2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sıkıcı bir gün bugün yaaaa ...
canım sıkılıyor ... sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum ... Demin neredeyse kalkıp........ yapacaktım vazgeçtim .. ne gerek var şimdi diyorum yemeyeyim .... hem kilo alma dönemimiz tam , hemde midemi rahatsız edecek sonra ....

ayyy bende doymadım bugün hiç nevra yaa

bugün ; sema dan hariç Aral - Duncan - gülesram - zoonetje - superi de yok ...
nerdesiniz kızlar .. daha olmayıpta adı akıma şu an gelmeyen olabilir ..

biraz televizyon açayım .sabah gülben ergen ve doktoruma bakıyorum sonra 11 de kapatıyorum tvyi gündüz programlarına evlendiirme saçmalıklarına gıcık olduğumdan akşam bu saatlere kadar açmıyorum... hem sırtımı dinlendireyim uzanıp .. :
görüşürüz gene ...

Hepinize iyi akşamlar diliyorum yavrularınıza ve kendinize iyi bakın..

güle güle hatunlar..bende çıkarım birazdan.
herkese iyi akşamlar :79:

bugün ; sema dan hariç Aral - Duncan - gülesram - zoonetje - superi de yok ...
nerdesiniz kızlar .. daha olmayıpta adı akıma şu an gelmeyen olabilir ..

birleşip ayrı forum kurmuş olmasınlar sakın

evet öyle bişey yapmıştık yakalandık

işin aslı kasık ağrısdı dolayısı ile giremedim kızlar... fazlada duramıyorum sonuncu mesajları okudum gene gidicem.... herkes iyi dimi? ben kaçtım gece girerim belki yarın gçrüşürüz olmadı.....

Bak burda isim analizi yapabiliyoruz a harfi güzel..Azra ismini annem çok sevdi anlamını duyan herkes iyi yorumda bulundu bakalım baya bi aklıma yattı...İsim koyacaklar buraya bakın bii...
A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: İnatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
İ: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: İçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.

Bunlardan her harfi toplayıp karakter tahlili oluyoo:))

kdilara, NEVRAA kızlar valla ben çok eriniyorum yemek yapmaya2 gün aynı yemeği üst üste yersem midem bulanıyor ve soğuyorum o yemekten keşke çok zengin olsaydım aşçılarım hizmetçilerim olsaydı ehehehe

kızlar, bugün eşim beni gülmekten öldürdü yaaaa, yeminle karnıma ağrı girdi.

öğlenleyin aradı naber napıyorsun demek için
ben de dedim ki "temizlik yapıyorum heryer toz içinde"
eşim dedi ki "aşkım 2. çocuğu Arda sürünmeye başlayınca yapalım"
niye dedim
dedi ki "arda'nın dizlerine bez bağlarız sürünürken yerleri siler, annesine yardım eder"

bi an arda'nın o hali geldi aklıma

ben de yerleri silmem gerektiğine hep aynı şeyi söylüyorum... kızımın ellerini dizlerine bezleri sararım ben süpürüken o arkadamdan siler diyorum

he he he eşin şimdiden ikinci çocuk hayallerine başlamış.ay kıyamam arda bebege
benim bu 3-4 gündür mideme tazmanya canavarı girdi sanki .... doymuyorum ... ne olacak sonumuz bilmem:84:
canın ne istiyorsa ye bende şeker çıkalı canımın istedigini yemenin değerini anladım
amin canım allah kimseyi kuzularından ayrılmasın
kızlar siz öğlen yaptığınız yemeği akşamda yiyor musunuz, yoksa akşama çeşit mi yapıyorsunuz yeniden:26:
canım benim diyet listemde sebze yemegi,et,pilav veya makarna,çorba var düşün her öğün yapsam mutfaktan çıkamam byptıgım yemekleri akşamda hatta bazen diger günde yiyorum

daha yemek yemedik şimdi sofraya oturacağız .açımmm .. .önce işleri bitirelim dedik eşimle ... ıvır zıvır ata ata bir hal olduk .... ben nişanlığımı bile attım .. tarlatan falan iyice yamulmuştu .. kapıcı nasıl toplayacak bilemiyorum :))))
. yatak odası yerleştirme 2. günüydü bugün ..bitti ohhh ...

ben de yerleri silmem gerektiğine hep aynı şeyi söylüyorum... kızımın ellerini dizlerine bezleri sararım ben süpürüken o arkadamdan siler diyorum

ne silmesi ........ elinde elma ; yerlere koltuklara süre süre emeklediğini düşünüyorum kuzumun

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...eleri-hangi-hastanede-dogum-yapicaksiniz.html

hatırlatalım istedim ara sıra bu topiğe de uğrayın arkadaslar
sağol müge hatırlattın bana:)

evet bu sıralar gündemimizi çok meşgul eden konulardan biri ne de olsa...

:))) fazla iyi mi düşünüyorum sence :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…