2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dilara noldun canım??kayboldun ortadan artmadı inş ağrın,?
duncan sen nası oldun??
nevra yatak odası bitmiş gözğn aydın.
müge göbüşüme bak
ece sen nasıl oldun diyette sorun yok inş.

online olan başka kim var :26:herkes iyidir inş..

kızlar ben yatayım..yarın iş var

çok öpüyorum sizi..

bizim topikde öle şeyler olmaz tatlım? ne demek kimse hoşlanmadı :44:

öncelikle hosbuldum!.hoslanmadi degil hoslamadi, kimse mesajima cevap verip hosgeldin demedi yani.

hoşgeldiniz kaç haftalık hamilesiniz :)

hosbulduk westlife,25 haftalik hamileyim.

merhaba hoşgeldin ... bu herkese açık bir topik .. tüm mayıs anneleri için yani...
hoşlanmadı derken ; atlamışızdır belki ...
kaç haftalıksın?

merhaba hosbulduk nevraa,eminim atlandi 25 haftalik ikizlere hamileyim.

x hüzün x aramıza hoşgeldinnn. kim beğenmemiş bakim seni ilginç bizde öyle şeyler pek değil hiç olmaz ama...

hosbulduk duncan,begenmeme olayi yok canim, hoslamak demek bizde hosgeldin diye karsilamak yani:) eminim gözden kacmistir

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :))))

hosbulduuuuuuuuk:) hepinize tesekkürler buda benden size hosbuldum cicegi kabul ederseniz sevinirim

hoşgeldin hüzün ii geceler demek için uğramıştım.
ne güzel topiğimizin tek ikiz annesi sensin sanırım.ben de 26 haftalığım hayırlısı olsun bebişlerinin cinsiyetleri ne?

iyiyim canım sen nasılsın?
şöyle bi geçiyodum uğradım.yarın temizlik günüm yardımcı gelecek sanırım yatsam ii olacak.
herkese ii geceleeeerrrrrrr.
sabah kuşlarına da şimdiden günaydın.

Son düzenleme:
hoşgeldin hüzün ii geceler demek için uğramıştım.
ne güzel topiğimizin tek ikiz annesi sensin sanırım.ben de 26 haftalığım hayırlısı olsun bebişlerinin cinsiyetleri ne?

hosbulduk monoroza bir kiz bir erkek:) masallah sanada seninkinin cinsiyeti ne?

merhaba kızlaaar..

monoroza, yasmin35 nasılsınız?

hoşgeldin hüzün maşallah canım doğal gebelikmi?

hosbulduk,tüp bebek canim.

sağol canım iyiym çok şükür gece kuşuyum ben biraz malasef öğlene kadarda uyuyorum.sen nasılsın?

al benden o kadar...
bugün pek bir rahatsız ve huzursuzdum.. ne yaptıysam bulamadım rahatımı sırtım ağrıyo, sırt kemiklerim kaburgalaarım batıyooo sankiii
kollarım bacaklarımda tuhaf ağrılar...
yattım uyudum dışarı çıktım yürüyüş yaptım akşam olduda biraz daha rahatladım sankiii..

bu arada kanım çok düşük küçük şişe şurup ferplex içiyorum..
dr. sürekli hatırlatıyor... yoksa iğne dönücem bu halde seni ameliyata alamam diye..

canım benimde son günlerde sırt ağrım var dediğin gibi halsizlik,bitkinlik bende pc başında oturmayı azalttım oturunca daha çok ağrıyor malesef.bu arada bende ferplex içiyorum ne iğrenç bişey bi bitseydi hapını istiycem bu sefer.sen kaç kilosunki sezeryanmı düşünüyosun?

son 3 aylar için ilk dr. um söyelrdi zor geçiyor diye böyle bişi heralde ama galiba başladık canım..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
bende artık pc başına oturamıyorum sırtımdan 2 gündür bakamıyorum mesela..
kızlar da maşallah ben 35 yaşındayım çalışanlar bütün gün yazışanlar genç tabiki farklıyız..
ferplexx iyi aslında tadı da güzel niye beğenmedinki?
bende ilaç yutmaktan bıktım şurup daha iyi...
benim tüp olduğu için zaten sezeryan 74 pardon kesin 75 olmuşumdur.şuan 12 kilo aldım
ya sen?

35 mi duyanda seni 50 falan zannedecek yasemin onlar genç diyosun bide emin ol çoğu 30lu yaşlarda.demek tüp bebek rabbim hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsin.bende şuan 77 yim toplam 13 kilo aldım.ilk gebeliğimde 30 kilo almıştım inşallah bunu 20 ile kapatırız:)

kilo konusunda ciddimisin 2 ile kapatırız falan dalgamı geçiyosun ....
aay aaay duymamaış olayım ne diyosun yaaaww...
düşünemiyorum kendimi zaten şu halime alışamadım...yok canım daha neler..

sen kaç yaşındasın?
napim daha genç anne olsaydım... çok zor o elde ettim bu gebeliği insan ister istemez artık dualrımda oğluşumun mürvetini görürmüyüz falan oluyor ...
manyak duygusal oldum bu sıralar formdakilere ağlıyorum , haberlere ağlıyorum,
gece yarısı eşime bakıp ağlıyorum...gündüz kendime gelip manyakmıyım diyorummm

sende bir kız vardı değilmi şimdiki ne olacak allah bağışlasın inş.

canım malesef kilolar moralimi çok bozuyor ama ilkimde 30 kilo alınca bunda aman 20ye razıyız diye düşünür olduk.hele çatlaklar aldı başını gidiyor ben 26 yaşındayım ayy bende çok duygusalım komik olayları bile duygusallığa bağlıyorum aklıma saçma sapan şeyler getirip ağlıyorum falan biri görse halimi güler herlade benimkide erkek bugünlerde isim kavgası ediyoruz evde ALLAH hepimize mürüvetlerinide gösteriri inşallah...

gebeliketn beri hiç bir isime ısınamamıştım. o sıcaklık gelmedi içime ...
neyse yok kuantum yok klasik yok dini olsun derken ahmet ediz dedik şimdilik..
ben hep a ile başlasın istedim kuantuma göre ,
birde dini ismi olsun kaınpder ismi dedik,
ediz e benim içim birden çok ısındı ulu güçlü diye anlamı varmış..
geçendede kaynanaya söledim ismi edizde neymiş dedi yanlız ahmet güzelmiş..
insan teşekkür eder yaniii
edizim canım oğlummmm

ne güzel ismiyle yaşasın inşallah uyumsuz isimlerden değil iki isim ama tek isim gibi bir çırpıdada söylenir.onlarada yaranılmazki sadece edizde koyabilirdim deseydin neyse ahmet ismi zaten güzel hoşuma gittiği için koyduk dersin.eşimde yusuf eymene taktı geliyo gidiyo napıyo yusuf eymen deyip duruyo benda hala ısınamadımya o kim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…