2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım nasılsın çoktandır görünmüyordun şeker durumun ne alemde diyet yapıyormusun ev işinide allahım denk getirsin sizin için hayırlı olacak mutlu olacağınız bir ev bulurusnuz inşallah sıkma canını herşey yoluna girer

vallah ben hep öle düşünüyorum hiç takmıyorum..korkmuyorum dersm yalan olur tabiki korkuyorum...şimdi keyfi burun estetiği bile yaptırcak olsam yine korkardım...ama içim rahat çünkü herşey su gibi akıp gidicek....ianancım bu yönde..hastaneye gitiğim zamn bi bakmışım 5 cm açılmış epidurele ,kesiğe bile gerek kalmadan doğum yapıp yürüyerek çıkıcam inşallah....

tek düşüncem şu doğum yönünde 3500 üzerine çıkarsa kzıım normal doğum asla yapmam...fanteziye gerek yok :)

hepimize su gibi doğum nasip etsin...

harikasın canım secret felsefesini yi benimsemişsin bende çok uygularım bu felsefeyi pozitif düşünce ve gücüne inanırım senin diyet ve şeker ölçümlerin nasıl gidiyor canım

fena değil bakalım şimdilik..tatlıyı çok özledim ama.hiçte kilo almıyorum ya dr.normal desede canım sıkılıyo,sanki bebiş büyümüyo gibi hissediyorum.hatta dün bi kaç kişiyi okudum,diyet sonucu bebekleri gelişmediği için diyeti bıraktırmış doktorlar..2 hafta sonra tekrar 100 lük yükleme yapıp ölçeceklermiş..eziyet olsun..

amiinn amiin inş...

tito
buraya ilk başladığımda emir bebeğe hasta oldum bende
ona baktıkça erkek bebek istiyodum
aman kızım duymasın yoksa yuvarlar beni sağıma doğruuu

:))))) yerim senin kızını benn.. Dimi ama şu tatlılığa bak Nie acaba sadece emir bebek var bi tanede Kız bebiş koysalarmışya şuraya :))

ilahi serap...kız sen benden de pozitif çıktın..bi nefeste çocuğu doğurdun,büyüttün...aferim ama hep böle olumlu düşün..ya zaten bu kadar kötü bişey olsa bu doğum olayı dünyada milyarlarca kadın niye tekrar tekrar doğurmayı göze alsın..demek ki çok kolayyyy

Selam Aralcım,işte iyi diyelim iyi olsun :) şeker durumum yarın belli olucak,diet yaptım fakat öyle sıkıda değil..Çok teşekkürler cnm..

kızar ben şimdilik çıkıyhorum işlerim var sonra görüşürüz hepinizi ve kuzularınızı kocman öpüyoruz oğlumla

GÜNAYDINNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
rapunzeln+
nazo7
aral+
semaysem
Tito
dafnetugba
canım ne haber nasılsın özledim seni bi kaçgündür kesintili giriyoum buraya
iyiym kuşummm sen nasılsınnn
sorma kıdemli hamile oldum bende herkeslere akıl veriyom :82:
tatlım iyiyim bende şükür yoğunsun bugün yorma kendini
yavrucum senin şeker ölçümlerin ne durumda sahi
arkadaşım maşallah derine büyüsün inş.dahada seveyim onu ben :) herşeyin normalmiş cnm ne güzel allah nazardan saklasın sizi

bacım o kolay olduğundan değil,kucaklarına aldıklarında önceki herşeyi unuttuklarından kanaklanıyor..doğum kolay olur mu hiç...normal doğum videoları var nette...bir izle bakayım...ben izleyemedim bile...

blue-cann
açtı ağrısı derken ne demek istedin :26::26:
Çatı yazacaktım kıs çatı...çatı ağrısından konuşmuşsunuz ya.... yerim seni semacan...

hayy allahım açtı ne diyorum bende

kimin bebeği ooooo...evet tatlı gerçekten...emirde güzel isim...

ben öle nadir arkadaşlarım tanıyorum ki hamile oldukalrını öğrendikleri an oturuşları, yatışları ve yürüyüşleri hemen anında değişti...bir narin narin diler anlatamam..hiç bir sıkıntıları yokken naz yapıp durdular...onalr bile doğurduysa ben bu işi hallederim...sözüm ona dediğin gibi dünyada kaç kişi bu işi yapıyor ....

onlarınki şımarıklıkmış bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…