2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çok sık tuvalete çıkıyorum sizdede öylemi

evet evet bu aralar bende de başladı .... çok sıkışıp tuvalete koşuyorum ... değmiyor bile girdiğime :)))
son trimestride olurmuş .. birde mide bulantılarım biraz geri geldi diyebilirim...

Sema nerede ??? doktora falan mı gidecekti acaba ? haberi olan varmı ?

yeni gelenler hoşgeldilerrr

NEVRAA, rüyan hayır olsun canım. bu aralar bu tarz rüyalar görmek normal. çok kaygılı bir dönemden geçiyoruz.

fdilek, ben azra ismini çok severim. oğluma ARDA kızıma AZRA istiyorum. ÇAĞLA ismide olabilir.

kızlar, benim oğlum tam bir babacı yaaa. babasının ssini duyduğu an kuduruyor. ben o kadar konuşuyorum 2 3 tekmeyle savıyo. eşim eve gelsin göbeğime konuşsun çıldırıyor. çok kıskanıyorum yalan yok

nevracım mısır çok faydalı ve lezzetli ama geçen okuduğum kadarıyla kan pıhtılaşması olanlar yemesin yazıyordu..haşlanmış mısır, k vitamini içeren vitamler vs...kanı en güzel sulandıran limonmuş..
bu arada balık yağı kan sulandırıcı ilaçlarla kullanılmıyor..bn hamileliklten önce kullanıyordum ama bıraktım...lohusalıkta tekrar başlayacam inş.
bu arada senin idrardaki lokositler kaç günde geçti?
3 gündür bol bol su içiyorum ama yıne geçmedi..

mrb arkadaslar ben de seker yüklememi yaptırdım sorun çıkmadı şükür ama tam 9 kilo almısım şimdiden gerçi dr çok zayıftın iyi olmuş dedi:) ama şok oldum resmen 5 ay boyunca yatınca öle oldu demekki.
bu arada kasılmaların var dedi magnezyumuna bakalım ona göre ilaç verelim dedi.kızım 650 gr olmuş
bu arada ecopirin kullanan var mı?

bence de kesin birkaç kişi forumda eyvah sancılarım sıklaştı ben hastaneye gidiyorum diye yazacak ve ardından doğum haberini alacağız...

tuzlu suyu sıcak mı yapıyoruz, soğuk mu???

ee senin çizelgemi farklı??1 ağustoz biizm..üff hakkaten hiç güzel değiller..bakıyorum sürekli ama hala bulamadım gönlümce bişi :26:

yaaa ben hastane çıkış seti almadım... tulum giydirmeyi düşnüyorum kızıma hastane çıkışları bana çok anlamsız geliyor...

ben de geçen gün işyerindeki kızlara söylüyordum...bu da mı bir belirti acaba...aynı zaman diliminde özlemek...

gözüme herkes artık çok zayıf görünüyor ve zayıfları çooooooooooooooook kıskanıyorummm :))) işin kötüsü artık yediklerime dikkat etmeye başlamışken (eee 20 kilo aldım :))) tetyzem geldi ve ben teyzemin yemeklerine hiö dayanamam :26::26::26: (nelerini sevdiğimi yazmaytacğaım ama hepsini yağacak kesin hamur işi ))

senden farksız olmayan ben mesela

1,55 lik penguenlere ayıp oluyor ama

bende de bu durum var
hem çok sık çıkıyorum hem de çok az yapıyorum
inş. geçici bişeydir
bi yere gidemiyorum bu yuzden
heryerde de wc ye gidimem
dün hastanede 5 saat kaldım şeker yuklemesinde..çok zorlandım

mısır gevreği haftada 1-2 yiyorum .. dr. yarım kase yiyebilirsin demişti .. içine sütü az koyuyorum şekersiz.
ayrıca balık yağını hamile kalınca bana da bıraktırdı ...ilk 3 ay hiç kullanmadım sonra.. balık hapına döndük 3.aydan sonra omega 3lü olandan içiyorum onun zararı yokmuş ... 2 -3 günde 1 tane alıyorum ....

lökositim 15-20 çıkmıştı ... böbreğimde ağrı vardı ... su içerek 10-15 gün sonra ağrım hafifledi ...
tam 1 ay sonra idrar tahlilinde lökosit 1-2 oldu ....

evet bazen çok sıkışmış gibi oluyorum gidiyorum gittiğime değmiyo hele geceleri uykudan uyanıp gitmesi zaten zor uyuyorum bacaklarımın ve belimin ağrısından

ya benim bebeğim seslere çok fazla tepki vermiyor gibi geliyor bana... kendi havasında yani... herkesin bebeği tepki veriyormu sese?

neyse kızlar ben işe dönüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorum

