2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah artmaz çatlaklar ama anneolmak böyle bişey fedakarlık daha şimdiden başlıyoo....

Lavmandan sonrada wcde doğum yapan hiç duymadım..Ama benim yengem çocuğun gelişini wc ihtiyacı gibi hissedip çıkmamış dışarı annem diyo yalvardım resmen çık diye tuvaletten..Zaten sancı aralıklarından açılmadan bebek nezaman gelir bilir ebeler ona göre lavman yaparlar korkma tatlımm

Mrb zonox Benimde kabızlık şikayetim vardı, sabahları aç karnına sıcağa yakın ılık su iç çok iyi geliyor :))

yaw ben bu doğum öncesi hazırlıklardan çok tırsıyorum..lavman,sonda bilmem ne....:18:

bencede yaww .... lavmanla bebek doğarsa hepimiz öyle doğuralım .. ıkımnmaya bile gerek yok fazladan ...
hahahah ay düşünsene tam tuvalete gitmeye hazırlanırken çocuğunda gelmesi tutarmışşş ayy neden böle bi psikolojiye girdim yaaa:18:

dimi yani bilerek yaparlarrr o lavman olayıda zor ya ben ağdacıya gidemiyorum ebye arkamı nasıl döncem

lavman sonda bende tırsıyorum ama ne yapalım olacak ...
sonda daha zormuş gibi geliyor bana lavmandan ..

sezeryan olduktan sonra bazılarına takılıyor .. herkese değil ... kaba yapabiliyorsan idrarını yatakta takmıyorlar

muhabbete bak ..

walla ben ikisinin de ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ve aslında öğrenmek istediğimi de sanmıyorum...

Hatunlarrr
Yine derin mevzulara dalınmıs..Benim yusuflar yine toplandı
oturuyoz hep birlikte:18::18::18:
Gezdik geldik oglumla ciciler aldık yine..
Ama oglan cok kuduruktu bugun..
Hele ki otobuste resmen tırmıkladı kasıklarımı..
Acaba sıkıstı mı rahatsız mı oldu..Elimi koydum kasıgıma yok anam yok
hala debeleniyo..CAnımm cok yandı
Eve zor geldim..Yattım uzandım konustum azcık onunla sakinleşti sonra..
Rapu cum bugun denk gelemedik seninle..
Nevra cımm sana da merhaba tatlım..
Kdilara cok guldum kızz yazdıklarına..
dogum bu hersey olabilir...
Arkadasımın kızı dogar dogmaz doktorun elindeyken kakasını yapmıs adamın önlügü batmıs
allahım sen yardımcımız ol nolurr

yaw ben bu doğum öncesi hazırlıklardan çok tırsıyorum..lavman,sonda bilmem ne....:18:

Lavman ameliyat olduğumda yaptım.Hemşire ben yapayım dedi hayır dedim kendim yaptım korkulacak bişey yok acı yok ileri derecede cırcır oluyosunn..Sonda işini bende bilmiyorum acısı nasıl diye...İnşallah kolay atlatırız bu süreçlerin hepsini..

Zonnetje.....Seninle görüşmeyeli ne kadar cok zaman oldu yawww
İyisin dimi sekerim..Kızcen nasıl...
Hazırlıklar nasıl gidiyor

sen ne zaman giriş yapsan biz doğumdan konuşmuş oluyoruz ..girip onlarıokuyorsun ... yusuflar ziyaerete geliyor :))))
bencede sıkıştı bebiş .oyy kıyamam ben ona .. çok oturmamızı istemiyorlar .. benimkide rahatsız oluyor ...
ne ciciler aldın gen bakemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…