Hoşbuldum tatlımm...Konserveler konsantrelerden bahsetmişsin ben artık meyve suyu falan almıyorum zaten normaldede çok zararlı...Benim sayemde eşimde tuzsuz ve sağlıklı besleniyo :)))
Esracım sende hoşgeldin burdada hava çok güzel bahar geldi resmen..Dünde ben gezdim marmaris turist kaynıyoduu bu sene yaz erken gelicek..
Semaysem kız biz bianda kilo aldıkya buara yavaşladık..Hatta ben hastalıkla birleşince 2 kilo vermişimm...Daha hızlı kilo alacaksınız denen zamanda stopladık galiba..
Kızlar 29. haftama girdimm bugün..Haftaya 30. hafta ayy çok heyecanlanıyorum artıkkk...
puhahahahahah
aaa bende yeni gördüm kızzzzz
Bakalım kim önce dogurcak...
Doktorun usg cihazında bi kere son tarihi 29 Mayıs olarak gördüm ohaa dedim yanii
Nerdeyse Haziran olcak yaniiiHep gönlümden gecen 19 Mayıs bakalım paşam ne zaman tesrif edecek
Tito en azından haftada bir yesen bi de İstanbul dasın kız balıklar tazecik simdide tam mevsimi..
Ben hamsiyi cok severim ama burda bulmak cok zor..Balıkcı balıkcı geziyoz elinde hamsi olan var mı diye...
Semacım oh cok sukur doktoru begenmişsin sevmişsin...
Sen hep diyodun ya benim kız erkek sesine tepki veriyo diye
ondan herhal Yigidime hiç karsı koymuyo tombalak kızım benimmm maaşallah ona
Hoşbuldum tatlımm...Konserveler konsantrelerden bahsetmişsin ben artık meyve suyu falan almıyorum zaten normaldede çok zararlı...Benim sayemde eşimde tuzsuz ve sağlıklı besleniyo :)))
Esracım sende hoşgeldin burdada hava çok güzel bahar geldi resmen..Dünde ben gezdim marmaris turist kaynıyoduu bu sene yaz erken gelicek..
Semaysem kız biz bianda kilo aldıkya buara yavaşladık..Hatta ben hastalıkla birleşince 2 kilo vermişimm...Daha hızlı kilo alacaksınız denen zamanda stopladık galiba..
Kızlar 29. haftama girdimm bugün..Haftaya 30. hafta ayy çok heyecanlanıyorum artıkkk...
Hosbulduk tatlımm
Valla ne guzel bi yerde yasıyosun kızz.
Cokk severim Marmaris'i..
İnşallah sizin almadıgınız kiloları hep ben alırım..
Dua edin benim için
zonoxxxxx kızzz sanA yazdım ya ben
nerlerdesin bacımmmm
görmüyon mu beniiiiii
oyyyyy maşallah
Saglıklı mutlu guzel sona az kalmıs...
Darısı hepimizin basına inşallah
bende çok sevdim marmarisi
birdaha oraya tatile gitmek istiyorumm
eminmisin bak kilo alman için bir dua ederiz
bedduan olmasın sonra
Yook kızzzz cook ihtiyacım var duanıza...
Daha siftah yapamdık biliyosun...
Dunakşam eşim diyo ki Ebru Sallı yı bile geride bıraktın kilo almamak konusunda
Cook formda bir hamileyim ben..yiyom hemen yakıyom masallah iki gram yag olmuyo
Hadi hep beraber toplasıp gidelim tatile..
Coluk cocuk nsılda guzel olur
küstü sana cvp vermiyor
Selamun Aleykum hatunlar...
Beni merak edip mesaj atan canlarım,Kdilara,aral cook tesekkur ederim size
Oyy insanın sevildigini bilmesi ne güzell yaaa
Dun arkadasıma gittim..İyi ki de cıkmısım evden hava mis gibi oglumda kudurdu durdu karnımda..
Gezmeyi coks eviyor kereta..Bu arada tekmeler cok saglamlastı..Dun akşam resmen canım acıdı...
Bugunde dısarı cıkıcam ne zamandır ogluma cici almıyorum..Hem hava alırız...
Bu arada gecmişe bakamadım..İnşallah herkesin keyfi yerindedir..
Küsmez oglumun teyzesi
Sever bizi..Mutlaka bi işi vardır ve pc basında diildir..
Dimi Zonox Teyzesi????
Hadi bi ses ver artık
Selamun Aleykum hatunlar...
Beni merak edip mesaj atan canlarım,Kdilara,aral cook tesekkur ederim size
Oyy insanın sevildigini bilmesi ne güzell yaaa
Dun arkadasıma gittim..İyi ki de cıkmısım evden hava mis gibi oglumda kudurdu durdu karnımda..
Gezmeyi coks eviyor kereta..Bu arada tekmeler cok saglamlastı..Dun akşam resmen canım acıdı...
Bugunde dısarı cıkıcam ne zamandır ogluma cici almıyorum..Hem hava alırız...
Bu arada gecmişe bakamadım..İnşallah herkesin keyfi yerindedir..
