rahat vermedik hakakten.neyse iyi bari..yokluğu hemen belli oluyor yahu
sıkıcı bir gün bugün yaaaa ...
canım sıkılıyor ... sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum ... Demin neredeyse kalkıp........ yapacaktım vazgeçtim .. ne gerek var şimdi diyorum yemeyeyim .... hem kilo alma dönemimiz tam , hemde midemi rahatsız edecek sonra ....
.........2 kere olmuş gene msj ---
ayyy bende doymadım bugün hiç nevra yaa
biraz televizyon açayım .sabah gülben ergen ve doktoruma bakıyorum sonra 11 de kapatıyorum tvyi gündüz programlarına evlendiirme saçmalıklarına gıcık olduğumdan akşam bu saatlere kadar açmıyorum... hem sırtımı dinlendireyim uzanıp .. :
görüşürüz gene ...
Hepinize iyi akşamlar diliyorum yavrularınıza ve kendinize iyi bakın..
bugün ; sema dan hariç Aral - Duncan - gülesram - zoonetje - superi de yok ...
nerdesiniz kızlar .. daha olmayıpta adı akıma şu an gelmeyen olabilir ..
birleşip ayrı forum kurmuş olmasınlar sakın
Bak burda isim analizi yapabiliyoruz a harfi güzel..Azra ismini annem çok sevdi anlamını duyan herkes iyi yorumda bulundu bakalım baya bi aklıma yattı...İsim koyacaklar buraya bakın bii...azra ismi güzel okulda dalga geçerlemi bilmiyorum çocuklar. sağı solu belli olmaz çocukların bizde henüz karar veremedik bende asya ismine taktım bu aralar ama asya avrupa diyip çocuklar dalga geçerlermi eşim bile ben asya dedğimde avrupa diyip gülüyor benim avrupa demek hiç aklıma gelmemişti kişiden kişiye değişiyor işte...kayınvalidemler burdalar iki haftadır sabahları asi dizisi oynuyor kayınpederimle beraber izliyorlar hiç kaçırmadan orda asinin kızının adı asya onlarda bu isme alışkınlar ismi koyduğumuzda belki okadar yadırgamazlar diyorum kayınvalideme sordum güzel isim dedi karışmazlar onlar bize pek ne koysak seslerini çıkarmazlar birde kızımın adı hazal onu uyuyor biraz sanki a çok ismin içinde sizce nasıl?????:26:
kdilara, NEVRAA kızlar valla ben çok eriniyorum yemek yapmaya2 gün aynı yemeği üst üste yersem midem bulanıyor ve soğuyorum o yemekten keşke çok zengin olsaydım aşçılarım hizmetçilerim olsaydı ehehehe
kızlar, bugün eşim beni gülmekten öldürdü yaaaa, yeminle karnıma ağrı girdi.
öğlenleyin aradı naber napıyorsun demek için
ben de dedim ki "temizlik yapıyorum heryer toz içinde"
eşim dedi ki "aşkım 2. çocuğu Arda sürünmeye başlayınca yapalım"
niye dedim
dedi ki "arda'nın dizlerine bez bağlarız sürünürken yerleri siler, annesine yardım eder"
bi an arda'nın o hali geldi aklıma
he he he eşin şimdiden ikinci çocuk hayallerine başlamış.ay kıyamam arda bebegekdilara, NEVRAA kızlar valla ben çok eriniyorum yemek yapmaya2 gün aynı yemeği üst üste yersem midem bulanıyor ve soğuyorum o yemekten keşke çok zengin olsaydım aşçılarım hizmetçilerim olsaydı ehehehe
kızlar, bugün eşim beni gülmekten öldürdü yaaaa, yeminle karnıma ağrı girdi.
öğlenleyin aradı naber napıyorsun demek için
ben de dedim ki "temizlik yapıyorum heryer toz içinde"
eşim dedi ki "aşkım 2. çocuğu Arda sürünmeye başlayınca yapalım"
niye dedim
dedi ki "arda'nın dizlerine bez bağlarız sürünürken yerleri siler, annesine yardım eder"
bi an arda'nın o hali geldi aklıma
canın ne istiyorsa ye bende şeker çıkalı canımın istedigini yemenin değerini anladımbenim bu 3-4 gündür mideme tazmanya canavarı girdi sanki .... doymuyorum ...ne olacak sonumuz bilmem:84:
amin canım allah kimseyi kuzularından ayrılmasınÇocukken annemi kaybetmekten korkardım, şimdi ise kendimi kaybetmekten korkuyorum. Bu korku kendim için değil, bebeğim adına yaşadığım bir korku… durup durup bu sebeple ağlıyorum, aklıma geldikçe dünyam kararıyor ve sonunda hep aynı soru “ Ben olmasam kim sana benim kadar iyi bakabilir ve sen kimden benim kadar memnun olabilirsin?”
