2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızalar az önce kuzenim aradı bugün tv de bi programda çocuk doktoru konuşmuş nisan ve mayıs ayında doğan bebekler sağlıklı ve çabuk büyürler demiş yani halk dilinde topaç gibi olurmuş :):) baharın enerjisi onlara çok olumlu yansırmış yaşadık desenize

oy inşallah yaaaaaaaaa...dualarımız hep bunun için değil mi zaten...

nasılsınız? geçmişi okudum yeni bitti, ne güzel bebişleriniz tekmeler atıyo, büyümüşler ama benimki hala çok hareketli sayılmaz sebebini merak ediyorum ay sonunda dr. a gittigimde soriyim, benim kasılma agrı falan da olmuyor henüz, normal mi acaba?

blue, park yatakta sorun yaşamıştın degil mi? ben de izmirmarket.com dan aldım ve 2 günde bana ulaştı sorunsuz oarak, o siteye de bak istersen

hşg ebul.iyiyiz sen nasılsın?normaldir inş canım...ama sorup rahatlamanda fayda var elbet...aldığın yatağın linkini verir misin ebul?ben de bakayım...

yok cnm ya istanbuldayım önceden beğendiğim bir grup vardı westlife diye ordan aklıma geldi nick bulmada pek iyi değillim de ama güzel yorum :)

amaaaaaannnnnnnnn hatırladım şekercim...n'sync döneminde çıkmıştı bunlarda...biraz daha sonra belki...... tmm tmm.yaşlanmışım yaaa..bak hatırlayamadım ilk etapta...halbuki onlarla büyüdük yaw...çok sevdiğim bir slowları vardı onların ama ismini çıkaramıyorum şimdi...

kordon kanı bankalrıyla ilgili bilginiz var mı? ne düşünüyosunuz, benim fikrim yok ankarada olup olmadığıyla ilgili, araştırmaya başlıcam acaba cok gerekli bişey mi?

bluesky biz e reyon.com dan aldık hem oyun parkını hem bebek arabasını çok sorunsuz bi şekilde 2-3 günde teslim ediliyor..hatta beşiğin linki şu bi bak istersen

Kraft Dönenceli Oyun Parkı - Bebek & Çocuk

sağolun kıslar....

BLUE-CAN
kanımca bazen benimle dalga geçiyosun

kıs niye dalga geçeyim...

blue-can asıl bomppp !!!!

akika kurbanı

ay evet..bak onu biliyorummmm:18: inş nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…