2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar etlerde ve tavuklarda visür çıktı. şimdi nuget sipariş verdim yiyorum. acaba yemesemiydim. çünkü bu virüs düşüklere neden oluomuş. siz yiyo musunuzzz

canım benim 2 gün önce ayıptır söylemesi canım kebap istedi valla yedim hemde nasıl.. sonra yiğenim aradı halacım sakın et yeme tavuğuda hemen pişir tüket düşük riski varmış dedi ama ben yedim bikere ..allahın izniyle bişey olmaz onlarıda yememiz gerekiyor..

yasemincim senin adına çok sevindim
aslında hamileliği geç öğrenmek çok iyiymiş ya
ben 4 gün önce öğrendim yok önce kese sonra embriyo sonra kalp sesi sürekli stres
maşallah hepsini bi çırpıda öğrenmişsin.
ben adet günüm gelmeden keseyi görmüştüm değerim çok yüksekti acaba bu aralar kalp duyulurmuki.
bu arada sen yine dikkat et sağlığına bebişlerimiz için daha güçlü olmalıyız.

ya peki biz sağlıklı eti nerden anlıycaz ve nerden bulucaz
acaba süper marketlerdekide virüslümüdür migros gibi yerlerde

valla canım ben şimdi dışardan tavuk eti sipariş ettim. yedim. korkuyorum yahu. acaba bu dedikodular doğrumu. yoksa yalandan milleti galeyana mı getiriolar

inanın bende bilmiyorum sağlıklı eti nerden buluruz, ama eğer bi virüs varsa hepsinde vardır.. insanın kafası karışıyor ne yemeliyim ne yememeliyim diye .. allahım korusun bebişlerimizi..

canım inşallah kucağına da almak nasip olur hoş geldiniz aramıza

canım çok çok geçmiş olsun. hemen hemen herkeste olabilen ve olabilecek bişey bu panik yapma ve bol bol su iç bende elimde su şişesi ile gezyorum artık şu kum tamamen bitene kadar böyle

canım bende aynı sen gibiyim ekşi turşu başka bişi yok. ben bol bol yiyorum :)

valla canım ben şimdi dışardan tavuk eti sipariş ettim. yedim. korkuyorum yahu. acaba bu dedikodular doğrumu. yoksa yalandan milleti galeyana mı getiriolar

ya şimdi şöyle eğer virüslü ise sen o tavuk markasını yada tavuk şirketine dava açma hakkına sahipsin durum böyle oluncada senin gibi bi çok insan buna sahip durum böyle oluncada firmalar bu riski göze alamaz diye düşünüyorum. sonuçta sağlık bakanlığından geçiyor ve ona göre izinle piyasaya sürülüyor. bence için rahat olsun canım afiyetle ye-tatlicadiarzu-

tülin034 tülinnnnnnnn nerdesinnnnnnn... tülinin randevusu kaçtaydııı:Saruboceq: ben çok merak ettim inşallah herşey çok yolundadır güzel haberlerle gelireyvahedigeldismile

tülin034 tülinnnnnnnn nerdesinnnnnnn... tülinin randevusu kaçtaydııı:Saruboceq: ben çok merak ettim inşallah herşey çok yolundadır güzel haberlerle gelireyvahedigeldismile

selam kızlar...
evet ya..bende merak ettim tülini..hayırlı haberlerle gelir inşallah..

tulini ben de çok merak ettim. hala gelmedi.

avzene sorum olucak

YASEMİN2007 aynı ağrılar bende de var ya boşluguma bi ağrı gırıo kı canım yanıoo bende idr.yolu enf.şuphe edıorum gecen sene de bole oldugun da enf cıkmıstı ben pazartesı gıdıcem doktora sen benden önce gıdersen sonucunu yazarmısn

kızlar bn dün dr. dan geldim
bebğin kalp atışlarını duydum ama
evde ultrason resmini inceliyordum bebk çok aşağıda
netten baktığımda ultrason bebk resimleri kesenn ortasında falan
endişelnemeye başladım zaten düşük riskim var
daha evvelde düşük oldu ama bebk kesenn ortasındaydı
yinede kalbi durdu yaşamadı aynı bu haftamda olmuştu
şimdi bu haftalara çok dkkat ediyorum
inş. bişey olmaz bebişlerimize

arkadaşlar benide aranıza alır listeye adımı yazarmısınız. bende 5 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 30 mayıs çok sevinçli ve çok heycanlıyım.keseyi gördük ilk resminide aldık bebişimin Allah böyle mutlulukları tüm arkadaşlarıma nasip etsin

zonox burdayım cnm sorabilirsin...

avzen sen spor hocasıydın değil mi?

ben 3. ayımı bitirince eşimle eşli platese gidicem cuma cumartesi günleri. hafta içide spora gidicem benim sokağımdaki bi otelin salonuna. acaba kendimi çok mu yorarım ne dersin??

hayırlı olsunnn funda yenı mı öğrendin hamılelığını inşşllh hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerımızı

tatlım elini karnına koy bebeğinle hayal et kendini ona yasam enerjisi gönder reiki yamış olusun pozitif enerjını ona aktar tamam mı yaklaşık 8 10 dk lmaz:

lalehan hayırlı olsun bebeğinin kalp atışları. benimde bebeğim aşağı doğru benim ilk hamileliğim. sence riskin olsaydı dr.un söylemezmiydi? bebğin düşebilir yat dinlen gibi şeyler.

bence içini ferah tut. boşuna vham yapıp bebeğini üzme. o hissediyor seni
hayırlısı olsun. Allah kalp atışlarınıda nasib etsin inşallahh:Saruboceq:

liste için yvonna nickli arkadaşımıza mesaj atabilir misin? tahmini doğum tarihini, yaşını, hamiş kaldığın kiloyu, ve keseni gördüğünü yaz istersen
hepinize mrhaba ben deryahan bende mayıs annesi olucam allah nasip ederse
hoşgeldin canım. hayırlı uğurlu olsun. kaç haftalık hamişsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…