2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dert etme ilk aylarda istediğin gibi yiyip içebilirsin dedi doktorum...Önemli olan 3.aydan sonrası dedi..O zaman tuza kadar yasaklar gelecekmiş Tansiyonuma ve ödemime bakılıp...

Evet hep böyle hızlı geçse yazılar iyi oluyor öbür türlü uykusu geliyor adamın

Son düzenleme:
yvonna düzenlio listeyi. ben konuştum yalnız liste baya bi kabarmış. ondan zaman alıcakmış azıcık

selam kızlar
tatil dönüşü ancak bakabiliyorum kk ya gitmeden dr tatil dönüşü çagırmıştı
dün gittik bizde bebişlerimin birinin gerileme ihtimali vardı
yetişmiş digerine kalp atışlarını duyduk müthiş bişi
geçmişe bakamadım 1 haftada coşmuş mayıs anneleri sizlerde neler var

birsürü ütüm var ya (((((((( kızlar ben kışlıkları çıkardım siz kışlıklarınızı çıkardınız mı???? dün baya bi işim vardı dolap düzeni vs. ya bıktım her sene şu yazlık kışlık değiş tkuşundan keşke giyinme odam olsaydıkaydirigubbakcemile3

yvonna düzenlio listeyi. ben konuştum yalnız liste baya bi kabarmış. ondan zaman alıcakmış azıcık

AAA öylemi sevindim o zaman bende bıraktı sandım ,çok iyi bazen hamile olmadan açıyor bazı insanlar topiği ,sonradan bırakıyorlar bende öyle olacak diye korkmuştum hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:

canım sen 2011 mayıs annesi misin??

11 haftalık seninkilerkafamçokkarıştı:1shok:

Benim kışlıklar yazlıklar hepsi dolapda zor oluyor tabi tek dolap olunca bizim giyinme odamız olduğu için kolay oluyor kolay gelsin sana vallahi

benimde ütüm birikmişti canım...isteksizlikte vardı yapamıyordum..Pazar günü ha gayret dedim bitirdim hepsini...ama belimin agrısına öldüm :))) ben kışlıkları çıkarmadım daha..

Tülincim evdesin sanırım bol bol uyu bence :)))))
Ben evde olsam uyurum bulantımı unuturum:gitme:
Yok kız uykum yok şimdi olunca uyuyorum zaten ya evde olmasam keşke çalışsam sizin gibi çalışmak daha iyi arkadaşlar daha çabuk geçiyor zaman bence işinizin olmasının kıymetini bilin geçer o bulantılar sizinde

benimde ütüm birikmişti canım...isteksizlikte vardı yapamıyordum..Pazar günü ha gayret dedim bitirdim hepsini...ama belimin agrısına öldüm :))) ben kışlıkları çıkarmadım daha..

iki kişiyiz ama ütümüz 10 kişilik. dün beyazları ve siyahları ütüledim. şimdi renklileri atıcam. onları akşama ütülerim. hayatım ütüyle geçio ya. kışlıkları koyim dedim. sonraları erinirim diehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…