2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dogrudur güzelim bende amerikan hastanesine sordum ilk dr verdiği tahlilleri 450 tl dediler..Bende dedim zaten muayene çok para veriyoruz tedavi ile hamiş kaldıgım için ben ayrıca hala jel kullanıyorum mesela..dedim tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıcam..

hoşgeldinnnnbayanssulusmile hayırlı olsun bebişinnn:ecrin_bebek:

Myworld hoşgeldin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah (sağlıkla kızını kucağına alırsın diye aklımdan geçti :)) kızınmı olcak ne öyle derler ya :)) tam öyle yazıyordum değiştirdim Sağlıklı olsunda canım dimi cinsiyeti önemli değil.

eşimle gittk hastaneye. adam sıf bugün için işini aksattı. bilseydim bu kadar pahalı olcanı asla özelde yaptırmazdım. ama bi kere eşimde gelmişken yaptırım dedim. adamı hastane hastane dolandırmim die yaptırdım.:bbo:

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun vajinal ultrasonda mı duydun kalp atışlarını
Baya tutmuş yandık benimde öyle tutar heralde amerikan diğer özel hastanelerdende fazla tuutyor hep zaten

Benim daha başlamı bile, kesilsin, inşallahta başlamaz bundan sonra artık

Son düzenleme:

opuyorumnanaktancanım benim hepimizin bebişleri saglıkla dünyaya gelirler inşallah,rabbim herkese yaşatsın amin...Güzel dileklerin için teşekkürler..Maşallah
bulantılaırn uykuların ne alemde benım 6.haftada başlamıştıda :))

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun vajinal ultrasonda mı duydun kalp atışlarını

Baya tutmuş yandık benimde öyle tutar heralde amerikan diğer özel hastanelerdende fazla tuutyor hep zaten

ben 7,8 test yapılcak sandım. meğerse baktığım sayfanın arkasıda varmış. 14 15 test yapılıo. baya tuttu valla. ssk en iyisiymöiş

kılzr abartmayın bunlar rutin testlerr bu kadar para bayılmaya gerek yok... bu yaptırdığınız testler ki ben de özel hasteneye gidiyorum testler+muayene 70 -80 gibi bişey tuttu.en azından testlerinizi uygun bi yerde yaptırın derim...

tulin neden hastanende yaptırıyorsunki canım tahlillerini devlet hastanesine git
ben tedavi öncsindede tahlilerimi devlet hastanesinde yaptırdım sende öyle yap dışarda yaptırıcam de canım ne diyceklerki zaten birton muayene parası ödüyoruz

Baharnaz ve Blue sky....
Canım benim telaşlanmayın bende bir on sayfa önce aynı şikayetleri yazmıştım bir anda bulnatılarım kesilmişti vede koku hassasiyetim yok olmuştu bende tam olarak 8+0 gibi başladı bunlar pat diye bi gün önce bulantıdan ölüodum şu anı sorcak olursan bugün itibariyle ben 8+5 im vede arada bulantılar oluo sonra geçio aşırı dengesiz bulantı olmadıı zamanlar iştahım yerine geldi yemeklerin kokusu arada eskisi gibi lezzetli arada ise berbat kokuo çok karmaşık bir durumdayım bende telaşlandım doktoruma sordum cuma gidicem doktora zaten ama doktorum telaş atme dedi olabiliomul yani öle işte canım sizde telaş etmeyin sakın...

Son düzenleme:
hoşbulduk teşekkürler arkadaşlar . baharnaz bende ilk günden beri hep kızım olacak diyorum ve bi kaç kişi daha kız dedi. inan onca yıl beklemeden sonra kızdı erkekti hiç aramıyorum tek derdim sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağıma almak. tülin evet arkadaşım karından keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışını duymak için ısrar edince ben doktorum vajinal olarak dinletti. bazı kesim kötü olduğunu söylüyor ama ben kötü kısmına itimat etmek istemiyorum. hep pozitif düşünüp pozitif yaşamak lazım sanırım

Benim daha başlamı bile, kesilsin, inşallahta başlamaz bundan sonra artık

5+6 mısın canım olmuycak diye düşünme olabilirde
benim bi arkadaşım ne bulantı ne tiksinme ne kusma ne kokulardan rahatsız olma hiçbirşey olmamıştı maşallah 9 aylık sağlıklı bir oğlu var

günaydın kızlar nabersnz bakalım keyifler iyi mi? bazı arkadaşlardan doktorları tahliller istemiş ne için bunlar benden henüz istemedi gerçi daha 1 kez gittim 2. ekimde

bulantı ara ara şiddetli ama sürekli hafif bi şekilde var. uykuya gelince acaip düzensiz ya çok uyuyorum yada hiç uyuyamıyorum. koku olayı çok kötü bende hemde ilk günden beri herşeye kokuyo kokuyo demekten bıktım artık :) daha hiç çıkartmışlığım yok ama Allaha şükür. aşermesi felanda yok o ne zaman başlayacak bilmiyorumda eyvahedigeldismile

evet kızlar bu testleri özelde yaptıracaksınız diye bir durum yokki..Hatta dr bana istediğin yerde yaptırabilirsin dedi..Önce hastaneye sorduk 450 tl diyince bizde devlet hastanesine gittik hhee yarım günümüz gitti k.validemle beraber ama o kadar parayı veremem yani...Zaten muayene ilaca ödüyoruz..

Baharnaz canım ben hala jeli kullanıyorum snede devammı 6+1 de dr gittiğimizde jeli 1 ay daha kullansan yeter dedi günde 1 kereye düşürdü..o jelde 75 tl ama mecburuz içinde 15 tane var...

bende de dün oldu yemeğin kokusuda çok güzel geldi. drumuda aramadım nebileyim ama önceki gün her yediğimi çıkarıp bugün böyle olmam garip geliyor hayırlısı perşembe gelsin bakalım canım saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…