2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kıslar nasılsınız nevra hande hoşgeldiniz umarım hepinis iisinizdir. bende rapu gibi yemekten geldim ama üstüme bir ağırlık cöktü galiba uyuyup kalcam oturduğum yerde zor dayanıom

hoşbulduk canım..bende de ağırlık var çok çikolata yiyorum bi yandan:)

aaa cidden çok hoşmuş.. gülegüle kullansın kuzucun inş.. bende bitane denizci kıyafeti aldım mevlüt için ama çok ta sinmedi içime sen netten mi aldın ???

yok tatlım ya çarşıdan aldım gezerken markasınıda sordu kızlar akşama bakıcam yazarım

merhaba kıslar nasılsınız nevra hande hoşgeldiniz umarım hepinis iisinizdir. bende rapu gibi yemekten geldim ama üstüme bir ağırlık cöktü galiba uyuyup kalcam oturduğum yerde zor dayanıom

hoşbulduk cnm ... afiyet olsun ... bugün bende de ağırlık var ...gündüz çok uyumak istemiorum.. gece oturmamak için :))))
havada miss...

Sema sen olmazsan olmaz kuzum....

Bu arada bu mevlüt takımı ne iş ?Bu da mı alınacaklar arasında?Yaw hergün bişey çıkarıyorsunuz kızlar aa....sayenizde hiç bitmiyor alınacaklar yani....

kızlarrr bende göbüşümü ekledim bakarsınız yoğunum size katılamıorum

baktımmm çok yakışmış hamilelik..Bugün baya bi göbüş gördükk bende kısa zamanda ekliycemm..Dün bi mağazada kendime baktım aynada artık baya baya hamileyim dedimm:))Şimdide sizlerin resimlere baktım maşallah hepimizee..Artık göbekler bizden çok ilgi çekiyo :))

canım nasıl istersen öyle giydir mecburiyet yok
mevlüt kıyafeti sonuçta

o kremin reklamlarını görüyorum ben canım tv de hamilelikte kullanımında bir sorun yokmuymuş acaba,sen göğüs altınamı sürüyorsun

tuğbacım çok güzel çıkmışsın ... sayfaya yorum yazdım zaten
tatlım teşekkür ederim nasılsın bu arada cnm
o kremin reklamlarını görüyorum ben canım tv de hamilelikte kullanımında bir sorun yokmuymuş acaba,sen göğüs altınamı sürüyorsun

yavrucum evet reklamlarda çıkıyor annem eklem ağrıları için almıştı ben sırt bölgeme sürüyorum sırtıma çok baskı yapıo kaburgamdaki ağrı ama merhemin zararı olmaz sanırım ben doktorumun tavsiyesiyle viksde sürmüştüm onun yoksa bununda olmaz annemde kardeşime hamileyken jel kullanırmış valla dapnecim bazen acım öyle çok oluyoki dindirmek için mecbur kalıorum sürmeye

ayy acaba gitmeye değermi, hiç bilginiz varmı, yol pek uzun ama hakketen değecekse giderim, ama bir de değmezse eşimin dilinden kurtulamam :26:

ayy acaba gitmeye değermi, hiç bilginiz varmı, yol pek uzun ama hakketen değecekse giderim, ama bir de değmezse eşimin dilinden kurtulamam :26:

bende valla ... onu mağazaya soksam ..alacak bir şey bulamasan ya da 1-2 tane alsam .. ooooo .. yandık :)))

Son düzenleme:
Kızlar şimdi mesaj geldi chıconun depo satışı varmış Cuma ve cumartesi Cuma 18-21 arası cumartesi 09-12 arası imiş bilginize sunulur efem..
Patron yanımda fazla duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…