2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim durmadı sanırım canım, hatta böyle maymuna döndüm iyice, daha bu sabah eşime diyordum ki, saçlarım hiç dökülmüyor farkındamısın (önceden banyodan temizle temizle bitiremezdim de :) kollarım, bacaklarım falan öylesine, acaba bu saatten sonra dururmu bilmem, inşallah durur, hatta yok olur. Arkadaşlar aranızda karnında çatlaklar olmaya başlayan var mı ?

güzel aslında blue ama daha avantajlı ve güzel olanlara da baksam mı acaba
Avivo çanta bi arkadaşımda var hem şık olayım hemde bebek çantası olsun diyosan çok güzel..Nivea bakım çantaları günlük kullanım için güzel oluyo ama bu süslü çantalarda ayrı güzel duruyo ve büyüklüğüde çok çok iyi ..Piyasada gerçekten 80 lira 29 a çok iyi düşmüş canımm

kordon kanı bankalrıyla ilgili bilginiz var mı? ne düşünüyosunuz, benim fikrim yok ankarada olup olmadığıyla ilgili, araştırmaya başlıcam acaba cok gerekli bişey mi?
Kordon kanı eskiden çok ilgimi çekmişti bekarken diyebilirim..O dönem ilik bankalarınada başvurmuştum verici olmak için..Doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyo canım kimine göre gerekli kimine göre çok gereksiz..15 sene saklanabiliyodu galiba ve maliyetide yüksek açıkcası..Zengin olsam yaptırmayı isterdim ama

kızlar bu sabiha paktunanın kitabını sipariş eden varmı aranızda
Ben verdim 10 güne elinize geçicek deniyodu sitede

valla benim tüyler normal seyrinde uzamaya devam ediyorrr hoş beyaz tenli olduğum için pek tüy yok bende ama yinede ufakta çıksa çok rahatsız oluyorum ben

hiç öle bişey sölemedi bana drum sadece yeterli kalsiyumu alamadığımı düşünüyorum dediğimde bana bir kalsiyum ilacı verdi okadar ama bu kasılma galiba çünkü farklı

Son düzenleme:
slm kızlar dün dr kontrole gittim herşey normal çok şükür 28 haftalık 1500 gr olmuş oğlum
ama gün yaklaştıkça doğumdan iyice korkmaya başladım:18:

hmmm senle doğumda yanyana odalrda oluruz belki, benimde 28+5, bende kısmetse medipoldeyim

ne doğrudürüst çorap giyebiliyorum ne eskisi gibi tırnak kesebiliyorum görmeden ağda yapma yeteneği bile kazandım düşün

kocam saolsun yaf

benimde çok yavaşladı canım.

Benim dr. saçlarının tadını çıkar en güzel zamanları dedi dökülmesi tamamen kesildi ve gürleştii..Ama emzirirken özellikle doğumdan 3-4 ay sonra mısır püskülü gibi olacak deniyo...Özel bölgedeki tüyler aynı ama kolalr ve bacaklar azaldı benimde...

Kızlar kasılmayla ilgili bi yazı okudum..Uzanın sırt üstü elinizi karnınıza koyun 20 dakka sertleşme kaç kere oluyo bakın yazıyodu..4 ten fazlaysa zatrarlı..Hatta eşiniz yapsın diyodu sayım işini

Son düzenleme:
ayrıca 12 kilo almışım nasıl aldım anlamadım herkes nasıl yiyosa o kadar yiyorum abartmıyorum ama almışım doğuma kadar 20 kilo almış olcam sanırım:26:

bende başladı okadarkrem sürmeme rağmen karnımın altında 4-5 tane çatlak varrr
slm kızlar dün dr kontrole gittim herşey normal çok şükür 28 haftalık 1500 gr olmuş oğlum
ama gün yaklaştıkça doğumdan iyice korkmaya başladım:18:

ohhhh maşallah oğlunaaaaa sorma bende çok korkuyorum:18:

tırnaklarımı kesmeyi özledim ben yaw
en son benim tırnaklarımı eşim kesti ama yamuk yumuk kesmiş çok biçimsiz bidaha anneme kestiricem
evet evet bende alayım diyorum da, acaba geliyomu gelmiyomu merak ettim. sen hangisini aldın
bebekle ilgili olanı sipariş ettim hamilelik geçici die düşündm hem evde hamilelik dönemiyle ilgili kitaplarım vardı
ne doğrudürüst çorap giyebiliyorum ne eskisi gibi tırnak kesebiliyorum görmeden ağda yapma yeteneği bile kazandım düşün
bu yeteneğine bayıldım zaten kdilaracım çok azimlisin

nevracım benimde azalma var hatta ağdaya gittiğimde sordum dedi normal kiminde azalır kiminde çoğalır bana çok denk gelio böle dedi ama ne rahat bişeymiş yaw gebeliğin en çok sevdiğim tarafı adet görmemek o kötü sancıyı çekmiyorum kaç aydır

uzuyor hızlas açlarım dökülüyor benim tam tersi :))) geçen hafta gidip kestirdimde biraz durdu ..
yok cnm çatlak olmadı bende ..kaşıntı oluyor karnımda gögsümde ama tırnaklarımda kaşımıyorum hiç ..gegin deriyio şekilde kaşımak çatlaklara davetiye çıkartıyormuş ...

bende başladı okadarkrem sürmeme rağmen karnımın altında 4-5 tane çatlak varrr

ohhhh maşallah oğlunaaaaa sorma bende çok korkuyorum:18:

bende olmadı. ahngi kremi kullanıyosun? ama deminde söyledim felaket hızlandı büyüme sende benden 1 hafta dalan öndesin belkide benimde olur bilemiyorum

kızlar bişey sorcam ya aklıma tagkıldı doğum sırasında o kadar ıkınılıyoya o arada tuvalet ihtiycı olur insanda o kadar ıkın ıkın olur yani:78: bu konuda bilgisi olan varmı

hmmm senle doğumda yanyana odalrda oluruz belki, benimde 28+5, bende kısmetse medipoldeyim
bende 28+5im canımm valla olurmu olur yanyana oluruz
kocam saolsun yaf
benimkide çoraplarımı giydirmekten sıkıldı

benimde çok yavaşladı canım.

Kasılma sanki o değil dilara karnının içe dogru toplanması gibi bişi kasılma ayrıca o bahsettiğin banada arada oluyor sürekli olmadıgı sürece bir sıkıntı yok
ay ne biliyim anlamadım Allahtan sürekli olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…