Oda doğru, çok zevkli gelince görürsün msjları, gerçi internette var hepsi ama msjı okuyunca daha zevkli oluyor
Canım benim çok geçmiş olsun bol bol dinlen...Allah'ın izniyle sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza...
Müebbetsevdam,arkadaşım yazını yeni okudum ancak cevap yazabiliyorum.
Dün kanaman olmuş sanırım ama şu an gayet iyisin inşallah.Kese yavaş büyüyormuş bir de anladığım kadarıyla ama neticede büyüyor bence sadece biraz daha geç duyucaksın bebişini o kadar onun dışında kötü birşey olmayacak inşaallah.En önemlisi de moral canım.Sen ne kadar moralli ve olumlu olursan bence bebeğinde o kadar sıkı tutunacak sana ve çok daha hızlı büyüyecek annesi.Benim ve burdaki tüm arkadaşlarımızın duaları seninle ama sen de bol bol dinlen ilaçlarını al.Ve de sıkı beslen.Allah'a emanet olun meleğinle canım...
inşallah canım teşekkür ederim.Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.Geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah bu sefer bişey olmıcak bebişine
hoşgeldinnn canım Allah sıkıntı vermesin inş bütün riskler ortadan kalkar dikkat et Allaha teslim ol bol bol dua et Rabbim senin için hayırlı olan ne ise onu nasip etsinnnnmrb kızlar bende aranıza yeni katıldıma.s.
önce kendimi tanıtayım
26 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve 5.5 haftalık hamileyim
cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu yanlız dün ve bgn kahverengi akıntım oldu bgn doktora gittim kese göründü yanlız düşük riskim varmış
progesteron folik asit bide kan ilacı verdi doktorum
hoşgeldinnn canım Allah sıkıntı vermesin inş bütün riskler ortadan kalkar dikkat et Allaha teslim ol bol bol dua et Rabbim senin için hayırlı olan ne ise onu nasip etsinnnn
iyi akşamlar
ben 2010 mayıs annesiyim hepiniz inşallah sağlıkla meleklerinizi kucaklarınıza alırsınız
gerçektem hamilelik çok özel bir duygu başbaşa geçireceğiniz bu güzel 9 ayı güzel geçirmeniz dileğiyle..
Slm kızlar nasılsınız benıde aranıza alırmısınız
son adet tarıhıme gore nısandı dogumdu ama gec dollenme olunca mayısa atladık
doktor satımı degıstırdı
agustos 7
dogum mayıs 14 cıvarı
Kızlar ben bişey sorucam BALIK yiyomusunuuzz???
Ben hiç sevmiyorum ne yazıkki ama yemek zorundayım biliyorum hangi balıktan alayım hamilelikte hangisi iyi.Onu öğreneyim sonra pişirme tekniklerini sorucamm hiç balık kültürüm yokk
günaydın herkese
benim gibi olan varmı aranızda? düne kadar bulantılarım çok yoğundu çıkarıyordumda dün bulantım hafifti bugünde hafif gibi yada yok anlayamadım normalde sabahın 5 inde bulantılarla uyandığım oluyordu benim gibi olan oldumu 8+2 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?