canım doktor durupdururkenmi istedi bu testleri benim doktorum geçen hafta 11. hafta olduğunda gel demişti ense kalınlığını ölçmek için ama test falan istemedi dün hastaneye gittim hastanedeki doktor testl olup olmadığımı sordu bende olmadım dedim 3 tüp kan ve idrar testi aldılar tam kan tahlili istiyorum dedi toksoplazmaya falanda bakacakmış yaa artık tek doktorla ilerlemeyi düşünmüyorum unutuyorlarmı anlamıyorum hastanedeki doktor ailemdeşeker hastalığı olup olmadığını sordu ameliyat olup olmadığnı falan sordu senin olduğun testtenmi olacak yani??CADIARZUkafamçokkarıştı
sağol canım
bide bişiy sormak istiyorum
kadın doğumcuya gidiyoruzya mesela özele
2 hafta sonra gel falan diyolar
her gidişimizde para ödüyoruz dimi
hiç kontrolü parasız olmadım bende oyüzden soruyorum
sedasem
benden istene tstler
tam kan sayımı
Bun
Kreatinin
SGOT
SGPT
Açlık kan şekeri
Toxoplazma IgG
Toxoplazma IgM
CMV IgG
CMV IgM
İdrar Tahlili
İdrar Kültürü
Tedaviden önce yapılanlarda
kolestorol,LDL HDL OGTT 75, HbsAg,Hıv Rubella Anti-Hbs,Anti-HCV HbAıC yine kan sayımı vardı sanırım hatırladığım bunlar
şuan 8+6 ım canım pazartesi vericem 1 haftada çıkar ayın 21indede 2li testim var
gittiğim dra birinde ücret ödüyorsam birinde ödemiyorum bu uygulama genelde bütün hastanelerde aynı diye biliyorum çünkü diyetisyenimin hastanesinde de böyle ayda iki kez gidiyorsun birinde ücret ödüyorsun birinde ödemiyorsun
merhaba canım çok geçmiş olsun,
inanmıyorum ne tesadüf saat 9 dan beri, ağrı içindeyim sağ böbreğim ağrıyor. 6 haftalıkkende sol ağrımıştı. kontrolümde söyledim dr. da tam idrar tahlili ve böbrek te bakılacak... bende senin gibi bişi çıksa aynen sevinicem uyuyamıyorum bebeğimi düşünmekten. c.tesi kontrolüm var off daha çok var
Geçmiş olsun myworld zor diyolar kum dökmeye Allah yardımcın olsuunn..
Bugün arkadaşla çok lafladım bu saate kadar uykum var ama kk okumadan geçemedim hepinizi öpüyoruuumm ii gecelerrr
canım çok geçmiş olsun.çok zordur onun agrısı umarım hemen atlatırsın
MyWorld çok geçmiş olsun canım bol su içmeyi unutma
geçmiş olsun canım allah şifa versin işte annelik böyle bişey birde kucagınıza alın inşallah dahada kıymetli olacak herşeyde yeterki bebegime bişey olmasın diyeceksin annelik bambaşka bir duygu işte
canlar günaydınnn. ben sabahları kalkamıyorum, haftaya işr gidince nasıl kalkıcam kara kara düşünüyorum yahuakannehir
Evet ben de veriyorum maalesef...Her gidişimze ayrı ücret alıyorlar...akannehirsağol canım
bide bişiy sormak istiyorum
kadın doğumcuya gidiyoruzya mesela özele
2 hafta sonra gel falan diyolar
her gidişimizde para ödüyoruz dimi
hiç kontrolü parasız olmadım bende oyüzden soruyorum
Artık e-laboratuvar hizmetleri var canım...Gitmeden internetten sonuçları alabiliyorsun..Ben bugün sonuçlarımı netten öğrendim.Tekrar yorulmadım hastaneye kadar yani...devlet aynı gün bu tahlil sonuçlarını veriyor mu? çalışıyorum izin problemim var. gel git yapmasından korkuyorum..
Aslında en iyisi doğal yollarla kapatmak açığı....Zaten nefret ediyorum ilaçlardan ben...Sorarım olmazsa...Yarın muayenem var çünkü...kaydirigubbakcemile2mrb blue sky bendede ilk hamileliğimi öğrendiğimde kanım düşük çıkmıştı ve demir eksikliği çıkmıştı yani 1 ay önce hemen sabahları kahvaltıda keçi boynuzu pekmezi tükettim ama yanında taze biber yedim bir tane ve çay içmedim geçen hafta kan değerlerime baktırdım hepsi çok güzel çıkmıştı hiç kan hapına falan gerek yok dedi doktor istersen sende dene mide bulantısı yapar diye düşünürsen azıcık tüketsen bile yeterli çok faydası oluyor
mesela yapılacak CVS diyor 7 ekim ile 10 kasım arasında cvs den kasıt 2'li test ve diyer tahlillermi? bilinçsizliğimi hoşgörün lütfen:) o zaman 2. ay ve 3. ay arasında yapılıyor .. ense kalınlığı 21 ekim ile 17 kasım arası tabi bunlar benim sat tarihime göre..
sedasem
benden istene tstler
tam kan sayımı
Bun
Kreatinin
SGOT
SGPT
Açlık kan şekeri
Toxoplazma IgG
Toxoplazma IgM
CMV IgG
CMV IgM
İdrar Tahlili
İdrar Kültürü
Tedaviden önce yapılanlarda
kolestorol,LDL HDL OGTT 75, HbsAg,Hıv Rubella Anti-Hbs,Anti-HCV HbAıC yine kan sayımı vardı sanırım hatırladığım bunlar
şuan 8+6 ım canım pazartesi vericem 1 haftada çıkar ayın 21indede 2li testim var
gittiğim dra birinde ücret ödüyorsam birinde ödemiyorum bu uygulama genelde bütün hastanelerde aynı diye biliyorum çünkü diyetisyenimin hastanesinde de böyle ayda iki kez gidiyorsun birinde ücret ödüyorsun birinde ödemiyorsun
zonox evet canım başka değerlerde çıkıyor galiba daha öncekiler öyleydi sanırım tam hatırlayamadım
ama şeker yüklemesinde zorlanmıştım sanırım gebelikte 24. haftada yapılıyor bakalım napcaz
açlık şekerine baktırıyoruz canım ama ileride de glukoz yüklemesi yapılıyor
bende geçmişte şeker problemi olduğu için ailemde de olduğu için tedavi öncesi 75 mg glokuz yüklemesi yapıldı açken kan veriyorsun sonra bu tozu karıştırıp içip belli aralıklarla yine kan veriyorsun 2 saat hastanede vakit geçiriyorsun :))
Karyotipleme için erken gebelikte yapılan in-vaziv bir işlem CVS.Kromozom anomalisi var mı yok mu diye bakılır...Umarım hiçbirimize gerek kalmaz...Gerçi rutine alındı mı bilemiyorum...blue-sky CVS testi nedir haberim yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?