kızlar birşey sorucam sizinde vucüdünüzda tüylerin çıkması durdumu ...
ben 2 ay önce ağda yaptırmıştım daha çıkmadı gibi birşey .. çok seyrek uzun lar var .. hele kolumun altında sayılı ...
tırnaklarım saçlarım çabucak uzuyor ...
Avivo çanta bi arkadaşımda var hem şık olayım hemde bebek çantası olsun diyosan çok güzel..Nivea bakım çantaları günlük kullanım için güzel oluyo ama bu süslü çantalarda ayrı güzel duruyo ve büyüklüğüde çok çok iyi ..Piyasada gerçekten 80 lira 29 a çok iyi düşmüş canımmgüzel aslında blue ama daha avantajlı ve güzel olanlara da baksam mı acaba
Kordon kanı eskiden çok ilgimi çekmişti bekarken diyebilirim..O dönem ilik bankalarınada başvurmuştum verici olmak için..Doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyo canım kimine göre gerekli kimine göre çok gereksiz..15 sene saklanabiliyodu galiba ve maliyetide yüksek açıkcası..Zengin olsam yaptırmayı isterdim amakordon kanı bankalrıyla ilgili bilginiz var mı? ne düşünüyosunuz, benim fikrim yok ankarada olup olmadığıyla ilgili, araştırmaya başlıcam acaba cok gerekli bişey mi?
Ben verdim 10 güne elinize geçicek deniyodu sitedekızlar bu sabiha paktunanın kitabını sipariş eden varmı aranızda
valla benim tüyler normal seyrinde uzamaya devam ediyorrr hoş beyaz tenli olduğum için pek tüy yok bende ama yinede ufakta çıksa çok rahatsız oluyorum benkızlar birşey sorucam sizinde vucüdünüzda tüylerin çıkması durdumu ...
ben 2 ay önce ağda yaptırmıştım daha çıkmadı gibi birşey .. çok seyrek uzun lar var .. hele kolumun altında sayılı ...
awshar bende sipariş verdim ama daha gelen giden yok .
dilara benimde kasıklarımda oluyor arada kasılma galiba bunlar gerçi benim bebekte tam kasığımda ama tekmelerden farklı bir şey sen de magnezyum eksikliği olabilir mi benim mg değerim biraz düşük çıktı dr ilaç verdi
tırnaklarımı kesmeyi özledim ben yaw
evet canım orda yapıcam Allahın izniyle doğumumu şule hanım normal doğum taraftarı ve beni her muayenede çok rahatlatıyo bugün aradım ağrı için aradım normal dedi ama şuanda yaşadığım şey kasılma gibi ağrımıyo çünkü benimde randevum 7 martta
ne doğrudürüst çorap giyebiliyorum ne eskisi gibi tırnak kesebiliyorum görmeden ağda yapma yeteneği bile kazandım düşün
niye kesmiyor musun tırnaklarını anlamadım da.
Benim dr. saçlarının tadını çıkar en güzel zamanları dedi dökülmesi tamamen kesildi ve gürleştii..Ama emzirirken özellikle doğumdan 3-4 ay sonra mısır püskülü gibi olacak deniyo...Özel bölgedeki tüyler aynı ama kolalr ve bacaklar azaldı benimde...kızlar birşey sorucam sizinde vucüdünüzda tüylerin çıkması durdumu ...
evet canım şule selvi benim doktorum
bende başladı okadarkrem sürmeme rağmen karnımın altında 4-5 tane çatlak varrrbenim durmadı sanırım canım, hatta böyle maymuna döndüm iyice, daha bu sabah eşime diyordum ki, saçlarım hiç dökülmüyor farkındamısın (önceden banyodan temizle temizle bitiremezdim de :) kollarım, bacaklarım falan öylesine, acaba bu saatten sonra dururmu bilmem, inşallah durur, hatta yok olur. Arkadaşlar aranızda karnında çatlaklar olmaya başlayan var mı ?
slm kızlar dün dr kontrole gittim herşey normal çok şükür 28 haftalık 1500 gr olmuş oğlum
ama gün yaklaştıkça doğumdan iyice korkmaya başladım:18:
tırnaklarımı kesmeyi özledim ben yaw
bebekle ilgili olanı sipariş ettim hamilelik geçici die düşündm hem evde hamilelik dönemiyle ilgili kitaplarım vardıevet evet bende alayım diyorum da, acaba geliyomu gelmiyomu merak ettim. sen hangisini aldın
bu yeteneğine bayıldım zaten kdilaracım çok azimlisinne doğrudürüst çorap giyebiliyorum ne eskisi gibi tırnak kesebiliyorum görmeden ağda yapma yeteneği bile kazandım düşün
niye kesmiyor musun tırnaklarını anlamadım da.
Benim dr. saçlarının tadını çıkar en güzel zamanları dedi dökülmesi tamamen kesildi ve gürleştii..Ama emzirirken özellikle doğumdan 3-4 ay sonra mısır püskülü gibi olacak deniyo...Özel bölgedeki tüyler aynı ama kolalr ve bacaklar azaldı benimde...
kesinlikle bende bu hafta farkettim resmn tüylenmeler azaldı
benim durmadı sanırım canım, hatta böyle maymuna döndüm iyice, daha bu sabah eşime diyordum ki, saçlarım hiç dökülmüyor farkındamısın (önceden banyodan temizle temizle bitiremezdim de :) kollarım, bacaklarım falan öylesine, acaba bu saatten sonra dururmu bilmem, inşallah durur, hatta yok olur. Arkadaşlar aranızda karnında çatlaklar olmaya başlayan var mı ?
eğilemiyorum canım
bende başladı okadarkrem sürmeme rağmen karnımın altında 4-5 tane çatlak varrr
ohhhh maşallah oğlunaaaaasorma bende çok korkuyorum:18:
bende 28+5im canımm valla olurmu olur yanyana oluruzhmmm senle doğumda yanyana odalrda oluruz belki, benimde 28+5, bende kısmetse medipoldeyim
kocam saolsun yaf
benimkide çoraplarımı giydirmekten sıkıldı
benimde çok yavaşladı canım.
ay ne biliyim anlamadım Allahtan sürekli olmuyooKasılma sanki o değil dilara karnının içe dogru toplanması gibi bişi kasılma ayrıca o bahsettiğin banada arada oluyor sürekli olmadıgı sürece bir sıkıntı yok
en son benim tırnaklarımı eşim kesti ama yamuk yumuk kesmiş çok biçimsiz bidaha anneme kestiricem
bebekle ilgili olanı sipariş ettim hamilelik geçici die düşündm hem evde hamilelik dönemiyle ilgili kitaplarım vardı
bu yeteneğine bayıldım zaten kdilaracım çok azimlisin
hahahhaa valla bende bu yeteneğime şaşırıyorumm kendimden beklenmicek bir performans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?