2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benimde çıkartmışlığım yok ama çıkartsam rahatlarım diye düşünüyorum..Her daim bulantım var yemek ne yesem diye düşünürken acayip çogalıyor...sabahları ögürtüm var..Dün aksam 8 gibi uyumuşum eşim yüzünden 1 saat sonra uyandım daha uyuyamaıdm darlandım afaganlar bastı gece 1 de geri uyumuşum....sabah 7.de uyandım..bazen çok uyku bastırıyor bazen yok anlamadım yorgunluk isteksizlik avr canım bişeyel ryapmak istemiyor işteyim inanki zorla çalışıyroum bu durum ne zaman düzelicek diye bekliyorum..

ben jeli kullanıyorum canım 7+2 de gittik dr devam dedi ben günde 1 kez sabahları kullanıyorum bakalım ne zamana kadar belkide 12.haftaya kadar devam eder.

bende de dün oldu yemeğin kokusuda çok güzel geldi. drumuda aramadım nebileyim ama önceki gün her yediğimi çıkarıp bugün böyle olmam garip geliyor hayırlısı perşembe gelsin bakalım canım saol.
Gerçekten korkma canım bende korktum ama mide bulantıların geri gelio hiçççç merak etme bebeğin seni boş bırakmaz belkide dengesiz oldugu bi zamandır bulantılarımızın ne dersin... Bu arada bişi sorcam benim göğüslerde bi tuhaf bi gün çok ağrım oluo bi gün olmuo ayyy herşeyim dengesiz benim yaaaaa....:ecrin_bebek:

canım hoşgeldinn... uzun süredir beklediğinden bahsetmişsin allah inşallah yüzüne güler ve hayırlısıyla eline almayı da nasip eder canım...

aramızda tam bir hafta var... ve eredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz. hayırlısı sağlıkla gelsinde bebişlerimiz ben hergün bulantıya razıyımopuyorumnanaktan

ben 7,8 test yapılcak sandım. meğerse baktığım sayfanın arkasıda varmış. 14 15 test yapılıo. baya tuttu valla. ssk en iyisiymöiş
Tutar vallahi 14 15 ne kadar çok
Canım benim doktorum özel hastanede ondan ama testleri orda yaptırmaya bilirim
Öylemi o zaman karından bende görürüm cuma günü belki

Evet 5+ 6yım canım aman kusmak istemiyorum ben zaten böyle devam etsin doktor la konuştum bu ters bir durum demek değil dedi zaten

bende ilk muayenem ve 12.haftaya kadar olanlar hep vajinal muayene olcak drum söyledi tüp bebek tedavisiyle gebe kalanlarda bu uygulama varmış bende birşey demedim hayırlısı.

:) benimde öyle ağrıları bazen çok bazen yok hatta yataktan kalkarken bazen ağrısını öyle bir hissediyorumki bazen de hiiççç bende dengesizolucam galiba kafamçokkarıştı

bende ilk muayenem ve 12.haftaya kadar olanlar hep vajinal muayene olcak drum söyledi tüp bebek tedavisiyle gebe kalanlarda bu uygulama varmış bende birşey demedim hayırlısı.

senin tüp bebek mi canım. 12. haftaya kadar değilde hani bebeğin kalp atışları 7 ve 8. haftalarda karında duyuluyormuş ya bende 6+1 de duyacam diye tutturunca vajinal bakıldı :)

tülin034 canım ben 6+1 günlükken hem keseyi hemde bebeği gördük içinde doktorum bebek canlanmış gözün aydın dedi. inşallah sende görürsün hayırlısıyla

tulin tatlım sen hangi hastaneye gidiyorsun..İnşallah cuma günü bebeğin kesesini duyarsın...

baharnaz cım sen dr daha yeni gitmişsin tekrar çabuk geri çagırmış seni...

ben 17 eylülde gittim 6+1 de keseyi görüdm yolk kesesini gördüm bukbuklarını duydum şükürler olsun....

Şimdi 7 ekimde yada 11 ekimde gel dedi..

:) benimde öyle ağrıları bazen çok bazen yok hatta yataktan kalkarken bazen ağrısını öyle bir hissediyorumki bazen de hiiççç bende dengesizolucam galiba kafamçokkarıştı
Senin şua anda kaç hamileliğin benim 8+5 te heralde yakınız biz birbirimize olabilir aynı şeyleri yaşıyoruz baksana dengesiz falan bi görsem cuma bebişimi rahatlıcam vallah kocaman bi ohhh çekicem sen perşembe gitcen dimi doktora hemen yaz haberlerini merakla beklicem valla...

Ay canım inşallah bakalım cuma günü 6+2 olcak görürürm heralde
Benim doktorum osmanoğlu hastanesinde ama ben muayenehanesine gideceğim

tulin canım sağlıkla gelsinde bebişin bulantı önemli değil.

Benim şimdiki drum tedavi drumdu Memorıalda bana tahlilleri yazıyordu dışarda devlettede yaptırabileceğimi söylüyordu bende hep dışarda yaptırmıştım şimdide öyle yaparım inşallah o gün gelsin.

yapmayı bilmiyorum ki senağlama
ahanda burdan yap http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

Amin canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim şimdiki drum tedavi drumdu Memorıalda bana tahlilleri yazıyordu dışarda devlettede yaptırabileceğimi söylüyordu bende hep dışarda yaptırmıştım şimdide öyle yaparım inşallah o gün gelsin.[/QUOTE]

Devlet hastanesinde yaptırabilirsin canım...Benimde amerikan hastanesinde doktorum gebelik tahlillerini istediğin yerde yaptıtabilirsin dedi....Bende sgk da yaptırıdm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…