senin tüp bebek mi canım. 12. haftaya kadar değilde hani bebeğin kalp atışları 7 ve 8. haftalarda karında duyuluyormuş ya bende 6+1 de duyacam diye tutturunca vajinal bakıldı :)
tülin034 canım ben 6+1 günlükken hem keseyi hemde bebeği gördük içinde doktorum bebek canlanmış gözün aydın dedi. inşallah sende görürsün hayırlısıyla
Tülin canım vajinal ultrasonla bakılır ise 6+2 de keseyi bebeğini ve buk buklarını duyarsın inşallah.:)))
evet canım tüp bebek 7+2 de vajinal ilk muayene oldum perşembe gidicem kontrole sanırım vajinal olcak yine zaten tedaviden kalan ve gelişen 4-5 tane yumurtamı görmüştü drum ilk muayenede üstten baksa onları göremezdi bu hafta görcez onlara ne olmuş hayırlısı
bende öyle düşündümde benim doktorun muayenehanesinde varmı bilmiyorum geçende hamileyken bakmadı çünkü üsten baktı ultrasonda yada kendisimi bakmak istemedi bilmiyorum
Olsun canım sorun değilki öyle yada böyle keseyi göreceksin bebeğini göreceksin,hayırlısı olsun...sırasıyla ielrler daha sonrada buk buklarını duyarsın :))
blue-sky bende 8+2 im perşembe benim randevum hayırlısı canım ya birde üstüne rüya görünce insan pinpirikleniyor telaşa kapılıyor hakkımızda hayırlısı Evet erken gibi geldi ama bakalım bugün eşimin traş losyon kokusundan bile etkilenmedim düne kadar dış kapının dışında sür diyordum o dereceydim yani
İnşallah sağlıkla sonunu getiririz.
tulincim allah kısmet ederseaynı tarihlerde doğumumuz
Arkadaşlar ben çıkıyorum biraz dinlenmem lazım belim çok ağrıdı görüşmek üzere...
Arkadaşlar ben çıkıyorum biraz dinlenmem lazım belim çok ağrıdı görüşmek üzere...
Hayır ilk aylarda zorla yemenize gerek yok çünkü bebek zaten sizden besleniyormuş su içmeye çalış bol bolben hiçbirşey yemek istemiyorum kızlar süt içemiyorum yumurtadan iğrendim midem kötü ama kusmuyorum 6+6 büğün itibariyle 7.ve 8. hafta zor geçermiş doğrumu bebek yemememden etkilenirmi yani gelişimi için endişeleniyorum..
ben hiçbirşey yemek istemiyorum kızlar süt içemiyorum yumurtadan iğrendim midem kötü ama kusmuyorum 6+6 büğün itibariyle 7.ve 8. hafta zor geçermiş doğrumu bebek yemememden etkilenirmi yani gelişimi için endişeleniyorum..
Liste düzeltilmedi dimi kızlar?...boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?