kızlar bende günde yaklaşık 15 falan içiyordum
5 ay önce bir kitap okudum zaten bebekte istediğim için bıraktım
allen carr sigarayı bırakmanın yolu
herkeze tavsiye ederim
internettende indirebiliyorsunuz.
Benim de sigara kadar büyük bir sorunum var aslında.
Saçımda beyaz çok.
Boyatsam bir türlü boyatmasam bir türlü, ne yapacağımı bilmiyorum.
Saçımda beyaz çok.
Ya bende hamile oluncamı beyazladı saçım ne bir baktım çoğalmış olurmu arkdaşlar böyle birşey kocam bile dedi senin beyazlarında fazlalaştı vitaminsiz mi kalıyorsun diyor
burdan yap canım http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.htmlbu arada acemiliğimi hoş görün lütfen kızlar alt tarafta doğumunuza kaç gün kaldığını gösteren tabloyu nasıl eklediniz ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.benimde sat 11 agustos ... herkesde var bende yok buraya çok yabancıyım aslıbda üye oldum da nasıl oldum:)
Vitaminle alakalı olduğunu sanmıyorum vücuttaki renk verici maddelerle ilgili sonuçta.
Hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum ama duymadım hiç.
Acaba hamile kaldığın için boya yapmadığından daha çok görünüyor olablir mi?
Saçımda beyaz çok.
az önce okudum hamilelikte psikoloji yazmıştım sayfada herşey açıklanmış ilk 3 aydan sonra zaralı olmadığı ve bitkisel boyalar tercih etmek gerektiğini yazmıştı.. benim arkadaşım hamileliği boyunca boyattı maşallah bebeği gayet sağlıklı..
kızlar beyaz olan yerleri lokal boyatın. yani sadece o bölgelere boya sürün. daha az tenefüs etmiş olursunuz boyayı
burdan yap canım http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Yok canım ben 3 senedir boyatmıyorum saçımı sarışınım, hamile olunca saçım çok kaşınıyordu dökülüyordu o zaman farkettim
Vallahi canım sen de bilirsin doktorlarda bu konua ikiye ayrılıyor.Kimi kesinlikle boyatmayın diyor kimi de bitkisel boyalarla boyayın diyor ama yine de karar senin canım.Böyle gezmekte zor ama bence sabretsen iyi olur
merhabalar..
hergün okuyordum sizin yazdıklarınızı ama artık seyirci kalmak istemedim. artık bende aranıza karıştım :)) umarım bebek bekleyen tüm anneler sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına alır.
Canım çok ama çok üzüldüm o parçaları görmek seni daha çok üzmüştür eminim ama hayırlısı buymuş demekten başka çaren yok özürlü sakat sağlıksız doğacana böyle olması daha iyi diyerek düşün hamile kalabiliyosun en azından zamanı geldiğinde Allah sana verecektir bebek belki doğru zaman değildir Allah sana sabır versin kendine dikkat et moralini yüksek tutmaya çalış zor ama dene bende seni çok seviyorum umudunu kaybetmemerhaba hanımlar ben geldim.
dün gece çok şiddetli karın ağrısı ile kanama başladı.ve ilk parça düştü. hemen acile gittik.ve artık herşey için geçti.kese parçalanmış ve gebelik sonlanıyordu.ilaçlar verildi serumlar takıldı.ve 1 saat sonra lavabo ihtiyacı ile wc gittim.peteçe ile sildiğimde etrafı kan pıhtısı olan kıkırdak birşey gözüme çarptı inceledikten sonra baktım ki o yaşama tutunamayan bebekti.böylelikle gebeliğim sonlanmış oldu.öğlene kadarr yatmaya devam ettim.devamlı kontrol yapıldı.parça kalıp kalmadığına dair...
şimdi evdeyim arkadaşlar.ne hissediyorum neler düşünüyorum bilmiyorum.hem bedenen hem ruhen çok yorgunum... ben ne kadar istesemde ağlasamda Rabbim bizim için hayırlısını böyle gördü böyle nasip etti diyoruz ve toparlanamaya çalışıyoruz... aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. günlerce sıkıntılarıma ortak olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız... sizleri çok seviyorum. kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?