canım sen istersen son satını ver, ben yapayım sana sende eklersin oraya
11 ağustos 2010 :asigim:
yaptım canımda yazı felan neyim yazamadım :hulya:
myworld yapmışsın tickeri güzel olmuş
kızlar bende medıpole gidiyorum benden de 380 ıstediler karşı komşum devlet hastanesınde hemşire o sağolsun yardımcı oldu hepsini yaptırdı tahlıllerın. özeller ne yazıkı kazıklamaya yer arıyo iyiki yaptırmamışım dedim biraz geç çıkacak sonuçlar ama olsun:lepi:
site yine gitti geldi arkadaşlar
tamam canım saol yaptım şimdi :asigim:
arkadaşlar bana doktorum günde 1 çay ve kahve içebilirsin dedi..sizinkiler bu konuda birşey dediler mi?
Bir de bu istenen testleri sskdan yaptırma şansımız var mı?420 tl çok fazla yaaaaaaa:bbo:
selam kızlar
ya o çay meselesini sormayın..bende bir çay tiryakisi olarak hala çok çay içiyorum ama açık içiyom artık...birde şu zıkkımıhiç içmeden durabilsem..
benm dr.um günde 2 açık çay dio. annemlerde dioki "kızımmmm, biz hamileyken kadınlarla gün yapardık akşama kadar kısırla 20 bardak çay içerdik"kaydirigubbakcemile3
ssk dan yaptırabilirsin:CüvCüv:
sigara mı içiosun nazoakannehir
olmuş canım yine güle güle kullandelikafadulden
11 ağustos 2010 :asigim:
my world benimde sat tarihim 11 ağustos dr 18 mayıs doğum dedi.. :)
Ama canım annenlerin zamanında bu kadar hormonlu yiyecek yoktu ,bence annenlere uyma derim ben onlar bizim kadar hormon almıyordubenm dr.um günde 2 açık çay dio. annemlerde dioki "kızımmmm, biz hamileyken kadınlarla gün yapardık akşama kadar kısırla 20 bardak çay içerdik"kaydirigubbakcemile3
ssk dan yaptırabilirsin:CüvCüv:
En yakın zamanda bırakmanı temenni ederim şekerselam kızlar
ya o çay meselesini sormayın..bende bir çay tiryakisi olarak hala çok çay içiyorum ama açık içiyom artık...birde şu zıkkımıhiç içmeden durabilsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?