2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sanada iyi aksamlar canim, hosgeldin,
Is guc, cocuktu anca kendine vakit bulabildin dimi.
Walla canim ben iyiyim cok sukur, adim adim ilerliyoruz iste,
oyle bulanti, cikarma gibi problemlerim yok sukur,
hersey gayet normal gidiyor cok sukur

Umarim tez zamanda seninde bulantilarin azalir,
bircok arkadasimiz cok muzdarip o bulantilardan,
Rabbim hepinize yardim etsin insallah.

Bu arada tatilinizde iyi gecmistir umarim
1-2 gun oldu dimi geleli?

Bende ufaktan kaçıyorum....mirmirmirmir
Bugünüde bitirdik çok şükür....
Rabbim bebişlerimizi korusun....
Hayırlı geceler hepinize can'lar...

Bende ufaktan kaçıyorum....mirmirmirmir
Bugünüde bitirdik çok şükür....
Rabbim bebişlerimizi korusun....
Hayırlı geceler hepinize can'lar...

Iyi geceler canim sanada,
bende yoruldum zaten,
yatagima yatip kitap okucam biraz,
sonrada uyurum zaten:)) bazen ayni sayfayi 3-4 kez okuyorum uykuya dalarken hehe

hepinize çok teşekkürler hanımlar.Güzel hayaller 3 hafta sürdü.evdeyiz şuan evde olmak zor geliyor.anılar bırakmıyor.toparlanacağız inşallah. dualarınızda eksik etmeyin beni.inşallah tez zamanda bebek sahibi oluruz sağlıkla hayırla kolaylıkla olur inşallah.Rabbim kimsenin başına vermesin.çok sıkıntılı dönemdi.yine şükür ki toparlandık ağrım sancım bitti şükür... hepiniz allaha emanet olun hanımlar.inşallah 3.ayımda hamile kalır doğum ayım tutmasa da takip ederim buraları. hepinize ayrı ayrı teşekkürler. tekrardan... Bebeklerinize iyi bakın. öpüyorum sizleri...

ancak zaman buluyor insan valla
bir de bugun bakıcı peşine düştüm malum ihya cok küçük daha bende ikizlere hamile olunca agır gececek gibi
ihyaya hamileyken bir kere bulantım olmamıştı ama bu defa cok kötü her sabah aynı püüüfff
tatil cok iyi geldi yalan değil
hatta bebekle yapılabilecek en güzel tatildi beklentilerini yüksek tutmazsan tabiçarşamba geldikte ancak bitti işler

kızlar ya bizde kan uyuşmazlıgı var doktora sordum ileri haftalarda igne yapıcaz dedi ama biraz önce nette okudum daha önce gebelik dış gebelik geçirenler daha erken igne oluyormuş.bende dış gebelik geçirmiştim.içimi bir korku sardı

canım ya okudum çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda inşllah sana hayırlı evlat verir takrar.. yeterki çok üzülme rabbimin yanıda çok inşallah yakında nasip eder canım

iyi geceler kızlar size bişey soracam ben açken elim ayagım titriyor hemen doyduktan sonrada sindiremiyorum az yesemde midemde çogalıyor sanki nefesim kesiliyor midem agzımda meyveli soda içsem sakıncası olurmu acaba sodayıda hiç sevmem ama zararı olmazsa iyi gelecekse içerim cevap yazın kızlarrr lütfen

turka sade soda iç.meyveli hazmı zorlaştırıo. benm dr günde 1 sade mineralli soda içebilirsin demişti. meyveliyi önermedi açıkcası. birde sen de gastrit olabilir. eğer normaldede böyleysen. ben gastritim normaldede azda yesem midem patlıo

mrb arkadaşım
tesadüfen karşılaştım yazdıklarınla
klomenle hamile kalmışsın ama kaybetmişsin
aynılarını bende yaşadım onun için bişiler yazma ihtiyacı hissettim
2 cm lik bi çikolata kistm var benm klomen kullanışımın 3. ayında hamile kaldım
ama benimde bebeğim gelişemedi
7. haftanın sonunda kanamam başladı ama senn kadar şanslı diildim
düşmedi bebeğim ve kürtaj oldum
acı bi durum ama Rabbim verdi Rabbim aldı die buldum hep teseelliyi
çokda üzmedim kendimi napalım nasip böyleymiş
kürtaj oldğm için 3 ay korundum
daha sonra tekrar başladım klomene bu ay son ayım klomende
olmazda rahim filmi çekilicem ve bi süre ara vermek istiorum
Rabbim ol dediğinde olacak onun için stres yapmamak lasım
Allahım en kısa zamanda sizi bi bebekle müjdelendirsin inş.

yok canım daha önce hiç böyle sorunum yoktu eşim şimdi mineralli limon aromalı almış onu içecem sadeyi içemem çok acı geliyor bana kusarım canım cevap yazdıgın için çok tşkr ederimmm hamilelik nasıl geçiyor ben çok halsizim eskisi gibi topiğe giremiyorum halsizliğimden

müebbetsevdam allah sabırlar versin canım zamanı değilmiş demek en iyisi rabbim gönlünüze göre versin canım en kısa zamanda

Turkocumm sen söylemesen yazcaktım neden daha eskisi gibi yorumlarını okuyamıyorum diyee dinlen ama kendini çok uzak tutma tatlımmm..Bu arada sade sodanın içine kendin limon sıksan meyveli gibi olmazmıı daha sağlıklı olurr..bende tam tersi sade sodaya bayılırııımmmm...

Müebbet sevdam eminim 3 ay sonra ii haberlerini duyucaz.Biz tecrübelerimizi anlatırız sana 3 ay fark olucak nasılsaaa ALlahım herkesin gönlüne göre versiinn

canım o limonlular bildiğin gazlı içecek modunda. o nedenle dr.um önermedi. diğerlerinden al içine bol limonm sık ve 1 nane yaprağı oy süper oluo tadı. :)

benim bulantılarım berbat. ama kusmam yok. bugün iyi yedim ama =))
genel anlamda iyiyim Allaha şükür.
Sen de de halsizlikler var heralde. dikkat et çok yatma. uyuşuk alıştırma bünyeni daha çooooook ayın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…