2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

müebbetsevdam inan çok üzüldüm canım ya çok çok geçmiş olsun ve rabbim en kısa zamanda tekrar bebişine kavuştursun hemde en sağlıklı en güzel şekilde inşallah. vardır bunda da bi hayır öyle düşün belki yaşasaydı hasta olacaktı . o yüzden isyan edip çok fazla üzülme bol bol şükret biliyorum çok zor ama yapacak bişey yok

kızlar bu hamiileliğim kızıma göre farklı onda daha iyiyidim bundaki kadar halsiz mıymıy degildim birde derler ya kız çocugu ilk haftalarda igne gibi batarmış kasıga kızım hep öyle olurdu igneler sokulurdu sanki kasıgıma bunda hiç batma hissetmedim hissetmiyorum inşallah hayırlısıyla birde oglşum olsun istiyorum hayırlısıyla tabikidekalbimdeki o evlat ayrımı degil asla kızıma deli oluyoruz çok düşkünüz eee bir kız bir erkekte fena olmaz ilkkimde kız istedim oldu hayırlısıyla buunuda erkek istiyorum bakalım MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLERR rabbim elimizden almasın saglıkla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar ben tavuk gibi yatar oldum eskisigibi gece yarılarına kadar oturamıyorum uykum çok geliyor hayret bu saate kaldım hepinize iyi geceler pek yazamıyorum ama güzel haberlerinizi okuyorum bazen iyi geliyor bebişlere iyi bakın ciciannelerr iyi gecelerrrrrmirmirmirmir

günaydın çok kötüyüm midem felaket çıkarmıyorum ama yukarı çıkıp geri iniyor sabah kalktığımda 2 yemek kaşığı pekmez ve 3 ceviz yiyorum ondan olabilirmi? neyi ne zaman tüketeceğimi şaşırdım valla .. büğün tam 7 haftalık oldu,, iş yerindeyim ve ayakta duramıyorum:)

günaydın bende midemin bulantısına kalktım hemen ceviz yedim biraz geçti ama pekmez yesem daha beter midem bulanır

yediklerinle alakalı olduğunu sanmıyorum canım.Normal gidişhatı böyle bunun.tam 7 haftalıksın o zaman 8 den gün alıyorsun demek ki....yani bulantı ve kusmaların pick yaptığı dönem...eve gitsen daha iyi olur...izin ya da rapor al bence...ben de çok kötüydüm iş yerinde çok zor :1no2:

Günaydın

Gezgin canım yeni diş çıkarmışsın gözünaydın canım ne kadar gençsin Maşallah genç anne olucaksın inşallah belkide en güzeli benim arkadaşımın senin yaşında kızları var evlenmiyolar :)) gerçi bende çok erken evlendim sayılmaz 33 yaşında evlendim Allah izin verirse 38 yaşında anne olucam

zonox canım progestoron jeli genelde tedaviyle hamiş kalanlara veriyorlar yada düşük tehlikesi olanlara ben öyle biliyorum canım

Ssouthhernsoun hoşgeldin ismini yanlış yazarsam kusura bakma canım
tatilinin güzel geçmesine sevindim canım. İnşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun

evet ben de bu hafta başladım işe tekrar...ev rahattı sanki...boshayallersmile

iş yeri zordur ya istediğin zaman yatamazsın falan allah yardımcınız olsun bu arada 9haftalık olduk dr ne zaman gidecen canım ben haftaya bir gideyim diyorum en son 2 hafta önce gitmiştim

Günaydın Güzel Anne Adayları...opuyorumnanaktan

Sağolasın canımm,Rabbim bebişlerimizi kucagımızasda almayıda nasip etsin...
Bazen rüya gibi geliyor,anne olucam vs,inanasım gelmiyor...kaydirigubbakcemile3
Hiç pişman değilim erken evlendiğim için,herşey sevdiğinle olunca güzel...:asigim:
Çok şükür...

Burda minik kaldım ama,herkez ablam,tecrübe tasıyan insanlar,buda aslında işime geliyor,bilgime bilgi katılıyor...:lepi:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr.... ben dün akşam üzeri mesai bitmesine yakın hızlı hızlı bakarken birden müebbetsevdam ın haberini okudumm vee çok üzüldüm arkasından zonox un yorumunda gülvecezaya üzüldük gibi bişey yazmıştı şok oldum benim haberim yoktu çünkü... o daa birkez düşük yapmıştı sanırım bu ikinciydi bu da kimyasal olmuş... allah onlara yeni hayatlar nasip etsin... yeni canlar ... haklarında hayırlısını versin...

bende çok etkilendim. bütün gece rüyamda gördüm. onun yerinde benmişim gibi. Her insanın başına gelebilir. Allah'ın taktiri. Allahım sen koru bebişlerimizi

turko iyi dayanıyorsun. ben çalışıyorum. bütün gün hiç dinlenemiyorum. eve gider gitmez yemeğimi yiyorum ve koltukta uyuyakalıyorum. hiçbir dizinin sonunu hatırlamıyorum :)) öyle kötü oluyorum ki bazen aralarda uyanıyorum ama ölü gibiyim kolumu kaldırıp yerini değiştiremiyorum. bu saate kadar dayanabilmenize çok özendim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…