2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun yinede zamanında gelsinler 37 haftada artık bebek olmuştur heralde ya,bugun bi kadın 33 te dogurmus cocugunu 1.800 6 yasında gayet sağlıklı ama ilk etapta cok ozel bakım gerektiriyor,şimdi hersey bitti erken dogum telasesi basladı,ben neyi nerden baslayacagımı bilmediğim için geç baslıcam alısverişe ama yatagını hemen alırım

geçmiş olsun canım böbrek ağrın sırtınamı vuruyor,benim böbreğim ağrımıyor ama sırtım cok agrıyor acaba bobreklerdemi bi sorun var

atlatmışsın şeker tahlilini .. Allahtan sonuç iyi çıkmış.... ,
sende zaten birsürü ilaç var ...birde şeker ilaçları düşünemiyorum .....
benimde 15-20 lökosit çıkmıştı .. ilaçsız çok su içerek atlattım ..ama 1 ay sonra gene idrar tahlili yaptır .. ne olmuş bir bak ..
tetanoz 2. dozu olacaksın heralde ...inş .. çok ağrı yapmaz...
iğneyi dolaptan çıkartıyorlar soğuk olduğundan canımız çok yanıyor ..azcık avucunda ısıtınca hemşire acımıyormuş ..... birde hemn koluna buz torbası koy iyi geliyor
slm kıslar....nbr?

slmm .iyilik güzellik . biraz yorgunluk ..
eve geçtin heralde ...

kızlar şu hamile yastıgından alanınız oldumu nasıl kullanışlı bişiymi acaba

almadım. sola dönüp. bacaklarımın arasına yastık koyuyorda yatıyorum ...
ama buhafta sırtımada destek ihtiyacı içindeyim ... yorganı burkup burkup sırt bel desteği yaptım dün akşam
keşke alsaydık aslında ...

geçmiş olsun canım böbrek ağrın sırtınamı vuruyor,benim böbreğim ağrımıyor ama sırtım cok agrıyor acaba bobreklerdemi bi sorun var

tşk.
dr. hamilelikten de olabilir dedi..bebek büyüdükçe organlarımız sıkışıyor..sırtım ve arka tarafımdaki kaburga kemikleri ağrıyor bi de..burda bir arkadaşında kaburgaları ağrıyordu sanırım...
ağrım geçmezse ya da ilerlerse özel usg çektirecem...
şimdilik bol bol su iç dedi dr.um...inş. ilaca gerek kalmaz..

kızlar şu hamile yastıgından alanınız oldumu nasıl kullanışlı bişiymi acaba

ben almadım ama internettekinin aynısından(büyük olan) annem bana yaptı ama ben onu kullanamadım çünkü gece o kadar çok dönüyorum ki hareketlerimi kısıtladı ben kullanamadım annemde kaldı ama son aylarda işime yarar mı bilemem

tşk. nevaracım..
dediğin gibi o kadar ilaçtan sonra bir de antibiyotik düşünemiyorum
birinci tetanoz iğnem bnde ağrı yapmadı..inş. bu da yapmaz..
her gün iğne vurulduğum için alıştım heralde
aslında bnm kan sulandırıcı iğnem de buzdolabunda öyle bir ağrı falan olmuyor ama
göbekten artık zor olmaya başladı.bacaktan da yapamıyorum bir türlü..
koladan başlayacam ama eşimle sattlerimz denk gelmiyor
artık her gün yarım saat ilrleyerek akşama denk getirecem..
sende mi kan sulandırıcı vuruluyordun
?

evet ...ama ben dolapta saklamıyorum ...
birde 2.5 aydır bacaktan yapıyorum artık.. kollarımdan tek elle zor eşimle bizde denk gelemiyoruz ... çok ağrıyınca kollar iş yapmaya engel oluyor .. sadece pazarları eşim kolumdan vuruyor..
en son göbeğim düğüm düğüm olmuştu ... ultrasonu koyunca acıyordu .. pantolonda acıtıyordu ... şimdi göbeğim yenilendi valla ..bacaktan alıştım.... bacaklarım daha çabuk geçiyor

