medical parkta ssk vardır (medipoldeki gibi) ama 400 den 500 den aşağı yapmıolar ssk olsada.kahveyle ilgili bir bilgi yok amakaydirigubbakcemile5 ssk dan yaptırabilir miyim?ben medical parka gidiyorum ya biliyorsun orda faydalanabiliyor muyum acaba sskdan tahlilller için?
malesef canım..tamamen kesip atamadım..doktorum kendini strese sokmadan en kısa zamanda azaltım bırakacaksın dedi..azalttım ama..içmediğim zamanlar..resmen aşeriyorum..nasıl canım çekiyo anlatamam..ilk hamileliğimde ne güzel tiksinmiştim..bundada tiksinirim inşallah..
medical parkta ssk vardır (medipoldeki gibi) ama 400 den 500 den aşağı yapmıolar ssk olsada.
en iyisi ssk hastanesine git yaptır derim. bu arada kayınvalidem dioki "boşver, medipolde yaptır bu testler çok önemli testler, ssk eskisi gibi işini ciddiyetle yapmıo en iyisi özel hastaneler" dedi.bilmiyorumkismile
valla canım benim kuzenim ilk hamileliğinde sigara içti, çocuğu bronşit doğdu. şuan 2. kızı 1 aylık gayet sağlıklı (sigarayı kızda bıraktı) benim dr.um sigara konusunda kati bir şekilde bana "sigarayı bırakmazsan, çocuğunun sakatlığından sen sorumlıusun" dedi. tabi ben usuf yusuf. hemen bıraktımohaoldumsmile
anladım canım...ii bakiiim ben biraz araştıriiiim madem....bu arada ben de sigarayı bırakanlardanım ...henüz yokluğunu da farketmiş değilim.umarım etmem de bebğim sağlıkla dünyaya gelir...
kızlar bugün medipolde tahlillerimi verdim tam 421 milyon tuttu. şok oldum yaaaaaaaaaaaaaa. keşke ssk da yaptırsaydım dedim. bu arada idrar kültür testi sabahın ilk idrarı ile alınıomuş. ben yapıp gitmiştim. sadece kültür idrarı veremedim. sizinde aklınızda bulunsun. tahlile aç karna ve sabah idrar yapmadan gidin:2:
Rica ederim canım çok güzel sende yap eşlerede gönderiliyormuş, ücretsizmiş oda heralde ama bizim koca istemedi pek meraksızda o
kızlar ben evde prodüktörle hamiş olduğumu öğrendim, hemen yanımda olan hastaneye gidip aynı gün kan testi yaptırıp öğrendim. ve eve geldim. 1 sigara yaktım sonuna kadar içip söndürdüm. 31 ağustos günüydü. ve o gün bu gündür sigara içmiyorum. günde yarım paket bitiren biri olarakguclubacismile
kızlar ben evde prodüktörle hamiş olduğumu öğrendim, hemen yanımda olan hastaneye gidip aynı gün kan testi yaptırıp öğrendim. ve eve geldim. 1 sigara yaktım sonuna kadar içip söndürdüm. 31 ağustos günüydü. ve o gün bu gündür sigara içmiyorum. günde yarım paket bitiren biri olarakguclubacismile
bugün okulda nöbetçiydim ayaklarım şişti ,belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda tabi(((
bugün okulda nöbetçiydim ayaklarım şişti ,belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda tabi(((
Selam kızlar
Nasılsınız? Bebişler de iyidirlar umarım.
Ben bugün iyi değildim. Sabah ne yediysem boşalttım.
ilk defa bu kadar yoğun oldu.
Seviniyordum rahatım diye ama bu haftalardan sonra daha yoğun olabiliyormuş.
Selam kızlar
Nasılsınız? Bebişler de iyidirlar umarım.
Ben bugün iyi değildim. Sabah ne yediysem boşalttım.
ilk defa bu kadar yoğun oldu.
Seviniyordum rahatım diye ama bu haftalardan sonra daha yoğun olabiliyormuş.
Ne güzel meraklı eşin bizimki hiç meraksız şu anda doktora gidince nolcak bakalım[Ben eşime yaptırdıımm zaten kendi turkcellde müdüürr meraklı yanii:))Çok güzel mesaj gelmiş eşini anlayışla karşıla duygusal gelgitler olur falan diye msj gelmişş..Banada yalan sölüyoo benim ayaklarımı yıkarsan hergün egzersiz olur bebek rahat doğar diyoo :))))
Ben başlamayı düşünmüyorum inşallahta istemem,benim eşimde içmese beni sinir ediyor çok içtiği içinway arkadaş ne kadar çok tiryaki varmış....ohaoldumsmile neyse ki hepimiz vazgeçmişiz...ben şu an kokusuna bile tahmmül edemiyorum sigaranın.maalesef eşim içio ama..keşke o da içmese...acaba bu gebelik emzirme falan gçince başlar mıyız tekrar yaaa??Genelde öyle oluyormuş...:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?