bulantı ara ara şiddetli ama sürekli hafif bi şekilde var. uykuya gelince acaip düzensiz ya çok uyuyorum yada hiç uyuyamıyorum. koku olayı çok kötü bende hemde ilk günden beri herşeye kokuyo kokuyo demekten bıktım artık :) daha hiç çıkartmışlığım yok ama Allaha şükür. aşermesi felanda yok o ne zaman başlayacak bilmiyorumda eyvahedigeldismile
evet kızlar bu testleri özelde yaptıracaksınız diye bir durum yokki..Hatta dr bana istediğin yerde yaptırabilirsin dedi..Önce hastaneye sorduk 450 tl diyince bizde devlet hastanesine gittik hhee yarım günümüz gitti k.validemle beraber ama o kadar parayı veremem yani...Zaten muayene ilaca ödüyoruz..
Baharnaz canım ben hala jeli kullanıyorum snede devammı 6+1 de dr gittiğimizde jeli 1 ay daha kullansan yeter dedi günde 1 kereye düşürdü..o jelde 75 tl ama mecburuz içinde 15 tane var...
Gerçekten korkma canım bende korktum ama mide bulantıların geri gelio hiçççç merak etme bebeğin seni boş bırakmaz belkide dengesiz oldugu bi zamandır bulantılarımızın ne dersin... Bu arada bişi sorcam benim göğüslerde bi tuhaf bi gün çok ağrım oluo bi gün olmuo ayyy herşeyim dengesiz benim yaaaaa....:ecrin_bebek:bende de dün oldu yemeğin kokusuda çok güzel geldi. drumuda aramadım nebileyim ama önceki gün her yediğimi çıkarıp bugün böyle olmam garip geliyor hayırlısı perşembe gelsin bakalım canım saol.
bulantı ara ara şiddetli ama sürekli hafif bi şekilde var. uykuya gelince acaip düzensiz ya çok uyuyorum yada hiç uyuyamıyorum. koku olayı çok kötü bende hemde ilk günden beri herşeye kokuyo kokuyo demekten bıktım artık :) daha hiç çıkartmışlığım yok ama Allaha şükür. aşermesi felanda yok o ne zaman başlayacak bilmiyorumda eyvahedigeldismile
benimde çıkartmışlığım yok ama çıkartsam rahatlarım diye düşünüyorum..Her daim bulantım var yemek ne yesem diye düşünürken acayip çogalıyor...sabahları ögürtüm var..Dün aksam 8 gibi uyumuşum eşim yüzünden 1 saat sonra uyandım daha uyuyamaıdm darlandım afaganlar bastı gece 1 de geri uyumuşum....sabah 7.de uyandım..bazen çok uyku bastırıyor bazen yok anlamadım yorgunluk isteksizlik avr canım bişeyel ryapmak istemiyor işteyim inanki zorla çalışıyroum bu durum ne zaman düzelicek diye bekliyorum..
Tutar vallahi 14 15 ne kadar çokben 7,8 test yapılcak sandım. meğerse baktığım sayfanın arkasıda varmış. 14 15 test yapılıo. baya tuttu valla. ssk en iyisiymöiş
Canım benim doktorum özel hastanede ondan ama testleri orda yaptırmaya bilirimtulin neden hastanende yaptırıyorsunki canım tahlillerini devlet hastanesine git
ben tedavi öncsindede tahlilerimi devlet hastanesinde yaptırdım sende öyle yap dışarda yaptırıcam de canım ne diyceklerki zaten birton muayene parası ödüyoruz
Öylemi o zaman karından bende görürüm cuma günü belkihoşbulduk teşekkürler arkadaşlar . baharnaz bende ilk günden beri hep kızım olacak diyorum ve bi kaç kişi daha kız dedi. inan onca yıl beklemeden sonra kızdı erkekti hiç aramıyorum tek derdim sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağıma almak. tülin evet arkadaşım karından keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışını duymak için ısrar edince ben doktorum vajinal olarak dinletti. bazı kesim kötü olduğunu söylüyor ama ben kötü kısmına itimat etmek istemiyorum. hep pozitif düşünüp pozitif yaşamak lazım sanırım
5+6 mısın canım olmuycak diye düşünme olabilirde
benim bi arkadaşım ne bulantı ne tiksinme ne kusma ne kokulardan rahatsız olma hiçbirşey olmamıştı maşallah 9 aylık sağlıklı bir oğlu var
canım hoşgeldinn... uzun süredir beklediğinden bahsetmişsin allah inşallah yüzüne güler ve hayırlısıyla eline almayı da nasip eder canım...
