kızlar etlerde ve tavuklarda visür çıktı. şimdi nuget sipariş verdim yiyorum. acaba yemesemiydim. çünkü bu virüs düşüklere neden oluomuş. siz yiyo musunuzzz
canım benim 2 gün önce ayıptır söylemesi canım kebap istedi valla yedim hemde nasıl.. sonra yiğenim aradı halacım sakın et yeme tavuğuda hemen pişir tüket düşük riski varmış dedi ama ben yedim bikere ..allahın izniyle bişey olmaz onlarıda yememiz gerekiyor..
canım benim 2 gün önce ayıptır söylemesi canım kebap istedi valla yedim hemde nasıl.. sonra yiğenim aradı halacım sakın et yeme tavuğuda hemen pişir tüket düşük riski varmış dedi ama ben yedim bikere ..allahın izniyle bişey olmaz onlarıda yememiz gerekiyor..
Merhaba kızlar ben de 7+4 haftalık hamileyim Allah izin verirse Tüp bebekle oldu ikiz bebişlerim var .Kalp atışlarını da çarşamba günü duyduk Maşallah.Doktor bazı kan testleri istedi fsh çok çok az düşük çıkmış hep normaldi halbuki.Bunun sebebini bilen var mı bir ay sonraya çağırdı.Herkes sorunsuz bir hamilelikle sağlıklı bebeklerini kucağına alır inşallah
kızlar hepinize merhaba inş. hepiniz iyisinizdir.
ben dün gece yazamıştım sol böbreğimde ve boşluklarımda ağrım var diye neyse,
netten baktımda idrar yolu enf. olabilirmiş. bu durumun ne gibi zararları olabilir uzun süreli ialçmı veriliyor.
neden böle oldumya ... başına gelen varmı?
yarın muayenem var aslında bende dr. um şu tahlilleri istedi yaptırdım yarın alacağım sonuçları;
tam kan sayımı
tam idrar tahlili
glukoz(açlık kan şekeri)
kreatinin(serum)
bun(üre azotu)
sgpt(alt)
sgot(ast)
toxopllasma ıgm
rubella ıgm
cmv ıgm
offff midem bi tuaf bi tuaf sormayın açmıyım tokmuyum bilmiyorum ? içim bayılıyor sanki beni benden alıyor canım sadece acı istiyor:) biber ve turşuu onlarıda çok yiyemiyorum ama .. sizler nasılsınız kızlar ...
valla canım ben şimdi dışardan tavuk eti sipariş ettim. yedim. korkuyorum yahu. acaba bu dedikodular doğrumu. yoksa yalandan milleti galeyana mı getiriolar
tülin034 tülinnnnnnnn nerdesinnnnnnn... tülinin randevusu kaçtaydııı:Saruboceq: ben çok merak ettim inşallah herşey çok yolundadır güzel haberlerle gelireyvahedigeldismile
tulini ben de çok merak ettim. hala gelmedi.
avzene sorum olucak
zonox burdayım cnm sorabilirsin...
arkadaşlar benide aranıza alır listeye adımı yazarmısınız. bende 5 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 30 mayıs çok sevinçli ve çok heycanlıyım.keseyi gördük ilk resminide aldık bebişimin Allah böyle mutlulukları tüm arkadaşlarıma nasip etsin
kızlar bn dün dr. dan geldim
bebğin kalp atışlarını duydum ama
evde ultrason resmini inceliyordum bebk çok aşağıda
netten baktığımda ultrason bebk resimleri kesenn ortasında falan
endişelnemeye başladım zaten düşük riskim var
daha evvelde düşük oldu ama bebk kesenn ortasındaydı
yinede kalbi durdu yaşamadı aynı bu haftamda olmuştu
şimdi bu haftalara çok dkkat ediyorum
inş. bişey olmaz bebişlerimize
hayırlı olsunhepinize mrhaba ben deryahan bende mayıs annesi olucam allah nasip ederse
lalehan hayırlı olsun bebeğinin kalp atışları. benimde bebeğim aşağı doğru benim ilk hamileliğim. sence riskin olsaydı dr.un söylemezmiydi? bebğin düşebilir yat dinlen gibi şeyler.kızlar bn dün dr. dan geldim
bebğin kalp atışlarını duydum ama
evde ultrason resmini inceliyordum bebk çok aşağıda
netten baktığımda ultrason bebk resimleri kesenn ortasında falan
endişelnemeye başladım zaten düşük riskim var
daha evvelde düşük oldu ama bebk kesenn ortasındaydı
yinede kalbi durdu yaşamadı aynı bu haftamda olmuştu
şimdi bu haftalara çok dkkat ediyorum
inş. bişey olmaz bebişlerimize
hayırlısı olsun. Allah kalp atışlarınıda nasib etsin inşallahh:Saruboceq:arkadaşlar benide aranıza alır listeye adımı yazarmısınız. bende 5 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 30 mayıs çok sevinçli ve çok heycanlıyım.keseyi gördük ilk resminide aldık bebişimin Allah böyle mutlulukları tüm arkadaşlarıma nasip etsin
hoşgeldin canım. hayırlı uğurlu olsun. kaç haftalık hamişsin?hepinize mrhaba ben deryahan bende mayıs annesi olucam allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?