2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım 8+6 yım bugün kızım var 11 aylık onun yaş çizelgesi o 1 yaşını göreyim öyle cizelge yapcam karnımdaki meleklerime

ay pardon çizelgeni bebişlerin 11 haftalık sanarak baktımmkaydirigubbakcemile2 hayırlı olsun canım. sanırım ikiz annesi olucan =)) :lepi: benim hayalimdi ikiz çocuk ama olmadı

birde kızın küçlk değil mi? hemen hamile kalmışsın. ben de 2 çocuk istiyorum ama hayırlısı ile bunu bi doğurim diğerini düşüncem

Son düzenleme:
kızlar gene halinize şükredin bide bebek kıyafetlerinin eklendiğini düşünsenize ütülere kızımın da bünyesi alerjik o yüzden bütüüün kıyafetleri ütülenio

Ah kızlar hadi şimdi iki kişiyizde ilerde halimiz harap....boshayallersmile
Ütü derde bendede var,Allahdan bu sıralar belim ağrıyor ayakta kalınca diye eşim yapıyor:lepi: Bu hamilelik çok işime yaradı yaa...zemuszemus

biri bana şu çizelge konusunda yardımcı olabilir mi kafamçokkarıştı olmadı olmuyor niyeysekafamçokkarıştı

Benim eşim hiç anlamaz ütüden, zaten hiç bi ev işinden anlamaz kaynanam nasıl yetiştirdiyse hiç bişeyi beceremiyor hep diyorum benim oğlum olursa her şeyi yapabilecek kimseye muhtaç olmayacak diye

sabahtan beri çalışmak istiyorum bulantım var diye işlerimi kenara yığıyorum...
eve gideriz aksam evdede iş bekler...bu hamişlerin hali ne olucak...olan eşlere oluyor aksam ayemek yok ne yapcak :))))

şöyle bir baktım ooo muhabbet güzel ama ben okula gitmek zorundayım.akşam katılırım size

sabahtan beri çalışmak istiyorum bulantım var diye işlerimi kenara yığıyorum...
eve gideriz aksam evdede iş bekler...bu hamişlerin hali ne olucak...olan eşlere oluyor aksam ayemek yok ne yapcak :))))
İşte hep eşler kadınlardan bekliyorlar hayat müşterek ama ,annelerin oğullarını yetiştirmeleriyle böyle oluyor, çünkü sende çalışıyosun ve eşinin seni idare etmesi gerekiyor bulantıların geçene kadar ,kendinde suç bulma canım oda sana yardım etmek zorunda çünkü sende çalışıp para kazanıyosun demi ama haklı değilmiyim

Son düzenleme:

kızlar bende medıpole gidiyorum benden de 380 ıstediler karşı komşum devlet hastanesınde hemşire o sağolsun yardımcı oldu hepsini yaptırdı tahlıllerın. özeller ne yazıkı kazıklamaya yer arıyo iyiki yaptırmamışım dedim biraz geç çıkacak sonuçlar ama olsun:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…