kıslar biliyor musunuz beğendiğim park yatağı hala alamadım...sürekli aksilik çıkıp duruyor yaw...ilk sipariş verdiğim sitedeki sıkıntıyı anlatmıştım ya,sonra 2 gün önce başak yere sipariş verdim..ertesi gün aradım ne zaman veriyorsunuz kargoya diye..'kusura bakmayın yanlışlık olmuş,elimizde oyk şuan,paranızı iade edeceğiz hemen' dediler...bu ilahi bir mesaj mı acaba?ama anlayamıyorum anlamını...bunu alma başkasını al mı?az daha bekle mi? :26:
canım birazdan geliyorum
anaaaaammmm kıs süper olmuş göbüşler...ciciler de harika...ben hiç foto koymadım daha..üşeniyorum yaa....
:44: olurmu öle şey ya??bence gidip mağazadan almalısın blu. bence bu onun mesajı
ay sanırım öyle..dün annemle konuştum o da öyle dedi...rapucum yardım et az kıs bana...sen de bak benim için beğenelim..ama tam pespembe olmasın...unisex bir renk olsun...kenarında mutlaka perdeleri olsun...çok koyu renkler de olmasın.içimiz kararmasın...çok mu şey istiyorum..:26:
günaydın kızlarrr mutlu bir gün diliyorum herkeze göbüşlere bakıp geliyorum
ha peki...çok pahalı olmasın..200 geçmesin mesela...yok istemiyorsun tatlım çok şey. bide fiyat aralığı ver bakem :82:
ha peki...çok pahalı olmasın..200 geçmesin mesela...
kız o ne tatlı bir göbüş öle rapuuuu maşallah size :) bende çekerim bugün uzun zamandır koymuyordum özendim şimdi
deniz.14 günaydın tatlım nbr
blue ve semacan sesiniz çıkmıor kızlar
kızlar bende göbişimi ekledim...
beğendinmikocaman olduk kıssss
günaydın kızlarrr mutlu bir gün diliyorum herkeze göbüşlere bakıp geliyorum
kız o ne tatlı bir göbüş öle rapuuuu maşallah size :) bende çekerim bugün uzun zamandır koymuyordum özendim şimdi
deniz.14 günaydın tatlım nbr
blue ve semacan sesiniz çıkmıor kızlar
beğenmemmi tatlım çok yakışmış maşallah maşallah
günaydınlar hepinize kızlar herkes iidir inşallah
rapunzelcim göbişine maşallah ne güzel olmuş
günaydınlar hepinize kızlar herkes iidir inşallah
rapunzelcim göbişine maşallah ne güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?