2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

her hamileye yapılıyormuş canım genel kontrol check up gibi 7 8 tüp kan verdım canım kan grubuma bile bakıldı:)

canlar günaydınnn. ben sabahları kalkamıyorum, haftaya işr gidince nasıl kalkıcam kara kara düşünüyorum yahuakannehir

kızlar internette doktor nevra var hamilelik hesaplama yazın sat tarihinizide giriyosunuz sizin hangi haftalarda hangi testleri yapacağınız çıkıyor..mutlaka biliyorsunuzdur da ben yinede hatırlatıyım dedim.. bende baktım benim daha varmış.. hem ben sizin yaptırdığınız tahlilleri yaptırmadım daha 11 yada 12 ekimde gidicem sanıyorum hepsi o zaman yapılacak...geçmi kalıyorum die aradım ama telaşlanma herşey normal dedi.. 8+5 olucak çok geç değil demi?

mesela yapılacak CVS diyor 7 ekim ile 10 kasım arasında cvs den kasıt 2'li test ve diyer tahlillermi? bilinçsizliğimi hoşgörün lütfen:) o zaman 2. ay ve 3. ay arasında yapılıyor .. ense kalınlığı 21 ekim ile 17 kasım arası tabi bunlar benim sat tarihime göre..

barisimm, CVS benim bildiğim annenin yaptırdığı testler. mesela ben geçen hafta yaptırdım.50 60 değişik şeyden test yapıldı. kan şekeri, hiv, hepatit gibi

sedasem

benden istene tstler
tam kan sayımı
Bun
Kreatinin
SGOT
SGPT
Açlık kan şekeri
Toxoplazma IgG
Toxoplazma IgM
CMV IgG
CMV IgM
İdrar Tahlili
İdrar Kültürü

Tedaviden önce yapılanlarda
kolestorol,LDL HDL OGTT 75, HbsAg,Hıv Rubella Anti-Hbs,Anti-HCV HbAıC yine kan sayımı vardı sanırım hatırladığım bunlar

şuan 8+6 ım canım pazartesi vericem 1 haftada çıkar ayın 21indede 2li testim var
gittiğim dra birinde ücret ödüyorsam birinde ödemiyorum bu uygulama genelde bütün hastanelerde aynı diye biliyorum çünkü diyetisyenimin hastanesinde de böyle ayda iki kez gidiyorsun birinde ücret ödüyorsun birinde ödemiyorsun

sağol canım
bide bişiy sormak istiyorum
kadın doğumcuya gidiyoruzya mesela özele
2 hafta sonra gel falan diyolar
her gidişimizde para ödüyoruz dimi
hiç kontrolü parasız olmadım bende oyüzden soruyorum

kontrol parasız yapılır özel hastanelerde. bazı hastaneler 1 ay içinde gelince bazıları 10 gün içinde gelince parasız yaparlar. hasta kayıta gidince kontrole geldim de almazlar para

bahar benden de bu kadar istend 8 10 çeşitti. sonra testin sonuçlarına bir baktım 50 60 çeşite bölünmüş teslerim. birsürü test yapılmış

Son düzenleme:

Geçmiş olsun myworld zor diyolar kum dökmeye Allah yardımcın olsuunn..

Bugün arkadaşla çok lafladım bu saate kadar uykum var ama kk okumadan geçemedim hepinizi öpüyoruuumm ii gecelerrr

canım çok geçmiş olsun.çok zordur onun agrısı umarım hemen atlatırsın

MyWorld çok geçmiş olsun canım bol su içmeyi unutma

geçmiş olsun canım allah şifa versin işte annelik böyle bişey birde kucagınıza alın inşallah dahada kıymetli olacak herşeyde yeterki bebegime bişey olmasın diyeceksin annelik bambaşka bir duygu işte

ve tulin034 ve atladığım arkadaşlar varsa hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. sağolun. tulin canım inşalah hayırlı haberlerle dönersin bi an önce.

