Turkocumm sen söylemesen yazcaktım neden daha eskisi gibi yorumlarını okuyamıyorum diyee dinlen ama kendini çok uzak tutma tatlımmm..Bu arada sade sodanın içine kendin limon sıksan meyveli gibi olmazmıı daha sağlıklı olurr..bende tam tersi sade sodaya bayılırııımmmm...
canım yaa hergün girip göz atıyorum hepsini okuyamıyorum bile bir halsizlik varki biryere gitmm kimse gelmesin bana istiyorum valla soda hakkında hiçbir bilgim yok çünkü nefret ederim ilkkez içiyorum zorla oda
ayy canım dogru düzgün yatmak elime geçiyormu ki çok halsizim ama birde ikibuçuk yaşında kızım var zarzor onla ilgileniyorum ama ruh gibiyim beni pek yatırmıyor anne şöyle anneböyle anne kalkk yaa canım böyleecanım o limonlular bildiğin gazlı içecek modunda. o nedenle dr.um önermedi. diğerlerinden al içine bol limonm sık ve 1 nane yaprağı oy süper oluo tadı. :)
öylemi canım bilmiyorum sodayla hiç aram olmamıştır soda hakkında pek bişey bilmiyorum meyveliyide acı olmasın diye aldırdım ama birdaha dediginiz gibi yapayım çok tşkr ederim kızlarr ya yardım melegi gibisiniz maşallahh:1hug:
benim bulantılarım berbat. ama kusmam yok. bugün iyi yedim ama =))
genel anlamda iyiyim Allaha şükür.
Sen de de halsizlikler var heralde. dikkat et çok yatma. uyuşuk alıştırma bünyeni daha çooooook ayın var
günaydın çok kötüyüm midem felaket çıkarmıyorum ama yukarı çıkıp geri iniyor sabah kalktığımda 2 yemek kaşığı pekmez ve 3 ceviz yiyorum ondan olabilirmi? neyi ne zaman tüketeceğimi şaşırdım valla .. büğün tam 7 haftalık oldu,, iş yerindeyim ve ayakta duramıyorum:)
günaydın çok kötüyüm midem felaket çıkarmıyorum ama yukarı çıkıp geri iniyor sabah kalktığımda 2 yemek kaşığı pekmez ve 3 ceviz yiyorum ondan olabilirmi? neyi ne zaman tüketeceğimi şaşırdım valla .. büğün tam 7 haftalık oldu,, iş yerindeyim ve ayakta duramıyorum:)
günaydın kızlar iş başı rapor bitti:bbo:
evet ben de bu hafta başladım işe tekrar...ev rahattı sanki...boshayallersmile
Günaydın
Gezgin canım yeni diş çıkarmışsın gözünaydın canım ne kadar gençsin Maşallah genç anne olucaksın inşallah belkide en güzeli benim arkadaşımın senin yaşında kızları var evlenmiyolar :)) gerçi bende çok erken evlendim sayılmaz 33 yaşında evlendim Allah izin verirse 38 yaşında anne olucam
gonul86 sen de hoşgeldin. hamiş çizelgen yok kaç haftalıksın
Hoş geldin canım aramıza hayırlı olsun
günaydın kızlarrr.... ben dün akşam üzeri mesai bitmesine yakın hızlı hızlı bakarken birden müebbetsevdam ın haberini okudumm vee çok üzüldüm arkasından zonox un yorumunda gülvecezaya üzüldük gibi bişey yazmıştı şok oldum benim haberim yoktu çünkü... o daa birkez düşük yapmıştı sanırım bu ikinciydi bu da kimyasal olmuş... allah onlara yeni hayatlar nasip etsin... yeni canlar ... haklarında hayırlısını versin...
bende çok etkilendim. bütün gece rüyamda gördüm. onun yerinde benmişim gibi. Her insanın başına gelebilir. Allah'ın taktiri. Allahım sen koru bebişlerimizi
kızlar ben tavuk gibi yatar oldum eskisigibi gece yarılarına kadar oturamıyorum uykum çok geliyor hayret bu saate kaldım hepinize iyi geceler pek yazamıyorum ama güzel haberlerinizi okuyorum bazen iyi geliyor bebişlere iyi bakın ciciannelerr iyi gecelerrrrrmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?