merhaba hanımlar ben geldim.
dün gece çok şiddetli karın ağrısı ile kanama başladı.ve ilk parça düştü. hemen acile gittik.ve artık herşey için geçti.kese parçalanmış ve gebelik sonlanıyordu.ilaçlar verildi serumlar takıldı.ve 1 saat sonra lavabo ihtiyacı ile wc gittim.peteçe ile sildiğimde etrafı kan pıhtısı olan kıkırdak birşey gözüme çarptı inceledikten sonra baktım ki o yaşama tutunamayan bebekti.böylelikle gebeliğim sonlanmış oldu.öğlene kadarr yatmaya devam ettim.devamlı kontrol yapıldı.parça kalıp kalmadığına dair...
şimdi evdeyim arkadaşlar.ne hissediyorum neler düşünüyorum bilmiyorum.hem bedenen hem ruhen çok yorgunum... ben ne kadar istesemde ağlasamda Rabbim bizim için hayırlısını böyle gördü böyle nasip etti diyoruz ve toparlanamaya çalışıyoruz... aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. günlerce sıkıntılarıma ortak olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız... sizleri çok seviyorum. kendinize iyi bakın...
dün gece çok şiddetli karın ağrısı ile kanama başladı.ve ilk parça düştü. hemen acile gittik.ve artık herşey için geçti.kese parçalanmış ve gebelik sonlanıyordu.ilaçlar verildi serumlar takıldı.ve 1 saat sonra lavabo ihtiyacı ile wc gittim.peteçe ile sildiğimde etrafı kan pıhtısı olan kıkırdak birşey gözüme çarptı inceledikten sonra baktım ki o yaşama tutunamayan bebekti.böylelikle gebeliğim sonlanmış oldu.öğlene kadarr yatmaya devam ettim.devamlı kontrol yapıldı.parça kalıp kalmadığına dair...
şimdi evdeyim arkadaşlar.ne hissediyorum neler düşünüyorum bilmiyorum.hem bedenen hem ruhen çok yorgunum... ben ne kadar istesemde ağlasamda Rabbim bizim için hayırlısını böyle gördü böyle nasip etti diyoruz ve toparlanamaya çalışıyoruz... aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. günlerce sıkıntılarıma ortak olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız... sizleri çok seviyorum. kendinize iyi bakın...
hepinize teşekkürler hanımlar.inşallah dediğiniz gibi olur.aslında bu da çok kolay olmamıştı 5-6 ay süren kist tedavisi sonrasında klomen ile hamile kalmıştım.ama ne diyelim Rabbim bilir herşeyi. aciz olduğumuzu bir kez daha anladım. Herşey Allahımın elinde. şimdi 2 ay korunmamızı istedi doktor.2 ay sonrasına allah büyük inşallah o zaman sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebeğimi kucağıma alırım.
hepinize teşekkürler hanımlar.inşallah dediğiniz gibi olur.aslında bu da çok kolay olmamıştı 5-6 ay süren kist tedavisi sonrasında klomen ile hamile kalmıştım.ama ne diyelim Rabbim bilir herşeyi. aciz olduğumuzu bir kez daha anladım. Herşey Allahımın elinde. şimdi 2 ay korunmamızı istedi doktor.2 ay sonrasına allah büyük inşallah o zaman sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebeğimi kucağıma alırım.[/QUOTE
Bu 2 ayda bedenen ve ruhen toparlanman icin verilmis uygun bir sure canim. Belki klomene bile gerek kalmadan sonraki ayda hamile kalabilirsin. Allahtan herseyin hayirlisi olsun diyelim. Rabbim vericektir sanada mujdeni elbette.
merhabalar..
hergün okuyordum sizin yazdıklarınızı ama artık seyirci kalmak istemedim. artık bende aranıza karıştım :)) umarım bebek bekleyen tüm anneler sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına alır.
Zonox, sen kendini nasil hissediyorsun canim? Ogurmeler, bulantilar tiksinmeler vedeeee makarnaya dewammi???Raporun var sanirim daha dimi, haftayami baslicaksin ise?
ya canım zorla yiyorum yeminle.
bugün tost yedim yanında koca bi bardak portakal suyu
öğlen çavdar ekmeği ve patlıcan kızartması yedim. 1 tatlı tabağı. yanında ayran
1 ayva. şimdide sütlaç yiyorum
akşama eşimle balık yemeye gidicez :)
bugün epey yemişim beeeeeee.
makarnadan midem bulandıbilmiyorumkismile
,sen nasılsın bugün :)
iznim haftaya biticek:2: zorlu sabahlar ben, bekliyorkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?