2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin merak ettim ne sordum doktora belki bizleri de aydınlatırsın cevaplarla...

kızlar benim midem okadar tuafki açmıyım tokmuyum bilmiyorum.. midem balon gibi şişti sürekli tuvalete çıkıyorum.. suyu bol tüketmeye çalışıyorum çünkü ben idrar yolları enfeksiyonu çok geçirdim.. benim 6 hafta 5 gün oldu hamileliğim ben bebişi ultrasonda gördüm kalp atışalrınıda duydum inanılmaz güzel bi dugu allah herkese nasip etsin... kasıklarımda arada sancı oluyo normal değilmi? aklıma getirmek istemiyorum da kaybetme korkusu başladı allah korusun..canım hep acı ekşi şeyler istiyo:)

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin merak ettim ne sordum doktora belki bizleri de aydınlatırsın cevaplarla...

Aslında aklımda bir sürü soru vardı ama oraya gidip keseyi görünce bir anda hepsi siliniverdi halbuki eşim uyarmıştı aklına gelen soruyu yaz bir kenara oraya gidince unutursun diye.Öncelikle ağrı kesici olarak ne içebilirim diye sordum.Bir de benden beyaz kremsi bir akıntı geliyor onun sebebini sordum.Aslında mide bulantısı kabızlık için ne içebilirim dicektim artı birde yolculuk yapmak bu durumda sakıncalı olabilir mi dicektim yani 4 saatlik falan.Onları soramadım.
Bu arada çok sağol canımm amin inşallah...

hayırlı olsun canım :) Ben de keseyi görünce inaılmaz heyecanlanmıştımç dış gebelik değildi çünkü :) ama kalbini görmek ayrı bi heyecan. keseden sonra inanılmaz güzel geliyohihoyyyt

Sağol canım çok teşekkür ediyorum...
Keseyi görmek demek bu gebelik dış gebelik değil demek mi yani?Peki sanki bir de benım duydugum kese olusup bebek olusmuomus öyle bişi var mı aman Allah korusun tabii...

Sağol canım çok teşekkür ediyorum...
Keseyi görmek demek bu gebelik dış gebelik değil demek mi yani?Peki sanki bir de benım duydugum kese olusup bebek olusmuomus öyle bişi var mı aman Allah korusun tabii...

benm dr.um kesemi görünce gözün aydın dış gebelik değil demişti. bebeğin oluşmama ihtimalide var tabi

benm dr.um kesemi görünce gözün aydın dış gebelik değil demişti. bebeğin oluşmama ihtimalide var tabi

Anladım canım...
Kalp atışlarını duyana kadar elinde değil insan endişeleniyor ama o günler de hemencecik geliversin inşallah...:Saruboceq:

İnşallah iyi haberlerle dönerim özlemcim. Sen en son ne zaman gittin?
benim doktorum haftada 1 muayene etmek istiyor. Benimde işime geliyor tabi zemuszemus

canım ben 7+6 da gittim ...
aman ya haftada 1 ultrason olur mu sonunda yaralı ışın değil ki bu bence sen yinede dikkat et tamam hepimiz her an görsek yine yetmez ama dikkat etmekte gerek canım... sen ne zaman gidecektin?

Sarissa bende öyle bir isteksizlik yok ama yasak yapmıyoruz :)

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için.
Bugün topicte hep kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissettim.
Bizde yasaklanmadı, korku da yok ama tuhaf bir şekilde uzak durmak istiyorum eşimden.
Yaşadığım üzüntü belki etkilemiş olabilir, bilemiyorum

avzen neyse tereddütlerini arkadaşlarını almışlar sadece rahat ol herşey inşallah güzel sonuçlanacak

Lalehan benimde akıntım olmuyor progestoren jeli kullanıyorum sadece arada bir onun kırıntıları dökülüyor rahat olalım canım iyi düşünelim iyi olsun

barisim sende ekşicisin demek hı :) canım için rahat olsun İnşallah burda güzel güzel haberler paylaşıcaz.

sarissa yasağı kendimiz koyduk dr birşey demedi dur bu konuyuda sorayım gittiğimde. bunları not alsam iyi olucak yoksa ademerve :) gibi olcam geçen seferde gittik sorucam hiçb,rşey sormadan geldim.

özlemilker yorgunsan kalma canım zaten uzun süreli kalanlara kızıyorum çünkü bel rahatsızlığı filan yaşıyorsunuz mesela tulin bence beli uzun süre oturmaktan ağrıyor o yüzden saatlerce oturmayın derim yorgunsan hemen gidin yatın uzanın dinlenin

Kızlar dr yasak olacak durumları biliyodamı söylüyo bizeyasak gelmedii kendimizde yasaklamadık :)))

ben bugün ayakta uyuyorum ya çok yorgunum beni bu akşam mazur görün :)))
Ben de hep yorgun hissediyorum kendimi.
Biraz da isteksizliğim ondan zaten.
Hemen uyumak istiyorum.
Bana yükmüş gibi geliyor.
sarissa yasağı kendimiz koyduk dr birşey demedi dur bu konuyuda sorayım gittiğimde. bunları not alsam iyi olucak yoksa ademerve :) gibi olcam geçen seferde gittik sorucam hiçb,rşey sormadan geldim.

Canım sorun yoksa yasaklamayın kendinize, niye yasaklıyorsunuz.
Hamilelikte ilgi de önemli sonuçta.
Ben gittiğim doktora sinir oldum, hiçbir şey söylemedi.
Başka doktora gideceğim.
Kızlar dr yasak olacak durumları biliyodamı söylüyo bizeyasak gelmedii kendimizde yasaklamadık :)))

Düşük tehlikesi olmadan yasaklamazlar sanırım.

Kızlar ben bişey sorucam BALIK yiyomusunuuzz???
Ben hiç sevmiyorum ne yazıkki ama yemek zorundayım biliyorum hangi balıktan alayım hamilelikte hangisi iyi.Onu öğreneyim sonra pişirme tekniklerini sorucamm hiç balık kültürüm yokk

Ben bayılırım balığa cokacimcoook
Çupra ya da somon tavsiye edebilirim.
Gerçi bence hepsi güzel ama yemesi kolay ve lezzetli diye özellikle bunları söyledim.

"somon" balığı için çok şifalı diyorlar ben de seviyorum canım...
Ama ne yalan söyliyim ben mezgitin hastasıyım hatta kocişe sipariş verdim bakalım bulabilecek misırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5
mezgit lokum gibi balıktır:lepi:

Canım ben henüz balık tüketmeye başlamadım drum haftada 2 kez dedi somon veya şuan dönemi olan palamut dedi ama benim korkularım var ağır metal yüklü oldukları için gerçi 3 gün önce haberlerde raporlar temiz dediler ama yinede kararsızım ama ben balıksever biri olarak tüketirim herhalde tamda mevsimi yani

palamut tavada güzel olur, çupra fırında güzel olur.

birde benim gebeliğim tedaviyle olduğu için bütün süreçlerde yasaktı drum söylemişti tüp bebekte genelde kalp atışını kadar yasak oluyor yada 3. ayın sonuna kadar bakalım bize ne kadar yasak yada serbestmi? sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…