deme yawwww
ozaman hemenn semacan iş başına geçer
allahımm
şuanda her nerede hamile bayan varsa
hepsine hayırlı doğumlar nasip et yarabbim
allahıımm
hepimizin bebeklerini vakti zamanı dolduğunda sağıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip et
allahım
tüm anne adaylarına güç kuvvet sabır kolaylıklar ver
hepimize sağlık sıhhat nasip et..
kimsenin karşısında küçük düşürüp mahçup etme kimsenin karşısında utandırma
eksiklerimizi sen tamamla yarabbimm
amiinnn amiin amiinnn
aral gördümm msj.cvp bilem yazdım sana
valla biri 7 aylık,biri 7,5 aylık dediler,haftalarını bilemiyorum net olarak ama ikiside küvezdeymiş.
Günaydınn kıslar nasılsınız herkes iidir umarım geçmişi okuyamadım dün akşam dr randevumuz vardı kızımız 1050 kilo olmuş boyu 35 cm dedi gelişimi gayetiyi erken doğum riski yok hersey cok güzel seyrediyor dedi benim kilomunda gayet iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi doğum için 30 nisan dedi su doğum jelini sorduk kullanırız tabi isterseniz dedi uygulanmaya başlanıyor yavaş yavaş dedi vajinayı kayganlaştırdığı için bebeğin kolay cıkmasını sağlıyor dedi doğuma 20 gün kala alırsınız dedi ayakları aşşağıda olduğu için süğrekli idrara cıkarsın dedi henüz yan yatıyor bizim kız zamanla döner inşallah cünkü normal doğum yapmayı cok istiyorum. Bu arada benim şekerim tokluk 150 çıkmıştı biraz fazlaydı yani onun içinde sütlü tatlılarıda kesti sadece meyvesuyu iç dedi ağır tatlılardan falan uzak duruyordum ama artık recel bal ve cikolatada yok hayırlısı olsun da yemesemde olur bizde böyle kızlar haberler umarım hepinis iisinizdir.
kızlar yafrular korkmayın Rabbimin izniyle hepimiz bakıcaz bebeklerimize... Tabi ki napcaz ne edicez endişesi bende de var ama Allah kolaylığını hepimize vercektir diye düşünyorum.. Şimdiden üzmeyin bakim kendinizi....
günaydın arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir gün diliyorum hepimize... semacan tuğba geçmiş olsun kızlar ...semacım bende de bazen bebek top gibi oluyormuş gibi bir his oluyor ve dün akaşam bende de alt kısımda hafif ağrılar oldu ay insan tedirgin oluyor bundan sonraki süreçtwe bu şekilde ağrılı sızılı geçireceğiz herhalde allahım korusun kuzularımız vaktinde gelir inşallah.....SEDA cım canım panik yapma sen diyetini yapıyorsun arada yüksek çıkabilir birde sen çok takıyorsun bu işi ondan da yüksek çıkmış olabilir sıkma canını nazo nunda dediği gibi beyinde bitiyor iş düşünce gücü benim şekerim çok iyi normal seviyelerde diye düşün alçak ya da yüksek dir diye düşünme
günaydın kızlar çok fazla aranızda olamıyorum hepinizi özledimmm..
semacann benimde çok yürüdüğüm zaman hızlı yürüdüğüm zaman karnım taş gibi oluyor ve bebek bi yere toplanıyor sanki.. doktora hiç sormadım ama kendi kendime fazla hızlı yürümemem gerektiğine inandım..
hepinizi kocaman öpüyoruz kızımla sizinle doya doya görüşmeyi evimize saklıyoruz sanıyorum son 15 gün tekrar görüşmek üzre ..
