valla kuzummm ben çok güzel başlamıştım öle gidicek sandım amaa gittikçe bulantılarım arttı. doktor daa bebek büyüdükçe artması normal zaten 8. haftadan 12.haftaya kadar en yoğun olduğu dönem dedi.1ay daha dişimizi sıkıcaz yani. 3.aydan sonra kalmıyomuş.sen en son ne zmn gittin doktoraa.. kaç cm çok merak ediyorum gelişimleri nasıl normal mi diyee.iyi bakabiliyor muyum bebişimeee....eyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar bende ağustosta hamile kaldım cuma günü doktora gittim kan idrar tahlili yapıldı ultrasonda bakıldı herşey iyi dedi doktor ama cumartesiden beri bi halsizlik ,mide bulantısı ,üşüme,iştahsızlık var.Ev işi yapasım gelmiyor sürekli yatmak istiyorum bugün biraz toparlandım ama yine canım bişey yemek istemiyor.
slm kızlar bugun doktora gitim son adet tariğim 18 ağustostu. doktor ustten ultrasonla baktı kese vardı ama içinde bebek görünmüyodu kalp atışı yoktu çok üzülüceksen alttan çekim dedi ama seni yormak istemem dedi 1 hafta sonra gel yine bakalım dedi ve eve geldim yarım saatlık yolu iki buçuk saatte gelmişim eve içim biraz buruldu pozitif düşün dedi çok erken dedi işallah haftaya duyarım sesini görürüm bebeğimi çok duygusallaştım biri dokunsa saatlerce ağlıyabilirim sizler ne yaptınız doktora gidenler olucaktı bugun
Canım biraz geç cvp veriyorum k.bakma.işyerindeyim...işler yoğun....evet benim 8 haftanın sonuna geldi...3 haftam kaldı inş bulantıların azalmasına....7+1 de doktordaydım ben crl si 9 43 mm idi...bunlar belli bir aya kadar aynı oluoyrmuş genelde zaten...iri olup olmayacakları daha sonraki aylarda-sanırım4.aydan sonra-anlaşılıyormuş....
offf bak arkadaşımmm tmm çok istiyoruz anne olmayı evet çok güzel bir olay allah herkese tattırsın amaa fazla abartıyoruz o kadar çok aceleciyiz ki boş yere kendimizi yiyip bitiriyoruz bi kalk bi toparlan. dr.un olumsuz hiçbişey dememiş.sadece erkennn demişş hepimiz ilk gittiğimizde kese gördük sadece sonraki haftalarda içindeki bebeği sonraki haftalarda kalp atışı falan işteee ne bekliyosunn kii daha çok yenii asıl böle üzülerek bebişe bişi yapıcaksınn...az sabır lütfennn az sabırrrr...
haklısın canım ama hormanlardanmıdır nedir bilmiyorum zaten sürekli ağlama tutuyor birazda zor, tedavi ile elde edince korkuyor insan pozitif düşüncem .zaten şu an için elimden başka bişi gelmiyor işallah haftayada güzel haberleride veririm sende kızma tamam mı bana:kedi:
mrb kızlar
bn sat tarihine göre 7+2 oldum
kalp atışı için daha gitmedim
çok heyacanlıyım ve birazda korku var
diğer düşükten sonra
bu çarşamba gitmeyı düşünüyorum
dr. usg sinde daha geç gösterior sat tarihine göre ayrı
hangisi doğru bilmiyorum ama
bnm ilk başlarda kanamam olmuştu iğne ilaç vs.
