2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet başı aşağıda iase sıkışıyor ....
bend eğildiğimde beni tekmeliyor .... istediği pozisyona sokuyor beni artık .... en sevdiği de yatağa yatınca ben .. ohhh rahat rahat tepiniyor ...

benim beslenme doktorum diyorki .... çay ve kahve dişindaki tüm sulu gıdalar(çorba ,meyve suyu ,ayran süt komposto vb.) sıvı yerine geçiyormuş vucutta ...
çay ve kahve aynen geri atılıyor ... hiç bir faydası yok...kansızlık için bana da kan hapı yerine sabahları 1 kaşık pekmez ve portakal suyu önerdi .. pek uygulamıyorum unutuyorum genelde

hoşgeldin canım..rüyalar endişelerle karışmaya başladı herhalde ben hamileliğimde doğru dürüst rüya görmüyorum

evet cnm bence de ... görüyorsundur da hatırlamıyorsundur ... 8 saatlik uykuda 5-6 tane rüya görürmüşüz
ama hepsini hatırlamak mümkğn değilmiş

kızlar sizce AZRA ismi nasıl biz hala isim bulamadıkk

azra ismi güzel okulda dalga geçerlemi bilmiyorum çocuklar. sağı solu belli olmaz çocukların bizde henüz karar veremedik bende asya ismine taktım bu aralar ama asya avrupa diyip çocuklar dalga geçerlermi eşim bile ben asya dedğimde avrupa diyip gülüyor benim avrupa demek hiç aklıma gelmemişti kişiden kişiye değişiyor işte...kayınvalidemler burdalar iki haftadır sabahları asi dizisi oynuyor kayınpederimle beraber izliyorlar hiç kaçırmadan orda asinin kızının adı asya onlarda bu isme alışkınlar ismi koyduğumuzda belki okadar yadırgamazlar diyorum kayınvalideme sordum güzel isim dedi karışmazlar onlar bize pek ne koysak seslerini çıkarmazlar birde kızımın adı hazal onu uyuyor biraz sanki a çok ismin içinde sizce nasıl?????:26:

güzel canım asya ismi ... kuzenim kızına zeynep asya koydu adını ... çok beğeniyorum ...

kızlar siz öğlen yaptığınız yemeği akşamda yiyor musunuz, yoksa akşama çeşit mi yapıyorsunuz yeniden:26:

güzel canım asya ismi ... kuzenim kızına zeynep asya koydu adını ... çok beğeniyorum ...

bende zeynep asya koymak isterdim ama benim eşim iki isme karşı ayrıca bizim soyismimiz uzun 8 harfli tam birazda onun için yoksa kısa olsa iki isme ikna ederdim eşimi eşimde tek zeynep koyalım diyordu bi ara ama ben nedense farklı değişik isimleri seviyorum biraz entellik va galiba bendede

kızlar şu kasılmalardan bahsetmişsiniz bana olmuyo ama dün akşam karnım çok ağrıdı adet sancısı gibi çok korktumm
bu arada zonoxcum ben öğlen yaptığım yemeği akşamda yiyorum çünkü akşama başka çeşit yemek yapmakla uğraşamıyorummm üşeniyorum

kızlar siz öğlen yaptığınız yemeği akşamda yiyor musunuz, yoksa akşama çeşit mi yapıyorsunuz yeniden:26:

ben her öğlen(bazen 2 günde bir --- ertesi güne yemek artarsa ilave yapıyorum) taze yemek yapıyorum ... çorba zaten mutlaka yaparım ...

