canım kusura bakma hafızam için ?
daha öncede sordum biliyom sivastamıydın?
Evet canım tek isim koycaz.Ben oldum olası 2 ismi sevemedim..Soyisimde 7 harfli kısa ve öz isim tercihimm
canım bızım de soyadımız 9 harfli o yüzden ismini ali koyucaz oglumun bu arada daha once de onermıstım cok ragbet gormedı ama benım ısmım de kısa "nil" belki hosuna gıder fıkır olsun dıye yıne de yazayım dedim. azra da kesin kararlı mısın
günaydınnn herkese
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydın güzel anneler ve melekleri......
günaydın seda,zehra...güzel günler herkese....:93:
öncelikle hosbuldum!.hoslanmadi degil hoslamadi, kimse mesajima cevap verip hosgeldin demedi yani.
hosbulduk westlife,25 haftalik hamileyim.
merhaba hosbulduk nevraa,eminim atlandi25 haftalik ikizlere hamileyim.
hosbulduk duncan,begenmeme olayi yok canim, hoslamak demek bizde hosgeldin diye karsilamak yani:) eminim gözden kacmistir
hosbulduuuuuuuuk:) hepinize tesekkürler buda benden size hosbuldum cicegi kabul ederseniz sevinirim
günaydınn blue-can
nasılsın ?
günaydınnn herkese
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydın güzel anneler ve melekleri......
günaydın seda,zehra...güzel günler herkese....:93:
günaydınnn
teşk.ler amiin inş..
günaydınnnnn :97::97:
günaydınn blue-can
nasılsın ?
kıslar biliyor musunuz beğendiğim park yatağı hala alamadım...sürekli aksilik çıkıp duruyor yaw...ilk sipariş verdiğim sitedeki sıkıntıyı anlatmıştım ya,sonra 2 gün önce başak yere sipariş verdim..ertesi gün aradım ne zaman veriyorsunuz kargoya diye..'kusura bakmayın yanlışlık olmuş,elimizde oyk şuan,paranızı iade edeceğiz hemen' dediler...bu ilahi bir mesaj mı acaba?ama anlayamıyorum anlamını...bunu alma başkasını al mı?az daha bekle mi? :26:
oy semacanım hoşgeldin kıs...iyiyiz biz...siz nasılsınız?haberler sende...anlat hemen dünkü muayeneyi bakalım...
günaydın kıslarrrr
ciciklere ve göbüşlere resim ekledim bakınıs bi ara
sema hoşgeldin kuşum nasıldı muayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?