kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok üşüyorum halsizlik var bulantılarım basladı tabii psikolojik mi bilmiyorum bir şey yemek istemiyorum acıktıkça midem bulanıyor patates haslaması yiyebiliyorum su bile içemiyorum sizler nasılsınız bunlar hamilelikten mi yoksa üşüttüm mü acaba?
bu arada tülinden haber var mı?
canım bendede durumlar aynı. patates haşlayıp karabiberli yiyorum. kokusu yok die iyi geliyor bana:) ben de üşüme yok aksine çok terliyorum. bir dr.una danış istersen. soğuk algınlık olabilir:ecrin_bebek:
zonox sana sağlık ocagından ziyarete gelmişlerdi değil
mi yanlış hatırlamıyorsam.bana da belediyenin ana çocuk sağlığı merkezinden gelmişler hamile olduğumu öğrenmişler ben evde yoktum sonra aradılar gelin kaydınızı yaptırın gebelik takibinizi burada yapalım dediler. sen gittin mi?orada testler yapılıyor mu acaba ?
bağışıklık sistemiyle ilgili tahlil hangisi oluyor acaba
ben hamilleikten 1 ay önce yaptırmıştım butun testleri
ama bu testi yaptırdığımı hatırlamıyorum
kanamn olduysa muhakk dinlen
bebk ikaz edyor
bende 1 hafta oldu
şimdi çok şükür yok
SAT tarihi ile ultrason birbirine bazen uymuyor
ilk hafta dr. a gittiğimde ayrı çıktı 2 hafta sonra gittiğimde bebk baya buyumuştu
bende anlamadım bu olayı
zhr,baharnaz,ece1982,avzen,myworld,nazo7,zonox,zonnetje,westlife beni düşündüğünüz ve sorduğunuz için teşekkürler canlar
ben baya bir geç geldim doktordan sonra cevahire gittik gezdik yarın düğün vardı elbise falan aradım o yüzden erken gelemedim ultrasonda gördük bebeğimizi karından baktığı için kalp atışını göremedik haliyle 15 gün sonra gel ama sen dayanamazsın 10 gün sonra gelirsin dedi o zaman görürsün dedi içim rahatladı bu sefer kimyasal gebelik olmadığı için, vajinal niye bakmıyosunuz dedim gerek yok bakmaya farkeden bişey yok ki yine görceksin zaten dedi yani alttan bakmak zararlı değilmiş doktor tercih etmemiş bir sürü tahlil verdi onu özel laboratuvara yaptırcaz toplam 370 tutuyor doktorun indirimiylen güya normalde 750 tutarmış aslı varsa 30 tane test var dedi adam, doktora bir sürü soru sordum cevapları şöyle ilişkiye 15 günde bir gir dedi,alışveriş merkezlerinden geçerken dedektörden geçme dedi, bilgisayar başında cep telefonuyla fazla ilgilenme dedi,ben kırışıklıklar için krem falan kulanıyorum onları sordum kullanabilirsin dedi,hergün et ,balık yada tavuk ye iyi pişmiş olsun dedi,hergün ceviz kayısı incir ye birer tane,günde bir bardak günlük satılan sütlerden iç,mümkünse sütten kendimiz yoğurt yapcakmışız onuda köylü sütcü kadın bulamıcamıza göre danonenin doğal yoğurtu varmış ondan ye ama kaymağını yeme dedi fazla yoğurt yersek kabız olabilimişiz bir kase ye dedi,sütü bir taşım kaynat ılık iç,günde bir yumurta, hep yulaflı veya cavdar ekmeği ye ve 2 saatte bir az az ye dedi sabah 9 a kadar mutlaka kahvaltı yap asla sabah aç durma dedi ,2 litre su içmek yeterliymiş,tuz,un şekerden uzak dur dedi,turşu,salam sucuk,sosis ,etli veya etsiz çiğ köfte yeme dedi,eldivenle etleri pişir dedi,plates yapabilirmiyim dedim çok istiyorsan ağır olmadan yap dedi ağır hareketler yüzünden düşük olabileceğinden,bide çatlaklar için bebek yağı kullansan yeter dedi daha erken ama dedi ,bide ykmlerde yada nerdeyse artık lirak diye hamileler için çatlak kremi varmış çok istiyorsan al onu dedi çokta gerek yok o kadar para vermene dedi ,folicplus için 2 -3 içilir genelde ama senin için 1 yeterli dedi.aklıma gelen sorularım ve cevapları bu kadar arkdaşlar verdiğim muayene parasını iyice çıkartmaya çalıştımkaydirigubbakcemile3kağda yazdım gitmeden sorularımı kadına bir sürü soru sordum işte böyle
[
Ohh cok sukur..hadi gozun aydin olsun canim seninde)
Walla bekle bekle bu saat oldu anca geldin ama, degmis olsun:)
hersey yolunda gidiyor, Rabbimin izniyle kalp atislarinida duyucaksin insallah.
