2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ok anladım..westlife pop gurubu muydu?tanıdık gelmedi hiç..hangi dönemin?istanbulda nerdesin bu arada?

cnm çokta hayranı değildim sadece bir kaç slow parçasını seviyordum sorsan hatırlamam bide malum o zamanlar gençlik :) grubun üyeleri de yakışıklıydı ordan hatırlıyorum :)

bu arada ümraniyedeyim

Son düzenleme:
hande, iyi günlerde kullanın renk cok güzel... bana turunculu bi renk gerekiodu bunu aldık o yuzden :) sizin bebiş erkek galiba?

kızlarr HIZLIAL.COM DA world kartla alışverişlerde kargo bedava çabuk geliyor ürünlerde sorun denk gelmedi hiç ...
fiyatı uygunları sepete ekledim ben ...
Bebedor Fırça-Tarak Takımı Bebedor Fırça-Tarak Takımı

Bebedor Göğüs Pedi bebedor göğüspedi
Sevi Bebe Bebek Yıkama Minderi bebek yıkama minderi
bu süper bişey yeğenime aldık bende alıcam ... sağlam bir file nin içinde strafor köpükleri var altında kuvettte kaymasın diye vakumlu yapıştırıcı .. takıp çıkabiliyor .... hemen kuruyor ... çocuğa yumuşak geliyor .. birde içinde su aktığı için süngerler gibi pislik ve sabun artığı birikmiyor yıkarken

Son düzenleme:
kızlarrr bişey sorucam karnımın altına arada bir sanki bıçak saplanıyomuş yada sani biri çekiyomuş içerden gibi bi his oluyo kasılma dedikleri şey bumu acaba anlayamıyorum ne olduğunu:18:

kızlarrr bişey sorucam karnımın altına arada bir sanki bıçak saplanıyomuş yada sani biri çekiyomuş içerden gibi bi his oluyo kasılma dedikleri şey bumu acaba anlayamıyorum ne olduğunu:18:

kasılmayı bilmiyorum ama .. bende de böyle bir çizgi şeklinde çekilme acıma oluyordu .. doktor çocuk kordınu çekiyordur demişti bana ...o acının arkasından çocuğun hareketini hissedince kordonu çekiyor diye düşünüyorum

öle ince bi çizgi gibi değil karnımın alt bölgesinin tamamı gibi ayyy ne biliyimm son aylar geldikçe yeni yeni şeyler öğreniyoruzzz

evet canım şule selvi benim doktorum

bende evlendikten sonra ilk muayeneye ona gitmiştim, şimdi Leyla hanıma gidiyorum, memnunmusun ondan, doğumu ordamı yapacaksın sen ? Bu kasılmalarla ilgili hiçbirşey sormuşmuydun. ben sormadım, gelecek muayenem 5 martta , benimde oluyor ama benim vajina da sanki bişey çıkacakmış gibi bir açılma, bende merak ediyorum ama çokda zaman var doktora gitmeye :44:

kızlar birşey sorucam sizinde vucüdünüzda tüylerin çıkması durdumu ...
ben 2 ay önce ağda yaptırmıştım daha çıkmadı gibi birşey .. çok seyrek uzun lar var .. hele kolumun altında sayılı ...
tırnaklarım saçlarım çabucak uzuyor ...

evet canım orda yapıcam Allahın izniyle doğumumu şule hanım normal doğum taraftarı ve beni her muayenede çok rahatlatıyo bugün aradım ağrı için aradım normal dedi ama şuanda yaşadığım şey kasılma gibi ağrımıyo çünkü benimde randevum 7 martta

kızlar bu sabiha paktunanın kitabını sipariş eden varmı aranızda

awshar bende sipariş verdim ama daha gelen giden yok .

dilara benimde kasıklarımda oluyor arada kasılma galiba bunlar gerçi benim bebekte tam kasığımda ama tekmelerden farklı bir şey sen de magnezyum eksikliği olabilir mi benim mg değerim biraz düşük çıktı dr ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…