2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

off yaaa çok kötüü olduummm müebbetsevdam Allah sabırlar versinn diycek başka şey bulamıyoruumm((((

gülveceza dan sonra 2. kötü haberimiz sen oldun. ne diyelim allahın bir bildiği vardır.ne dioruz hep "Allah sağlıklısını hayırlısını versin" sonradan üzüleceğine şimdiden üzüldün. çok geçmiş olsun. seni inşallah diğer aylar annelerinde görücez kaydirigubbakcemile2 hiiiiç canını sıkma bak kendi başına hamile kalabiliosun. biraz kendini dinle sonra denemelere devamolumunekankayizsmile hamiş kaldığınıda bizlere yaz emi.:içelim:

MuebbetSevdam, cok gecmis olsun canim, inan cok uzgunum:çok üzgünüm:
Sen gunlerdir baya bi verdin bebeginin mucadelesini fakat taktiri ilahi boyle uygun gormus canim, neyazikki elden baska birsey gelmiyor(
Rabbimden sana bol sabir diliyorum ve insallah en kisa surede sana saglikli bir evlat bagislarda sende O nun izniyle kucagina alirsin bebegini.

Umarim icinde bulundugun bu uzucu durumun biran once icinden siyrilir/toparlanir hayata olmasi gerektigi gibi dewam edersin. Pes etmek yok, azimle bu yolda kaldigin yerden dewam etmelisin. Ben cok inaniyorum, guzel gunler cokta uzaklarda degil!

Cok opuyorum canim seni, SIMSIKI KUCAKLIYORUM :1hug:seni. Rabbim herseyi kalbine gore versin insallah.

arkadaşımm sadece dinlen ve kendini toplamaya çalış emii... insan diyecek birşey bulamıyorr... kendine iyi bakk...

hepinize teşekkürler hanımlar.inşallah dediğiniz gibi olur.aslında bu da çok kolay olmamıştı 5-6 ay süren kist tedavisi sonrasında klomen ile hamile kalmıştım.ama ne diyelim Rabbim bilir herşeyi. aciz olduğumuzu bir kez daha anladım. Herşey Allahımın elinde. şimdi 2 ay korunmamızı istedi doktor.2 ay sonrasına allah büyük inşallah o zaman sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebeğimi kucağıma alırım.

Canım...
Rabbim güç kuvvet versin sana....:çok üzgünüm:
Çok geçmiş olsun...İnan üzüldüm bende,ama elden birşey gelmez,Rabbimizin takdiri..
O ol derse olur...Takdir etmesse ne yapsak boş....
İnşallah herşey daha güzel olur bundan sonra sizin için...
Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin size...:Saruboceq:

her an hepimizin başına gelebilir. bugün eşim sarılırken kolundaki laptop karnıma o kadar sert vurduki anlatamam. bugün aynı şey benimde başıma geliyordu az daha. ne diim allaha emanetiz:gitme:

muebbet sevdam canım çok üzüldüm inan
söyliyecek bişey bulamıyorum.
günlerdir kanamam falanda olmuştu.yattın dinlendin.ama hayırlısı değilmiş canım.sen elinden gelen, yaptın
dua edicez senin için en kısa zamanda atlatman dileğiyle

MüebbetSevdam bende çok üzüldüm. tulin034 arkadaş doğru söylüyor. herşeyin hayırlısı olsun. Allah sana ve eşine sağlık versin. Zaman herşeyin ilacıdır. bir bakmışsın boy boy çocukların var. inşallah o günleri göreceksin. tekrar geçmiş olsun. Allah sabır versin. ama unutma herşey insanlar içindir.

gonul86 sen de hoşgeldin. hamiş çizelgen yok kaç haftalıksın

Hosgeldin canim sende aramiza. Guzel dileklerine aynen katiliyorum canim. Bu heyecanli seruvende umarim hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza.

Zonox, sen kendini nasil hissediyorsun canim? Ogurmeler, bulantilar tiksinmeler vedeeee makarnaya dewammi???Raporun var sanirim daha dimi, haftayami baslicaksin ise?

Zonox, sen kendini nasil hissediyorsun canim? Ogurmeler, bulantilar tiksinmeler vedeeee makarnaya dewammi???Raporun var sanirim daha dimi, haftayami baslicaksin ise?

ya canım zorla yiyorum yeminle.

bugün tost yedim yanında koca bi bardak portakal suyu
öğlen çavdar ekmeği ve patlıcan kızartması yedim. 1 tatlı tabağı. yanında ayran
1 ayva. şimdide sütlaç yiyorum
akşama eşimle balık yemeye gidicez :)

bugün epey yemişim beeeeeee.

makarnadan midem bulandıbilmiyorumkismile
,sen nasılsın bugün :)

iznim haftaya biticek:2: zorlu sabahlar ben, bekliyorkafamçokkarıştı

Hanimlar, bu arada bugun doktora gittik genel kontrol icin. Konustuk uzun uzun ikili test ve digerleri hakkinda. 4 hafta sonra ikili testimizi yaptiricaz. 3 hafta sonra herturlu kan tahlilleri yapilicak ve ayni zamanda seker yuklemesi. INsallah bu asamayida hayirlisiyla geciririz. Tansiyonda gayet normal cikti, sorun yok cok sukur. Folik asite dewam dedi:))) ben multivitamin almistim, onda hem folik asit hemde demir vs. 4-5 cesit onemli vitaminler iceriyor, doktor dewam et dedi gebeliginin sonuna kadar. En sonunda dayanamadi( bakislarimdan olsa gere haha) gel bi bakalim bebege dedi, normalde bakmicakti:))) daha gecen sali bakilmisti, gordum bebegimi ve kalp atislarini yine. Cok kisa surdu ama olsun, gormus oldum ynede. birdaha artik 4 hafta sonra ense kalinligi olcumune bakilirken gorucem bebegimi Allah nasip ederse.

Suan hersey duzgun gidiyor, Rabbime sonsuz sukurler olsun, ama yarina ne olur bilinmez tabii, Rabbim esirgesin hepimizi ve bebeklerimizi.

MüebbetSevdam çok geçmiş olsun canım hayırlısı.
Herşey Allahın takdiri...Kısmet canım
İnşallah toparlanma sürecini en kısa zamanda atlatıp sağlıkla bebişinin haberini verirsin bize.

Zonnetje çok şükür canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım hepsinin bir arada olduğu vitamin hapının adı neki?

Birde kızlar saat 15.30 da 1 bardak sütle nesfit yemiştim akşama yaklaşık 1 saat sonra balık yersem bir sakıncası olurmu ???

zonetje, 2 li testin fiyatı nedir? bir de kaçıncı haftada yapılıo 2 li. ben 28 ekime aldım randevumu

bugün ana sağlığı testlerine epey para verdim de. allahtan yanımda param vardı ya olmasaydı :)
bari şimdiden öğrenim.

Yaa inan cok sevindim senin adina, bak istahin yerinde bugunsakin ola nazar degmesinnn hep mboyle olsun insallah.
Aksamada baliklari lopurdettinmi tamamdir bugunki fasil))sempatiksalakcinni

Sayili gun cabuk gecerr...insallah ise baslayinca cok fazla zorlanmazsin, baktin olmuyor yine rapor alirsin, canindan onemli hicbirsey yok tatlimmm, seni senden iyi hickimse dusunemez!!

Ben iyiyim canim, yemekten yana hicbir derdim yok, istahim masallah yerinde:))bende anneme gittim bugun bi kucuk tencere beyaz lahana dolmasi sardik, pisti simdi kapattim altini, kocisi bekliyorum migdeye indirmek icin:))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…