he ok madem...mevlüt ne için yapılacak peki?ne zaman bir de?:26:
TUBİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ süpersiniz kısssssssss....
kızlar chicco depo günleri cuma ve cumartesiymiş, mesaj geldi, sizede geldimi
bluecim ya ben senide çok merak ediyom ne zaman yüklüceksin kuzum e hani sen faceden eklicektin hem beni:76::76:
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1005 KAMPANYA !!!!!
kızlar sizce bu nasıl? fiyatı da uygunmuş nisan annelerinden alan olmuş gayet memnunlarmış
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1005 KAMPANYA !!!!!
kızlar sizce bu nasıl? fiyatı da uygunmuş nisan annelerinden alan olmuş gayet memnunlarmış
canım gitmek lazım valla yağmalanmadan mama sandalyeleri falan 40a düşüyomuş tabi gidip görmek lazım
kuzucum evden de denedim ben yapamadım...kodu giriyorum..şimdi olmaz gibi birşey çıkıyornasıl yapalım..burdaki arkadaşlardan kimse varsa onlardan bul beni...ya da ben seni bulayım....:26:
rapuu çokmu göbeğem büyük benim
ben niveanın çantasını aldım hem içinde şampuanı pişik kremi sabunu alt açması bebek yağıda var.. 35tl idi..çantasıda çok şık lacivert atta çantası diye satılıyor.
kuzucum evden de denedim ben yapamadım...kodu giriyorum..şimdi olmaz gibi birşey çıkıyornasıl yapalım..burdaki arkadaşlardan kimse varsa onlardan bul beni...ya da ben seni bulayım....:26:
ben çok beğendim tatlım...:86:
tubişim sen rapuda varmışsın ....ben seni bulup ekleyeyim o halde akşama....yavrucum sen bana özelden msj at ozaman adını soyadını ben eskayda semaysemde zonoxta çoğu kişide varım tuğba die görürsün zaten ama sen şimdi bana at özelden msj :)bulurum seni
ikinizde bende eklisiniz hatunlar..
niveanın çantası büyük mü? bi bakayım netten
güzel aslında blue ama daha avantajlı ve güzel olanlara da baksam mı acaba
Bebek Çanta ve kangruları > Çanta Setler > Nivea Baby çanta set niveanınkini buldum güzelmiş
Ya küçükse bence çantaları görerek almak daha iyi
ama bebem sen benden 2 hafta öndesinyok canım ya hamiş göbeği işte küçük olmaski. benimki seninkinden büyük yaw :26:
evet cnm ben rapuda ekliyim sen ordan bakarsıntubişim sen rapuda varmışsın ....ben seni bulup ekleyeyim o halde akşama....
kıs rapu neden daha önce söylemedin.....o kadar zamandır uğraşıyorus biz burda..................dermişim....
niveanın çantası büyük mü? bi bakayım netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?