:gitme: özendim şimdi
yok canım 8+6 yım bugün kızım var 11 aylık onun yaş çizelgesi o 1 yaşını göreyim öyle cizelge yapcam karnımdaki meleklerime
ay pardon çizelgeni bebişlerin 11 haftalık sanarak baktımmkaydirigubbakcemile2 hayırlı olsun canım. sanırım ikiz annesi olucan =)) :lepi: benim hayalimdi ikiz çocuk ama olmadı
kızlar gene halinize şükredin bide bebek kıyafetlerinin eklendiğini düşünsenize ütülere kızımın da bünyesi alerjik o yüzden bütüüün kıyafetleri ütülenio
birsürü ütüm var ya(((((((( kızlar ben kışlıkları çıkardım siz kışlıklarınızı çıkardınız mı???? dün baya bi işim vardı dolap düzeni vs. ya bıktım her sene şu yazlık kışlık değiş tkuşundan keşke giyinme odam olsaydıkaydirigubbakcemile3
iki kişiyiz ama ütümüz 10 kişilik. dün beyazları ve siyahları ütüledim. şimdi renklileri atıcam. onları akşama ütülerim. hayatım ütüyle geçio ya. kışlıkları koyim dedim. sonraları erinirim diehihoyyyt
biri bana şu çizelge konusunda yardımcı olabilir mi kafamçokkarıştı olmadı olmuyor niyeysekafamçokkarıştı
versin vallaguclubacismile
kızlar gene halinize şükredin bide bebek kıyafetlerinin eklendiğini düşünsenize ütülere kızımın da bünyesi alerjik o yüzden bütüüün kıyafetleri ütülenio
ben birtek lilypieden yapıyorum diğerlerini denemedim hiçya o karışık yada ben fazla karıştırdım :)
Yok kız uykum yok şimdi olunca uyuyorum zaten ya evde olmasam keşke çalışsam sizin gibi çalışmak daha iyi arkadaşlar daha çabuk geçiyor zaman bence işinizin olmasının kıymetini bilin geçer o bulantılar sizinde
İşte hep eşler kadınlardan bekliyorlar hayat müşterek ama ,annelerin oğullarını yetiştirmeleriyle böyle oluyor, çünkü sende çalışıyosun ve eşinin seni idare etmesi gerekiyor bulantıların geçene kadar ,kendinde suç bulma canım oda sana yardım etmek zorunda çünkü sende çalışıp para kazanıyosun demi ama haklı değilmiyimsabahtan beri çalışmak istiyorum bulantım var diye işlerimi kenara yığıyorum...
eve gideriz aksam evdede iş bekler...bu hamişlerin hali ne olucak...olan eşlere oluyor aksam ayemek yok ne yapcak :))))
canım sen istersen son satını ver, ben yapayım sana sende eklersin orayaya o karışık yada ben fazla karıştırdım :)
dogrudur güzelim bende amerikan hastanesine sordum ilk dr verdiği tahlilleri 450 tl dediler..Bende dedim zaten muayene çok para veriyoruz tedavi ile hamiş kaldıgım için ben ayrıca hala jel kullanıyorum mesela..dedim tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?