canlar günaydınnn. ben sabahları kalkamıyorum, haftaya işr gidince nasıl kalkıcam kara kara düşünüyorum yahuakannehir

bende aynıyım valla sabahları kalkamıyorum :) günaydın canım

Arkadaşlar ben de tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım, ücretsiz. Önce özel hastaneye gitmiştim, doktoru beğenmemiştik. Orda tahlilleri yaptırmadık o yüzden. Bir sonraki gün devlete gittim. Memnun kaldım doktordan. Değerlerim normal çıktı Allah'a şükür. Kan değerleri hep normal sınırlar içerisinde. Toxoplazma IgG pozitif, yani daha önce geçirmişim. IgM ise negatif. Yani şu an yok. Toxoplazmaya dikkat etmemiz gerekiyor. Bebeklerimiz için çok tehlikeliymiş.

sağol canım
bide bişiy sormak istiyorum
kadın doğumcuya gidiyoruzya mesela özele
2 hafta sonra gel falan diyolar
her gidişimizde para ödüyoruz dimi
hiç kontrolü parasız olmadım bende oyüzden soruyorum
Evet ben de veriyorum maalesef...Her gidişimze ayrı ücret alıyorlar...akannehir

devlet aynı gün bu tahlil sonuçlarını veriyor mu? çalışıyorum izin problemim var. gel git yapmasından korkuyorum..
Artık e-laboratuvar hizmetleri var canım...Gitmeden internetten sonuçları alabiliyorsun..Ben bugün sonuçlarımı netten öğrendim.Tekrar yorulmadım hastaneye kadar yani...

Aslında en iyisi doğal yollarla kapatmak açığı....Zaten nefret ediyorum ilaçlardan ben...Sorarım olmazsa...Yarın muayenem var çünkü...kaydirigubbakcemile2

Bunların hepsi rutin testlermiş...Her doktor istiyor ama sanırım tarihleri birebir uymuyor...CVS mecbur kalınınca yapılan bir test..Her anne adayına uygulanmıyor bildiğim kadarıyla.(Koryon Villus Örneklemesi açılımı)

zonox evet canım başka değerlerde çıkıyor galiba daha öncekiler öyleydi sanırım tam hatırlayamadım
ama şeker yüklemesinde zorlanmıştım sanırım gebelikte 24. haftada yapılıyor bakalım napcaz

blue-sky CVS testi nedir haberim yok canım

sedasem bence tekrar konuş bir hata yapmasınlar

şeker yüklemesi nedir canım hiç bilmiyorum?

açlık şekerine baktırıyoruz canım ama ileride de glukoz yüklemesi yapılıyor
bende geçmişte şeker problemi olduğu için ailemde de olduğu için tedavi öncesi 75 mg glokuz yüklemesi yapıldı açken kan veriyorsun sonra bu tozu karıştırıp içip belli aralıklarla yine kan veriyorsun 2 saat hastanede vakit geçiriyorsun :))

anam zormuş bu işler. ama bebeğin iyi olsunda yaptır:hulya:

kaç haftalıksın?:CüvCüv:

blue-sky CVS testi nedir haberim yok canım
Karyotipleme için erken gebelikte yapılan in-vaziv bir işlem CVS.Kromozom anomalisi var mı yok mu diye bakılır...Umarım hiçbirimize gerek kalmaz...Gerçi rutine alındı mı bilemiyorum...

Son düzenleme:
zonox vakti gelince sende glukoz yaptırıcaksın canım :)

İnşallah hepimizin bebişlerisağlıkla gelir

Blue-sky CVS benim testler arasında yok canım belki çıkan rutin testlerin sonucuna göre yapılıyordur

canım hastaneyi aradım 10 .güne kadar ödemiyorsunuz.
15.gün olunca para alıyoruz dediler.ne saçma ya

sedasem canım zaten hangi sıklıkta gidiyorsun canım ya zaten ayda bir gitmiycekmisin belli bir haftaya kadar ayda bir gidiliyor sende öyle yaparsın herhalde takma boşver ben 2li teste 3 hafta var o zaman gidicem inşallah herşey yolunda gider sonra ayda bir gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…