2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız isimlere yavaş yavaş karar veriliyor galiba ben hala kararsızken geçengün eşime efe,doruk,yiğit,eymen gibi isimler artık okadar çokki onlar hariç bişey arıyorum dedim eşim tutturdu aaa eymen çok güzelmiş ben hiç duymadım eymen koyalım diye kendi kendine YUSUF EYMEN koymaya karar verdi benimde kulağımı alıştırdı aslında ama hala kararsızım ben ya.

hoşgeldin canım..rüyalar endişelerle karışmaya başladı herhalde ben hamileliğimde doğru dürüst rüya görmüyorum

ayran faydalı ben yoğurt direk tüketemediğimden arada ayran içiyorum ama meyve suyuda taze sıkılmışsa hazır satılanlardan değilse içmekte fayda çok ama doktorum bana suyun yerini bişey tutmaz dedi ve özellikle ekledi meyveninde suyundan çok posası faydalı die
cnm

niçin kırmızı meyveli nesfit yemiyorsun canım? hem çok sağlıklı ( tam tahıllı) hem sütü tüketmenin en kolay yolu hemde tatlı ihtiyacını karşılıyor. ben çok seviyorum

sıkışıyor olabilir cnm yeri daralıyordur belki ama emin değilim bugün dr bana kasılmaların var dedi magnezyum verebilir tahlile göre poposu ve ayakları aşagıda dedi biraz sıkışmış çok rahat hareket alanı yok dedi ama zamanla yukarı çıkar dedi kasıklarımda sağlam tekmeler hissediyorum yukarıda boş alan var niye çıkmıyorlarsa sanki :)

yaaa ben hastane çıkış seti almadım... tulum giydirmeyi düşnüyorum kızıma hastane çıkışları bana çok anlamsız geliyor...

mügecim
hastane çıkışının mantığı şu; bebeğin göbeği düşene kadar mümkün mertebe iki parçalı kıyafet giydiriyorlar. özellikle ilk gün çok gergin oluyo orası. tulumda germesin die tulum yerine alt üst pijama tarzı giydirmek gerek. o hastane çıkışlarının içinde incecik iç zıbınlar var dikkat ettinmi bilmiyorum. sebebi bu. kocaman bi çıkış alamana gerek yok 5 lileri satılıyor.alt-üst-iç zıbın-şapka eldiven şeklinde.
sen gene sor araştır.

selammmm kızlarrr nasılsınız biz çok iyiyiz kızımda şuanda size selam veriyor arkadaşlarını özledi sanırım tekmeleyip duruyor tabi dün annesinin canıda acıdı ay o sağlıklı olsunda canımın acımasına razıyım siz neler yapıyosunuz bakalımm

sema dün doktora gidicem diodu canım ama net bilmiyorum bende..

elbette sıkıştırıyosun yasıkkkkkk kıssss

evet bak hiç göbek olayını düşünmemiştim, hatırlattığın için sağol

yaa herkes kasılmalardan bahsediy9or.. ben de olmuyor mu? yoksa oluyorda ben mi anlamıyorum

ben nadiren amway in calsium magnezyum içeren bir hapını içiyorum.. acaba ondan magnezyunm eksiğim mi yok..

elbette sıkıştırıyosun yasıkkkkkk kıssss

oyy kıyamam ben kısıma.. fikkat edeyim artıkkk:18::18:

yaa herkes kasılmalardan bahsediy9or.. ben de olmuyor mu? yoksa oluyorda ben mi anlamıyorum

ben nadiren amway in calsium magnezyum içeren bir hapını içiyorum.. acaba ondan magnezyunm eksiğim mi yok..

cnm ben de pek anlamıyordum hafif sancı gibi bir şey oluyordu arada ama normal diyordum dr kendisi dedi senin kasılmaların var diye ultrasonda anladı herhalde genelde kasılmalar magnezyum
eksikliğinden kaynaklanıyormuş sen zaten ilacı kullanıyormussun topikte ilaç kullandıktan sonra rahatlayanlar vardı

kızlar, benim oğlum tam bir babacı yaaa. babasının ssini duyduğu an kuduruyor. ben o kadar konuşuyorum 2 3 tekmeyle savıyo. eşim eve gelsin göbeğime konuşsun çıldırıyor. çok kıskanıyorum yalan yok [/QUOTE]

Zonox oyy merak etme seslelerine tepki versede oğlanlar daha çok anacı oluyor tecrübe ile sabittir:))
Gözün aydın canım şükür problem çıkmamış ..Maşallah kızına
[1,55 lik penguenlere ayıp oluyor ama [/QUOTE]
Burda'da 1,50'lik penguen var höö höö:)))
geçmiş olsun canım... siz iyisiniz yaa önemli olan o...
Sağol canım çok teşekkür ederim..
Hoşgeldin..

Zonox oyy merak etme seslelerine tepki versede oğlanlar daha çok anacı oluyor tecrübe ile sabittir:))

Gözün aydın canım şükür problem çıkmamış ..Maşallah kızına
[1,55 lik penguenlere ayıp oluyor ama [/QUOTE]

Hoşgeldin..[/QUOTE]

sağol canım hoşbuldum ayyy benim kız da babasına asla tepki vermiyo bende ona üzülüyorum adam elini ne zaman koysa karnıma hareketli kızımın birden hareketleri kesiliyo

yok korkum doğum sancılarını da anlamayacağım ben

Hoşgeldin..[/QUOTE]

sağol canım hoşbuldum ayyy benim kız da babasına asla tepki vermiyo bende ona üzülüyorum adam elini ne zaman koysa karnıma hareketli kızımın birden hareketleri kesiliyo[/QUOTE]

bu durumda hemen tesellimizi dillendiriyoruz...
BODUR TAVUK HER DAİM PİLİÇ

elektrikler gitti demin ... bana da bahane oldu.. kalktım çamaşırlarımı topladım... yemeklerimi koydum ocağa ...

gözünaydın şekerin çıkmamış .... kilonda iyi bence ..zaten zayıfmışsın .. yapında varsa doğumda gidecektir hepsi ...
kasılmalar için ilaçmı varmış???
Anlamı güzel hem dini olarakta anlamı var.AMa şu bakire kız olayı ilerde alay konusu olurmu ona takıyorumm..Buarada mobilyaların gelmiş güle güle kullan canımm
]

saol teşekkür ederim cnm

çok yememek lazım ... ama arada kurtarıcı gibi ... midemi düzeltiyor ... şekersiz yarım kase arada zararı yok bence ...

müge - zonox
saolun yorumlarınız için ...bencede bu kabusların sebebi bilinçaltı kaygılarımızla alakalı

yok korkum doğum sancılarını da anlamayacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…