amin canımmm aminnn sen kaç haftalıksınn........
canım hesabımı karıştırmış durumdayım. son sat 03 ağustos. sanırım 8+1 oluyor :dance:
hepınıze gunaydın sekerler....nasılsınız...bu gun....
günaydın herkese ya ben hergün çok değişik pozisyonlarda uyanıyorum gün içinde dikkat ediyorum ama uyurken elimden bişi gelmiyo uyuma pozisyonundan etkilenmek için çok küçük değilmi bebişler..
Canım sabah kalkar kakmaz biraz ağı değilmi yediklerin ceviz yağlı bir kere bulancağıda varsa midenin dahada bulanır dibime geldi bence kalkınca kraker falan ye tuzlu hafif bişeyler yegünaydın çok kötüyüm midem felaket çıkarmıyorum ama yukarı çıkıp geri iniyor sabah kalktığımda 2 yemek kaşığı pekmez ve 3 ceviz yiyorum ondan olabilirmi? neyi ne zaman tüketeceğimi şaşırdım valla .. büğün tam 7 haftalık oldu,, iş yerindeyim ve ayakta duramıyorum:)
Günaydın
Gezgin canım yeni diş çıkarmışsın gözünaydın canım ne kadar gençsin Maşallah genç anne olucaksın inşallah belkide en güzeli benim arkadaşımın senin yaşında kızları var evlenmiyolar :)) gerçi bende çok erken evlendim sayılmaz 33 yaşında evlendim Allah izin verirse 38 yaşında anne olucam
zonox canım progestoron jeli genelde tedaviyle hamiş kalanlara veriyorlar yada düşük tehlikesi olanlara ben öyle biliyorum canım
Aynı dediğin gibi bende yaşıyorum zararlı diyorlar internette bilmiyorum artık hep gerinip duruyorum hamile değilken gerinmezdim vücut ihtiyaç mı duyuyor nebenimde sorunum sürekli uykuda bile gerinme ihtiyacı duyuyorum. bebek için zararlı olacağını düşünüyorum. ama hakim olamıyorum kendime. mesela sabahları gerinirken uyanıyorum. bilgisi olan var mı? zararlı mı bebek için?
canım ya okudum çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda inşllah sana hayırlı evlat verir takrar.. yeterki çok üzülme rabbimin yanıda çok inşallah yakında nasip eder canım
mrb arkadaşım
tesadüfen karşılaştım yazdıklarınla
klomenle hamile kalmışsın ama kaybetmişsin
aynılarını bende yaşadım onun için bişiler yazma ihtiyacı hissettim
2 cm lik bi çikolata kistm var benm klomen kullanışımın 3. ayında hamile kaldım
ama benimde bebeğim gelişemedi
7. haftanın sonunda kanamam başladı ama senn kadar şanslı diildim
düşmedi bebeğim ve kürtaj oldum
acı bi durum ama Rabbim verdi Rabbim aldı die buldum hep teseelliyi
çokda üzmedim kendimi napalım nasip böyleymiş
kürtaj oldğm için 3 ay korundum
daha sonra tekrar başladım klomene bu ay son ayım klomende
olmazda rahim filmi çekilicem ve bi süre ara vermek istiorum
Rabbim ol dediğinde olacak onun için stres yapmamak lasım
Allahım en kısa zamanda sizi bi bebekle müjdelendirsin inş.
Müebbet sevdam eminim 3 ay sonra ii haberlerini duyucaz.Biz tecrübelerimizi anlatırız sana 3 ay fark olucak nasılsaaaALlahım herkesin gönlüne göre versiinn
müebbetsevdam inan çok üzüldüm canım ya çok çok geçmiş olsun ve rabbim en kısa zamanda tekrar bebişine kavuştursun hemde en sağlıklı en güzel şekilde inşallah. vardır bunda da bi hayır öyle düşünbelki yaşasaydı hasta olacaktı . o yüzden isyan edip çok fazla üzülme bol bol şükret biliyorum çok zor ama yapacak bişey yok
iş yeri zordur ya istediğin zaman yatamazsın falan allah yardımcınız olsun bu arada 9haftalık olduk dr ne zaman gidecen canım ben haftaya bir gideyim diyorum en son 2 hafta önce gitmiştim
Aynı dediğin gibi bende yaşıyorum zararlı diyorlar internette bilmiyorum artık hep gerinip duruyorum hamile değilken gerinmezdim vücut ihtiyaç mı duyuyor ne
Günaydınlar annecikler
Canım sabah kalkar kakmaz biraz ağı değilmi yediklerin ceviz yağlı bir kere bulancağıda varsa midenin dahada bulanır dibime geldi bence kalkınca kraker falan ye tuzlu hafif bişeyler ye
Bende 30 yaşında evlendim şimdi 34 yaşındayım biz biraz geçmi kaldık ne
kızlar günaydın
bende aranıza yeni katıldım Allah herkesin bebişinihayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.sabahları kalktığımda bende çok fazla gerinme ihtiyacı duyuyorum sebebini bende bir araştırayim dr soracaktım ama unuttum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?