canım annemler cumartesi sabah gidiyor ama olsun müsait olursak ben gelirim yine görüşürüz canımkuzum bende seni ve kuzunu özledim canım hergün ölçmek strese sokuyor insanı en iyisi haftada 2 gün belirleyip o günlerde ölçmek her dr farklı konuşuyor benim dr da gebelerde 1 saatlik ölçüm önemli 2 saatlik olna diyabetlilerdeki dedi neyse biz o 2 günde hem 1 saatlik hmde 2 saatlik tokluklara bakalım garanti olsun 4 kere ölçüm derken nasıl yani canım o zamanlamayı yazarsan sevinirim bende yarın akaşam dra gidicem bakalım oğluşumun gelişimi diyetten etkilenmişmi hava bugün çok sıksıcı inşallah benim annemlerde cumt gelecek senin annen burda daha değilmi haftaya 1 gün ayarlıyalım güzel bir günde annelerle deniz kenarında buluşaşım oturalım
canım yaaa herkez erkeğe benziyor diyo bende diyorum kızım benimama doğru yaww kıza benziyorrr
sedoşunki erkeğe benziyor :26::26:
gez toz için açılsınn
açıldıkça ye iç afiyet bal şeker olsun şifa olsun
löp löp et yağ olsunnnn inş..
doğru diyosun valla gezmek lazım hazır havalarda iyiken oyyy oy kızlar boynere gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum nedenmi acayip indirim var ben bugün gidip mont alıcam kızıma 1 yaş çünkü yaz bittiğinde kışa girdiğimizde 9 aylık falan oluyolar hazır 25 milyona düşmüşken montlar almak lazım
oyy ben gidemiycem bu fırsatıda kaçırdık gördün mü töhhh beehhhh
afiyet şeker olsunnn
bu c.teside bana uygun değill
haftayada sanırım k.valide alışveriş için gelicek yada beni çağırıcakmışş
CAnLARIM camasırı astık balkona.
Sonra giyindik süslendik oglumla
O da anladı herhal gezmeye gittigimizi kudurup duruyor
Hepiniz allaha emanet olun..Ben gelmeden işi bitip giden olursa simdiden güle güle gitsin...
Hepinizi öpüyorumm..
ohhh gözün aydın .. için rahalamıştır ...bebeğine de maşallah ....canlarıımmm
tekrar hepinize günaydıınnn
işlerimi toparladım geldimm
şimdi dünkü muayenemi uzun uzunnn yazıyımmm
dün dr muayenem çok güzel geçti
uzun zamandır dr.dan bu kadar rahat huzurlu çıkmamıştımm
500 evler Şafak hastanesinde Defne Hn.gittimm
ilk defa gittiğim için uzun uzun bilgilerimi aldı
yaptırdığım testlerin hepsine tek tek baktı
bir kere güleryüzlü genç ve çok ilgili bir bayandı bu kadarına ben çok şaşırdımmm
neyse
kilomu ölçtü
kardeşlerimle birlikte gitmiştikk
bebeğin herşeyini inceledi
sonra aynı 2.düzey usg gibi tek tek tüm organlarnı bize gösterdi
resim istedim ama kızım dün teyzelerine kuzenlerine plates yapıyodu
ayaklarını ellerini ağzına almış öyle keyifliydiki yaramız kız
eller kollar hep kafasındaydı
epey bir dr.uğraştırdı yüzünü göstermedi
sonra dr.bir şekilde yüzünü yakaladı yaklaşık 10 tane resim verdi ama yine net değildi
kelebeğimin gelişimi iyi allaha şükürler olsunn
kızım 1200 gr olmuş boyu yaklaşık 35 cm dedi maşallahhh kuzuma
bende en son kontrolümden sonra kilo almamışım
kiloma bişey demedi
sadece sınırdasın bundan sonra daha dikkatl olmamı söyledi
ilaçlarımı sordu anlattım
demir ilacımın kabız yaptığını söyledim başka bi ilaç verdi
magnezyum piyasadan kalkmış onun yerine başka bir ilaç verdi
balık yağı yada hapı önerdi mutlaka kullanmamı tavsiye etti bebeğin gelişimi için
karnımdaki kasılmalar için yalancı doğum sancıları
rahim sağ taraftan büyüyerek açılma yapıyomuşş
bebek o tarafa döndükçe rahime baskı yapar ve kasılmalar olur korkma dedi...
karın üstündeki o sancıalrımı sordum kaburga ağrısı dedi
onuda detaylı anlattı
doğumu konuştuk
35.haftadan sonra bebeğin gidişatına göre bakarız dedi
doğum şeklini bana bırakıyorum
kendimi neye hazırlarsam o şekilde daha başarılı olacağımı söyledi
normal şartlarda bundan sonraki rutin kontrollerin nasıl olacağını anlattı
aklıma gelenelr bunalrrr
mutlu mesut çıktım hast.
benden bizden bu kadarrr
eee ben yokken ne yaptınız dün :97::97:
merhab a özlemcim .. daha iyimisin .... bebek dikişlerine değiyordu bir ara ağrın vardı .. umarım iyi olmuşsundurgunaydın kızlar nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır....
bız cok sukur ıyıyız ıns 30. haftamıza kadar boyle gıderız...
