Anladım canım önceki hamileliğimde bende oraya gitmiştim dr.ebru alper e tanıyomusun bilmiyorum ama bize çok tuzluya mal olmuştu 6 kere kan tahlili 2 kere muyene verince çok oldu bide moralimi bozmuştu dış gebelik olabilir diye o yüzden gitmem ben daha oraya dedim sen memnunsundur heraldecanımcım ben amerikan hastanesine gidiyorum...
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah bu sefer bişey olmıcak bebişineselam hanımlar ben geldim.dün gece burdan ayrıldıktan sonra şiddetli karın ağrısı başladı.ağlamaya başladım. sonra wc gittim ve adet oluyormuşum gibi kanama vardı. hemen panik yaptım ve acile gittik.detaylı muayene yapıldı tabi vajinal olarak.kese normal rahim içinde kanama var ama kısa süreli dedi.gece hastane de yatmamı söylediler ama ben evde dinlenebileceğimi söyledim düşük riskine karşı iğne yapıldı ve eve geldik. sabahta tekrar kendi dr uma gittim.dr ultrason ile baktı ve kan değerlerine bakmıcaz iğne bizi yanıltabilir dedi. usg de kese normall gözüktü. ama yavaş büyüdüğünü söyledi.belkide sık sık gittiğimiz için çıkan sonuçlar birbirine yakın olduğundan böyle görüyoruz artık onu bilmiyorum.kalp atışları için henüz erken biraz daha kesenin büyümesi lazım dedi. cumayı bekliyoruz şimdilikkese de 16mm olmuş. bende haberler böyle arkadaşlar. sizlerde ne var ne yok
Bana da bugün turkcellden msjda bebeğimin şimdiki ultrason görüntüsünü gönderdi çok güzel ya bakalım öylemi doktora gidince görcez ,gidemicem heralde testereye koca kızıyorMüebbetsevdamcumaya kadar hiç yorma kendini bana turkcellden mesaj geldi bu aralar bi kaç damla kanamanız gelebilir diye demekki o geldi sendede..
Tulincim testere falan izleme yaa stres veriyo onlar hele sinemada daha çok etkiliyoo dvd den izle sonra :)) Ben criminal minds var sevdiğim dizi katilleri araştırıyolar onu bile izlemeyi bıraktımm :))
ozlemayd senle SAT larımız aynı :)) ayrıca gebelik orgda folik asiti 8. haftadan sonra bırakabilirsiniz yazıyodu beyin gelişimi için artık faydası yok falan yazıyodu.Ama benim dr içiriyo bence antianemik olduğu için devam ediyorum galiba
Baharnazcım özele gitsenizde sağlık ocağına kaydettirmeniz gerekiyo kendinizi benim bildiğimm
koldan ölçeni hastanede kullanılanı tavsiye etmişlerdi bana şu digital olmayanı, daha doğru ölçüyormuş ama, digital olarak istiyorsan koldan ölçeni al bencedekızlar, bilekten tansiyon aletimi, üst koldan ölçülen dijital tansiyon aletimi daha iyi
Arkadaşım niye boşuna üzülüyosun ben de 18 ağustos sat aynıyız ben daha doktora bile gitmedim bugün doktorumu aradım söyledim cuma günü gelcem dedimoda istediğin zaman gel dedi kalp atışı duyulurmu cumaya dedim duyulmaz daha erken dedi ama keseyi görürüz sadece dedi yani içi bile gözükmezmiş boşuna kendini üzüp doğacak çocuğuda düşürme Allah korusunslm kızlar bugun doktora gitim son adet tariğim 18 ağustostu. doktor ustten ultrasonla baktı kese vardı ama içinde bebek görünmüyodu kalp atışı yoktu çok üzülüceksen alttan çekim dedi ama seni yormak istemem dedi 1 hafta sonra gel yine bakalım dedi ve eve geldim yarım saatlık yolu iki buçuk saatte gelmişim eve içim biraz buruldu pozitif düşün dedi çok erken dedi işallah haftaya duyarım sesini görürüm bebeğimi çok duygusallaştım biri dokunsa saatlerce ağlıyabilirim sizler ne yaptınız doktora gidenler olucaktı bugun
Bende nefret ederim balıktan ve kokusundan nolcak bilmiyorumKızlar ben bişey sorucam BALIK yiyomusunuuzz???
