2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktor size mide bulantısı için ilaç önerdi mi hiç?
Bugün sormayı unuttum ben onu doktora...

canımcım ben amerikan hastanesine gidiyorum...
Anladım canım önceki hamileliğimde bende oraya gitmiştim dr.ebru alper e tanıyomusun bilmiyorum ama bize çok tuzluya mal olmuştu 6 kere kan tahlili 2 kere muyene verince çok oldu bide moralimi bozmuştu dış gebelik olabilir diye o yüzden gitmem ben daha oraya dedim sen memnunsundur heralde
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah bu sefer bişey olmıcak bebişine
Bana da bugün turkcellden msjda bebeğimin şimdiki ultrason görüntüsünü gönderdi çok güzel ya bakalım öylemi doktora gidince görcez ,gidemicem heralde testereye koca kızıyor
kızlar, bilekten tansiyon aletimi, üst koldan ölçülen dijital tansiyon aletimi daha iyi
koldan ölçeni hastanede kullanılanı tavsiye etmişlerdi bana şu digital olmayanı, daha doğru ölçüyormuş ama, digital olarak istiyorsan koldan ölçeni al bencede
Arkadaşım niye boşuna üzülüyosun ben de 18 ağustos sat aynıyız ben daha doktora bile gitmedim bugün doktorumu aradım söyledim cuma günü gelcem dedimoda istediğin zaman gel dedi kalp atışı duyulurmu cumaya dedim duyulmaz daha erken dedi ama keseyi görürüz sadece dedi yani içi bile gözükmezmiş boşuna kendini üzüp doğacak çocuğuda düşürme Allah korusun
Bende nefret ederim balıktan ve kokusundan nolcak bilmiyorum
Dilek seninle aramızda sadece bir gün var ama senin takvimde 216 benimkinde 219 yazıyor. bu nasıl iş böyle :uhm:
Onun yanlış yazmasının nedeni ikinizde bebeğin doğum zamanını farklı yazmanızdır kontrol edip tekrar bakın görürsünüz

Son düzenleme:
tulin, cuma günü neden gidiosun? kese ya da kalp için mi

Kalp duyulmaz dedi karından yaptığı için keseyi görcek doktor, kimyasal gebelik olup olmadığını anlarız en azından dedi büyük ihtimallede değildir çok geçmiş dedi normaldir dedi mide bulantım belirtilerim yok dedim olur öyle onlar psikolojik dedi ne demek istedi bilmiyorum bulananlar psikolojikman mı bulanıyor demek istedi anlayamadım telefonda içim rahatladı artık kimyasal olmaması

Çok sevindim canım;gözün aydın.Hadi bakalım cuma da gidince inşallah bebişinin kesesini görürsün.Bugün ben de gördüm çok heyecanlandım valla çok güzel bi duyguymus kalp atıslarını duysam naparım hiç bilmiorumkaydirigubbakcemile3

İnşallah canım bakalım göreceğiz meleğimi

Kızlar doktor size mide bulantısı için ilaç önerdi mi hiç?
Bugün sormayı unuttum ben onu doktora...
bana vermişti ama hiçbir şeye yaramadı. boşuna ilaç almamak için devam etmedim ben bulantı hapına. sonuç olarak oda bi ilaç :)

keseni gör rahatlarsın =)) bir süre seni keseyi görmen idare eder. sonrasında idare etmiyor. benim gibi 22 gün sonra kalp atışı için gidersen dayanamazsın o güne kadar evhamın tavan yapar :)

valla mide bulantıdsının psikolojik olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum. belki aşerme psikolojik olabilir ama bir insanın yemek gördüğü an yer mekan gözetmeksizin kusması psikolojik olamaz.

Dimi ben yanlış anladım heralde psikolojik benim bulanmıyor mu demek istedi acaba telefonda pek anlayamadım doktorun dediğini

bende perşembe gitmeyi düşünüyorum çünkü akşamına yola çıkcam en azından doktorla görüşim gitmemde bi sakınca var mı yok mu onu sorucam kafam rahat gitmek istiyorum..6+1 oluyorum belki kalp atışı olur diye bu umudumda var aslında ama bilmiyorum ya bide keseyi bile görsem bi nebze rahatlicam kanda çıkması beni tatmin etmedi görmeden huzura ermicem acaba kan değeriyle kalp atışı arasında bi oranti varmıdır.?

Canım bebişinin kesesini görürsün Allah'ın izniyle 6+1sin.
Ben bile gördüm bugün 4+5im. Çok şükür gördüm keseyi..Ama tabi pıt pıtlara biraz daha zaman var.Duyana kadar her hafta gel dedi doktor.Sorunun cevabını bilmediğim için seni yanıltmıyım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…