2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kahveyle ilgili bir bilgi yok amakaydirigubbakcemile5 ssk dan yaptırabilir miyim?ben medical parka gidiyorum ya biliyorsun orda faydalanabiliyor muyum acaba sskdan tahlilller için?
medical parkta ssk vardır (medipoldeki gibi) ama 400 den 500 den aşağı yapmıolar ssk olsada.

en iyisi ssk hastanesine git yaptır derim. bu arada kayınvalidem dioki "boşver, medipolde yaptır bu testler çok önemli testler, ssk eskisi gibi işini ciddiyetle yapmıo en iyisi özel hastaneler" dedi.bilmiyorumkismile

valla canım benim kuzenim ilk hamileliğinde sigara içti, çocuğu bronşit doğdu. şuan 2. kızı 1 aylık gayet sağlıklı (sigarayı kızda bıraktı) benim dr.um sigara konusunda kati bir şekilde bana "sigarayı bırakmazsan, çocuğunun sakatlığından sen sorumlıusun" dedi. tabi ben usuf yusuf. hemen bıraktımohaoldumsmile

anladım canım...ii bakiiim ben biraz araştıriiiim madem....bu arada ben de sigarayı bırakanlardanım ...henüz yokluğunu da farketmiş değilim.umarım etmem de bebğim sağlıkla dünyaya gelir...

anladım canım...ii bakiiim ben biraz araştıriiiim madem....bu arada ben de sigarayı bırakanlardanım ...henüz yokluğunu da farketmiş değilim.umarım etmem de bebğim sağlıkla dünyaya gelir...

ben de sigarayı hamileliğimi öğrendikten sonra bıraktımama bazen iş stresi o kadar çok aratıyo ki anlatamam.kızınca yakıyodum bi tene bi rahatlıyodummafoldumben

bende pozitif sonucu öğrendikten 1 hafta sonra bulantılarım başlayınca sigaradan tiksinip bırakanlardanım ilk 1 aylık süreçte günde 1-2 tane içtim ama çok şükür tiksinerek bıraktım. çayıda bir çay tiryakisi olarak renginden kokusundan zevk alan ben günde 1 bardak çayı bile içmiyorum çok garip süt içiyorum su içiyorum ayran içiyorum

kızlar ben evde prodüktörle hamiş olduğumu öğrendim, hemen yanımda olan hastaneye gidip aynı gün kan testi yaptırıp öğrendim. ve eve geldim. 1 sigara yaktım sonuna kadar içip söndürdüm. 31 ağustos günüydü. ve o gün bu gündür sigara içmiyorum. günde yarım paket bitiren biri olarakguclubacismile

Canım ben hep mart nisan anneleri bölümlerinide okuyorum orda yazmışlardı pahalı diye oraya verceğime çocuğuma bişey alır kenara koyarım yazıyolardı bencede haklılarr ...ben devlette yaptırdıımm

Rica ederim canım çok güzel sende yap eşlerede gönderiliyormuş, ücretsizmiş oda heralde ama bizim koca istemedi pek meraksızda o

Ben eşime yaptırdıımm zaten kendi turkcellde müdüürr meraklı yanii:))Çok güzel mesaj gelmiş eşini anlayışla karşıla duygusal gelgitler olur falan diye msj gelmişş..Banada yalan sölüyoo benim ayaklarımı yıkarsan hergün egzersiz olur bebek rahat doğar diyoo :))))

ayyy maşallah süper iradee.. ben araa ara çektim hep eşimden falan önce günde 1 taneye düşürdüm. ilk dr.um azalt günde 3 taneye kadar veriyoruz demişti onun rahatlığı vardı sanırım şimdiki doktoruma sordu eşim dr.sigara normalde bile zararlı dedi ne bekliyosunuz sayı veremem size dedi tabiki de hemen bırakıcaksınız dedi bend esıkıyı görünce bıraktım... inşallahhh içmemmm amaa şu an olsa var yaaa hiç affetmezdim heraldee çünküüü acayipp gerginimm...Çok üzgünüm çoook

hımm sen daha iyiymişsin canım kutlarım benim sigara içmem 1-2 tanede olsa devam etti bende 31 inde ikinci testimi yapıyordum değerim katlandımı diye :)

baharnazcım bende sana katılıyorum bende pc başında çok zaman geçirmeyi doğru bulmuyorum açıkçası...

sarissa bende de var o uyku hali... sende dinlenmeye dikkat et canım.....

dilek balık sevilmez mi ya şahsen bir karadenizli olarak bayılırım balığa:))) ama şimdi yaşadığım yer denizi olmayan iç anadoluda bir yer ve ben burayı hiç sevmiyorum balıkta yok zati(

bugün okulda nöbetçiydim ayaklarım şişti ,belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda tabi (((

özlemilker balık yiyemiyorum diye üzülme canım bende henüz yemedim kararsızım ailen karadenizdemi sana buzlar içinde balık yollamazlarmı istersen ben yollayayım dayanırmı yola

Selam kızlar
Nasılsınız? Bebişler de iyidirlar umarım.
Ben bugün iyi değildim. Sabah ne yediysem boşalttım.
ilk defa bu kadar yoğun oldu.
Seviniyordum rahatım diye ama bu haftalardan sonra daha yoğun olabiliyormuş.

way arkadaş ne kadar çok tiryaki varmış....ohaoldumsmile neyse ki hepimiz vazgeçmişiz...ben şu an kokusuna bile tahmmül edemiyorum sigaranın.maalesef eşim içio ama..keşke o da içmese...acaba bu gebelik emzirme falan gçince başlar mıyız tekrar yaaa??Genelde öyle oluyormuş...:sinifsinif:

Yapma Sarissa yaaaaaaa..Ben de seviniyordum sanırım azalacak artık diye...Daha bitmedi diyorsun yani....eyvahedigeldismile

hoşgeldin. ben de de aynı sorun var ama bene boşaltım yok :) kendimi şanslı hissediyorumeyvahedigeldismile

Ne güzel meraklı eşin bizimki hiç meraksız şu anda doktora gidince nolcak bakalım
Ben başlamayı düşünmüyorum inşallahta istemem,benim eşimde içmese beni sinir ediyor çok içtiği için

Son düzenleme:
kızlar,sigara içen anneleri duydukça çok üzülüyorum. bebeğiniz size tutunsun die ağır kaldırmazken ciğerlerinize duman doldurup ona zarar vermeniz çok üzücü. (valla kızmayın bana):gitme: ben de bi tiryakiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…