mrb kızlar bende aranıza yeni katıldıma.s.
önce kendimi tanıtayım
26 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve 5.5 haftalık hamileyim
cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu yanlız dün ve bgn kahverengi akıntım oldu bgn doktora gittim kese göründü yanlız düşük riskim varmış
progesteron folik asit bide kan ilacı verdi doktorum
gunaydın cıcı annecıkler.....
Hoş geldin canım aramıza hayırlı olsunmrb kızlar bende aranıza yeni katıldıma.s.
önce kendimi tanıtayım
26 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve 5.5 haftalık hamileyim
cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu yanlız dün ve bgn kahverengi akıntım oldu bgn doktora gittim kese göründü yanlız düşük riskim varmış
progesteron folik asit bide kan ilacı verdi doktorum
az kaldı tatlım cumaya kaldı ama olsun bu kadar bekledım bı gun daha beklerım hayırlısıyla...sende hoşgeldin cici annecik
az kaldı buk bukları görmeye..
Hep her tarafım acıyarak uyanıyorum ben gerinme gereksinimi duyuyorum sonra hatırlıyorum sakıncalı olduğunu onun dışında rahattımmide falan bulanmadı yaniGünaydın tulin canım naber?? sabah rahat uyandın mı?
günaydınnn kızlarrrr mükemmelll bir bursa sabahındannn selamlarrr....
Günaydın kızlar....
Bende bu sabah kalktıgımda fena oldum ya ve gene çıkardım...:gitme:
Elhamd migde bulantım yok dedim böyle gidicek sanırım dedim ama iki gündür sabahları gelip ani bunları yasatıp gidiyor... Sonrasında yasamıyorum elh...
Artık Rabbimden hayırlısı...
Sizler nasılsınız?
Migde bulantıları kesilenler varmıs,ne güzel kızlar şükredin...
Gene ugrar merak etmeyin şimdilik tadını çıkarın...zemuszemus
arkadaşlar benim ayak baş parmaklarımın ikisindede hissizlik uyuşma gibi bişey oldu üst derim sadece sizde böyle bir problem varmı birde yatma pozisyonlarınızı anlatırmısınız ben hep yüzüstü yatardım hamileliğimden önce hamilelikte sakıncalı dedi annem haber bekliyorum çok öptüm:ecrin_bebek:
kızllaarrr bugün çok yvaşsınız öğlen oolduuu hala aynı yerdesiniz anlatın bakalım ne var ne yok ben dün gece çok kötüydüm servisten indim eve zor attım kendimi doğruu lavaboyaa çıkarttım tabi bi de boğazım nasıl yandı anlatamam canımın acısına bi de duygusallık eklenince hüngür hüngür ağladım sonra yemek de yiyemedim hemen uyudum saat 8 de falan yattım abartısız... sonra sabaha karşı 5 te uyandım açlıktan yine ağzına su geliyodu bi kase toğurtun üzerine salatakık doğrayıp yedim... bu arada akşam eşime de küsmeyi ihmal etmedim tabi... bana yeter artık kusma dedi bütün hıncımı ondan çıkarttım.. deli mi nee sanki ben çok meraklıyımm...
kızllaarrr bugün çok yvaşsınız öğlen oolduuu hala aynı yerdesiniz anlatın bakalım ne var ne yok ben dün gece çok kötüydüm servisten indim eve zor attım kendimi doğruu lavaboyaa çıkarttım tabi bi de boğazım nasıl yandı anlatamam canımın acısına bi de duygusallık eklenince hüngür hüngür ağladım sonra yemek de yiyemedim hemen uyudum saat 8 de falan yattım abartısız... sonra sabaha karşı 5 te uyandım açlıktan yine ağzına su geliyodu bi kase toğurtun üzerine salatakık doğrayıp yedim... bu arada akşam eşime de küsmeyi ihmal etmedim tabi... bana yeter artık kusma dedi bütün hıncımı ondan çıkarttım.. deli mi nee sanki ben çok meraklıyımm...
kızlar bugün medipolde tahlillerimi verdim tam 421 milyon tuttu. şok oldum yaaaaaaaaaaaaaa. keşke ssk da yaptırsaydım dedim. bu arada idrar kültür testi sabahın ilk idrarı ile alınıomuş. ben yapıp gitmiştim. sadece kültür idrarı veremedim. sizinde aklınızda bulunsun. tahlile aç karna ve sabah idrar yapmadan gidin:2:
Benimde olmuştu ama hamilelikten önceydi çok temizlik yapmıştım ondan sonra olmuştu 2 ay oluyor nerdeyse ve şu an sol ayak paş barmağamda halen azıcık var çok yorgunluk ve ayakta durmaktan oluyor heraldearkadaşlar benim ayak baş parmaklarımın ikisindede hissizlik uyuşma gibi bişey oldu üst derim sadece sizde böyle bir problem varmı birde yatma pozisyonlarınızı anlatırmısınız ben hep yüzüstü yatardım hamileliğimden önce hamilelikte sakıncalı dedi annem haber bekliyorum çok öptüm:ecrin_bebek:
Ayy çok alem kocan var belki kusmasan artık keşke demek istemiştirkızllaarrr bugün çok yvaşsınız öğlen oolduuu hala aynı yerdesiniz anlatın bakalım ne var ne yok ben dün gece çok kötüydüm servisten indim eve zor attım kendimi doğruu lavaboyaa çıkarttım tabi bi de boğazım nasıl yandı anlatamam canımın acısına bi de duygusallık eklenince hüngür hüngür ağladım sonra yemek de yiyemedim hemen uyudum saat 8 de falan yattım abartısız... sonra sabaha karşı 5 te uyandım açlıktan yine ağzına su geliyodu bi kase toğurtun üzerine salatakık doğrayıp yedim... bu arada akşam eşime de küsmeyi ihmal etmedim tabi... bana yeter artık kusma dedi bütün hıncımı ondan çıkarttım.. deli mi nee sanki ben çok meraklıyımm...
Kız sen de çok alemsin adam seni kucaklamaya çalışmış yaptığına bak yanlışlıkla olmuştur üzme adamaı, ben nasıl hamileyim bilmiyorum duygusal bişeyde yok bende alalalala:bbo:seni en iyi anlayanlardan biri benim. bulantılar tüm keyfimi bozdu. herkes hamileliğin ilk aylarının tadını çıkar diyo ama ben ilk aylar bitsin die bekliorum :) birde duygusallık had saffada. herşeye ağlıyorum. televizyondaki blendax reklamına bile ağlar oldum.
bugün eşimde tam bana sarılıodu, kolundaki laptop karnıma çarptı acaip bi acı hissettim. nerdeyse eşime dalcaktım sinirdenohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?