merhaba kıslar nasılsınız nevra hande hoşgeldiniz umarım hepinis iisinizdir. bende rapu gibi yemekten geldim ama üstüme bir ağırlık cöktü galiba uyuyup kalcam oturduğum yerde zor dayanıom
aaa cidden çok hoşmuş.. gülegüle kullansın kuzucun inş.. bende bitane denizci kıyafeti aldım mevlüt için ama çok ta sinmedi içime sen netten mi aldın ???
merhaba kıslar nasılsınız nevra hande hoşgeldiniz umarım hepinis iisinizdir. bende rapu gibi yemekten geldim ama üstüme bir ağırlık cöktü galiba uyuyup kalcam oturduğum yerde zor dayanıom
kızlarrr bende göbüşümü ekledim bakarsınız yoğunum size katılamıorum
Sema sen olmazsan olmaz kuzum....
yapma BLUE-CAN
valla zor durumdayım sıkıştım kaldımm
Bu arada bu mevlüt takımı ne iş ?Bu da mı alınacaklar arasında?Yaw hergün bişey çıkarıyorsunuz kızlar aa....sayenizde hiç bitmiyor alınacaklar yani....
canım annem verdi bana orjin die bir krem kendisi bacak ve ekrem ağrısı için almış 2 akşamdır sürüyorum o yavaşlatıo biraz birde evde bir tane daha var ama adı aklımda değil bakar sana msj atarım yarın
kızlar chicco depo günleri cuma ve cumartesiymiş, mesaj geldi, sizede geldimi
tatlım teşekkür ederim nasılsın bu arada cnmtuğbacım çok güzel çıkmışsın ...sayfaya yorum yazdım zaten
o kremin reklamlarını görüyorum ben canım tv de hamilelikte kullanımında bir sorun yokmuymuş acaba,sen göğüs altınamı sürüyorsun
kızlarrr bende göbüşümü ekledim bakarsınız yoğunum size katılamıorum
kızlar chicco depo günleri cuma ve cumartesiymiş, mesaj geldi, sizede geldimi
ayy bayıldım sana ben canım benimo ne güzellik maşallah
canım nasıl istersen öyle giydir mecburiyet yok
mevlüt kıyafeti sonuçta
ayy acaba gitmeye değermi, hiç bilginiz varmı, yol pek uzun ama hakketen değecekse giderim, ama bir de değmezse eşimin dilinden kurtulamam :26:
inşallah iyi sonuç çıkar cnm ... şeker 50 lik mi yaptırdın 100 lükmü
50 lik yaptırdım canım şimdi sonucumu aldım yarın dr. göstereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?