2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım tüp bebek 7+2 de vajinal ilk muayene oldum perşembe gidicem kontrole sanırım vajinal olcak yine zaten tedaviden kalan ve gelişen 4-5 tane yumurtamı görmüştü drum ilk muayenede üstten baksa onları göremezdi bu hafta görcez onlara ne olmuş hayırlısı

Tülin canım vajinal ultrasonla bakılır ise 6+2 de keseyi bebeğini ve buk buklarını duyarsın inşallah.:)))

Tülin canım vajinal ultrasonla bakılır ise 6+2 de keseyi bebeğini ve buk buklarını duyarsın inşallah.:)))

bende öyle düşündümde benim doktorun muayenehanesinde varmı bilmiyorum geçende hamileyken bakmadı çünkü üsten baktı ultrasonda yada kendisimi bakmak istemedi bilmiyorum

Baharnazcım benimde tedaviden sonra sanırım sag tarafımda kocaman kist oluşmuş bel ve karın agrım hep o yüzdenmiş ay sonuna gider dedi doktorum...

duncan 8+2 yim druma göre 8+3 üm yakınız evet

sarıcivciv tam bilmiyorum neden erken çağırdığını belki bebişin kalp atışlarını tekrar dinlemek için, belki gördüğü yumurtalarım için, belki yüksek çıkan tansiyonum için bu yüzden tansiyon takibi yaptım 10 gün bu listeyide götürcem sebep çok gibi hayırlısı canım

bende öyle düşündümde benim doktorun muayenehanesinde varmı bilmiyorum geçende hamileyken bakmadı çünkü üsten baktı ultrasonda yada kendisimi bakmak istemedi bilmiyorum

Olsun canım sorun değilki öyle yada böyle keseyi göreceksin bebeğini göreceksin,hayırlısı olsun...sırasıyla ielrler daha sonrada buk buklarını duyarsın :))

sarıcivciv tam bilmiyorum neden erken çağırdığını belki bebişin kalp atışlarını tekrar dinlemek için, belki gördüğü yumurtalarım için, belki yüksek çıkan tansiyonum için bu yüzden tansiyon takibi yaptım 10 gün bu listeyide götürcem sebep çok gibi hayırlısı canım[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım..Herşeyden önemlisi aslında bebeğimizi görebilmek o gün o kadar heyecanlı ve mutlu oluyorumki tarifi yok..

Canım dün ben bir yerde okudum...10.haftada bulantılar falan azalıyormuş...belki bizim de o yüzden olmuştur...inş bitecek sıkıntılarımız..insanoğlu işte...bulantı olunca var diye dertlenir şikayet ederiz,olmayınca neden yok diyeohaoldumsmile

ben hiçbirşey yemek istemiyorum kızlar süt içemiyorum yumurtadan iğrendim midem kötü ama kusmuyorum 6+6 büğün itibariyle 7.ve 8. hafta zor geçermiş doğrumu bebek yemememden etkilenirmi yani gelişimi için endişeleniyorum..

Hayır ilk aylarda zorla yemenize gerek yok çünkü bebek zaten sizden besleniyormuş su içmeye çalış bol bol

hiiiç etkilenme bebek ilk 3 ay senden beslenmiyor. benm dr.um dedi kendini zorlama mideni bulandırma dedi.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…