hşg deniz.....................
çooook güzel olmuşsunuz canım benimallah nazardan saklasın
seda ve rapu kızlar göbüşleriniz Harika çok tatlı duruyorlar:81:
sedasem tatlım senin göbüşte cok tatlı maşallah size allah nazarlardan saklasın süpersiniz
hoşbulduk blucum nasılsın iimisin bebiş nasıl
gebe olmasan hiç durma ver derdim tatlım ama malum üzme kendini düşünebilmen yetertubişim slm...yaw iş yerinden bir personel için acil kan arıyorlardı da ona takıldım..benimki tutuyor ama gebelikten dolayı almadılar...çok acilmiş...içim bir garip oldu yaw...
deniz.14 günaydın tatlım nbr
Günaydın canım sen nasılsın nisamız nasılllll sende koy tabi göbişini merak ettim şimdi
günaydın millet....göbüşleriniz çokkk tatlı..maşallahhh..
bu göbüşlerle artık yatıp kalkması,wc ye gitmesi,giyinmesi vs..iyice zorlaştı.9.ayımızda ne olcak halimiz acep?
wc ye gitmesi
gebe olmasan hiç durma ver derdim tatlım ama malum üzme kendini düşünebilmen yeter
iyiyiz çok şükür teyzesi...iş yerinde uğraşıyoruz...kızım da içerde uğraşıp duruyor..ne yapıyor bilmem...sizde ne var ne yok?
seda ve rapu kızlar göbüşleriniz Harika çok tatlı duruyorlar:81:
bizde iiyiz kızımla artık zaman su gibi aksında nisan ayı gelsin die bekliyoruz bundan sonra sanki günler geçmio ya bi an önce nisan -mayıs gelsede doğurup kucağımıza aldığımız günleri görsek hayırlısıyla
totinin dün tekrar şeker yüklemesi vardı..girdi mi sonucu bildirdi mi,duyan,gören,bilen var mı? hayır yani bende aynı durumdayım ya 2 hafta sonra yeniden yüklemem var,diyet işe yaramış mı yaramamış mı bakılacak...haa bu arada dün şekerli bi hamişle tanıştım 7 aylıktı ama 5 aylık kadar anca karnı vardı..dr.ona da hep diyet vermiş,artık kız nasıl diyet yaptıysa kontrole gidiyo bakıyolar ki bebek hiççç gelişmemiş ve doktor diyeti bıraktırmış.
kızlar biraz iş yapayım ben
semayıda merak ettim ne yaptı dün? ara ara uğrarım. :79:
canım ben de çok sabırsızlanıyorum...çevremdekilere böyle söyleyince,şimdi tadını çıkar,çok pişman olacaksın falan diyorlar...madem pişman olunuyor neden 50 tane doğuruyorsunuz diyesim geliyor da neyse diyorum...ne diye daha kucağımıza bile almadan gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar ki...ne saçma davranışlar...uykusuz kalacakmışız...bilmemneymiş..oymuş buymuş...biliyoruz heralde ya...
canım ben de çok sabırsızlanıyorum...çevremdekilere böyle söyleyince,şimdi tadını çıkar,çok pişman olacaksın falan diyorlar...madem pişman olunuyor neden 50 tane doğuruyorsunuz diyesim geliyor da neyse diyorum...ne diye daha kucağımıza bile almadan gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar ki...ne saçma davranışlar...uykusuz kalacakmışız...bilmemneymiş..oymuş buymuş...biliyoruz heralde ya...
yazık yaw....eee?bebekte sıkıntı olmaz inş değil mi?:26:
başka bi sıkıntısı olur mu bilemem ama yazık ki gelişememiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?