif düşünce ve gücüne inanırım senin diyet ve şeker ölçümlerin nasıl gidiyor canım

tito
buraya ilk başladığımda emir bebeğe hasta oldum bende
ona baktıkça erkek bebek istiyodum
aman kızım duymasın yoksa yuvarlar beni sağıma doğruuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…