2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sonra doktor diyomuş hayırdır erken gelmişiniz ne komik olur ya
bende şey derim o tarihlerde burda olmıcamda erken geldim oyüzdenkaydirigubbakcemile3

canım hastaneyi aradım 10 .güne kadar ödemiyorsunuz.
15.gün olunca para alıyoruz dediler.ne saçma ya

Sedasem ben daha önce hastanede çalışıyordum. öyle işliyor canım hastaneler. saçma ama yapacak birşey yok. mesela benim doktorum ilk muayenede sadece keseyi gördü.. kalp atışı için 10.gün sonra çağırdı gittim ücret ödemedim. ama normalde kontrolede çağırsa 10.günü geçerse yeni kayıt açılması gerekli ve para alıyorlar. Devlet hastanesinde bile öyle galiba. kontrole çağırsa 10günden sonra yeni randevu istiyorlar.

ben özele gidiyordum. ssk anlaşmalı 25tl muayene ücreti ödüyorum. şimdi doktorun özel muayenehanesine gideceğim muayene ücreti 70tl. ama birkere alıyor, bir kere almıyor. ve sorun olmadıkça 1 ayda 1 kere çağırıyor. yanı aylık 35tlye geliyor. en azından düzgün muayene ediliyor, ilgileniyor, yarım saat anlatıyor, renkli ultrasonda bakıyor. sende bu tarzda bildiğin bir yer varsa gitmeni tavsiye ederim. İstanbul anadolu yakasında isen doktorun bilgilerini verebilirim. gerçekten çok yi bir doktor canım..

canım ne güzel ya
keşke istanbulda olsaydım
orda doğdum büyüdüm ama 5 aydır farklı bir şehirde yaşıyorum
napalım eşimin işi gereği
burada hastane çok kısıtlı 2 yer var.(ama özel muayenehane olan biri varmı bilmiyorum araştırayım.)
benim gittiklerimin ultrasonları çok iyi değil gibi
birine gittim kadındı çok soğuk bi doktordu.15 gün sonra kalp atışı için gel demişti.keseyi görmüştük
sonra bana diğerine git dediler.2 gün önce gittim kalp atışını duydum.düşün belli oldu çok şükür.
en azından doktoru sevdim.ilgiliydi gerçekten.
sanırım ona gitcem ama şimdi çünkü sadece testleri vercem onları yaptıracaksın dedi.15 gün sonra gel dedi.ben 10 gün sonra gidicem bu sefer bakalım.
ya parasında değilim aslında keşke çok iyi muamele görsem ultrasonları iyi olsa öyle biyer bulsam inanın takmıcam parayı

Benim yarın 2.kontrolüm var.Muayene tarihini de onlar belirliyor.Şu gün gel diyorlar biz de gidiyoruz.Ama bizim durum biraz farklı ...Tüp bebek olduğu için...

benimde bebeğim tüp bebek canım
ben istanbulda yaptırdım umut tüp bebekte.
ama şimdi oraya gidemiyorum.
başka şehirde olduğumdan dolayı

benimde bebeğim tüp bebek canım
ben istanbulda yaptırdım umut tüp bebekte.
ama şimdi oraya gidemiyorum.
başka şehirde olduğumdan dolayı

seda , benm akrabam umut tüp e gdyr. kaçıncı denemende oldu bebeğin? bir de dr un kimdi?gamyoncuiremsu

Merhaba kızlar ben de 7+4 haftalık hamileyim Allah izin verirse Tüp bebekle oldu ikiz bebişlerim var .Kalp atışlarını da çarşamba günü duyduk Maşallah.Doktor bazı kan testleri istedi fsh çok çok az düşük çıkmış hep normaldi halbuki.Bunun sebebini bilen var mı bir ay sonraya çağırdı.Herkes sorunsuz bir hamilelikle sağlıklı bebeklerini kucağına alır inşallah

merhaba hamiş arkadaşlarım, bugün nasılsınız?
ben yine bişey sorucam sizlere...muayene için hangi hastaneye yada kime hangi dr gidiyosunuz..ben 2 dr gittim ikisindende memnun kalmadım..özel doktorum var onunda muayene ücreti 200 TL oda çok fazla..iyi bir dr var önereceğiniz

zonox cum benim ilk denememdi
daha önce bahsetmiştin akrabandan onlarmı gitmeye karar verdi canım hani erkek problemliydi.
benim doktorum önce ulun beydi tatil dönemlerinde olduğu için bazende süleyman bey baktı.hatta yumurtaları toplayan ve transfer edende oydu.çok pozitif birii.
ama ikiside iyi bence.
allaha çok şükür herşey yolunda gitti.sonrasında ben hep hemşiremi aradım hani ilaçlar için.
oda ulun beyle konuşup bana geri dönerek yönlendirdiler sağolsunlar.
sonuçta çok yoğunlar süreklü rahatsız etmedim.toplam 5 defa görmüşümdür.
benim için sonuç önemliydi.oda pozitif oldu
böyle canım

aa evet senle konuşmuştuk. hamilelikte unutkanlığım arttı:kedi:

kızlar hepinize merhaba inş. hepiniz iyisinizdir.

ben dün gece yazamıştım sol böbreğimde ve boşluklarımda ağrım var diye neyse,
netten baktımda idrar yolu enf. olabilirmiş. bu durumun ne gibi zararları olabilir uzun süreli ialçmı veriliyor.
neden böle oldumya ... başına gelen varmı?
yarın muayenem var aslında bende dr. um şu tahlilleri istedi yaptırdım yarın alacağım sonuçları;

tam kan sayımı
tam idrar tahlili
glukoz(açlık kan şekeri)
kreatinin(serum)
bun(üre azotu)
sgpt(alt)
sgot(ast)
toxopllasma ıgm
rubella ıgm
cmv ıgm

geçmiş olsun canım bence bol bol su içmen lazım
günde 3 litre
hamileliği etkilemez aynı durumda bi arkadaşım vardı.elinden suyu eksik etme

canım nerede oturuyorsun?? semt olarak??

blue-sky saol canım. Drum bana rutin gebelik tahlileridedi bir liste verdi pazartesi devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum kendi hastanemde çoookk fazla tutuyor

peki devlet hastanesindeki kadın doğumcuya gittiğinde ordaki doktor bu testleri istemezse diğer doktordan bahsedince de heyheylenip yaptırmazsa
hani özel doktorun yazdığı ilaçları yazmıyolar öyle biliyorum.
bi de devlet hastanesi tahlilleri falan karıştırırsa nebiliyim insan tereddüt ediyor devlet olunca

ofline allah tamamına erdirsin arkadaşım.
inş. kalp atışını da duyarsın daha güzel haberler inş.
benim 7+6 şuanda ben tam 6 hafatlıkken kalp atışını duymuştum. zaten o ilk kontrolümdü.
yarın ki 2. olacak çok heyecanlıyım.bebeğimin sağlıklı haberini alayımda ağrı falan kalmaz.
tüpbebek benimki çok mücadele ettim onun için..
rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerimize..:CüvCüv:

kızlar etlerde ve tavuklarda visür çıktı. şimdi nuget sipariş verdim yiyorum. acaba yemesemiydim. çünkü bu virüs düşüklere neden oluomuş. siz yiyo musunuzzz

offff midem bi tuaf bi tuaf sormayın açmıyım tokmuyum bilmiyorum ? içim bayılıyor sanki beni benden alıyor canım sadece acı istiyor:) biber ve turşuu onlarıda çok yiyemiyorum ama .. sizler nasılsınız kızlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…