kızlar bebegim son zamanlarda kıpır kıpırdı ve çok güçlü tekmeler atıyordu ama 2 gündür çok hareketetmiyor edersede çok yavaş içim sıkılıyor yaaaaaa
herkese merhabalarrrrr
dün akşamdan uykusuzum biraz .. daha toparlayamadım kendimi ...
bizim oda takımını yeniledik .. odayı havalandırmama rağmen mobilya kokusu .. yeni yatak yüksek geldi ... duvardan ge ce lambası söküldü gardrop koymak için ... birtürlü uyuyamadım ..sağa sola döndüm .. yorgundum . kızımda sabaha kadar aralıksız tekme attı ...
bir ara 6 da daldım...rüyamda böyle uyurken camdan dışarı çıkıyorum.ne güzel manzaralı yerlerden geçiyorum .. dağ taş otlak biryere geldim kayıyorum havada böyle yatar vaziyette ama ...
konuşamıyorum ..tutulmuşum ..ağzım açılmıyor ..
biranda aklım başıma geliyor ... ben öldüm diyorum ..el üstünde gömmeye götürüyorlar ..
birden kızım tekme atmaya başlıyor... inliyorum duymuyorlar .. kızım yaşıyorrr ..karnımda halaaa yaşıyor..
zaten kabustanda kızım tekmeleri ile uyandırarak kaldırdı beni sağolsun :)))))
eşim uyandı sesime anlattım ...gülüyor bide bana :)))) ...
ayran faydalı ben yoğurt direk tüketemediğimden arada ayran içiyorum ama meyve suyuda taze sıkılmışsa hazır satılanlardan değilse içmekte fayda çok ama doktorum bana suyun yerini bişey tutmaz dedi ve özellikle ekledi meyveninde suyundan çok posası faydalı diebende yaklaşık 2 lt. falan içebiliyorum
fazla içince midem bulanıyor
ama tuzlu ya da acı yıyınce çok susuyorum
acıyla da aram yok
acaba su yerine ayran ya da meyva suyu içmek suyun yerini tutar mı?
kansızlık için biri bana taze sıkılmış portakal suyu ile pekmez karışımını önerdi
bugun denedim inş. faydası olur
kansızlıktan yana baya müzdaribim yıllardan beri böyle maalesef
ilacı iki katına çıkardık ama pek faydası olmadı
ah nevracım mısır gevreği ben çok tüketiyorum iş yerinde akşam üstü karnım çok acıkınca mısır gevrekli konfleks yapıp onu yiyorum aslında sütü bahane oluyo normalde günde 1 bardak içiodum ama sanırım kornflakeslerde pek sağlıklı değil ama ne yapayım
doktora gittiğimde sormayı unuttum bilen var mıdır acaba?
şimdi öne doğru eğildiğimde veya bacaklarımı kendime doğru çektiğimde yani karnımın altı kısmı sıkıştığında acaba benim bebenişi sıkıştırıyo olma ihtimalim vaqr mı??
çünkü en çok o zaman tekme yiyorum :))))
yaaa ben hastane çıkış seti almadım... tulum giydirmeyi düşnüyorum kızımahastane çıkışları bana çok anlamsız geliyor...
evet evet bu aralar bende de başladı .... çok sıkışıp tuvalete koşuyorum ... değmiyor bile girdiğime :)))
son trimestride olurmuş .. birde mide bulantılarım biraz geri geldi diyebilirim...
Sema nerede ??? doktora falan mı gidecekti acaba ? haberi olan varmı ?
doktora gittiğimde sormayı unuttum bilen var mıdır acaba?
şimdi öne doğru eğildiğimde veya bacaklarımı kendime doğru çektiğimde yani karnımın altı kısmı sıkıştığında acaba benim bebenişi sıkıştırıyo olma ihtimalim vaqr mı??
çünkü en çok o zaman tekme yiyorum :))))
mügecim
hastane çıkışının mantığı şu; bebeğin göbeği düşene kadar mümkün mertebe iki parçalı kıyafet giydiriyorlar. özellikle ilk gün çok gergin oluyo orası. tulumda germesin die tulum yerine alt üst pijama tarzı giydirmek gerek. o hastane çıkışlarının içinde incecik iç zıbınlar var dikkat ettinmi bilmiyorum. sebebi bu. kocaman bi çıkış alamana gerek yok 5 lileri satılıyor.alt-üst-iç zıbın-şapka eldiven şeklinde.
sen gene sor araştır.
