kızlar bugün medipolde tahlillerimi verdim tam 421 milyon tuttu. şok oldum yaaaaaaaaaaaaaa. keşke ssk da yaptırsaydım dedim. bu arada idrar kültür testi sabahın ilk idrarı ile alınıomuş. ben yapıp gitmiştim. sadece kültür idrarı veremedim. sizinde aklınızda bulunsun. tahlile aç karna ve sabah idrar yapmadan gidin:2:
herkese günaydın. tüm anne adaylarını tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kokusunu duymayı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. ve dileyen isteyen herkese nasip etsin. sanırım aranıza katılan son anne adayı en azından şimdilik benim :kedi: 6+5 günlük hamileyim 18 mayıs doğum tarihi . 6+1 günlükken keseyi de bebeği de gördük çok zayıf şekilde kalp atışını duyduk. kalp atışları yeni başlamış dedi doktorumuz. şimdilik herşey yolunda inşallah hepte böyle devam eder hepimiz içineyvahedigeldismile
dogrudur güzelim bende amerikan hastanesine sordum ilk dr verdiği tahlilleri 450 tl dediler..Bende dedim zaten muayene çok para veriyoruz tedavi ile hamiş kaldıgım için ben ayrıca hala jel kullanıyorum mesela..dedim tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıcam..
Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun vajinal ultrasonda mı duydun kalp atışlarınıherkese günaydın. tüm anne adaylarını tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kokusunu duymayı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. ve dileyen isteyen herkese nasip etsin. sanırım aranıza katılan son anne adayı en azından şimdilik benim :kedi: 6+5 günlük hamileyim 18 mayıs doğum tarihi . 6+1 günlükken keseyi de bebeği de gördük çok zayıf şekilde kalp atışını duyduk. kalp atışları yeni başlamış dedi doktorumuz. şimdilik herşey yolunda inşallah hepte böyle devam eder hepimiz içineyvahedigeldismile
Baya tutmuş yandık benimde öyle tutar heralde amerikan diğer özel hastanelerdende fazla tuutyor hep zatenkızlar bugün medipolde tahlillerimi verdim tam 421 milyon tuttu. şok oldum yaaaaaaaaaaaaaa. keşke ssk da yaptırsaydım dedim. bu arada idrar kültür testi sabahın ilk idrarı ile alınıomuş. ben yapıp gitmiştim. sadece kültür idrarı veremedim. sizinde aklınızda bulunsun. tahlile aç karna ve sabah idrar yapmadan gidin:2:
herkese günaydın. tüm anne adaylarını tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kokusunu duymayı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. ve dileyen isteyen herkese nasip etsin. sanırım aranıza katılan son anne adayı en azından şimdilik benim :kedi: 6+5 günlük hamileyim 18 mayıs doğum tarihi . 6+1 günlükken keseyi de bebeği de gördük çok zayıf şekilde kalp atışını duyduk. kalp atışları yeni başlamış dedi doktorumuz. şimdilik herşey yolunda inşallah hepte böyle devam eder hepimiz içineyvahedigeldismile
varmı başka bulantısı, böğürmesi, çıkarması kesilen ?
Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun vajinal ultrasonda mı duydun kalp atışlarını
Baya tutmuş yandık benimde öyle tutar heralde amerikan diğer özel hastanelerdende fazla tuutyor hep zaten
Benim daha başlamı bile, kesilsin, inşallahta başlamaz bundan sonra artık
opuyorumnanaktancanım benim hepimizin bebişleri saglıkla dünyaya gelirler inşallah,rabbim herkese yaşatsın amin...Güzel dileklerin için teşekkürler..Maşallah
bulantılaırn uykuların ne alemde benım 6.haftada başlamıştıda :))
Baharnaz ve Blue sky....
Canım benim telaşlanmayın bende bir on sayfa önce aynı şikayetleri yazmıştım bir anda bulnatılarım kesilmişti vede koku hassasiyetim yok olmuştu bende tam olarak 8+0 gibi başladı bunlar pat diye bi gün önce bulantıdan ölüodum şu anı sorcak olursan bugün itibariyle ben 8+5 im vede arada bulantılar oluo sonra geçio aşırı dengesiz bulantı olmadıı zamanlar iştahım yerine geldi yemeklerin kokusu arada eskisi gibi lezzetli arada ise berbat kokuo çok karmaşık bir durumdayım bende telaşlandım doktoruma sordum cuma gidicem doktora zaten ama doktorum telaş atme dedi olabiliomul yani öle işte canım sizde telaş etmeyin sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?