yok canım....ılk deyıl kalp atısı ıcın gıdecegız kesemızı gormustuk....sımdı buk buklarımız ıcın gıdıyoruz....
herkese iyi akşamlar kızlar kızımı uyuttum geldim
öglen bizim nette herhalde bi sorun vardı giremedim bir türlü
sonrada kızımın hava alma zamanı geldi geri gel doyur uyut bu saat oldu
herkes iyi mi benim acayip bulantım oluyor sabahları resmen safra cıkarıyorum ııyyyk
aklıma geldi tuhaf oldum
yok canım....ılk deyıl kalp atısı ıcın gıdecegız kesemızı gormustuk....sımdı buk buklarımız ıcın gıdıyoruz....
Bende ufaktan kaçıyorum....mirmirmirmir
Bugünüde bitirdik çok şükür....
Rabbim bebişlerimizi korusun....
Hayırlı geceler hepinize can'lar...
Sanada iyi aksamlar canim, hosgeldin,
Is guc, cocuktu anca kendine vakit bulabildin dimi.
Walla canim ben iyiyim cok sukur, adim adim ilerliyoruz iste,
oyle bulanti, cikarma gibi problemlerim yok sukur,
hersey gayet normal gidiyor cok sukur
Umarim tez zamanda seninde bulantilarin azalir,
bircok arkadasimiz cok muzdarip o bulantilardan,
Rabbim hepinize yardim etsin insallah.
Bu arada tatilinizde iyi gecmistir umarim
1-2 gun oldu dimi geleli?
hepinize çok teşekkürler hanımlar.Güzel hayaller 3 hafta sürdü.evdeyiz şuan evde olmak zor geliyor.anılar bırakmıyor.toparlanacağız inşallah. dualarınızda eksik etmeyin beni.inşallah tez zamanda bebek sahibi oluruz sağlıkla hayırla kolaylıkla olur inşallah.Rabbim kimsenin başına vermesin.çok sıkıntılı dönemdi.yine şükür ki toparlandık ağrım sancım bitti şükür... hepiniz allaha emanet olun hanımlar.inşallah 3.ayımda hamile kalır doğum ayım tutmasa da takip ederim buraları. hepinize ayrı ayrı teşekkürler. tekrardan... Bebeklerinize iyi bakın. öpüyorum sizleri...
merhaba hanımlar ben geldim.
dün gece çok şiddetli karın ağrısı ile kanama başladı.ve ilk parça düştü. hemen acile gittik.ve artık herşey için geçti.kese parçalanmış ve gebelik sonlanıyordu.ilaçlar verildi serumlar takıldı.ve 1 saat sonra lavabo ihtiyacı ile wc gittim.peteçe ile sildiğimde etrafı kan pıhtısı olan kıkırdak birşey gözüme çarptı inceledikten sonra baktım ki o yaşama tutunamayan bebekti.böylelikle gebeliğim sonlanmış oldu.öğlene kadarr yatmaya devam ettim.devamlı kontrol yapıldı.parça kalıp kalmadığına dair...
şimdi evdeyim arkadaşlar.ne hissediyorum neler düşünüyorum bilmiyorum.hem bedenen hem ruhen çok yorgunum... ben ne kadar istesemde ağlasamda Rabbim bizim için hayırlısını böyle gördü böyle nasip etti diyoruz ve toparlanamaya çalışıyoruz... aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. günlerce sıkıntılarıma ortak olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız... sizleri çok seviyorum. kendinize iyi bakın...
turka sade soda iç.meyveli hazmı zorlaştırıo. benm dr günde 1 sade mineralli soda içebilirsin demişti. meyveliyi önermedi açıkcası. birde sen de gastrit olabilir. eğer normaldede böyleysen. ben gastritim normaldede azda yesem midem patlıo
yok canım daha önce hiç böyle sorunum yoktu eşim şimdi mineralli limon aromalı almış onu içecem sadeyi içemem çok acı geliyor bana kusarım canım cevap yazdıgın için çok tşkr ederimmm hamilelik nasıl geçiyor ben çok halsizim eskisi gibi topiğe giremiyorum halsizliğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?