30.haftaya girince bavulu ortaya çıkartıp , içine aklına geldikçe koymak lazım gerekenleri ...
annamm ben bavulu ortada her gördüğümde doğuracak gibi olurum :)))

ben de şimdiye kadar hep kızıma aldım, kendime daha hiçbişey almadım... çanta yapsam bile içine koycak ne pijama ne gecelik var :)))
annem beni evde doğurmuş kendi isteğiyle.. bende niyeyse hep evde doğum yapacakmışımö gibi geliyor :)) sürekli espri yapıyoruz artık bir ebe doktor bulur telde tarif alırız göeği nerden kescez falan diye :)) zaten bu gidişle yaa evde ya arbada doğuracağım ben... çünkü yaa evden hiç çıkmıyorum.. yada bir çıkmaya başlayınca sürekli araba tepesindeyim.. rüyamda arabada sancımın geldiğini gçrü
yorum hep, arabayı parlk edemiyorum bırakamıyoırum falan :)))

eşimin ailesinde bütün çocuklar erken doğmuş...
ailedeki son torun 6,5 aylık doğmuş bir kız çocuğu.. 2 kilo civarında doğmuş..
şu an 10 yaşında, 155 boyunda 60 kilo.. ve hiçbir sağlık problemi yok.. eee tabiki ilk başlarda çok narin bir bakımı olmuş...
diyoz iyiik erken doğmuş, biraz daha kalsa ne olacaktı :)))

inşallah yanımızda birileri varken ..doğum belirtileri başlar ... öyle araba kullanırken falan diye getirme aklına .... birden ani sancılar başlamıyormuş zaten .. sen anlarsın onu canım inşallah...

inşallah yanımızda birileri varken ..doğum belirtileri başlar ... öyle araba kullanırken falan diye getirme aklına .... birden ani sancılar başlamıyormuş zaten .. sen anlarsın onu canım inşallah...

Benin doğumum nisanın son haftası eşimin işinin en yogun oldugu zamanlar,annemde gelemicek gibi olursa ben ne yaparım diye düşünüyorum sancılanırsam çok korkuyorum ya da hadi erken doğmaya kalktı evde sancılandım telefona yetişemedim falan,bizim akrabalardan bi tanesine aklıevvelin biri demişki doğumuna yaklaştıgı gunlerde sıcak suyla banyo yap,bu da yapmış ve banyoda doğurdu kadın

bende o yuzden teredütteyim acaba hareketleri kısıtlarmı ister istemez donuyoruz son haftalarda hareket ihtiyacı daha cok olacak yatarken bilmemki eger cok zorlarsa alabilirirm ben

Maşallah 7 kg falan doğardı heralde,internette hep o haftalarda dogan cocukların yasama sansı cok az falan deniliyor ama elimizde yasayan ornekler var ne güsel

slmm .iyilik güzellik . biraz yorgunluk ..
eve geçtin heralde ...

evet nevraaa..geç yazdım cvbı biraz ama...sen izinli miydin bugün?

ay yazık yaw....nasıl doğurmuş ki banyoda?kendi başına mı?:26:

ayyyy kızlarrrr boynerde acayip bi indirim var okadar güzel montlar varki 25e 27ye düşmüş bide adidasın bi montunu beğendim fuşya rengi yanlış hatırlamıyosam 90dan 63e düşmüş bi bakın gidip boynere şimdiden almak lazım montları hazır indirimdeyken kışa geldiklerinde 1 yaşlarına yakın olacaklar meleklerimizzz

bebişeine maşallah sanada çok geçmiş olsun ... inşallah hafifler ağrıların
yat dinlen ...
gene döner bakarsın annesi

inşallah biran önce iyileşirsin canımmm sıkma canını

hoşgeldiinnn
geçmişler olsunn
allah sıhhat versin
bebeğinede maşşallahhhh
demekki 10 günde baya ilerliyolar
yat dinlen görüşürüz yine

duncan canım geçmiş olsun..bi klup daha kuracas yakında..çişliler klübü

Sağolun kızlar... Evet bende çişliler klübü başkan yardımcılığına adayım sanırım ikinci hastanelik olarak

kızlar...
ateşölçer aldınızmı? ne marka? ben onu almamışım ya :26: önerileriniz varmı

Canım chicconun aldım makattan ve ağızdan ölçüyor fiyatıda uygundu ama tam fiyatını hatırlamıyorum

ayy inşallah hadi bakalım annesinin kuzusu:92:

inşallah bencede....
ohhhhhhh dönmesi süper 28. haftada kadar dönermiş...sonrası dönmesi zor oluyormuş....benimkide döndü :) başını aşağıda hissediyorum hatta bazen çok ayakta kalınca idrar bile laçırıyorum....

Canım başı aşağıdaydı şimdi asıl ters dönmüş poposu aşağıda anlıcaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…