öğlen çorbadan içiyorum (bu benim öğle yemeğim hep)
akşamda hepsini çıkartıyorum softraya.

adet sancısı gibi bende de ağrı oluyor ama kramp gibi değil ...
kasık bölgemde sızı gibi ağrı ... bende merak ediyorum bu nedir kasılmamı ?? doktor randevümede daha baya var

adet sancısı gibi bende de ağrı oluyor ama kramp gibi değil ...
kasık bölgemde sızı gibi ağrı ... bende merak ediyorum bu nedir kasılmamı ?? doktor randevümede daha baya var

benimde var 7 mart birdaha olursa arayıp öle sorucam artık bakalım neden oluyomuş

Çocukken annemi kaybetmekten korkardım, şimdi ise kendimi kaybetmekten korkuyorum. Bu korku kendim için değil, bebeğim adına yaşadığım bir korku… durup durup bu sebeple ağlıyorum, aklıma geldikçe dünyam kararıyor ve sonunda hep aynı soru “ Ben olmasam kim sana benim kadar iyi bakabilir ve sen kimden benim kadar memnun olabilirsin?”

Dünyaya o kadar savunmasız, o kadar çaresiz geliyorsun ki, sana yiyecek vermezlerse elinle alıp yiyemezsin, üstünü örtmeseler üşüdüm diyemezsin, kirlensen yıkanamazsın, bir yerin acısa söyleyemezsin… Belki bunları birileri senin için yapabilir ama hiçbiri içinde, annenin sana duyduğu sevgiyi, şefkati duyamaz, baban bile bunu annen gibi yapamaz. Ömrün boyunca hep bunun eksikliğini acısını yaşayıp durursun. Sanırım o yüzden Allah anneyi yarattı ve ona böyle bir özellik verdi.

Seni çok seviyorum, her şeyden daha çok, çok kısa bir zamandır tanıyorum belki seni ama herkesin üstünde bir sevgin var bende. Küçücük ellerini, ayaklarını, dudaklarını düşündükçe içim eriyor sanki, yok oluyorum, sonra tekrar tekrar kendime gelip yeniden yok oluyorum… Bir kadın çocuklarından başka kimse için bu kadar sıkıntılara göğüs geremez, sanmam, en azından ben başkası için hepsini birden yapamam ama sen o kadar tatlı ve o kadar benim parçamsın ki yalnız senin için katlanabilirim. Senin için bedeni acılar çekerim, senin için ruhsal bunalımlara girerim, senin için uykusuz, senin için aç kalırım. Annelik vasfını taşıyan pek çok canlıda benim gibi yapar.

Ben anneme hala bağlı bir çocuğum, yaşım ilerledi ama bağlarım hep yeni kaldı ve kalmaya da devam edecek bence. Hala annemin koynunu ararım, sevgisine muhtacım. Annemde annesini çok severdi. Annesi vefat etti ama hala annesine ihtiyacı olduğunu, yaşasaydı yapacakları çok şey olduğunu anlatır durur. Sende beni benim annemi, onunda kendi annesini sevdiği gibi seversen sende beni kaybetmekten korkarsın, kabusun olur, için acır, yıpratırsın kendini, ağlarsın gizli gizli oysa ben bunları yaşayan biri olarak senin hiç böyle şeyler yaşamanı istemem. Belki bu yüzden sen daha bunları aklına bile getirmeden ben senin yerine endişeler taşıyorum,senin yerine korkuyorum, üzülüyorum. Çünkü sen benim canımın taa içisin, benim biçare bebeğimsin, her şeyimsin. Kendim için değil senin için, sadece ikimiz için değil tüm anne ve çocukları için dilerim ki, Allah zamansız hiçbir anneyi çocuğundan, çocuğuda annesinden ayırmasın.

höfff ne yoğun bi gündü..
blue naber canım? semadan haber varmı? tüm günmü olmayacaktı o yaw :26:

höfff ne yoğun bi gündü..
blue naber canım? semadan haber varmı? tüm günmü olmayacaktı o yaw :26:

Rapucum şimdi konuştum semayla...sorun yokmuş...hastanedeymiş bugün.hastaneden kardeşine geçmiş...rahat bırakmadık kızcağızıçok slm söyledi herkese.....ayrıntıları yarın verir nasılsa...

Rapucum şimdi konuştum semayla...sorun yokmuş...hastanedeymiş bugün.hastaneden kardeşine geçmiş...rahat bırakmadık kızcağızıçok slm söyledi herkese.....ayrıntıları yarın verir nasılsa...

rahat vermedik hakakten.neyse iyi bari..yokluğu hemen belli oluyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…