2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Oda doğru, çok zevkli gelince görürsün msjları, gerçi internette var hepsi ama msjı okuyunca daha zevkli oluyor

Tahmin edebiliyorum canım..Bence de hep bilgisayardan okumak olmuyor birazda cebimize gelsin...

Kızlar ben çıkayım yavas yavas yarın iş var malum.Allah'a emanet olun melekleriniz ve siz...
Hayırlı gecelerŞeniz

arkadaşlar birisi hamilelikte kullanılan agrı kesiciyi sormuş.doktorum bana minoseti önermişti ama çok zor durumda kalınca içmek gerekiyo

Canım benim çok geçmiş olsun bol bol dinlen...Allah'ın izniyle sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza...

teşekkür ederim canım inşallah...

teşekkürler canım. inşallah bende sabırla ve dua ile bekliyorum o günleri.az önce şiddetli karın ağrım vardı bina da hemşire var onu çağırdık.usg resimlerine baktı ve kesede ki bebeği gösterdi.inşallah öyledir ve sağlıklıdır. Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza nasip etsin inşallah.
sende dr a gidip mutlu haberleri almışsın şükür canım.senin adına da çok sevindim. inşallah en kısa zamanda kalp atışlarına da duyarsınız.canım mide bulantın için tuzlu çubuk kraker veya sarı leblebi ye. acayip faydası oluyor. yatak başına koy kesin.kalkar kalkmaz at ağzına. dualarınızda unutmayın beni...

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah bu sefer bişey olmıcak bebişine
inşallah canım teşekkür ederim.Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.

teşekkür ederim tatlım inşallah.

inşallah canım teşekkür ederim.olabildiğince olumlu bakıyorum zaten :) yine de burası beni çok rahatlatıyor.herkese sonsuz teşekkürler...

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldıma.s.
önce kendimi tanıtayım
26 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve 5.5 haftalık hamileyim
cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu yanlız dün ve bgn kahverengi akıntım oldu bgn doktora gittim kese göründü yanlız düşük riskim varmış
progesteron folik asit bide kan ilacı verdi doktorum

hoşgeldinnn canım Allah sıkıntı vermesin inş bütün riskler ortadan kalkar dikkat et Allaha teslim ol bol bol dua et Rabbim senin için hayırlı olan ne ise onu nasip etsinnnn

iyi akşamlar
ben 2010 mayıs annesiyim hepiniz inşallah sağlıkla meleklerinizi kucaklarınıza alırsınız
gerçektem hamilelik çok özel bir duygu başbaşa geçireceğiniz bu güzel 9 ayı güzel geçirmeniz dileğiyle..

hoşgeldinnn canım Allah sıkıntı vermesin inş bütün riskler ortadan kalkar dikkat et Allaha teslim ol bol bol dua et Rabbim senin için hayırlı olan ne ise onu nasip etsinnnn

Amin Allah razı olsun canım
bu bebek benim mucizem ve dönüm noktam hiç ummadığım
ümidimi kaybettiğim anda Rabbimin hediyesi oldu :Saruboceq:
inş herşey yolunda olur:Saruboceq:
hepimiz için:Saruboceq:

Allah razı olsun
Rabbim bizlerede o güzel günleri yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:
daha yolun başındayız

bebişinizle sizede sağlıklı uzun ömürlera.s.

hoşgeldin allah devamını getirsin benim sat ağustos 7 ve bebeğim doğum 14 mayıs günü
çok kalabalık bir sayfa burası yeni gelenlere yazanlara yetişmek biraz güç
okumak ta çok zevkli..
allah hepimizi bebişlerimizi koklamayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:CüvCüv:

Maşallah sayımız git gide artıyor...
Yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza...
Sonuda aynı böyle güzel biter inşallah...
Birbirimizin desteği herşeyi atlattırıcak zamanla....olumunekankayizsmile
Rabbim korusun bebişlerimizi...

Canım ben çoook severim balıgı...cokacimcoook
Hele taze balıgı nasıl özledim anlatamam....
Yurt dısında böyle bir lüksümüz olmuyor malesef...
Türkiyeye gidince ilk yiyeceklerim arasında inşallah...delikafadulden

Balıgın cesidi önemli değil benim bildiğim,hepsi faydalıdır inşallah..
Sen agız tadına uygun olanı seç,tüket canım...
Tabi şöyle bir iki ay sonra tüketmeyi artırmak sanırım daha faydalı olur....

Ayy...Canım mı çekti birden tiksindim mi anlamadımkaydirigubbakcemile3
Bende ne dengesiz oldum çıktım yaa...sempatiksalakcinni

günaydın herkese

gurbetelde ve aybur hoşgeldiniz Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah kızlar

ademerve benim drum bulantı hapını onaylamadığı için vermedi burdaki arkadaşlardan belki kullanan vardır

ağrı kesici olarak Parol önerdi ama hiç kullanmadım (başağrısı için)

benim gibi olan varmı aranızda? düne kadar bulantılarım çok yoğundu çıkarıyordumda dün bulantım hafifti bugünde hafif gibi yada yok anlayamadım normalde sabahın 5 inde bulantılarla uyandığım oluyordu benim gibi olan oldumu 8+2 im

baharnazcım ben senin gibiyim.....dün itibariyle bulantılarımda gözle görülür bir azalma oldu...ben de bugün burda soracaktım...daha erkenmiş gibi geldi sanki bana ama zaten çok şiddetliydi benimkisi..ben bugün 8+6 oldum...hemen vesveselendin değil mi???ben de öyle...cumartesi kontrolümüz var..o zamana kadar endişe etmeye devam edeceğim sanırım...Allah2ım korusun hepimizi her türlü aksilikten..:Saruboceq:

blue-sky bende 8+2 im perşembe benim randevum hayırlısı canım ya birde üstüne rüya görünce insan pinpirikleniyor telaşa kapılıyor hakkımızda hayırlısı Evet erken gibi geldi ama bakalım bugün eşimin traş losyon kokusundan bile etkilenmedim düne kadar dış kapının dışında sür diyordum o dereceydim yani
İnşallah sağlıkla sonunu getiririz.

Günaydın kızlar

Bende bu sabah az bulantıyla uyandım yanlızca 2 defa ögürme oldu...şimdi kahvaltımı yaptım...Ama isteksizlik-yorgunluk koku hassasiyeti devam ediyor tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…