2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

deniz.14 günaydın tatlım nbr

Günaydın canım sen nasılsın nisamız nasılllll sende koy tabi göbişini merak ettim şimdi

günaydın millet....göbüşleriniz çokkk tatlı..maşallahhh..
bu göbüşlerle artık yatıp kalkması,wc ye gitmesi,giyinmesi vs..iyice zorlaştı.9.ayımızda ne olcak halimiz acep?

tubişim slm...yaw iş yerinden bir personel için acil kan arıyorlardı da ona takıldım..benimki tutuyor ama gebelikten dolayı almadılar...çok acilmiş...içim bir garip oldu yaw...
gebe olmasan hiç durma ver derdim tatlım ama malum üzme kendini düşünebilmen yeter
deniz.14 günaydın tatlım nbr

Günaydın canım sen nasılsın nisamız nasılllll sende koy tabi göbişini merak ettim şimdi

çok şükür iyiyiz biz maşallahı var bebişimin bu aralar çok kuvvetli tekmeleri derinimiz nasıl :) resmi gün içinde çeker yüklerim tatlım

günaydın millet....göbüşleriniz çokkk tatlı..maşallahhh..
bu göbüşlerle artık yatıp kalkması,wc ye gitmesi,giyinmesi vs..iyice zorlaştı.9.ayımızda ne olcak halimiz acep?

haklısın valla şimdiden zorlanıyorum rahat eğilemiyorum wc de zorlaşıyor.......allah yardımcımız olsun

çok şükür iyiyiz biz maşallahı var bebişimin bu aralar çok kuvvetli tekmeleri derinimiz nasıl :) resmi gün içinde çeker yüklerim tatlım[/QUOTE]

Derinde iii ayakları aşşağıda olduğu için wcden cıkamasamda iyiz bizde merakla bekliyoruz göbüşünü

iyiyiz çok şükür teyzesi...iş yerinde uğraşıyoruz...kızım da içerde uğraşıp duruyor..ne yapıyor bilmem...sizde ne var ne yok?

bizde iiyiz kızımla artık zaman su gibi aksında nisan ayı gelsin die bekliyoruz bundan sonra sanki günler geçmio ya bi an önce nisan -mayıs gelsede doğurup kucağımıza aldığımız günleri görsek hayırlısıyla

totinin dün tekrar şeker yüklemesi vardı..girdi mi sonucu bildirdi mi,duyan,gören,bilen var mı? hayır yani bende aynı durumdayım ya 2 hafta sonra yeniden yüklemem var,diyet işe yaramış mı yaramamış mı bakılacak...haa bu arada dün şekerli bi hamişle tanıştım 7 aylıktı ama 5 aylık kadar anca karnı vardı..dr.ona da hep diyet vermiş,artık kız nasıl diyet yaptıysa kontrole gidiyo bakıyolar ki bebek hiççç gelişmemiş ve doktor diyeti bıraktırmış.

canım ben de çok sabırsızlanıyorum...çevremdekilere böyle söyleyince,şimdi tadını çıkar,çok pişman olacaksın falan diyorlar... madem pişman olunuyor neden 50 tane doğuruyorsunuz diyesim geliyor da neyse diyorum...ne diye daha kucağımıza bile almadan gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar ki...ne saçma davranışlar...uykusuz kalacakmışız...bilmemneymiş..oymuş buymuş...biliyoruz heralde ya...

yazık yaw....eee?bebekte sıkıntı olmaz inş değil mi?:26:

kızlar biraz iş yapayım ben
semayıda merak ettim ne yaptı dün? ara ara uğrarım. :79:

canım o da meşgul heralde...gelcem az sonra dedi ama....

evet tatlım biliyoruz hergüzel şeyin bi zorluğu olur ama o doğum anını yaşamak kokusunu içimiz çekmek sanırım bütün uykusuzluk ve yorgunluğumuzu alıcak hayırlısıyla bi doğsunlarda herseye razıyız yeterki sağlıklı olsunlar

aynen katılıyorum cnm söylediklerine insanın hevesini heyecanını bastırıyorlar öyle tipler ben de onların kim olduklarını çözdüm artık onlarla bebekle ilgili muhabbet etmiyorum en güzel en heyecanlı zamanlarımı kimsenin bozmasına izin vermeyeceğim

canlarıımmm
tekrar hepinize günaydıınnn
işlerimi toparladım geldimm
şimdi dünkü muayenemi uzun uzunnn yazıyımmm
dün dr muayenem çok güzel geçti
uzun zamandır dr.dan bu kadar rahat huzurlu çıkmamıştımm

500 evler Şafak hastanesinde Defne Hn.gittimm
ilk defa gittiğim için uzun uzun bilgilerimi aldı
yaptırdığım testlerin hepsine tek tek baktı
bir kere güleryüzlü genç ve çok ilgili bir bayandı bu kadarına ben çok şaşırdımmm
neyse
kilomu ölçtü
kardeşlerimle birlikte gitmiştikk
bebeğin herşeyini inceledi
sonra aynı 2.düzey usg gibi tek tek tüm organlarnı bize gösterdi
resim istedim ama kızım dün teyzelerine kuzenlerine plates yapıyodu
ayaklarını ellerini ağzına almış öyle keyifliydiki yaramız kız
eller kollar hep kafasındaydı
epey bir dr.uğraştırdı yüzünü göstermedi
sonra dr.bir şekilde yüzünü yakaladı yaklaşık 10 tane resim verdi ama yine net değildi
kelebeğimin gelişimi iyi allaha şükürler olsunn
kızım 1200 gr olmuş boyu yaklaşık 35 cm dedi maşallahhh kuzuma
bende en son kontrolümden sonra kilo almamışım
kiloma bişey demedi
sadece sınırdasın bundan sonra daha dikkatl olmamı söyledi

ilaçlarımı sordu anlattım
demir ilacımın kabız yaptığını söyledim başka bi ilaç verdi
magnezyum piyasadan kalkmış onun yerine başka bir ilaç verdi
balık yağı yada hapı önerdi mutlaka kullanmamı tavsiye etti bebeğin gelişimi için

karnımdaki kasılmalar için yalancı doğum sancıları
rahim sağ taraftan büyüyerek açılma yapıyomuşş
bebek o tarafa döndükçe rahime baskı yapar ve kasılmalar olur korkma dedi...
karın üstündeki o sancıalrımı sordum kaburga ağrısı dedi
onuda detaylı anlattı

doğumu konuştuk
35.haftadan sonra bebeğin gidişatına göre bakarız dedi
doğum şeklini bana bırakıyorum
kendimi neye hazırlarsam o şekilde daha başarılı olacağımı söyledi

normal şartlarda bundan sonraki rutin kontrollerin nasıl olacağını anlattı
aklıma gelenelr bunalrrr

mutlu mesut çıktım hast.
benden bizden bu kadarrr

eee ben yokken ne yaptınız dün :97::97:

of sorma blucum ya bende çok sıkılıyorum bu muhabbetlerden tersliyorum ben böyle diyenleri olumlu söylesinler canım onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…