sağolun kıslar....
kıs niye dalga geçeyim...
kızz akikayı biliyosun mevlütü bilmiyosunn
aaa iyice şüphelendiimm şimdi heeeğğğ :18::18:
,kesmiyor değil kesemiyor, karnında yanaşamıyor, bende aynısıyım
en son benim tırnaklarımı eşim kesti ama yamuk yumuk kesmiş çok biçimsiz bidaha anneme kestiricem
nevracım benimde azalma var hatta ağdaya gittiğimde sordum dedi normal kiminde azalır kiminde çoğalır bana çok denk gelio böle dedi ama ne rahat bişeymiş yaw gebeliğin en çok sevdiğim tarafı adet görmemek o kötü sancıyı çekmiyorum kaç aydır
kızlar bişey sorcam ya aklıma tagkıldı doğum sırasında o kadar ıkınılıyoya o arada tuvalet ihtiycı olur insanda o kadar ıkın ıkın olur yani:78: bu konuda bilgisi olan varmı
kızlar bişey sorcam ya aklıma tagkıldı doğum sırasında o kadar ıkınılıyoya o arada tuvalet ihtiycı olur insanda o kadar ıkın ıkın olur yani:78: bu konuda bilgisi olan varmı
rocun bir ürününü kullanıyorum ayrıyeten hep yağlı bırakıyorumki kurumasın diye ama ırsi heraldeeebende olmadı. ahngi kremi kullanıyosun? ama deminde söyledim felaket hızlandı büyüme sende benden 1 hafta dalan öndesin belkide benimde olur bilemiyorum
uzuyor hızlas açlarım dökülüyor benim tam tersi :))) geçen hafta gidip kestirdimde biraz durdu ..
yok cnm çatlak olmadı bende ..kaşıntı oluyor karnımda gögsümde ama tırnaklarımda kaşımıyorum hiç ..gegin deriyio şekilde kaşımak çatlaklara davetiye çıkartıyormuş ...
bendede hiç çatlak olmadı fakat çok kaşınıo bende kaşımamak için ovalıom hep catlaklar vücut yapısıyla ilgiliymiş sanırım nevracım kimisinin vücudu yaparmış kimisinin yapmazmış
hahahhaaaa bide beğenmiyorsun yapılan hizmeti habu arada doğum sancısı adet sancınıza benzer die okudum bi yerlerde..9-10 katı kadar
kızlar lavman yapılıyor tabi ama gaz falan oluyormuş. ayrıca herkesin lavmanda tam temizlenecek die bişide yok..doğumda büyük tuvalet yapan arkadaşlarım var
kızlar lavman yapılıyor tabi ama gaz falan oluyormuş. ayrıca herkesin lavmanda tam temizlenecek die bişide yok..doğumda büyük tuvalet yapan arkadaşlarım var
o sancıyla sanırım hiçbirşey düşünecek durumda olmayız kızlar, doktorlarda bu durumlarda alışmıştır zaten, bizi ayıplamazlar, o zaman herşeyi oluruna bırakıcaz artık
uppssbunu duymak hiç hoşuma gitmiyorr:26:
lavman yapılıyor ... bişey olmazkızlar bişey sorcam ya aklıma tagkıldı doğum sırasında o kadar ıkınılıyoya o arada tuvalet ihtiycı olur insanda o kadar ıkın ıkın olur yani:78: bu konuda bilgisi olan varmı
sağolun kıslar....
kıs niye dalga geçeyim...
kızz akikayı biliyosun mevlütü bilmiyosunn
aaa iyice şüphelendiimm şimdi heeeğğğ :18::18:
akika .... ilk defa duydum ben ... google bakdım şimdi anlamına - :)))
Lavman yapılacak,ben kendim ypmayı düşünüyorum hemşire yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?