deme yawwww
allahımm
allahıımm
hepimizin bebeklerini vakti zamanı dolduğunda sağıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip et
allahım
amiinnn amiin amiinnn
Günaydınn kıslar nasılsınız herkes iidir umarım geçmişi okuyamadım dün akşam dr randevumuz vardı kızımız 1050 kilo olmuş boyu 35 cm dedi gelişimi gayetiyi erken doğum riski yok hersey cok güzel seyrediyor dedi benim kilomunda gayet iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi doğum için 30 nisan dedi su doğum jelini sorduk kullanırız tabi isterseniz dedi uygulanmaya başlanıyor yavaş yavaş dedi vajinayı kayganlaştırdığı için bebeğin kolay cıkmasını sağlıyor dedi doğuma 20 gün kala alırsınız dedi ayakları aşşağıda olduğu için süğrekli idrara cıkarsın dedi henüz yan yatıyor bizim kız zamanla döner inşallah cünkü normal doğum yapmayı cok istiyorum. Bu arada benim şekerim tokluk 150 çıkmıştı biraz fazlaydı yani onun içinde sütlü tatlılarıda kesti sadece meyvesuyu iç dedi ağır tatlılardan falan uzak duruyordum ama artık recel bal ve cikolatada yok hayırlısı olsun da yemesemde olur bizde böyle kızlar haberler umarım hepinis iisinizdir.
deme yawwww
allahımm
allahıımm
allahım
amiinnn amiin amiinnn
canikom sana da günaydın kuzunu ve seni bizde kocaman öpüyoruzGünaydın canımın içiii :92:
aralcım kuşum günaydın öperim senide çınarınıda
cerncim kolay gelsin yorma kendini çokk
aminnnn aminnnnn aminnnnnnnnn
kızlar bugün yoğunluğum var..bi süre ortada olmamam öperimm hepinizi beni özleyin :79:
aminnnn semacan ağzına sağlık rabbim kabul etsin duazmızı...
öenmli değil şekercikkgörmedim tatlım pardon....
aminnnn aminnnnn aminnnnnnnnn
kızlar bugün yoğunluğum var..bi süre ortada olmamam öperimm hepinizi beni özleyin :79:
günaydınnn
oyy hayırlara gitsin inş...
da neden babaannesinin kucağında
benim önceden oluyodu hafif şiddetli
dün benimde oldu baya hissettim yanii
bende çok oturmaktan sanıyodum :26::26:
şimdiden doğum sancılarını hissediyorum korkarak ve gereğinden fazla abartarak hemde
cıkk ben normal yapamıycamm
o kadar tırısss geliyor yaniii
ne güzel bir rüya görmüşün :) canım benimde sol kasıgım çok hareketli oldugum günler agrıyor...yani hergün ağrıyor.....erekn doğumla ilgili hem bir şeyler okuyup bilinçlenmek istiyorum hemde aklıma takılıp kendi kendime belirti yaratmaktan çekiniyorum....
içine yün çorabı üstüne normal çorabını giymeyi dene daha sıccak olur
sana da günaydın canım bugün atraksiyonun varmı bu ara artık dinlenmeye geçsen iyi olur ..aynı bölgedeki ağrı dün bende de oldu şaşırmıştım orası neden ağrır ki diye demek çatı büyüyor
günaydın kızlar çok fazla aranızda olamıyorum hepinizi özledimmm..
semacann benimde çok yürüdüğüm zaman hızlı yürüdüğüm zaman karnım taş gibi oluyor ve bebek bi yere toplanıyor sanki.. doktora hiç sormadım ama kendi kendime fazla hızlı yürümemem gerektiğine inandım..
hepinizi kocaman öpüyoruz kızımla sizinle doya doya görüşmeyi evimize saklıyoruz sanıyorum son 15 gün tekrar görüşmek üzre ..
Günaydın canımın içiii :92:
erken doğum riksi yükseltir belki onlarda ....rahimsel farklılıgı varssa yada ikiz gebelik ne bileyim işte....iyi düşünmeye çalıştım birden :) allah hepimzin yardımcısı olsun canım....