sıkışıyor olabilir cnm yeri daralıyordur belki ama emin değilim bugün dr bana kasılmaların var dedi magnezyum verebilir tahlile göre poposu ve ayakları aşagıda dedi biraz sıkışmış çok rahat hareket alanı yok dedi ama zamanla yukarı çıkar dedi kasıklarımda sağlam tekmeler hissediyorum yukarıda boş alan var niye çıkmıyorlarsa sanki :)
elbette sıkıştırıyosunyasıkkkkkk kıssss
Gözün aydın canım şükür problem çıkmamış ..Maşallah kızınamrb arkadaslar ben de seker yüklememi yaptırdım sorun çıkmadı şükür ama tam 9 kilo almısım şimdiden gerçi dr çok zayıftın iyi olmuş dedi:) ama şok oldum resmen 5 ay boyunca yatınca öle oldu demekki.
bu arada kasılmaların var dedi magnezyumuna bakalım ona göre ilaç verelim dedi.kızım 650 gr olmuş
bu arada ecopirin kullanan var mı?
Sağol canım çok teşekkür ederim..geçmiş olsun canım... siz iyisiniz yaa önemli olan o...
Hoşgeldin..selammmm kızlarrr nasılsınız biz çok iyiyiz kızımda şuanda size selam veriyor arkadaşlarını özledi sanırım tekmeleyip duruyor tabi dün annesinin canıda acıdı ay o sağlıklı olsunda canımın acımasına razıyım siz neler yapıyosunuz bakalımm
kızlar, benim oğlum tam bir babacı yaaa. babasının ssini duyduğu an kuduruyor. ben o kadar konuşuyorum 2 3 tekmeyle savıyo. eşim eve gelsin göbeğime konuşsun çıldırıyor. çok kıskanıyorum yalan yok
Gözün aydın canım şükür problem çıkmamış ..Maşallah kızına
tesekkür ederim cnm Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun
yaa herkes kasılmalardan bahsediy9or.. ben de olmuyor mu? yoksa oluyorda ben mi anlamıyorum
ben nadiren amway in calsium magnezyum içeren bir hapını içiyorum.. acaba ondan magnezyunm eksiğim mi yok..
cnm ben de pek anlamıyordum hafif sancı gibi bir şey oluyordu arada ama normal diyordum dr kendisi dedi senin kasılmaların var diye ultrasonda anladı herhalde genelde kasılmalar magnezyum
eksikliğinden kaynaklanıyormuş sen zaten ilacı kullanıyormussun topikte ilaç kullandıktan sonra rahatlayanlar vardı
Burda'da 1,50'lik penguen var höö höö:)))Zonox oyy merak etme seslelerine tepki versede oğlanlar daha çok anacı oluyor tecrübe ile sabittir:))
Gözün aydın canım şükür problem çıkmamış ..Maşallah kızına
[1,55 lik penguenlere ayıp oluyor ama
gözünaydın şekerin çıkmamış .... kilonda iyi bence ..zaten zayıfmışsın .. yapında varsa doğumda gidecektir hepsi ...mrb arkadaslar ben de seker yüklememi yaptırdım sorun çıkmadı şükür ama tam 9 kilo almısım şimdiden gerçi dr çok zayıftın iyi olmuş dedi:) ama şok oldum resmen 5 ay boyunca yatınca öle oldu demekki.
bu arada kasılmaların var dedi magnezyumuna bakalım ona göre ilaç verelim dedi.kızım 650 gr olmuş
bu arada ecopirin kullanan var mı?
Anlamı güzel hem dini olarakta anlamı var.AMa şu bakire kız olayı ilerde alay konusu olurmu ona takıyorumm..Buarada mobilyaların gelmiş güle güle kullan canımm
]
ah nevracım mısır gevreği ben çok tüketiyorum iş yerinde akşam üstü karnım çok acıkınca mısır gevrekli konfleks yapıp onu yiyorum aslında sütü bahane oluyo normalde günde 1 bardak içiodum ama sanırım kornflakeslerde pek sağlıklı değil ama ne yapayım
:
yok korkum doğum sancılarını da anlamayacağım ben
elektrikler gitti demin ... bana da bahane oldu.. kalktım çamaşırlarımı topladım... yemeklerimi koydum ocağa ...
gözünaydın şekerin çıkmamış .... kilonda iyi bence ..zaten zayıfmışsın .. yapında varsa doğumda gidecektir hepsi ...
kasılmalar için ilaçmı varmış???
tesekkürler nevra çok şükür iyi çıktı.kasılmalar genelde magnezyum eksikliğindenmiş magnezyum takviyesi veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?