Görüşürüüzz özlemcimmm...
Ademerve gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallah
Kızlar hepinize hayırlı günler ve merhabalar!
Dilerim tüm güzel anneler ve onların güzel melekleri iyidirler...
Ben de doktordan geldim dün yazmıştım gideceğimi. Vajinal baktı doktor ve çok şükür keseyi gördü.Herşeyin normal ve yolunda ilerlediğini söyledi haftaya bugün yine beni görmek istediğini söyledi.Kalp atışını duyana kadar sık sık görmek isteyeceğim seni dedi.Aklımdaki bazı soruları sordum.Çok şükür mutlu ayrıldım bugün oradan.Allah'ım tez zamanda kalp atışlarını da duymayı nasip eder inşallah...
gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin merak ettim ne sordum doktora belki bizleri de aydınlatırsın cevaplarla...
hayırlı olsun canım :) Ben de keseyi görünce inaılmaz heyecanlanmıştımç dış gebelik değildi çünkü :) ama kalbini görmek ayrı bi heyecan. keseden sonra inanılmaz güzel geliyohihoyyyt
Sağol canım çok teşekkür ediyorum...
Keseyi görmek demek bu gebelik dış gebelik değil demek mi yani?Peki sanki bir de benım duydugum kese olusup bebek olusmuomus öyle bişi var mı aman Allah korusun tabii...
benm dr.um kesemi görünce gözün aydın dış gebelik değil demişti. bebeğin oluşmama ihtimalide var tabi
İnşallah iyi haberlerle dönerim özlemcim. Sen en son ne zaman gittin?
benim doktorum haftada 1 muayene etmek istiyor. Benimde işime geliyor tabi zemuszemus
Sarissa bende öyle bir isteksizlik yok ama yasak yapmıyoruz :)
canım çok dikkat et ayaklarını kalp seviyesinin üstünde tut bacaklarının altına yastık koy dinlen bu haftalar çok önemli Rabbim korusun
ben de uzun zamandır zaten isteksizlik var.zaten korkudan eşimde yaklaşamıyor ya bir şey olursa diye...
Ben de hep yorgun hissediyorum kendimi.ben bugün ayakta uyuyorum ya çok yorgunum beni bu akşam mazur görün :)))
sarissa yasağı kendimiz koyduk dr birşey demedi dur bu konuyuda sorayım gittiğimde. bunları not alsam iyi olucak yoksa ademerve :) gibi olcam geçen seferde gittik sorucam hiçb,rşey sormadan geldim.
Kızlar dr yasak olacak durumları biliyodamı söylüyo bizeyasak gelmedii kendimizde yasaklamadık :)))
Kızlar ben bişey sorucam BALIK yiyomusunuuzz???
Ben hiç sevmiyorum ne yazıkki ama yemek zorundayım biliyorum hangi balıktan alayım hamilelikte hangisi iyi.Onu öğreneyim sonra pişirme tekniklerini sorucamm hiç balık kültürüm yokk
Ben hiç sevmiyorum ne yazıkki ama yemek zorundayım biliyorum hangi balıktan alayım hamilelikte hangisi iyi.Onu öğreneyim sonra pişirme tekniklerini sorucamm hiç balık kültürüm yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?