2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben de medipole gidiorum. bugün 421 milyon verdim testlere. kazıklandım :) hangi dr.a gidiosun? ben yarın sonuçları alıorum. 2 li testide hakan apaydına yaptırcam

arkadaşlar bana doktorum günde 1 çay ve kahve içebilirsin dedi..sizinkiler bu konuda birşey dediler mi?
Bir de bu istenen testleri sskdan yaptırma şansımız var mı?420 tl çok fazla yaaaaaaa:bbo:

arkadaşlar bana doktorum günde 1 çay ve kahve içebilirsin dedi..sizinkiler bu konuda birşey dediler mi?
Bir de bu istenen testleri sskdan yaptırma şansımız var mı?420 tl çok fazla yaaaaaaa:bbo:

benm dr.um günde 2 açık çay dio. annemlerde dioki "kızımmmm, biz hamileyken kadınlarla gün yapardık akşama kadar kısırla 20 bardak çay içerdik"kaydirigubbakcemile3

ssk dan yaptırabilirsin:CüvCüv:

selam kızlar
ya o çay meselesini sormayın..bende bir çay tiryakisi olarak hala çok çay içiyorum ama açık içiyom artık...birde şu zıkkımıhiç içmeden durabilsem..

benm dr.um günde 2 açık çay dio. annemlerde dioki "kızımmmm, biz hamileyken kadınlarla gün yapardık akşama kadar kısırla 20 bardak çay içerdik"kaydirigubbakcemile3

kahveyle ilgili bir bilgi yok amakaydirigubbakcemile5 ssk dan yaptırabilir miyim?ben medical parka gidiyorum ya biliyorsun orda faydalanabiliyor muyum acaba sskdan tahlilller için?

sigara mı içiosun nazoakannehir

malesef canım..tamamen kesip atamadım..doktorum kendini strese sokmadan en kısa zamanda azaltım bırakacaksın dedi..azalttım ama..içmediğim zamanlar..resmen aşeriyorum..nasıl canım çekiyo anlatamam..ilk hamileliğimde ne güzel tiksinmiştim..bundada tiksinirim inşallah..

mrb kızlar
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
bu sabah mide bulantısıyla uyandım ama kusmadım
canım hiçbrşey yemek istemiyo
kahve akıntım hala devam ediyo
hiç bir iş yapmıyorum
galiba bgn 5+5 oldum
yarın başka doktora gidicem

Ama canım annenlerin zamanında bu kadar hormonlu yiyecek yoktu ,bence annenlere uyma derim ben onlar bizim kadar hormon almıyordu
selam kızlar
ya o çay meselesini sormayın..bende bir çay tiryakisi olarak hala çok çay içiyorum ama açık içiyom artık...birde şu zıkkımıhiç içmeden durabilsem..
En yakın zamanda bırakmanı temenni ederim şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…