Bence güzel bir isim tek isim mi koyacaksınız bebeğe ?
Evet canım tek isim koycaz.Ben oldum olası 2 ismi sevemedim..Soyisimde 7 harfli kısa ve öz isim tercihimm

ben çok beğeniyorum azra ismini

Beğenmene sevindim canım...Bende sık çıkıyorum..Buaralar suyuda çok içiyorum onunda etkisiyle bi ayağım wcde.Ama akşam 9-10 dan sonra azaltıyorum gece rahat uyumak için...

anlamını bilmiyordum ... güzelmiş manası
Anlamı güzel hem dini olarakta anlamı var.AMa şu bakire kız olayı ilerde alay konusu olurmu ona takıyorumm..Buarada mobilyaların gelmiş güle güle kullan canımm

yeni
fdilek, ben azra ismini çok severim. oğluma ARDA kızıma AZRA istiyorum. ÇAĞLA ismide olabilir.
:

Arda azra ne güzel uydu birbirinee..kulağa hoş geliyo değilmi yaaa..İsim olayında sonlara kalıp aceleye gelmesini istemiyoruummm

9 kilo alınca bişey demeyen doktor çok şanslısın canım:))Maşallah sanada bebeğinede..

Hava ççooookk güzell ben arkadaşlarla gezmeye çıkıyorumm öptüm siziii.

geçmiş olsun canım... siz iyisiniz yaa önemli olan o...

tatlım ben ılık yapıorum 15 dakika tuttummu yetiyor zaten

offf offf bend eçok utanıyorum iş yerinde abartmıyorum her 25 dakikada bir wc deyim görsen öle çokda bişi yok he bi iki damla ama sanki çok varmışçasına zor yetişiyorum ama enfeksiyonum için bol su içmeliyim günde sadece 2 lt içebiliyorum sizler nasılsınız kızlar su tüketimi konusunda :44::44:

bende hamileliğimin ilk başlarında sürekli kabuslar görüyordum.. hatta eşim şey diyordu milletin dillendirdiği korkuları sen içinde yaşıyorsun o yüzden..
yani sanırım kaygılarımız bize kabus olarak dönüyor...

ya benim bebeğim seslere çok fazla tepki vermiyor gibi geliyor bana... kendi havasında yani... herkesin bebeği tepki veriyormu sese?

her insanın karakteri faklı olduğu gibi
her hamilelikte de farklı olabilir bence
kendi şahsım sese ve ışığa karşı çok hassasiyetim var
bebğimde bana çekecek sanıırm..işitsel karakterli bir yapım var
hareketli müziklerde özelikle baya kımıldıyor dinleyince..
kuran okuyunca baya rahatlıyoruz mesala..
detaylı usg te ışıktan sanırım yüzünü elleriyle kapatmıştı göremedim bir türlü yüzünü:)
bebeğin tekmelerini duduyorsan fazla endişelenme bence
arada onlarda yoruluyor tepki veriyorlar veya sesiz kalabiliyorlar
dün çok yorgundum mesala hiç kımıldama olmadı
akşam biraz dinlendikten sonra başladı tekmelemeye

ah nevracım mısır gevreği ben çok tüketiyorum iş yerinde akşam üstü karnım çok acıkınca mısır gevrekli konfleks yapıp onu yiyorum aslında sütü bahane oluyo normalde günde 1 bardak içiodum ama sanırım kornflakeslerde pek sağlıklı değil ama ne yapayım
benim kuzum konuştuğu herkeze tepkisini verio çok hoşuma gidiyor ama ben konuşunca dinlio sanki hiç tepki vermio :) hele babamızın sesini duyunca hoppidi hop ardı arkası tekmelio kuşum beni akşam açtım 1 saat karnımı izledim çok komikti şekilden şekle girio karnım yükselio alçalıo enteresan :)

çok şükür cnm sorun çıkmamasına sevindim bebeğinede maşallah annesi Allah nazardan saklasın

doktora gittiğimde sormayı unuttum bilen var mıdır acaba?
şimdi öne doğru eğildiğimde veya bacaklarımı kendime doğru çektiğimde yani karnımın altı kısmı sıkıştığında acaba benim bebenişi sıkıştırıyo olma ihtimalim vaqr mı??
çünkü en çok o zaman tekme yiyorum :))))

bende yaklaşık 2 lt. falan içebiliyorum
fazla içince midem bulanıyor
ama tuzlu ya da acı yıyınce çok susuyorum
acıyla da aram yok
acaba su yerine ayran ya da meyva suyu içmek suyun yerini tutar mı?
kansızlık için biri bana taze sıkılmış portakal suyu ile pekmez karışımını önerdi
bugun denedim inş. faydası olur
kansızlıktan yana baya müzdaribim yıllardan beri böyle maalesef
ilacı iki katına çıkardık ama pek faydası olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…