hoşbulduk teşekkürler arkadaşlar . baharnaz bende ilk günden beri hep kızım olacak diyorum ve bi kaç kişi daha kız dedi. inan onca yıl beklemeden sonra kızdı erkekti hiç aramıyorum tek derdim sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağıma almak. tülin evet arkadaşım karından keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışını duymak için ısrar edince ben doktorum vajinal olarak dinletti. bazı kesim kötü olduğunu söylüyor ama ben kötü kısmına itimat etmek istemiyorum. hep pozitif düşünüp pozitif yaşamak lazım sanırım
Gerçekten korkma canım bende korktum ama mide bulantıların geri gelio hiçççç merak etme bebeğin seni boş bırakmaz belkide dengesiz oldugu bi zamandır bulantılarımızın ne dersin... Bu arada bişi sorcam benim göğüslerde bi tuhaf bi gün çok ağrım oluo bi gün olmuo ayyy herşeyim dengesiz benim yaaaaa....:ecrin_bebek:
bende ilk muayenem ve 12.haftaya kadar olanlar hep vajinal muayene olcak drum söyledi tüp bebek tedavisiyle gebe kalanlarda bu uygulama varmış bende birşey demedim hayırlısı.
Senin şua anda kaç hamileliğin benim 8+5 te heralde yakınız biz birbirimize olabilir aynı şeyleri yaşıyoruz baksana dengesiz falan bi görsem cuma bebişimi rahatlıcam vallah kocaman bi ohhh çekicem sen perşembe gitcen dimi doktora hemen yaz haberlerini merakla beklicem valla...:) benimde öyle ağrıları bazen çok bazen yok hatta yataktan kalkarken bazen ağrısını öyle bir hissediyorumki bazen de hiiççç bende dengesizolucam galiba kafamçokkarıştı
Myworld tatlım sende kendine çizelge yapsana ordan hepimiz birbirimizinkini rahat görürüz..
Ay canım inşallah bakalım cuma günü 6+2 olcak görürürm heraldesenin tüp bebek mi canım. 12. haftaya kadar değilde hani bebeğin kalp atışları 7 ve 8. haftalarda karında duyuluyormuş ya bende 6+1 de duyacam diye tutturunca vajinal bakıldı :)
tülin034 canım ben 6+1 günlükken hem keseyi hemde bebeği gördük içinde doktorum bebek canlanmış gözün aydın dedi. inşallah sende görürsün hayırlısıyla
Benim doktorum osmanoğlu hastanesinde ama ben muayenehanesine gideceğimtulin tatlım sen hangi hastaneye gidiyorsun..İnşallah cuma günü bebeğin kesesini duyarsın...
baharnaz cım sen dr daha yeni gitmişsin tekrar çabuk geri çagırmış seni...
ben 17 eylülde gittim 6+1 de keseyi görüdm yolk kesesini gördüm bukbuklarını duydum şükürler olsun....
Şimdi 7 ekimde yada 11 ekimde gel dedi..
ben yandım siz yanmayın. ssk en güzelialsanaalsanasmile
ahanda burdan yap http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.htmlyapmayı bilmiyorum ki senağlama
tulin canım sağlıkla gelsinde bebişin bulantı önemli değil.
Benim şimdiki drum tedavi drumdu Memorıalda bana tahlilleri yazıyordu dışarda devlettede yaptırabileceğimi söylüyordu bende hep dışarda yaptırmıştım şimdide öyle yaparım inşallah o gün gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?