sevindim .. hayırlı olsun ..idrar yolları da hafif enfeksiyonlarda ilaçsız su içmekle geçiyor zaten ..ama sen 1 ay sonra tekrar idrar tahlili ver ..düğzelmişmi diye için rahatlasınSelam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdimama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)
kolay gelsin ...ee işi bir an önce öğretki .. evinde devam et hamileliğine bir an önce ...selam kızlar ... dün hiç topige bakamadım nasılsınız umarım hepiniz çook iyisinizdir ve hiç bir probleminiz yoktur.. ben giremiyorum çünkü arkadaşa işi öğrettiğim için bilgisayar başına pek geçemiyorum(
gördüklerimi yazayımm:))
titoo çok geçmiş olsun canım.. gözün aydın
kızlar idrarımı yaparken sızı var su içiyorum ama pek işe yaramıyor çok içiyorum üstelik ayrıca ciğerlerim dolmuş gibi nefes almakta güçlük çekiyorum umarum geçicidir ve daha fazla ilerlemez..
önemli bir problem olmadığına sevindimkızlar aradım dryi bişey demedi ağrılar için eğer çok şiddetli değilse bir problem yok dedi rahim iyice büyümeye başladı ve bu ağrı gibi hissedilir dedi
geçmiş olsun canım yaaaa .... madem tozdan rahatsızlığın oluyor ya maske tak .. ya eşinle yapın .. yada kadın tut ... inş . bir daha olmazcanlarım günaydınnnnn
Dün akşam çok kötüydüm. gece 2.5 gibi öksürük krizim tuttu. sanırım öğlen yaptığım temizlik bana dokundu. Allahım nefes bile alamadım. hemen öksürük şurubumu içtim ve su, ancak kendime geldim.
İşin komiği eşim o kadar gürültüye uyanmadıben doğurucam nerdeyse yanında, uyanmıcak adam yaaaaaaaaa anlayacağınız kötü bir gece geçirdim. alerjim fena ve faranjitim. artık ev işi yapamıyorum alerjiden. eskiden önemsemez yapardım ama şimdi öksürüğün kasılmaları tetiklediğini duyunca yapmak istemiyorum.
başka unuttuğum varsa kusuruma bakmayın kızlar. geçmişi çok didikleyemedim
Selamun Aleykum hatunlar...
Beni merak edip mesaj atan canlarım,Kdilara,aral cook tesekkur ederim size
Oyy insanın sevildigini bilmesi ne güzell yaaa
Dun arkadasıma gittim..İyi ki de cıkmısım evden hava mis gibi oglumda kudurdu durdu karnımda..
Gezmeyi coks eviyor kereta..Bu arada tekmeler cok saglamlastı..Dun akşam resmen canım acıdı...
Bugunde dısarı cıkıcam ne zamandır ogluma cici almıyorum..Hem hava alırız...
Bu arada gecmişe bakamadım..İnşallah herkesin keyfi yerindedir..
hoşbulduk rapucumbi yemeğe gittik geldik oğlumla maşallah kaynatmışsınız kızlar
gelenler gidenler olmuş yetişemedik.
nevra canım hoşgeldin
inşallah iyi sonuç çıkar cnm ... şeker 50 lik mi yaptırdın 100 lükmüHepinize Selam Arkadaşlar bende şimdi işe yeni geldim sabah şeker yüklemesi,hemogram,tsh,tit tahlillerimi verdim akşam üzeri alacağım inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alırım bende
kızlar şuna bakın yaa
Kz Mevlt Seti.
flexinin ürünleri çok güzel oluyor..fiyatıda uygunmuş bakın bence
bu yolladığım sayfa linkinin en altında canım
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri-64.html
canım annemler cumartesi sabah gidiyor ama olsun müsait olursak ben gelirim yine görüşürüz canım
4 ölçüm sabah öğle akşam tok bide sabah aç şeklindeydi 4 kere ölç demişti.ama yapmıyorum
canım yaaa herkez erkeğe benziyor diyo bende diyorum kızım benim
aman bide öyle olursa herşeyinide aldım pembiş naparız bilmem
bu kontrolde iyice baktırıyım bari
sağol tatlım....eee napıcaz madem?haftaya olursa sen yine olamayacaksın o zaman?:26:
Kızlar dün yoğurt yerken canım içine cici bebe istedii..Hemen aldımm.bunu benmi istedim içimdeki bebekmi anlamadımm:))Neyse şimdiden bu tadlara alışsın mama yerken zorlanmayalım:)))
ohhh gözün aydın .. için rahalamıştır ...bebeğine de maşallah ....
balık hapı gerçekten çok faydalı ... bebeğin kemik gelişimi için
teşk.lerrr
amin hepimizinkine maşşallahhh
inş.bu hap için çok geç kalmamışımdırr
Hepinize Selam Arkadaşlar bende şimdi işe yeni geldim sabah şeker yüklemesi,hemogram,tsh,tit tahlillerimi verdim akşam üzeri alacağım inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alırım bende
selam
inş.güzel sağlıklı haberlerinide alırız
kızlar şuna bakın yaa
Kz Mevlt Seti.
flexinin ürünleri çok güzel oluyor..fiyatıda uygunmuş bakın bence
ben göremiyorummm:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?