2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gezgin evet canım yaşa bakmıyor gönül işleri aşk olunca işte yerimseniben

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun
Ben yiyorum ama kahvaltıdan sonra ,evet kısmet böyleymiş geç evlenmemizin
Canım ben kahvaltıdan sonra yiyorum faydası farklı mı olur ki

Hoşbulduk Baharnaz. 1 yemek kaşığı siyah üzüm yiyorum demişsin. üzüm pekmezi mi yoksa kuru üzüm mü?

hoşgeldın zhr84 senle 1 gün fark var aramızda senın bulantı veya şikayetlerın varmı bu aralar benı bulantılar cok daralttı özellıkle sabahları

hoşbuldukk cnm Allaha şükür benim pek bir şikayetim yok ne bişeyden tiksiniyorum nede midem bulanıyor inş.böyle gider bende sadece uyku var çok uyuyorum işyerinde bile çalışırken uykum geliyor buda beni zorluyor senin uyku sorunun varmı

olmaz mı ole uykum gelıo oğleden sonra özellıkle işyerınde yoruo benı gözlerımı açık tutucam dıe ve bende uyandıgımda gerinme hissi çok oluo uyurkende hissedıorum ama cok zorlamadan yapmaya çalısıorum

günaydın kızlarrr desemmm ayıp olmaz değilmieyvahedigeldismile valla bugün saat 12 lere kadar uyumuşum resmen :jeyyar: bu arada bu gerinme olayı bende de mevcut demekki hamileliğe özel bi durum vücud istiyor inşallah bebişlere zarar verecek bişey değildir:çok üzgünüm: bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. bende bugün mucizemle 7. haftamı gördüm Rabbim tamamına erdirsin inşallahhihoyyythihoyyyt

bazen masama sırt yastığım var onu koyuyorum uyuyorum o kadar tatlı geliyorki o uyku işyerinde nasıl geçecek böyle zaman bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…