2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese ya ben hergün çok değişik pozisyonlarda uyanıyorum gün içinde dikkat ediyorum ama uyurken elimden bişi gelmiyo uyuma pozisyonundan etkilenmek için çok küçük değilmi bebişler..

günaydın herkese ya ben hergün çok değişik pozisyonlarda uyanıyorum gün içinde dikkat ediyorum ama uyurken elimden bişi gelmiyo uyuma pozisyonundan etkilenmek için çok küçük değilmi bebişler..

Nehir86 ilerleyen dönemlerde karın çıkınca istesende rahat hareket edemezsin canım. bencede etkilenmezler daha çok küçükler:1hug:

benimde sorunum sürekli uykuda bile gerinme ihtiyacı duyuyorum. bebek için zararlı olacağını düşünüyorum. ama hakim olamıyorum kendime. mesela sabahları gerinirken uyanıyorum. bilgisi olan var mı? zararlı mı bebek için?

Günaydınlar annecikler
Canım sabah kalkar kakmaz biraz ağı değilmi yediklerin ceviz yağlı bir kere bulancağıda varsa midenin dahada bulanır dibime geldi bence kalkınca kraker falan ye tuzlu hafif bişeyler ye

Bende 30 yaşında evlendim şimdi 34 yaşındayım biz biraz geçmi kaldık ne

Son düzenleme:
Aynı dediğin gibi bende yaşıyorum zararlı diyorlar internette bilmiyorum artık hep gerinip duruyorum hamile değilken gerinmezdim vücut ihtiyaç mı duyuyor ne

canım ya okudum çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda inşllah sana hayırlı evlat verir takrar.. yeterki çok üzülme rabbimin yanıda çok inşallah yakında nasip eder canım

inşallah canım. çok teşekkürler..

bende de yumurta kistleri oluşmuştu canım 3 defa.sonrasında klomen kullanıp hamile kalmıştım ama o da 7 hafta sürdü. söylediğin gibi veren Allah alan Allah diyip toparlanıyoruz. şükür ki inancımız var yoksa dayanılması zor bi durum.Allahım tekrarından esirgesin.inşallah sende en kısa zamanda yeniden hamile olursun canım.

Müebbet sevdam eminim 3 ay sonra ii haberlerini duyucaz.Biz tecrübelerimizi anlatırız sana 3 ay fark olucak nasılsaaa ALlahım herkesin gönlüne göre versiinn

inşallah canım çok teşekkürler... Allah hepimizin gönlüne göre versin...

öyle canım zaten sağlıklı olsaymış düşmezmiş öyle diyorlar. hayırlısı bu. biz bilemeyiz Rabbim bizler için en güzelini bilir... inşallah söylediğin gibi en kısa zamanda bebişime sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşurum...Rabbim kimselere yaşatmasın Allahım tekrarından esirgesin..

kızlar günaydın

bende aranıza yeni katıldım Allah herkesin bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.sabahları kalktığımda bende çok fazla gerinme ihtiyacı duyuyorum sebebini bende bir araştırayim dr soracaktım ama unuttum bende

Günaydınn kızlarr uyku olayına bende takıyorumm.Çok hareketli uyuyorum aniden dönüyoruum bazen sancı gibi hissediyorum hatta.Birde ben hep yüzüstü yatarımm göbüş çıkınca nasıl uyuycam yaaaaaaaa

iş yeri zordur ya istediğin zaman yatamazsın falan allah yardımcınız olsun bu arada 9haftalık olduk dr ne zaman gidecen canım ben haftaya bir gideyim diyorum en son 2 hafta önce gitmiştim

canım ben cumartesi gidiyorum inş doktora...benim de 2 hafta olmuş olacak.İnş iyidir bebklerimiz...opuyorumnanaktan

Müebbet sevdam daha şimdi oludum canım çok üzüldüm ama veren Allah, alanda Allah... Ben en kısa zamanda tekrar yeni bir bebişe kavuşacağına inanıyorum... Kendine çokk dikkat et yorma kendini bu arada klomenle hamlie kalmışsın bede klomenle hamile kalanlardanım Allah benimde yardımcım olsun:) Ama sabır ve inançlı olmak insana güç veriyor...

blue-sky seninle aynı gidiyor hamileliğimiz ben bugün doktora gidicem bu arada cuma gidicektim bugünle değiştirdim...

canım ben pekmezi kan yapsın die içiyorum:))) cevizide magnezyum ve omega 3 asitleri içerdiği için yiyorum valla :)) ama ileriki zamanlarda devam edeyim 2 hafta zor geçecek galiba .. canım bende 30 yaşındayım kader kısmet bu tür şeyler zamanı kendin belirleyemiyorsun hayırlısı böyleymiş bence geç değil ...

Hoşgeldin zhr84 hihoyyyt amin canım. inşallah hepimize nasip olur bu yüce duygu :dance:

tulin benim diyetisyenim uyanınca 2 ceviz ve 1 yemek kaşığı siyah üzüm yememi söyledi canım bunlar bebiş için çok değerliymiş

uykuda gerinme olayını gelince bende yapıyorum ama sonuna kadar değil vücudumu hafif rahatlatınca bırakıyorum

gönül86, zhr84 hoşgeldiniz yeni arkadaşlar ismini atladığım varsa onlarda hoşgelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…