heheh ben bu ifade şekline (mesajdaki simgeye )bayıldım yalnız gülmekten alamadım kendimi
merak ettim nickin neden westlife?izmirde falan mısın ?westte yani...
kızalar az önce kuzenim aradı bugün tv de bi programda çocuk doktoru konuşmuş nisan ve mayıs ayında doğan bebekler sağlıklı ve çabuk büyürler demiş yani halk dilinde topaç gibi olurmuş :):) baharın enerjisi onlara çok olumlu yansırmış yaşadık desenize
nasılsınız? geçmişi okudum yeni bitti, ne güzel bebişleriniz tekmeler atıyo, büyümüşler ama benimki hala çok hareketli sayılmaz sebebini merak ediyorum ay sonunda dr. a gittigimde soriyim, benim kasılma agrı falan da olmuyor henüz, normal mi acaba?
blue, park yatakta sorun yaşamıştın degil mi? ben de izmirmarket.com dan aldım ve 2 günde bana ulaştı sorunsuz oarak, o siteye de bak istersen
yok cnm ya istanbuldayım önceden beğendiğim bir grup vardı westlife diye ordan aklıma geldi nick bulmada pek iyi değillim de ama güzel yorum :)
he ok madem...mevlüt ne için yapılacak peki?ne zaman bir de?:26:
TUBİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ süpersiniz kısssssssss....
BLUE-CAN
kanımca bazen benimle dalga geçiyosun
hşg ebul.iyiyiz sen nasılsın?normaldir inş canım...ama sorup rahatlamanda fayda var elbet...aldığın yatağın linkini verir misin ebul?ben de bakayım...
awshar cnm chicco nun mesajında saatte belirtilmişmi ben gitmeyi düşünüyorum tuzla yakın bana
yok cnm ya istanbuldayım önceden beğendiğim bir grup vardı westlife diye ordan aklıma geldi nick bulmada pek iyi değillim de ama güzel yorum :)
bluesky biz e reyon.com dan aldık hem oyun parkını hem bebek arabasını çok sorunsuz bi şekilde 2-3 günde teslim ediliyor..hatta beşiğin linki şu bi bak istersen
Kraft Dönenceli Oyun Parkı - Bebek & Çocuk
BLUE-CAN
kanımca bazen benimle dalga geçiyosun
blue-can asıl bomppp !!!!
akika kurbanı
tavsiye ce cevaplarınız için tesekkür ederim biraz arastırayım ben
ama çantasından memnun olanlar bana msj atabilirler tavsiyelere her zaman açığım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?