selam kızlar :)
selam canım nasılsın
Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsunkızlar günaydın
bende aranıza yeni katıldım Allah herkesin bebişinihayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.sabahları kalktığımda bende çok fazla gerinme ihtiyacı duyuyorum sebebini bende bir araştırayim dr soracaktım ama unuttum bende
Ben yiyorum ama kahvaltıdan sonra ,evet kısmet böyleymiş geç evlenmemizincanım ben pekmezi kan yapsın die içiyorum:))) cevizide magnezyum ve omega 3 asitleri içerdiği için yiyorum valla :)) ama ileriki zamanlarda devam edeyim 2 hafta zor geçecek galiba .. canım bende 30 yaşındayım kader kısmet bu tür şeyler zamanı kendin belirleyemiyorsun hayırlısı böyleymiş bence geç değil ...
Canım ben kahvaltıdan sonra yiyorum faydası farklı mı olur kitulin benim diyetisyenim uyanınca 2 ceviz ve 1 yemek kaşığı siyah üzüm yememi söyledi canım bunlar bebiş için çok değerliymiş
uykuda gerinme olayını gelince bende yapıyorum ama sonuna kadar değil vücudumu hafif rahatlatınca bırakıyorum
iyi canım benim. bugün kuzumla 8. haftamıza grdk çom mutluyummmmguclubacismileopuyorumnanaktan
sen de ticker ekleseneedelikafadulden haftanı görelim
gönül86, zhr84 hoşgeldiniz yeni arkadaşlar ismini atladığım varsa onlarda hoşgelmiş.
tulin benim diyetisyenim uyanınca 2 ceviz ve 1 yemek kaşığı siyah üzüm yememi söyledi canım bunlar bebiş için çok değerliymiş
uykuda gerinme olayını gelince bende yapıyorum ama sonuna kadar değil vücudumu hafif rahatlatınca bırakıyorum
Hoşbulduk Baharnaz. 1 yemek kaşığı siyah üzüm yiyorum demişsin. üzüm pekmezi mi yoksa kuru üzüm mü?
siyah kuru üzüm yiyorum canım
hoşbuldukk hihoyyyt
hoşgeldın zhr84 senle 1 gün fark var aramızda senın bulantı veya şikayetlerın varmı bu aralar benı bulantılar cok daralttı özellıkle sabahları
lover senin bulantılar ne zaman başladı
hoşbuldukk cnm Allaha şükür benim pek bir şikayetim yok ne bişeyden tiksiniyorum nede midem bulanıyorinş.böyle gider bende sadece uyku var çok uyuyorum işyerinde bile çalışırken uykum geliyor buda beni zorluyor senin uyku sorunun varmı
siyah kuru üzüm yiyorum canım
Allah kolaylık versin canım sana o zamanbenım bulantılarım 7-8 gündür devam edıooo her sabah öğürerek uyanıorum zaten bi de yemeklere pek bakamıum allahım gunah yazasın hemen tiksiniorum
olmaz mı ole uykum gelıo oğleden sonra özellıkle işyerınde yoruo benı gözlerımı açık tutucam dıe ve bende uyandıgımda gerinme hissi çok oluo uyurkende hissedıorum ama cok zorlamadan yapmaya çalısıorum
günaydın canım sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?