kızlar ben çok sık tuvalete çıkıyorum sizdede öylemi
mısır gevreği yemeyi denesene ... çok enerjili bir gıda . ne zaman yesem faydası oluyor ...
sni sancı en korktuğum şey zaten ...normal doğum sancısı dayanılmayacak birşey değilmişki zaten ...
amin canım ...
Güle güle kullan mobilyalarınızı canım ama sende çokm yorulma yavaş yavaş hallet işlerini..
Bu arada rüyanda hayırlara çıksın inşallah ömrün uzadı bizde öyle derler..
9 da canım..o notu evdeyken yazmıştım.bazen uyku tutmuyo..erken kalkıyorum 6-6,30 gibi..ee evden çıkana kadar bi sürü zaman oluyo arada foruma bakıyorum falan..kocamın dediği gibi forumda doğuracam ben sanırım
yavrucum bende çok sık wc ye giderdim annemin bi yöntemiyle bunu biraz azalttım nasılmı kızlarada bilgi olsun gece yatmadan ayaklarımı tuzlu suda bekletiyorum 15 dakika kadar o çok rahatlatıo idrar yollarımı gece boyu hiç kalkmıorum wc ye . uykular şimdiden bölünmesin yaklaşık 3 ay sonra zaten bozaulacakakşam misafirim vardı vallahi gitsinler die gözlerinin içine baktım ay ben hiç böyle değildim şimdi hiç misafir çekesim yok vallahi
ee senin çizelgemi farklı??1 ağustoz biizm..üff hakkaten hiç güzel değiller..bakıyorum sürekli ama hala bulamadım gönlümce bişi :26:
ben de geçen gün işyerindeki kızlara söylüyordum...bu da mı bir belirti acaba...aynı zaman diliminde özlemek...
senden farksız olmayan ben mesela
nevracım mısır çok faydalı ve lezzetli ama geçen okuduğum kadarıyla kan pıhtılaşması olanlar yemesin yazıyordu..haşlanmış mısır, k vitamini içeren vitamler vs...kanı en güzel sulandıran limonmuş..
bu arada balık yağı kan sulandırıcı ilaçlarla kullanılmıyor..bn hamileliklten önce kullanıyordum ama bıraktım...lohusalıkta tekrar başlayacam inş.
bu arada senin idrardaki lokositler kaç günde geçti?
3 gündür bol bol su içiyorum ama yıne geçmedi..
evet evet bu aralar bende de başladı .... çok sıkışıp tuvalete koşuyorum ... değmiyor bile girdiğime :)))
son trimestride olurmuş .. birde mide bulantılarım biraz geri geldi diyebilirim...
Sema nerede ??? doktora falan mı gidecekti acaba ? haberi olan varmı ?
yeni gelenler hoşgeldilerrr
NEVRAA, rüyan hayır olsun canım. bu aralar bu tarz rüyalar görmek normal. çok kaygılı bir dönemden geçiyoruz.
fdilek, ben azra ismini çok severim. oğluma ARDA kızıma AZRA istiyorum. ÇAĞLA ismide olabilir.
kızlar, benim oğlum tam bir babacı yaaa. babasının ssini duyduğu an kuduruyor. ben o kadar konuşuyorum 2 3 tekmeyle savıyo. eşim eve gelsin göbeğime konuşsun çıldırıyor. çok kıskanıyorum yalan yok
Evet canım tek isim koycaz.Ben oldum olası 2 ismi sevemedim..Soyisimde 7 harfli kısa ve öz isim tercihimmBence güzel bir isim tek isim mi koyacaksınız bebeğe ?
ben çok beğeniyorum azra ismini
Beğenmene sevindim canım...Bende sık çıkıyorum..Buaralar suyuda çok içiyorum onunda etkisiyle bi ayağım wcde.Ama akşam 9-10 dan sonra azaltıyorum gece rahat uyumak için...kızlar ben çok sık tuvalete çıkıyorum sizdede öylemi
Anlamı güzel hem dini olarakta anlamı var.AMa şu bakire kız olayı ilerde alay konusu olurmu ona takıyorumm..Buarada mobilyaların gelmiş güle güle kullan canımmanlamını bilmiyordum ... güzelmiş manası
yeni
fdilek, ben azra ismini çok severim. oğluma ARDA kızıma AZRA istiyorum. ÇAĞLA ismide olabilir.
:
9 kilo alınca bişey demeyen doktor çok şanslısın canım:))Maşallah sanada bebeğinede..mrb arkadaslar ben de seker yüklememi yaptırdım sorun çıkmadı şükür ama tam 9 kilo almısım şimdiden gerçi dr çok zayıftın iyi olmuş dedi:) ama şok oldum resmen 5 ay boyunca yatınca öle oldu demekki.
bu arada kasılmaların var dedi magnezyumuna bakalım ona göre ilaç verelim dedi.kızım 650 gr olmuş
bu arada ecopirin kullanan var mı?
Günaydın .. Umarım hepinizi ve kuzucuklarınız çok iyidir..
