2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hahahhaaaa bide beğenmiyorsun yapılan hizmeti ha bu arada doğum sancısı adet sancınıza benzer die okudum bi yerlerde..9-10 katı kadar

bende olmadı. ahngi kremi kullanıyosun? ama deminde söyledim felaket hızlandı büyüme sende benden 1 hafta dalan öndesin belkide benimde olur bilemiyorum
rocun bir ürününü kullanıyorum ayrıyeten hep yağlı bırakıyorumki kurumasın diye ama ırsi heraldeee
kızlar bişey sorcam ya aklıma tagkıldı doğum sırasında o kadar ıkınılıyoya o arada tuvalet ihtiycı olur insanda o kadar ıkın ıkın olur yani:78: bu konuda bilgisi olan varmı

canım doğumdan önce lavman yapılıyomuşşş

bendede hiç çatlak olmadı fakat çok kaşınıo bende kaşımamak için ovalıom hep catlaklar vücut yapısıyla ilgiliymiş sanırım nevracım kimisinin vücudu yaparmış kimisinin yapmazmış

kızlar lavman yapılıyor tabi ama gaz falan oluyormuş. ayrıca herkesin lavmanda tam temizlenecek die bişide yok..doğumda büyük tuvalet yapan arkadaşlarım var

kızlar bişey sorcam ya aklıma tagkıldı doğum sırasında o kadar ıkınılıyoya o arada tuvalet ihtiycı olur insanda o kadar ıkın ıkın olur yani:78: bu konuda bilgisi olan varmı

Kkdaki bi doğum hikayesinde kadının yaptığını okumuştummm..Lavman yapıyolar belkide o yüüzden yapılıyo...ALlahım inşallah öyle bişey yaşamam..Zaten doğum anları yaklaştığı zaman tıkabasa yememek lazım bence...

Dilara çatlak oldu demişsin nasıl belli oluyo şimdiden çizik gibimi...Ya ben hergün kremleniyom kaşıntıda yok inş. hiç veya en az çatlakla atlatırım..Karnımı gören ebe sen çatlamazsın dedi ama bilemiyorumm.:s:S

teşekkürler arkadaşlar valla kaç gündür merak ediyordum iyiki varsınız bide bu gidişle bebişim kilolu olcak böle giderse nasıl çıkacak bilmiyorum

bendede hiç çatlak olmadı fakat çok kaşınıo bende kaşımamak için ovalıom hep catlaklar vücut yapısıyla ilgiliymiş sanırım nevracım kimisinin vücudu yaparmış kimisinin yapmazmış

kimininde son hafta çatlıyormuş ya,bendedaha ne kaşıntı var ne çatlak

kızlar lavman yapılıyor tabi ama gaz falan oluyormuş. ayrıca herkesin lavmanda tam temizlenecek die bişide yok..doğumda büyük tuvalet yapan arkadaşlarım var

o sancıyla sanırım hiçbirşey düşünecek durumda olmayız kızlar, doktorlarda bu durumlarda alışmıştır zaten, bizi ayıplamazlar, o zaman herşeyi oluruna bırakıcaz artık

lavman yapılıyor ... bişey olmaz

kardeşim sancı odasında sezeryan için bekletirken yandaki bölmede kadın doğuruyordu görmüyorsun ama cam tuğla var arada duyduk hep ...
doğum başlamış ve kadın diyorki .. müsade edin bir tuvalete gireyim büyük abdesim geldi çok fenaaaa ..
ebe dediki .. sana lavman yaptık . bağırsakların bomboş ..büyük abdest gibi çıkmaya çalışan şey bebeğin :))))
kadın 10 dk da suni sancı olmadan ..kesilmeden diklimeden bebeği çıkardı .. sürekli, sancı da yok 1 dkda bir geliyor sancı o an hemen ıkınıyor ... sonra 1 dk bekliyip normal sorular sorup konuşuyordu ...

lavman yapılıcak ohh mis gibiii

Lavman yapılacak,ben kendim ypmayı düşünüyorum hemşire yapmasın

tabi yawww
normal sancın varken birde kendine lavmanmı yapıcaksınn :81:

aman behhhhhh
lavman yapılsada bana öyle geliyorki içinde dışında ne varsa o ıkınmayla çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…