günaydııınnn
hoşgeldiinnn
hemen hemen aynı şeyden bahsediyoruz
sadece son zamanlarda olduğu bölgeyi çok fazla acıtıyor ve nefesimi kesiyor
15 gün daha burdasın ollleyyyy
günaydın hoşgeldin tatlım özletiyorsun kendini aynı şekilde çok yürüyünce bana da aynısı oluyor SEMACAN yazdım ama arkada kldığı yazdığım görmedin geçmiş olsun atık doğum antremanlarımız başladı dikkatli olmalıyız ve sıklaşırsa direk dra gitmek gerekir
bende sık sık kontrol ediyorum deneyimli hmilelerimize sormak lazım bu durumu bende daha yıkamayı düşünmüyorum canım tozlanır onlar doğana kadar aman allahım korusun vaktinde gelsin kuzularmerhaba canım...bende elinil karnımı koyunca o toplanma olayaını okuduktan sonra kendi kendime kontrol eder oldum.. ama daha önce hamilelelik tecrübesi yaşamadığımdan nasıl birşey o toplanma bilmiyorum ve kendi kendime uyduyorum bir şeyler.....buda stres yapıyor....daha kzımın giyiislierini yıkamıyacaktım mobilyayı bekliyordum ama acil durum için bugun yıkıcam.....
Bilmem canım babannenin kucağındaydı işte rüya.... demek tek ben hissetmiyorım çatı ağrılarını kızlar noluyo bize yafffff....
tekrar hayır olsun inş.
babaanne kucağı acaba ne demek ?
kız ona benzemesin bebişinn :26:
çatı ağrısımı bu
oyyyğğğğğğğğğ
merhaba canım..bende çok tez canlıyımdır aklımda bir şey varsa hemen netleşşin isterim...ama bazen bu durum iyi bazende kötü oluyor...şimdi bebişin eşyaları için sabırsızlanıyorsun yerleştirmek için birde tabi taşınma telaşıda sıkıntı yaratıyordur sende ama hayırlısı olsun canım....sıkma canını şekerin de yükselmesin..herşey olacagına varıyor sonuçta....dualarımzı seninle..
tabikii ayrıntılarını bilemiyorum ama vardır mutlak bi sebebi..bunlara kafayı takmayalım bence..hep olumlu şeyleri düşünelim..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,geri kalan zamanımızıda hayırlısıyla tamamlayalım..bizler zamanında çok kolay bir doğumla,çok sağlıklı bebekler dünyay getiriceğiz...değil mi ama...(pozitif düşünmeye devam)
evet canım sizinle olmak çok güzel..
günaydın canım bende sizi çok özlüyorumm..
kızlar erken doğumdan bahsediyorsunuz valla bende çok tırsıyorum bu aralar ... semacannn dualarına aminnnn canımmm aminnnn rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın..
Canlar ben bugün aranızda olmam çünkü ablam geldi bize haliyle onu bırakıp oturamıcam....Sizleri öperim ve giderim benide özleyin anam rapu ben seni özledim bilem yafrum öptüm canlarım
Bilmem canım babannenin kucağındaydı işte rüya.... demek tek ben hissetmiyorım çatı ağrılarını kızlar noluyo bize yafffff....
tekrar hayır olsun inş.
babaanne kucağı acaba ne demek ?
kız ona benzemesin bebişinn :26:
çatı ağrısımı bu
oyyyğğğğğğğğğ
şahsen ben evladımın babaannesine benzemesini istememmmm...ben dururken..
harikasın canım secret felsefesini yi benimsemişsin bende çok uygularım bu felsefeyi pozitif düşünce ve gücüne inanırım senin diyet ve şeker ölçümlerin nasıl gidiyor canımtabikii ayrıntılarını bilemiyorum ama vardır mutlak bi sebebi..bunlara kafayı takmayalım bence..hep olumlu şeyleri düşünelim..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,geri kalan zamanımızıda hayırlısıyla tamamlayalım..bizler zamanında çok kolay bir doğumla,çok sağlıklı bebekler dünyay getiriceğiz...değil mi ama...(pozitif düşünmeye devam)
Çok teşekkür ederim hepinize,sanki sıkıntılarımı yada sevinçlerimi sizlerle paylaşınca dahada rahatlıyorum insanın çok ihtiyacı oluyor gerçekten bu dönemde anlatıcağı, derdine derman olan insanları bulmak :)) öptüm siziiiibu arada be emir bebk yüzünden oğluşumun adını emir koyucam herhalde :))) çok ttalı baksanıza şuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?