2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

.Çupra mezgit palamut her hafta birini yiyeyim:)).Bu hafta balık alayım nasıl pişiricem yardım istiycem sizdeennnn hepinize teşekkürlerrr..Belki bebişim annesine balık yeme alışkanlığı kazandırır eşimde bende sevmiyoruz.Hatta balık hapımı kullansam dr ya sorup diye bile düşündümm.
.Ben balığın kokusundan yiyemiyoruumm marketlerde o reyondan geçince burnumu tutuyorumm.Pişirirken bu koku olmasın diye defne yaprağı falan diyolar siz ne öneriyosunn??

Son düzenleme:

çupranın çizik atılan yerlerine sarımsak yerleştir içine bir halka soğan sarımsak ve defne yaprağı koy afiyet olsun
Hap konusuna gelince omega-3 kullanmak istiyorum bununda notunu aldım dra sorcam sizde lütfen sorun bakalım hangi markayı tavsiye edicekler bu çok önemli

kızlar ii dilekleriniz için sağolun tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın Allah sıze de nasip etsin inşallah

fdilek48 canım küçük balıklar ye özellikle hamsı sardalya şimdi mesela palamut mevsimi çok besleyicidr yiyebiliyorsan somon da faydalı ama ben hiç sevemedim ve özellikle denızbalığı olsun. çupra falan genelde kültür balığı oluyo küçük balıklar ağır metallere fazla maruz kalmadığı için daha sağlıklı diye biliyorum

editin gelmesi iyi oldu cevapları sonra gördüüm editledim yazdığımı.. kızlar süpersiniizz cevaplar için tekrar teşekküürrr

Aslında sevince koku filan umurunda olmuyor insanın.
Benim mutfak Amerikan tarzı mesela, oturma odası ile birleşik.
Ona bile aldırmıyorum, koku sinermiş filan hiç önemli değil.
Kızartınca çok kokuyor gerçekten ama somon, çupra gibi balıkların çok kokusu olmuyor zaten.
Fırında yapıyorum.
çoğu zaman öyle özel soslar, marineler filan da yapmıyorum.
Azıcık zeytinyağı ve tuz.
Sadece balığın tadını alabilecek şekilde süper oluyor.
Yanına da biraz patates ve soğan dilimleyip koyuyorum.
Onlar da balığın yağında pişiyorlar.

Doktor bana balık yağı hapı verdi ama ben zaten balık yerim o nedenle şimdilik içmiyorum.
Dediğim gibi doktordan memnun kalmadım değiştireceğim.

Sen kokusuna tahammül edemiyorsan haftada bir restoranda yiyebilirsin bence.

Bana omega-3 vermişti. Devlet karşılamıyor, para vererek alınıyor.

Topic yoğunlaştı birden yaa cevaplar karıştıı.Ya kızlar öyle iştahlı anlattınız balığa iştahım geldii hehehe..Sarissacım yerken tahammül edemiyorum kokuya ama arkadaşlar yukarda defne sarımsak soğan falan dedii..Yanına patates falanda güzel olurrr..
Nazocum eşim bi hamsi seviyo zaten onu yapayım barii:))
Baharnazcım takip edicem sorarsan bizede bilgi verirsin değilmi.Ben semizotu yiyorum fındık ceviz falan omega 3 için balık hariç diğerlerinden alayım diye ama canım çektii bu hafta balık yapcaammm :)))

Bana omega-3 vermişti. Devlet karşılamıyor, para vererek alınıyor.

omega3 lerin etkili olabilmesi için yanında birde vitamin hapı almak gerekiyormuş canım drun sana vermedimi ayrıca omega3lerin bitkisel olanlarının olduğunuda duydum seninkinin adı nedir?

Dilek seninle aramızda sadece bir gün var ama senin takvimde 216 benimkinde 219 yazıyor. bu nasıl iş böyle :uhm:

nazo sanırım seninde korkuların var canım aslında bende çok severim ama korkuyor insan ağır metalin neler yaptığını öğrenince ne bileyim hamsi palamut bunlar tüketebilirmiyiz bu dönemde

omega3 lerin etkili olabilmesi için yanında birde vitamin hapı almak gerekiyormuş canım drun sana vermedimi ayrıca omega3lerin bitkisel olanlarının olduğunuda duydum seninkinin adı nedir?

Vitamin de verdi. Markası Marincap.
Bu arada ben bugün folik asit içmeyi unuttum, zaten ilaçlarla aram hiç iyi değildir bilmiyorumkismile

sabah kahvaltım minicik peynirli tost. akşam yemeğim 1 tabak salçalı makarna yağsız. ben napıcam ya. ne yicem bilemiyorummafoldumben eşimden sütlaç istedim bari biraz vitamin alim. kadın sağlığından gelen bayanlar çok iyi beslenmem gerektiğini söylediler ama nerdeeeeeeeeeeeeeee. öğle yemeği bile yemiyorum. sabah kahvaltım ve akşam yemeğim akannehir

Vitamin de verdi. Markası Marincap.
Bu arada ben bugün folik asit içmeyi unuttum, zaten ilaçlarla aram hiç iyi değildir bilmiyorumkismile

ya canım ben de unuttum. şu yazını okuyunca aklıma geldi. folik asitin saati yok istediğin zmaan içebilirsin :)

Canım protein ağırlıklı beslenebilsen hem daha çok tok tutar hem halsiz bırakmazz.O Makarnanın yanına et ve tavuk yanına cacık falan olmalıydııııklava:

bu dönemde çok iyi beslenmek lazım canım
ben herşeyi yiyorum iştahım bi açıldı ki sorma

Canım protein ağırlıklı beslenebilsen hem daha çok tok tutar hem halsiz bırakmazz.O Makarnanın yanına et ve tavuk yanına cacık falan olmalıydııııklava:

ah ahhh hayatım yok yiyemiyorum canım istemiyor. iştahım 0. kilo veriyorum farkediyorum bunu. herşeyden önce pişiremiyorum. kayınvalidem yazlıkta, annem uzakta. ben bi başımayım. pişiremediğim için yiyemiyorum. hayatım makarna oldu. yeminle bayılcam. eşimle paso dışarda yiyoruz. artık dışarda yemekten midem de bulandı. mafoldumben

yarın balık yemeye gidicem. eşim erken gelsin. bari azıcık protein alimeyvahedigeldismile

Canım benim çok geçmiş olsun bol bol dinlen...Allah'ın izniyle sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza...

Müebbetsevdam,arkadaşım yazını yeni okudum ancak cevap yazabiliyorum.
Dün kanaman olmuş sanırım ama şu an gayet iyisin inşallah.Kese yavaş büyüyormuş bir de anladığım kadarıyla ama neticede büyüyor bence sadece biraz daha geç duyucaksın bebişini o kadar onun dışında kötü birşey olmayacak inşaallah.En önemlisi de moral canım.Sen ne kadar moralli ve olumlu olursan bence bebeğinde o kadar sıkı tutunacak sana ve çok daha hızlı büyüyecek annesi.Benim ve burdaki tüm arkadaşlarımızın duaları seninle ama sen de bol bol dinlen ilaçlarını al.Ve de sıkı beslen.Allah'a emanet olun meleğinle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…