2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım annemler cumartesi sabah gidiyor ama olsun müsait olursak ben gelirim yine görüşürüz canım
4 ölçüm sabah öğle akşam tok bide sabah aç şeklindeydi 4 kere ölç demişti.ama yapmıyorum

ama doğru yaww kıza benziyorrr

sedoşunki erkeğe benziyor :26::26:
canım yaaa herkez erkeğe benziyor diyo bende diyorum kızım benim
aman bide öyle olursa herşeyinide aldım pembiş naparız bilmem
bu kontrolde iyice baktırıyım bari

şimdi misafirlerini ağırlıyalım akşama görüşürüz.............hepinziiii özledim yahu 2 günde...çok öptümmmm

CAnLARIM camasırı astık balkona.
Sonra giyindik süslendik oglumla
O da anladı herhal gezmeye gittigimizi kudurup duruyor
Hepiniz allaha emanet olun..Ben gelmeden işi bitip giden olursa simdiden güle güle gitsin...
Hepinizi öpüyorumm..

yinemi gidiosun yavyu maşallah evde olmak istiyorum bende çamaşır yıkayıp asmak istiyorum :):)sonrada gezmeye gitmek istiyorum ah bu 7 hafta nasıl geçer

Kızlar dün yoğurt yerken canım içine cici bebe istedii..Hemen aldımm.bunu benmi istedim içimdeki bebekmi anlamadımm:))Neyse şimdiden bu tadlara alışsın mama yerken zorlanmayalım:)))

ohhh gözün aydın .. için rahalamıştır ...bebeğine de maşallah ....
balık hapı gerçekten çok faydalı ... bebeğin kemik gelişimi için
gunaydın kızlar nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır....
bız cok sukur ıyıyız ıns 30. haftamıza kadar boyle gıderız...
merhab a özlemcim .. daha iyimisin .... bebek dikişlerine değiyordu bir ara ağrın vardı .. umarım iyi olmuşsundur
sevindim .. hayırlı olsun ..idrar yolları da hafif enfeksiyonlarda ilaçsız su içmekle geçiyor zaten ..ama sen 1 ay sonra tekrar idrar tahlili ver ..düğzelmişmi diye için rahatlasın
kolay gelsin ...ee işi bir an önce öğretki .. evinde devam et hamileliğine bir an önce ...
benimde derin nefes alırken ciğerlerim karnım , karnımınaltı yan taraflar .. patlayacak gibi oluyor ..
özellikle esnerken ...

kızlar aradım dryi bişey demedi ağrılar için eğer çok şiddetli değilse bir problem yok dedi rahim iyice büyümeye başladı ve bu ağrı gibi hissedilir dedi
önemli bir problem olmadığına sevindim

Son düzenleme:
bi yemeğe gittik geldik oğlumla maşallah kaynatmışsınız kızlar
gelenler gidenler olmuş yetişemedik.

esracım pek gezentisin bu ara benimde canım çamaşır yıkayıp gezmeye gitmek istedi merak ettik seni ortadan kaybolma anacım günde bi kere bari gir olmamı..göbükümüze baktınmı

nevra canım hoşgeldin

geçmiş olsun canım yaaaa .... madem tozdan rahatsızlığın oluyor ya maske tak .. ya eşinle yapın .. yada kadın tut ... inş . bir daha olmaz

hoşgeldin ...dün seni - aralı - duncanı - kaçaklar listesine yazdım .. hatta ayrı topik kurduğunuzu bile düşündük :)))))

bi yemeğe gittik geldik oğlumla maşallah kaynatmışsınız kızlar
gelenler gidenler olmuş yetişemedik.

nevra canım hoşgeldin
hoşbulduk rapucum
afiyet olsun sanada

zonox bu ctesi değilde pazar buluşsak ..malum beni eşim getirecek ..
. ben bu hafta sonu karşıdayım yani maltepede ... biraz kayınvalidelerde kalacağım

göbişlere baktım .. hepşi çok tatlı ... serap -tito -seda maşallah
bende ekleyeyim bi ara

Hepinize Selam Arkadaşlar bende şimdi işe yeni geldim sabah şeker yüklemesi,hemogram,tsh,tit tahlillerimi verdim akşam üzeri alacağım inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alırım bende

Hepinize Selam Arkadaşlar bende şimdi işe yeni geldim sabah şeker yüklemesi,hemogram,tsh,tit tahlillerimi verdim akşam üzeri alacağım inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alırım bende
inşallah iyi sonuç çıkar cnm ... şeker 50 lik mi yaptırdın 100 lükmü

kızlar şuna bakın yaa

Kz Mevlt Seti.

flexinin ürünleri çok güzel oluyor..fiyatıda uygunmuş bakın bence

çok güzelmiş gerçkten

rapunzeln senin aldığın erkek mevlut takımının linkini yollarmısın kızlar çok beğenmişler ama ben bulamadım????

SEDOŞŞŞ
merhabaa
yok kızz korkma
banada erkek diyolar boşveerrr
tamamen yapıyla ilgili
ama yalan değil hep içime kurt düştü
dünkü muayenede kızım ben hiçbişey söylemeden dr.a kokoşunu gösterdi edepsizz rezil oldummmm
tescillendi artık kızım resmide var
hee birde sadece sadece dr.a değil teyzeleri kuzenleride vardı onlarada gösterdiii
allahım yaww kızım kime çekti bilmem
yüzünü kapatıp kokoşunu gösterdiii

sağol tatlım....eee napıcaz madem?haftaya olursa sen yine olamayacaksın o zaman?:26:

blue-can bişey diyemiyorum :26::26:
kayınvalide netleşmedik daha
böyle olursa en kötü ihtimalle ben gelemem heralde

Kızlar dün yoğurt yerken canım içine cici bebe istedii..Hemen aldımm.bunu benmi istedim içimdeki bebekmi anlamadımm:))Neyse şimdiden bu tadlara alışsın mama yerken zorlanmayalım:)))

ayy afiyet olsunnnn alışsın tabi canıımmm
benimde son zamaalrada canım kayısılı aktivia yoğurt çekiyo
unutuyorum almayı şimdi yine hatırladımmm

merhaba kıslar nasılsınız nevra hande hoşgeldiniz umarım hepinis iisinizdir. bende rapu gibi yemekten geldim ama üstüme bir ağırlık cöktü galiba uyuyup kalcam oturduğum yerde zor dayanıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…