2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bluecim ya ben senide çok merak ediyom ne zaman yüklüceksin kuzum e hani sen faceden eklicektin hem beni:76::76:

kuzucum evden de denedim ben yapamadım...kodu giriyorum..şimdi olmaz gibi birşey çıkıyor nasıl yapalım..burdaki arkadaşlardan kimse varsa onlardan bul beni...ya da ben seni bulayım....:26:

kuzucum evden de denedim ben yapamadım...kodu giriyorum..şimdi olmaz gibi birşey çıkıyor nasıl yapalım..burdaki arkadaşlardan kimse varsa onlardan bul beni...ya da ben seni bulayım....:26:

yavrucum sen bana özelden msj at ozaman adını soyadını ben eskayda semaysemde zonoxta çoğu kişide varım tuğba die görürsün zaten ama sen şimdi bana at özelden msj :)bulurum seni

yavrucum sen bana özelden msj at ozaman adını soyadını ben eskayda semaysemde zonoxta çoğu kişide varım tuğba die görürsün zaten ama sen şimdi bana at özelden msj :)bulurum seni
tubişim sen rapuda varmışsın ....ben seni bulup ekleyeyim o halde akşama....

ikinizde bende eklisiniz hatunlar..

kıs rapu neden daha önce söylemedin.....o kadar zamandır uğraşıyorus biz burda..................dermişim....

yok canım ya hamiş göbeği işte küçük olmaski. benimki seninkinden büyük yaw :26:
ama bebem sen benden 2 hafta öndesin
tubişim sen rapuda varmışsın ....ben seni bulup ekleyeyim o halde akşama....

kıs rapu neden daha önce söylemedin.....o kadar zamandır uğraşıyorus biz burda..................dermişim....
evet cnm ben rapuda ekliyim sen ordan bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…