Biz dün trafik kazası geçirdik eşim ile bizde bir şey yok çok şükür ama arabamızın durumu kötü( Allahtan oğlum arabada değildi yavrum kesin çok korkardı .. Ben zaten şoka girdim gibi birşey off çok kötüydü anlatamam eşim tutanak ile uğraşırken annemler geldi onlarla direk hastaneye gittik çok şükür bebeğimde bir şey yok hareketleri kalp atışları normal dedi..Ama ben çok korktum bütün gece uyumadım desem yeridir..
tatlım ben ılık yapıorum 15 dakika tuttummu yetiyor zatenbence de kesin birkaç kişi forumda eyvah sancılarım sıklaştı ben hastaneye gidiyorum diye yazacak ve ardından doğum haberini alacağız...
tuzlu suyu sıcak mı yapıyoruz, soğuk mu???
yaaa ben hastane çıkış seti almadım... tulum giydirmeyi düşnüyorum kızımahastane çıkışları bana çok anlamsız geliyor...
gözüme herkes artık çok zayıf görünüyor ve zayıfları çooooooooooooooook kıskanıyorummm :))) işin kötüsü artık yediklerime dikkat etmeye başlamışken (eee 20 kilo aldım :))) tetyzem geldi ve ben teyzemin yemeklerine hiö dayanamam :26::26::26: (nelerini sevdiğimi yazmaytacğaım ama hepsini yağacak kesin hamur işi ))
1,55 lik penguenlere ayıp oluyor ama
bende de bu durum var
hem çok sık çıkıyorum hem de çok az yapıyorum
inş. geçici bişeydir
bi yere gidemiyorum bu yuzden
heryerde de wc ye gidimem
dün hastanede 5 saat kaldım şeker yuklemesinde..çok zorlandım
herkese merhabalarrrrr
dün akşamdan uykusuzum biraz .. daha toparlayamadım kendimi ...
bizim oda takımını yeniledik .. odayı havalandırmama rağmen mobilya kokusu .. yeni yatak yüksek geldi ... duvardan ge ce lambası söküldü gardrop koymak için ... birtürlü uyuyamadım ..sağa sola döndüm .. yorgundum . kızımda sabaha kadar aralıksız tekme attı ...
bir ara 6 da daldım...rüyamda böyle uyurken camdan dışarı çıkıyorum.ne güzel manzaralı yerlerden geçiyorum .. dağ taş otlak biryere geldim kayıyorum havada böyle yatar vaziyette ama ...
konuşamıyorum ..tutulmuşum ..ağzım açılmıyor ..
biranda aklım başıma geliyor ... ben öldüm diyorum ..el üstünde gömmeye götürüyorlar ..
birden kızım tekme atmaya başlıyor... inliyorum duymuyorlar .. kızım yaşıyorrr ..karnımda halaaa yaşıyor..
zaten kabustanda kızım tekmeleri ile uyandırarak kaldırdı beni sağolsun :)))))
eşim uyandı sesime anlattım ...gülüyor bide bana :)))) ...
ya benim bebeğim seslere çok fazla tepki vermiyor gibi geliyor bana... kendi havasında yani... herkesin bebeği tepki veriyormu sese?
ah nevracım mısır gevreği ben çok tüketiyorum iş yerinde akşam üstü karnım çok acıkınca mısır gevrekli konfleks yapıp onu yiyorum aslında sütü bahane oluyo normalde günde 1 bardak içiodum ama sanırım kornflakeslerde pek sağlıklı değil ama ne yapayımmısır gevreği haftada 1-2 yiyorum .. dr. yarım kase yiyebilirsin demişti .. içine sütü az koyuyorum şekersiz.
ayrıca balık yağını hamile kalınca bana da bıraktırdı ...ilk 3 ay hiç kullanmadım sonra.. balık hapına döndük 3.aydan sonra omega 3lü olandan içiyorum onun zararı yokmuş ... 2 -3 günde 1 tane alıyorum ....
lökositim 15-20 çıkmıştı ... böbreğimde ağrı vardı ... su içerek 10-15 gün sonra ağrım hafifledi ...
tam 1 ay sonra idrar tahlilinde lökosit 1-2 oldu ....
benim kuzum konuştuğu herkeze tepkisini verio çok hoşuma gidiyor ama ben konuşunca dinlio sanki hiç tepki vermio :) hele babamızın sesini duyunca hoppidi hop ardı arkası tekmelio kuşum beni akşam açtım 1 saat karnımı izledim çok komikti şekilden şekle girio karnım yükselio alçalıo enteresan :)ya benim bebeğim seslere çok fazla tepki vermiyor gibi geliyor bana... kendi havasında yani... herkesin bebeği tepki veriyormu sese?
mrb arkadaslar ben de seker yüklememi yaptırdım sorun çıkmadı şükür ama tam 9 kilo almısım şimdiden gerçi dr çok zayıftın iyi olmuş dedi:) ama şok oldum resmen 5 ay boyunca yatınca öle oldu demekki.
bu arada kasılmaların var dedi magnezyumuna bakalım ona göre ilaç verelim dedi.kızım 650 gr olmuş
bu arada ecopirin kullanan var mı?
tatlım ben ılık yapıorum 15 dakika tuttummu yetiyor zaten
offf offf bend eçok utanıyorum iş yerinde abartmıyorum her 25 dakikada bir wc deyim görsen öle çokda bişi yok he bi iki damla ama sanki çok varmışçasına zor yetişiyorum ama enfeksiyonum için bol su içmeliyim günde sadece 2 lt içebiliyorum sizler nasılsınız kızlar su tüketimi konusunda :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?