Ben hiç sevmiyorum ne yazıkki ama yemek zorundayım biliyorum hangi balıktan alayım hamilelikte hangisi iyi.Onu öğreneyim sonra pişirme tekniklerini sorucamm hiç balık kültürüm yokk
Onun yanlış yazmasının nedeni ikinizde bebeğin doğum zamanını farklı yazmanızdır kontrol edip tekrar bakın görürsünüzDilek seninle aramızda sadece bir gün var ama senin takvimde 216 benimkinde 219 yazıyor. bu nasıl iş böyle :uhm:
tulin, cuma günü neden gidiosun? kese ya da kalp için mi
Kalp duyulmaz dedi karından yaptığı için keseyi görcek doktor, kimyasal gebelik olup olmadığını anlarız en azından dedi büyük ihtimallede değildir çok geçmiş dedi normaldir dedi mide bulantım belirtilerim yok dedim olur öyle onlar psikolojik dedi ne demek istedi bilmiyorum bulananlar psikolojikman mı bulanıyor demek istedi anlayamadım telefonda içim rahatladı artık kimyasal olmaması
Canım turkcele msj yolluyosun hamileyim diye 9 ay boyunca ne yaşadığını anlatıyor ücretsizKızlar bu turkcellden ne mesajı geliyor anammm ben gerilerde mi kaldım yoksa..
Çok sevindim canım;gözün aydın.Hadi bakalım cuma da gidince inşallah bebişinin kesesini görürsün.Bugün ben de gördüm çok heyecanlandım valla çok güzel bi duyguymus kalp atıslarını duysam naparım hiç bilmiorumkaydirigubbakcemile3
bana vermişti ama hiçbir şeye yaramadı. boşuna ilaç almamak için devam etmedim ben bulantı hapına. sonuç olarak oda bi ilaç :)Kızlar doktor size mide bulantısı için ilaç önerdi mi hiç?
Bugün sormayı unuttum ben onu doktora...
Kalp duyulmaz dedi karından yaptığı için keseyi görcek doktor, kimyasal gebelik olup olmadığını anlarız en azından dedi büyük ihtimallede değildir çok geçmiş dedi normaldir dedi mide bulantım belirtilerim yok dedim olur öyle onlar psikolojik dedi ne demek istedi bilmiyorum bulananlar psikolojikman mı bulanıyor demek istedi anlayamadım telefonda içim rahatladı artık kimyasal olmaması
bana vermişti ama hiçbir şeye yaramadı. boşuna ilaç almamak için devam etmedim ben bulantı hapına. sonuç olarak oda bi ilaç :)
keseni gör rahatlarsın =)) bir süre seni keseyi görmen idare eder. sonrasında idare etmiyor. benim gibi 22 gün sonra kalp atışı için gidersen dayanamazsın o güne kadar evhamın tavan yapar :)
valla mide bulantıdsının psikolojik olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum. belki aşerme psikolojik olabilir ama bir insanın yemek gördüğü an yer mekan gözetmeksizin kusması psikolojik olamaz.
Canım turkcele msj yolluyosun hamileyim diye 9 ay boyunca ne yaşadığını anlatıyor ücretsiz
Çok soru soruyorum canım ama nereye ne yazıp gönderiyorum ve ücreti ne kadar?Ben de yapayım...
bende perşembe gitmeyi düşünüyorum çünkü akşamına yola çıkcam en azından doktorla görüşim gitmemde bi sakınca var mı yok mu onu sorucam kafam rahat gitmek istiyorum..6+1 oluyorum belki kalp atışı olur diye bu umudumda var aslında ama bilmiyorum ya bide keseyi bile görsem bi nebze rahatlicam kanda çıkması beni tatmin etmedi görmeden huzura ermicem acaba kan değeriyle kalp atışı arasında bi oranti varmıdır.?
Canım hamile yazıp 2222 gönderiyorsun sonra gelen soruları cevaplıyorsun bak bu linkte anlatıyor TURKCELL - Bebeğimi Beklerken Paketi
Çok teşekkür ediyorum canım ilgin için..
Rica ederim canım çok güzel sende yap eşlerede gönderiliyormuş, ücretsizmiş oda heralde ama bizim koca istemedi pek meraksızda o
Yaptım hemencecik canımkaydirigubbakcemile3
Aman kocişler pek anlamaz sanmam biz bilsek yeter zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?