ben hiçbirşey yemek istemiyorum kızlar süt içemiyorum yumurtadan iğrendim midem kötü ama kusmuyorum 6+6 büğün itibariyle 7.ve 8. hafta zor geçermiş doğrumu bebek yemememden etkilenirmi yani gelişimi için endişeleniyorum..
Evet ya hala düzeltilmedi artık düzeltilebiliyormuş üstelik yvonnaya msj yolladım cevap da yok
Girmiyor sanırım siteye.. Yoksa ugrardı buraya boshayallersmile
yvonna düzenlio listeyi. ben konuştum yalnız liste baya bi kabarmış. ondan zaman alıcakmış azıcık
Evet hep böyle hızlı geçse yazılar iyi oluyor öbür türlü uykusu geliyor adamın
selam kızlar
tatil dönüşü ancak bakabiliyorum kk ya gitmeden dr tatil dönüşü çagırmıştı
dün gittik bizde bebişlerimin birinin gerileme ihtimali vardı
yetişmiş digerine kalp atışlarını duyduk müthiş bişi
geçmişe bakamadım 1 haftada coşmuş mayıs anneleri sizlerde neler var
yvonna düzenlio listeyi. ben konuştum yalnız liste baya bi kabarmış. ondan zaman alıcakmış azıcık
bizide eklesin listeye dogum tarihim dr göre 13 mayısmış ama 01 mayıs gerçekleşir dedi..
birsürü ütüm var ya(((((((( kızlar ben kışlıkları çıkardım siz kışlıklarınızı çıkardınız mı???? dün baya bi işim vardı dolap düzeni vs. ya bıktım her sene şu yazlık kışlık değiş tkuşundan keşke giyinme odam olsaydıkaydirigubbakcemile3
Benim kışlıklar yazlıklar hepsi dolapda zor oluyor tabi tek dolap olunca bizim giyinme odamız olduğu için kolay oluyor kolay gelsin sana vallahi
birsürü ütüm var ya(((((((( kızlar ben kışlıkları çıkardım siz kışlıklarınızı çıkardınız mı???? dün baya bi işim vardı dolap düzeni vs. ya bıktım her sene şu yazlık kışlık değiş tkuşundan keşke giyinme odam olsaydıkaydirigubbakcemile3
canım sen 2011 mayıs annesi misin??
11 haftalık seninkilerkafamçokkarıştı:1shok:
Yok kız uykum yok şimdi olunca uyuyorum zaten ya evde olmasam keşke çalışsam sizin gibi çalışmak daha iyi arkadaşlar daha çabuk geçiyor zaman bence işinizin olmasının kıymetini bilin geçer o bulantılar sizindeTülincim evdesin sanırım bol bol uyu bence :)))))
Ben evde olsam uyurum bulantımı unuturum:gitme:
benimde ütüm birikmişti canım...isteksizlikte vardı yapamıyordum..Pazar günü ha gayret dedim bitirdim hepsini...ama belimin agrısına öldüm :))) ben kışlıkları çıkarmadım daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?