Dünyaya o kadar savunmasız, o kadar çaresiz geliyorsun ki, sana yiyecek vermezlerse elinle alıp yiyemezsin, üstünü örtmeseler üşüdüm diyemezsin, kirlensen yıkanamazsın, bir yerin acısa söyleyemezsin… Belki bunları birileri senin için yapabilir ama hiçbiri içinde, annenin sana duyduğu sevgiyi, şefkati duyamaz, baban bile bunu annen gibi yapamaz. Ömrün boyunca hep bunun eksikliğini acısını yaşayıp durursun. Sanırım o yüzden Allah anneyi yarattı ve ona böyle bir özellik verdi.
Seni çok seviyorum, her şeyden daha çok, çok kısa bir zamandır tanıyorum belki seni ama herkesin üstünde bir sevgin var bende. Küçücük ellerini, ayaklarını, dudaklarını düşündükçe içim eriyor sanki, yok oluyorum, sonra tekrar tekrar kendime gelip yeniden yok oluyorum… Bir kadın çocuklarından başka kimse için bu kadar sıkıntılara göğüs geremez, sanmam, en azından ben başkası için hepsini birden yapamam ama sen o kadar tatlı ve o kadar benim parçamsın ki yalnız senin için katlanabilirim. Senin için bedeni acılar çekerim, senin için ruhsal bunalımlara girerim, senin için uykusuz, senin için aç kalırım. Annelik vasfını taşıyan pek çok canlıda benim gibi yapar.
Ben anneme hala bağlı bir çocuğum, yaşım ilerledi ama bağlarım hep yeni kaldı ve kalmaya da devam edecek bence. Hala annemin koynunu ararım, sevgisine muhtacım. Annemde annesini çok severdi. Annesi vefat etti ama hala annesine ihtiyacı olduğunu, yaşasaydı yapacakları çok şey olduğunu anlatır durur. Sende beni benim annemi, onunda kendi annesini sevdiği gibi seversen sende beni kaybetmekten korkarsın, kabusun olur, için acır, yıpratırsın kendini, ağlarsın gizli gizli oysa ben bunları yaşayan biri olarak senin hiç böyle şeyler yaşamanı istemem. Belki bu yüzden sen daha bunları aklına bile getirmeden ben senin yerine endişeler taşıyorum,senin yerine korkuyorum, üzülüyorum. Çünkü sen benim canımın taa içisin, benim biçare bebeğimsin, her şeyimsin. Kendim için değil senin için, sadece ikimiz için değil tüm anne ve çocukları için dilerim ki, Allah zamansız hiçbir anneyi çocuğundan, çocuğuda annesinden ayırmasın.
canım benim diyet listemde sebze yemegi,et,pilav veya makarna,çorba var düşün her öğün yapsam mutfaktan çıkamam byptıgım yemekleri akşamda hatta bazen diger günde yiyorumkızlar siz öğlen yaptığınız yemeği akşamda yiyor musunuz, yoksa akşama çeşit mi yapıyorsunuz yeniden:26:
ben de yerleri silmem gerektiğine hep aynı şeyi söylüyorum... kızımın ellerini dizlerine bezleri sararım ben süpürüken o arkadamdan siler diyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...eleri-hangi-hastanede-dogum-yapicaksiniz.html
hatırlatalım istedim ara sıra bu topiğe de uğrayın arkadaslar
sağol müge hatırlattın bana:)
daha yemek yemedik şimdi sofraya oturacağız .açımmm ...önce işleri bitirelim dedik eşimle ... ıvır zıvır ata ata bir hal olduk .... ben nişanlığımı bile attım .. tarlatan falan iyice yamulmuştu .. kapıcı nasıl toplayacak bilemiyorum :))))
. yatak odası yerleştirme 2. günüydü bugün ..bitti ohhh ...
ne silmesi ........ elinde elma ; yerlere koltuklara süre süre emeklediğini düşünüyorum kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?