2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eymen çok söyleniyor bu sıralar;
sen pek ısınamadın anlaşılan hayırlısı olsun onun ismi bellidir annesiii
anlaşırsınız yakında... eşinin söledikleride güzel bence ama senin istediğin olsun :))))

hastane çıkışı henüz almadım..
bazı mağazalara baktım kalın penyeli kış sezonu vardı..
yaz sezonu biraz daha ince oluyormuşş.
bende sezonu bekliyeyim dedim. sen ne diyorsun?
birde kaç hastane çıkışı alayım?
alt ve üst alacağım onlar aklımda..

hastane çıkışı ben bir kutu aldım ıvırı zıvırı var zaten içinde bencede çok kalın olamasa daha iyi zaten üstünede bişeyler giyecek mecbur bi süre sonra rafa kalkacak ama şu patikli pijamalar çok lazım oluyo ilk zamanlar ince tulumlarn içine bile giydiririz diye düşünüyorum birde benim kızıma fransadan teyzesi bisürü tulum getirmişti hepsi çok güzel ama çoğu sırtından çıt çıtlıydı buda kızımın sırtını rahatsız edip iz yapıyodu nede olsa çoğunllukla sırtüstü yatıyo bebeler.oyüzden şimdi ona dikkat ediyorum arkası çıt çıtlı olanları almıyorum.

buluşmaya katılırsan senide görmüş oluruz canım.bana uyku bastırdı behlül kaçar 1-2 egzeriz yapıp yatıcam canım sana iyi geceler.

herkese merhaba

benım oglum 2-3 gundur asırı asagıda hareket edıyordu resmen vajınamın oralardaydı elımı koydugumda ordan cıkan kabartıları hıssedıyordum. pzt drumu aradım agrı kasılma var mı dedı yok dedım aslında normal ama yıne de gel bakalım dedı telefonu kapadık basladı agrı ve kasılmalar kıtlenıp kalıyordum resmen kambur gıbı fln yuruyodum neyse gıttık rahımde bır acılma yokmus cok sukur ama cok dolanma mutlaka dınlen bu aralar dedı bende oyle yapıyorum oglum bıze yuzunu gostermedı yıne koluyla yuzunu kapamıstı ensesı donuktu ztn:) butun arkadaslarım hep ultrasonda ne gorduysem aynısını dogurdum dıyor bız goremıyoruz sıpayı valla babası gıbı ınatcı oglum:) bu arada 1028 gr olmuş kendileri 21 şubatta tekrar rutin kontrolumuz var benden haberler bu kadar.
bu arada tomurcuk82 çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah

Son düzenleme:

oyyyy ikiz annesi gelmiş topiğimize

günaydınnn herkese

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

günaydın güzel anneler ve melekleri......

günaydın seda,zehra...güzel günler herkese....:93:

günaydınnn
teşk.ler amiin inş..

günaydınnnnn :97::97:

günaydınn blue-can
nasılsın ?

günaydın kıslarrrr
ciciklere ve göbüşlere resim ekledim bakınıs bi ara
sema hoşgeldin kuşum nasıldı muayene

kıslar biliyor musunuz beğendiğim park yatağı hala alamadım...sürekli aksilik çıkıp duruyor yaw...ilk sipariş verdiğim sitedeki sıkıntıyı anlatmıştım ya,sonra 2 gün önce başak yere sipariş verdim..ertesi gün aradım ne zaman veriyorsunuz kargoya diye..'kusura bakmayın yanlışlık olmuş,elimizde oyk şuan,paranızı iade edeceğiz hemen' dediler... bu ilahi bir mesaj mı acaba?ama anlayamıyorum anlamını...bunu alma başkasını al mı?az daha bekle mi?:26:

başkasını al canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…