ok anladım..westlife pop gurubu muydu?tanıdık gelmedi hiç..hangi dönemin?istanbulda nerdesin bu arada?
amaaaaaannnnnnnnn hatırladım şekercim...n'sync döneminde çıkmıştı bunlarda...biraz daha sonra belki......tmm tmm.yaşlanmışım yaaa..bak hatırlayamadım ilk etapta...halbuki onlarla büyüdük yaw...çok sevdiğim bir slowları vardı onların ama ismini çıkaramıyorum şimdi...
semra canım...hayırdır kıs?
kızlarrr bişey sorucam karnımın altına arada bir sanki bıçak saplanıyomuş yada sani biri çekiyomuş içerden gibi bi his oluyo kasılma dedikleri şey bumu acaba anlayamıyorum ne olduğunu:18:
canımsen medipolemi gidiyordun, hangi doktor senein ki
kızlar bu sabiha paktunanın kitabını sipariş eden varmı aranızda
canım ben 2 gün oluyo verdim ama gelen bişey yok ücretsizdi değilmi o sadece kargo ücreti vardı 5 tl
kızlarrr bişey sorucam karnımın altına arada bir sanki bıçak saplanıyomuş yada sani biri çekiyomuş içerden gibi bi his oluyo kasılma dedikleri şey bumu acaba anlayamıyorum ne olduğunu:18:
onlar büyüse de biz aynı kalsak nolur ki...bir süre sonra ayakuçlarımı göremeyeceğim ben eğilsem de...bana öyle geliyor rapu....:44:
kasılmayı bilmiyorum ama .. bende de böyle bir çizgi şeklinde çekilme acıma oluyordu .. doktor çocuk kordınu çekiyordur demişti bana ...o acının arkasından çocuğun hareketini hissedince kordonu çekiyor diye düşünüyorum
evet canım şule selvi benim doktorum
tırnaklarımı kesmeyi özledim ben yaw
bende evlendikten sonra ilk muayeneye ona gitmiştim, şimdi Leyla hanıma gidiyorum, memnunmusun ondan, doğumu ordamı yapacaksın sen ? Bu kasılmalarla ilgili hiçbirşey sormuşmuydun. ben sormadım, gelecek muayenem 5 martta , benimde oluyor ama benim vajina da sanki bişey çıkacakmış gibi bir açılma, bende merak ediyorum ama çokda zaman var doktora gitmeye:44:
kızlar bu sabiha paktunanın kitabını sipariş eden varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?