şimdi yok ama
bebk ne alemde hazırlıklı olmam gerek yınede
bir çok rahatsızlığım var çünki
birde bnm normal akıntım fazla olmuyor
hamilelikte olması gerek diye biliyorum ama
bende ara ara çok az geliyor
zaten fitil olarak progestan kullanıyorum
onun mu etsiki desem
diğer hamilelikte de böyle olmuştu
9 hafta bebğin kalbi durmuştu
inş. bu sefer herşey yoluna girer
hepimizin sağlıklı hayırlı bebişleri olur inş.
gelecek mayıs annelerine yazarız
dua ile
slm kızlar bugun doktora gitim son adet tariğim 18 ağustostu. doktor ustten ultrasonla baktı kese vardı ama içinde bebek görünmüyodu kalp atışı yoktu çok üzülüceksen alttan çekim dedi ama seni yormak istemem dedi 1 hafta sonra gel yine bakalım dedi ve eve geldim yarım saatlık yolu iki buçuk saatte gelmişim eve içim biraz buruldu pozitif düşün dedi çok erken dedi işallah haftaya duyarım sesini görürüm bebeğimi çok duygusallaştım biri dokunsa saatlerce ağlıyabilirim sizler ne yaptınız doktora gidenler olucaktı bugun
Avzencim seninki kaç haftalıktı tatlım ben 6 haftalıkken gittim sadece keseyi gördü dr 10 gün sonra gel bakalım içinde bebek varmı dedi hatta gıcık olmuştum bu cümle nekadar sinir bozucu stres yükleyici diye.Şimdi senin satına baktım 6 haftanın içinde görünüyo kendimden söyleyeyim erken geldi bana bebeği görmek için.1 hafta sonra görürsün inşallah minik fasülyenii:)))
hoşgeldin canım. kaybın için üzüldüm. inşallah bu hamileliğin çok iyi geçer. bebeğine kavuşursun :)
Ya canım ne bu evhammmmmmmmmmmmmmmmalsanaalsanasmile daha çok küçük bebeğin. sen böyle olursan nasıl geçer 9 ay.lmaz: moral bebek için çok önemli. dr um moralin kötü olursa bebeğin sana istediğin gibi tutunamaz dedi.
şimdi gördünmü beni de 6. haftanın içinde işde sat göre ben görünür sanıyordum ama şimdi sizlerden gelen mj lara göre anlıyorum ki gerçekten erken insanın karsısında somut örnekler olması çok güzel çok teşekkür ederim işallah canım benim...
canım benimde sat 19 ağustos benimde kese daha bugün gözükebildi içim içimi yiyordu dr çok küçük olduğunu söyledi 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakarız dedi.
birebir aynı durumdayız özlemcim..ben de bu hamilelik olayında ilk kez ev hanımı olsaydım rahat olurdum dedim...serviste sabah dua edip durdum Allah'ım nolur odama varınca kusayım kusacaksam dedim.öyle de oldu...odama girdim poşeti zor aldım elime :sinifsinif:Allah'ım şükür ki az kaldı 3 ayın dolmasına...Bitmese de tümden azalacaktır...Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi bize inş.....a.s.anladım canımmm... sana kolay gelsinn vallaaa bizim işimiz zor .. çalışmak güzel ama ilk kez hamilelikte ev hanımlarına imrendim ben dee... çünkü sabahları bi fasıl öğür bi fasıl kus sonra koştura koştura servise yetiş zor oluyo hakkaten:sinifsinif:burdan bebişlerimizin gelişmelerini takip etmek güzel amaa eee inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımızıda yazarız buralara:dance:
Kızlar hepinize hayırlı günler ve merhabalar!
Dilerim tüm güzel anneler ve onların güzel melekleri iyidirler...
Ben de doktordan geldim dün yazmıştım gideceğimi. Vajinal baktı doktor ve çok şükür keseyi gördü.Herşeyin normal ve yolunda ilerlediğini söyledi haftaya bugün yine beni görmek istediğini söyledi.Kalp atışını duyana kadar sık sık görmek isteyeceğim seni dedi.Aklımdaki bazı soruları sordum.Çok şükür mutlu ayrıldım bugün oradan.Allah'ım tez zamanda kalp atışlarını da duymayı nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?