Hep sen mi gezcen kızz..Attık oglumla kendimizi sokaklaranerdesin ayolll kayboluyosunnn böle olmuyo bidaha olmasınn
Az önce ses geldi bacım..Tek gezenti ben diilim zonox ta cıkıyor dısarı...şimdi ardacık duymuştur sesini cvp verirler
YAVYUMM hoşgeldin neredesin sen dün hiç uğramadın topiğe özledim ben seni ama sen bu ara hep yoğunsun yazılamıoz biz senle
Hep sen mi gezcen kızz..Attık oglumla kendimizi sokaklara
Mesajın için bi kez daha tesekkur ederim bebegim
reca ederimmmm canım merak ettim ah ahh bu aralar pek gezmiyom deşme yaramıııağırlaştım ya nefes alıp verirken fena oluyorum
msjın gelmemiş kuzuHep sen mi gezcen kızz..Attık oglumla kendimizi sokaklara
Az önce ses geldi bacım..Tek gezenti ben diilim zonox ta cıkıyor dısarı...
Simdi bende face ten mesaj attım sana...Bizde özlyoz burayı yaa..
Dun arkadasımla konusurken aklımda bi taraftan burda
Ben eve geldigimde eşim gelmişti sofrayı kur yemek ye derken giremedim nete...
Ama hep aklımdaysınız hanımlar..Sizsiz olmuyor artık
Az önce ses geldi bacım..Tek gezenti ben diilim zonox ta cıkıyor dısarı...
Simdi bende face ten mesaj attım sana...Bizde özlyoz burayı yaa..
Dun arkadasımla konusurken aklımda bi taraftan burda
Ben eve geldigimde eşim gelmişti sofrayı kur yemek ye derken giremedim nete...
Ama hep aklımdaysınız hanımlar..Sizsiz olmuyor artık
reca ederimmmm canım merak ettim ah ahh bu aralar pek gezmiyom deşme yaramıııağırlaştım ya nefes alıp verirken fena oluyorum
kdilara
bu aralar gezdin gezdin bu fırsatı kaçırma
belliki dahada ağırlaşıcaz
oy oy..çok korkunç geliyor bana yaw...:18:Kızlar çok hızlısınız yine yawww yetişemiyorum :))) bir yandan beyanneme hazırla bir yandan size bakmak yazmak istiyorum..
Bende göbüş resmi eklemek istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum?
Blue canım ben bundan 2 sene önce oldum ameliyatı biraz zor geçti ama şimdi çok rahatım canım..
kız evimi bi görsen tozdan geçilmiyo anacığım nasıl yapmim. ben en iyisi bir kadın bulayım temizlik için ufff.
ahahaha. ben yapıyorum planı. cumartesi günü kadıköyde buluşuyoruz. saat 2 de ne dersiniz? gelenler bana telefon atsınlar özelden
herkese merhaba
benım oglum 2-3 gundur asırı asagıda hareket edıyordu resmen vajınamın oralardaydı elımı koydugumda ordan cıkan kabartıları hıssedıyordum. pzt drumu aradım agrı kasılma var mı dedı yok dedım aslında normal ama yıne de gel bakalım dedı telefonu kapadık basladı agrı ve kasılmalar kıtlenıp kalıyordum resmen kambur gıbı fln yuruyodum neyse gıttık rahımde bır acılma yokmus cok sukur ama cok dolanma mutlaka dınlen bu aralar dedı bende oyle yapıyorum oglum bıze yuzunu gostermedı yıne koluyla yuzunu kapamıstı ensesı donuktu ztn:) butun arkadaslarım hep ultrasonda ne gorduysem aynısını dogurdum dıyor bız goremıyoruz sıpayı valla babası gıbı ınatcı oglum:) bu arada 1028 gr olmuş kendileri 21 şubatta tekrar rutin kontrolumuz var benden haberler bu kadar.
bu arada tomurcuk82 çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah
kızlar biz bir kez daha detaylıya cagırılıcakmıyız hanı 20. haftalardan sora gırmıstık ya sankı benım bi arkadasım 30.haftlarda bi daha girilıo demıstı bılgısı olan varmı
afiyet şeker olsunnnoy oy..çok korkunç geliyor bana yaw...:18:
ok kuzum da...bu cumartesi benim eşimin nöbeti var...pazar da sana uygun değil.önümüzdeki haftasonu olsa?:26:
Ben geldim kıslarrrrrrrr...yemekten döndüm..yazdıklarınızı okudum...
gez toz için açılsınn
açıldıkça ye iç afiyet bal şeker olsun şifa olsun
löp löp et yağ olsunnnn inş..
kdilara
bu aralar gezdin gezdin bu fırsatı kaçırma
belliki dahada ağırlaşıcaz
doğru diyosun valla gezmek lazım hazır havalarda iyiken oyyy oy kızlar boynere gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum nedenmi acayip indirim var ben bugün gidip mont alıcam kızıma 1 yaş çünkü yaz bittiğinde kışa girdiğimizde 9 aylık falan oluyolar hazır 25 milyona düşmüşken montlar almak lazım
herkese merhaba güzel anneler .. bugün üstümde bir uykuu bir ağırlıkk sormayın gitsin ....
uyusam tüm gün uyurum gibi geliyor
sizler nasılsınız bakemmm ..
sema hoşgeldin ....
doktor randevünü merak ettim geçmişi tam okuyamadım ..
şimdi bakıcam belki de yazmışsındır
:
maşallah balcı ... 1 kiloyu geçmiş .... bu enseyi dönme nedir anlamıyorum ... bizimkide kafayı yere yapıştırıyor yüzükoyun .yada enseyi gösteriyor son zamanlarda .doktor gülüyor haline ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?