avzen sen spor hocasıydın değil mi?
ben 3. ayımı bitirince eşimle eşli platese gidicem cuma cumartesi günleri. hafta içide spora gidicem benim sokağımdaki bi otelin salonuna. acaba kendimi çok mu yorarım ne dersin??
lalehan hayırlı olsun bebeğinin kalp atışları. benimde bebeğim aşağı doğru benim ilk hamileliğim. sence riskin olsaydı dr.un söylemezmiydi? bebğin düşebilir yat dinlen gibi şeyler.
bence içini ferah tut. boşuna vham yapıp bebeğini üzme. o hissediyor seni
QUOTE]
bnm gebeliğim zaten riskli biliyorum
4. aya kadar progestan kullanmaya devam et dedi
zaten hep yatıyorum..hiç iş yapamıyprum
hatta dr. bile gitmek zor oluyor..kasıklarımda ağrılar oluyr
4. aya kadar en çok dikkat etmem gerek
diğer hamilleiğimde böyle değildi ama yıne de yaşamadı
inş. bunda daha dikkat etmeye çalışıyorum
sürekli dr. kontrolum olması gerek işte o beni yoruyor
hayırlı olsunnn funda yenı mı öğrendin hamılelığını inşşllh hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerımızı[/QUOTE
çok teşekkür ederim inşallah.öğrendiğimde 4 haftalıktı bu olaya inanabilmem 1 haftamı aldı.5 aydır planlıyorduk ama başarılı olamıyorduk artık bi doktora gitmeyi düşünüyordum ama bize sürpriz yaptı.dünde ultrasonda görünce artık inandım bende anne oluyorum tabi Allah kucağıma almayı nasip ederse
tatlım öncelikle doktoruna danış eşli pilates yaptıran hocanın hamilelikte pilates yaptırabilmesi için belgesinin olup olmadığını sor yanlış yuklenmesin... haftada 3 günü geçme sadece yuruyus veya düşük tempolu aerobik yap nabzın 135 şı geçmesin
zaten risk yoksa egzersiz gebelikte çok faydalı sadece 3 trimestin hepsinde dikkat etmen hususlar var tamam mı tatlım
lalehan hayırlı olsun bebeğinin kalp atışları. benimde bebeğim aşağı doğru benim ilk hamileliğim. sence riskin olsaydı dr.un söylemezmiydi? bebğin düşebilir yat dinlen gibi şeyler.
hayırlısı olsun. Allah kalp atışlarınıda nasib etsin inşallahh:Saruboceq:
liste için yvonna nickli arkadaşımıza mesaj atabilir misin? tahmini doğum tarihini, yaşını, hamiş kaldığın kiloyu, ve keseni gördüğünü yaz istersen
hoşgeldin canım. hayırlı uğurlu olsun. kaç haftalık hamişsin?
hepinize mrhaba ben deryahan bende mayıs annesi olucam allah nasip ederse
QUOTE]
bnm gebeliğim zaten riskli biliyorum
4. aya kadar progestan kullanmaya devam et dedi
zaten hep yatıyorum..hiç iş yapamıyprum
hatta dr. bile gitmek zor oluyor..kasıklarımda ağrılar oluyr
4. aya kadar en çok dikkat etmem gerek
diğer hamilleiğimde böyle değildi ama yıne de yaşamadı
inş. bunda daha dikkat etmeye çalışıyorum
sürekli dr. kontrolum olması gerek işte o beni yoruyor
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder Allah :ecrin_bebek:
kızlar günaydın tahlıllerım çıktı devlette yaptırdım hepsini iki gunde aldım biri harıç. bağışıklık sistemiyle ilgili olan tahlıl salı gunu çıkacak.sonuçlar çok ii sadece idrar yoları enfek. çıktı.
bu sabah wc ye gittiğimde çamaşırımda kan gördüm çok korktum apar topar doktora gittik çok şükür her şey yolundaymış nereden geldi o kanama anlamadım akannehir
bu arada bebeğim geç dölllenmeydı SAT 3 ağustostu ama doktor 9 ağustos olarak değiştirmişti 7+4 olmam lazım bugun ama ultrasonda 8 haftalık çıktı anlamış değilim birden mi büyüdü ne oldu:)
bırde idrar yolları enfeksıyonu iiçin tek kullanımlık toz,elevit ve bulantı ilacı yazdı. mecbur kalmadıkça bulantı ilacını kullanmak istemiyorum ama geçmiyo bir türlü
ikili test içinde 5 kasıma randevu verdı doktorum çok geç değilmi sizce?
Hamile arkadaşlarım benim gideceğim yere gittiler. hamile platesi veren bi yermiş. ondan bir şüphem yok ama sadece haftaiçi otelin spor salonuna gitsemmi die düşünüyorum. ama otele sorucam hamile aerobiği yaptıran hoca var mı, yoksa gitmicem. eve koşu bandı alalım dio eşim acaba öyle mi yapsam.
saol avzen, bilgilendirmen için.:içelim:
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder Allah :ecrin_bebek:
tşk . canım
hepimiz mayıs ayında sağlıcakla bebişlerimi kucaklarımıza alırız inş.
anne olmak kolay değil..sabır gerek...çok karışık bir duygu ama değer inş.
tatlım hamileler için aerobik yaptırmazlar sanırım ama yürüyüş çok faydalı koşu bandı alırsan özellik konusunda yardım ederim öle araştırırsın horizantal bisiklette olabilir band iyi ama doğumdan sonrada kolay verirsin aldığın kiloları evde olur o zaman çok zamanın olmayabilir spor salonu için...
peki devlet hastanesindeki kadın doğumcuya gittiğinde ordaki doktor bu testleri istemezse diğer doktordan bahsedince de heyheylenip yaptırmazsa
hani özel doktorun yazdığı ilaçları yazmıyolar öyle biliyorum.
bi de devlet hastanesi tahlilleri falan karıştırırsa nebiliyim insan tereddüt ediyor devlet olunca
avzen, bi spor eğitmenimizin olması iyi oldu :)
aslında benim siyatiğim var o nedenle bisiklet kullanamıyorum yasak. siyatik: omurilikteki saç kılıncan ince sinirlerin omurilik dışına çıkması. çok zorlanırsa felçe kadar gidiyor.
bu nedenle benim sağlığım için en iyi sporu yapmak istiyorum. koşu bandı olarakta çok hantal büyük bişi istemiyorum.evimde koyacak yerim yok. balkonda kullanabilirim ancak. ben gidip bakim koşu bantlarına. beğendiklerimin markalarını sana söylim ona göre alimmm en iyisiopuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler funda ve derya sağlıkla bebişlerinize kucağınıza alırsınız inşallah kızlar
Arkadşlardan sedasem yada subaru sormuştu.Ben tüp bebek tedavi drumla devam ediyorum gebelik takibine. Memorıal Dr Nur Hn muayene ücreti 180
kızlar ben yaklaşık iki aydır haftanın 5 günü beyaz yada kırmızı et yiyorum sonum hayırlısı
düşük tehdidi olan virüs falan yazmışsınız kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?