hay allahım, tuvaleyte felan düşerse, allah iyiliğini versin
ayyy ne biliyim heralde ona göre lavman yaparlarrr
kızlar
mesai biter. ben gidem...hoşçakalın :80::80:
haydi benden herkese mutlu akşamlar, mesai bitti , çıkıyorum
sağolun kıslar....
kıs niye dalga geçeyim...
kızz akikayı biliyosun mevlütü bilmiyosunn
aaa iyice şüphelendiimm şimdi heeeğğğ :18::18:
semacanım mevlüdün ne olduğunu biliyorum da bizim orda mevlüt okutulur muydu onu bilmiyorum...bizim yeğenlere okuttular mı acep?anneme sorayım bir...
canım öle çizgiler gördüm çatlak yanş belli depremde çatlayan binalara döndümbazıları doğumda çatlıyomuş ne bileyim ben off off
bu arada lavman yapıldıktan sonra tuvaletimizi yaparken ya o sırada bebekte çıkarsa sonuçta doğum günü yani
canım, ben n.doğum istiyorum ama aklımda 2 soru var
1. normal doğumda vajinada sarkma oluyormuş ve her ne kadar toplansada eski haline dönmesi güçleşiyormuş
2. anal fissürüm doğumdan sonra nice olur. açıkcası son zamanlarda tek duam şu şekilde "Allah hayırlı doğumlar versin, hayırlısı nasıl ise öyle olsun"
canım, benim fissürüm dışına çıkıyor (yalnızca wc de) normalde öyle değil. orta şiddette ama geçen sene ittiğim genel cerrah ameliyatla alınmalı dedi. ve ben hamilelikle birlikte kabızlığım iyice arttı. inanır mısın 4 5 gün wc ye çıkmadığım oluyor:78: bugün nasıl olduysa uyanır uyanmaz çıktım. nasıl mutlu oldum bilemezsin. sabahları her gün aktivya yiyorum. biraz kendime geldim.
canım, kaç kilo almıştın? bir de hamilelikte kilo vermeyi önermiyor doktorlar. ben her gün tartılıyorum (evimde) 4 haftadır 59 geliyorum. bazen 58.300,500 yani değişiyor. ama doktorun tartısında elbiselerle nerdeyse 60 61. belki tartından kaynaklı olabilir.
İnşallah artmaz çatlaklar ama anneolmak böyle bişey fedakarlık daha şimdiden başlıyoo....
Lavmandan sonrada wcde doğum yapan hiç duymadım..Ama benim yengem çocuğun gelişini wc ihtiyacı gibi hissedip çıkmamış dışarı annem diyo yalvardım resmen çık diye tuvaletten..Zaten sancı aralıklarından açılmadan bebek nezaman gelir bilir ebeler ona göre lavman yaparlar korkma tatlımm
hahahah ay düşünsene tam tuvalete gitmeye hazırlanırken çocuğunda gelmesi tutarmışşş ayy neden böle bi psikolojiye girdim yaaa:18:bencede yaww .... lavmanla bebek doğarsa hepimiz öyle doğuralım .. ıkımnmaya bile gerek yok fazladan ...
İnşallah artmaz çatlaklar ama anneolmak böyle bişey fedakarlık daha şimdiden başlıyoo....
Lavmandan sonrada wcde doğum yapan hiç duymadım..Ama benim yengem çocuğun gelişini wc ihtiyacı gibi hissedip çıkmamış dışarı annem diyo yalvardım resmen çık diye tuvaletten..Zaten sancı aralıklarından açılmadan bebek nezaman gelir bilir ebeler ona göre lavman yaparlar korkma tatlımm
lavman sonda bende tırsıyorum ama ne yapalım olacak ...
sonda daha zormuş gibi geliyor bana lavmandan ..
sonda neden takılıyo ya
sezeryan olduktan sonra bazılarına takılıyor .. herkese değil ... kaba yapabiliyorsan idrarını yatakta takmıyorlar
muhabbete bak ..
ay ayyyy domuz gribi yine yaygınlaşmışşş Allahım sen koru
lavman sonda bende tırsıyorum ama ne yapalım olacak ...
sonda daha zormuş gibi geliyor bana lavmandan ..
sezeryan olduktan sonra bazılarına takılıyor .. herkese değil ... kaba yapabiliyorsan idrarını yatakta takmıyorlar
muhabbete bak ..
yaw ben bu doğum öncesi hazırlıklardan çok tırsıyorum..lavman,sonda bilmem ne....:18:
Hatunlarrr
Yine derin mevzulara dalınmıs..Benim yusuflar yine toplandı
oturuyoz hep birlikte:18::18::18:
Gezdik geldik oglumla ciciler aldık yine..
Ama oglan cok kuduruktu bugun..
Hele ki otobuste resmen tırmıkladı kasıklarımı..
Acaba sıkıstı mı rahatsız mı oldu..Elimi koydum kasıgıma yok anam yok
hala debeleniyo..CAnımm cok yandı
Eve zor geldim..Yattım uzandım konustum azcık onunla sakinleşti sonra..
Rapu cum bugun denk gelemedik seninle..
Nevra cımm sana da merhaba tatlım..
Kdilara cok guldum kızz yazdıklarına..
dogum bu hersey olabilir...
Arkadasımın kızı dogar dogmaz doktorun elindeyken kakasını yapmıs adamın önlügü batmıs
allahım sen yardımcımız ol nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?