evet başı aşağıda iase sıkışıyor ....doktora gittiğimde sormayı unuttum bilen var mıdır acaba?
şimdi öne doğru eğildiğimde veya bacaklarımı kendime doğru çektiğimde yani karnımın altı kısmı sıkıştığında acaba benim bebenişi sıkıştırıyo olma ihtimalim vaqr mı??
çünkü en çok o zaman tekme yiyorum :))))
benim beslenme doktorum diyorki .... çay ve kahve dişindaki tüm sulu gıdalar(çorba ,meyve suyu ,ayran süt komposto vb.) sıvı yerine geçiyormuş vucutta ...bende yaklaşık 2 lt. falan içebiliyorum
fazla içince midem bulanıyor
ama tuzlu ya da acı yıyınce çok susuyorum
acıyla da aram yok
acaba su yerine ayran ya da meyva suyu içmek suyun yerini tutar mı?
kansızlık için biri bana taze sıkılmış portakal suyu ile pekmez karışımını önerdi
bugun denedim inş. faydası olur
kansızlıktan yana baya müzdaribim yıllardan beri böyle maalesef
ilacı iki katına çıkardık ama pek faydası olmadı
hoşgeldin canım..rüyalar endişelerle karışmaya başladı herhaldeben hamileliğimde doğru dürüst rüya görmüyorum
kızlar sizce AZRA ismi nasıl biz hala isim bulamadıkk
azra ismi güzel okulda dalga geçerlemi bilmiyorum çocuklar. sağı solu belli olmaz çocukların bizde henüz karar veremedik bende asya ismine taktım bu aralar ama asya avrupa diyip çocuklar dalga geçerlermi eşim bile ben asya dedğimde avrupa diyip gülüyor benim avrupa demek hiç aklıma gelmemişti kişiden kişiye değişiyor işte...kayınvalidemler burdalar iki haftadır sabahları asi dizisi oynuyor kayınpederimle beraber izliyorlar hiç kaçırmadan orda asinin kızının adı asya onlarda bu isme alışkınlar ismi koyduğumuzda belki okadar yadırgamazlar diyorum kayınvalideme sordum güzel isim dedi karışmazlar onlar bize pek ne koysak seslerini çıkarmazlar birde kızımın adı hazal onu uyuyor biraz sanki a çok ismin içinde sizce nasıl?????:26:
güzel canım asya ismi ... kuzenim kızına zeynep asya koydu adını ... çok beğeniyorum ...
kızlar siz öğlen yaptığınız yemeği akşamda yiyor musunuz, yoksa akşama çeşit mi yapıyorsunuz yeniden:26:
kızlar şu kasılmalardan bahsetmişsiniz bana olmuyo ama dün akşam karnım çok ağrıdı adet sancısı gibi çok korktumm
bu arada zonoxcum ben öğlen yaptığım yemeği akşamda yiyorum çünkü akşama başka çeşit yemek yapmakla uğraşamıyorummm üşeniyorum
adet sancısı gibi bende de ağrı oluyor ama kramp gibi değil ...
kasık bölgemde sızı gibi ağrı ... bende merak ediyorum bu nedir kasılmamı ?? doktor randevümede daha baya var
kızlar siz öğlen yaptığınız yemeği akşamda yiyor musunuz, yoksa akşama çeşit mi yapıyorsunuz yeniden:26:
höfff ne yoğun bi gündü..
blue naber canım? semadan haber varmı? tüm günmü olmayacaktı o yaw :26:
ii cnm...yok tatlım yaaa..arasam mı diye düşünüyordum ben de....neden yoğundun bu kadar?
höfff ne yoğun bi gündü..
blue naber canım? semadan haber varmı? tüm günmü olmayacaktı o yaw :26:
ii cnm...yok tatlım yaaa..arasam mı diye düşünüyordum ben de....neden yoğundun bu kadar?
bütçeciyim ya ben..dönem sonu kapama işlemleri vardı.
senin o ciddi ciddi kahve içiip gazete okuyuşunu yerim ben kıs...
Rapucum şimdi konuştum semayla...sorun yokmuş...hastanedeymiş bugün.hastaneden kardeşine geçmiş...rahat bırakmadık kızcağızıçok slm söyledi herkese.....ayrıntıları yarın verir nasılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?