2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım öncelikle doktoruna danış eşli pilates yaptıran hocanın hamilelikte pilates yaptırabilmesi için belgesinin olup olmadığını sor yanlış yuklenmesin... haftada 3 günü geçme sadece yuruyus veya düşük tempolu aerobik yap nabzın 135 şı geçmesin
zaten risk yoksa egzersiz gebelikte çok faydalı sadece 3 trimestin hepsinde dikkat etmen hususlar var tamam mı tatlım

Hamile arkadaşlarım benim gideceğim yere gittiler. hamile platesi veren bi yermiş. ondan bir şüphem yok ama sadece haftaiçi otelin spor salonuna gitsemmi die düşünüyorum. ama otele sorucam hamile aerobiği yaptıran hoca var mı, yoksa gitmicem. eve koşu bandı alalım dio eşim acaba öyle mi yapsam.

saol avzen, bilgilendirmen için.:içelim:

amin çok teşekkür ederim

bağışıklık sistemiyle ilgili tahlil hangisi oluyor acaba
ben hamilleikten 1 ay önce yaptırmıştım butun testleri
ama bu testi yaptırdığımı hatırlamıyorum
kanamn olduysa muhakk dinlen
bebk ikaz edyor
bende 1 hafta oldu
şimdi çok şükür yok
SAT tarihi ile ultrason birbirine bazen uymuyor
ilk hafta dr. a gittiğimde ayrı çıktı 2 hafta sonra gittiğimde bebk baya buyumuştu
bende anlamadım bu olayı

tatlım hamileler için aerobik yaptırmazlar sanırım ama yürüyüş çok faydalı koşu bandı alırsan özellik konusunda yardım ederim öle araştırırsın horizantal bisiklette olabilir band iyi ama doğumdan sonrada kolay verirsin aldığın kiloları evde olur o zaman çok zamanın olmayabilir spor salonu için...

avzen, bi spor eğitmenimizin olması iyi oldu :)
aslında benim siyatiğim var o nedenle bisiklet kullanamıyorum yasak. siyatik: omurilikteki saç kılıncan ince sinirlerin omurilik dışına çıkması. çok zorlanırsa felçe kadar gidiyor.

bu nedenle benim sağlığım için en iyi sporu yapmak istiyorum. koşu bandı olarakta çok hantal büyük bişi istemiyorum.evimde koyacak yerim yok. balkonda kullanabilirim ancak. ben gidip bakim koşu bantlarına. beğendiklerimin markalarını sana söylim ona göre alimmm en iyisiopuyorumnanaktan

Canım daha önce 2 kez gittim tüp bebek tedavisi görüyorum bu tahlilleri yaptırmam lazım dedim yazdı,
sonrada yine gittim bu ilaçları kullanıcam dedim yine yazdı bir sorun olmadı yani şimdiki tahlilerim için özelde 1000 TL veremem canım yine devlet hastanesine gidicem hayırlısı

tamam tatlım siyatiği ve birçok omurilik hastalığını biliyorum için rahat olsun pilates eğitmenıyımzemuszemushihoyyytherzaman beklerim marka olarak voit ve dnamic bak öptüm:teytey:

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler funda ve derya sağlıkla bebişlerinize kucağınıza alırsınız inşallah kızlar

Arkadşlardan sedasem yada subaru sormuştu.Ben tüp bebek tedavi drumla devam ediyorum gebelik takibine. Memorıal Dr Nur Hn muayene ücreti 180

kızlar ben yaklaşık iki aydır haftanın 5 günü beyaz yada kırmızı et yiyorum sonum hayırlısı
düşük tehdidi olan virüs falan yazmışsınız kafamçokkarıştı

Aksaminiz hayir ola hanimlarrrr

yeni gelen arkadaslarimiz olmus yine, hepiniz hosgeldinizz, tebrik ederim ve hayirlisiyla bebislerinizi kucaklariniza almanizi dilerim:ecrin_bebek:

Tulin34 arkadasimizi bende cok merak ettim, hayirli haberlerle gelir insallah. Doktora kacta gidicekti inanin benimde malumatim yok, soylememisti herhalde....Rabbim kimsecikleri uzmesin

Baharcim, eti guzel pisiriyorsan herhangi bir tehlike olucagini sanmiyorum, fakat gayet iyi pismis olmasi lazim.

bende hemen hemen hergun tuketiyorum et balik tavuk vs. Cok fazla olmamasina dikkat eidyorum ama.

Zonoxx...sende gun sayiyormusun???:)))
28 ekime daha cok var yaaaaa..bebisimizde iice buyumus olur ozamana kadar dimi:ecrin_bebek:
o tarihten evvel goremicem cunki, osledim simdiden ay pitircimi

Zonnetje seninde akşamın hayrolsun

Tulin akşama ancak gelirim diye yazmıştı gelir az sonra dışarda yemeğini filan yer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…