Okadar sabrettin Tulin ama bak ne iyi oldu.
Herturlu aklina takilan sorularida sormussn canim,
bizler bile faydalaniyoruz bu yanitlardan.
Hadi bakalim gonlunu ferah tutarsin artik sende,
neden midem bulanmiyor demezsin:)kaydirigubbakcemile
Saglikla kucaginada almayi nasip etsin Rabbim, HEPIMIZIN.
zhr,baharnaz,ece1982,avzen,myworld,nazo7,zonox,zonnetje,westlife beni düşündüğünüz ve sorduğunuz için teşekkürler canlar
ben baya bir geç geldim doktordan sonra cevahire gittik gezdik yarın düğün vardı elbise falan aradım o yüzden erken gelemedim ultrasonda gördük bebeğimizi karından baktığı için kalp atışını göremedik haliyle 15 gün sonra gel ama sen dayanamazsın 10 gün sonra gelirsin dedi o zaman görürsün dedi içim rahatladı bu sefer kimyasal gebelik olmadığı için, vajinal niye bakmıyosunuz dedim gerek yok bakmaya farkeden bişey yok ki yine görceksin zaten dedi yani alttan bakmak zararlı değilmiş doktor tercih etmemiş bir sürü tahlil verdi onu özel laboratuvara yaptırcaz toplam 370 tutuyor doktorun indirimiylen güya normalde 750 tutarmış aslı varsa 30 tane test var dedi adam, doktora bir sürü soru sordum cevapları şöyle ilişkiye 15 günde bir gir dedi,alışveriş merkezlerinden geçerken dedektörden geçme dedi, bilgisayar başında cep telefonuyla fazla ilgilenme dedi,ben kırışıklıklar için krem falan kulanıyorum onları sordum kullanabilirsin dedi,hergün et ,balık yada tavuk ye iyi pişmiş olsun dedi,hergün ceviz kayısı incir ye birer tane,günde bir bardak günlük satılan sütlerden iç,mümkünse sütten kendimiz yoğurt yapcakmışız onuda köylü sütcü kadın bulamıcamıza göre danonenin doğal yoğurtu varmış ondan ye ama kaymağını yeme dedi fazla yoğurt yersek kabız olabilimişiz bir kase ye dedi,sütü bir taşım kaynat ılık iç,günde bir yumurta, hep yulaflı veya cavdar ekmeği ye ve 2 saatte bir az az ye dedi sabah 9 a kadar mutlaka kahvaltı yap asla sabah aç durma dedi ,2 litre su içmek yeterliymiş,tuz,un şekerden uzak dur dedi,turşu,salam sucuk,sosis ,etli veya etsiz çiğ köfte yeme dedi,eldivenle etleri pişir dedi,plates yapabilirmiyim dedim çok istiyorsan ağır olmadan yap dedi ağır hareketler yüzünden düşük olabileceğinden,bide çatlaklar için bebek yağı kullansan yeter dedi daha erken ama dedi ,bide ykmlerde yada nerdeyse artık lirak diye hamileler için çatlak kremi varmış çok istiyorsan al onu dedi çokta gerek yok o kadar para vermene dedi ,folicplus için 2 -3 içilir genelde ama senin için 1 yeterli dedi.aklıma gelen sorularım ve cevapları bu kadar arkdaşlar verdiğim muayene parasını iyice çıkartmaya çalıştımkaydirigubbakcemile3kağda yazdım gitmeden sorularımı kadına bir sürü soru sordum işte böyle
[
Sedasem ben daha önce hastanede çalışıyordum. öyle işliyor canım hastaneler. saçma ama yapacak birşey yok. mesela benim doktorum ilk muayenede sadece keseyi gördü.. kalp atışı için 10.gün sonra çağırdı gittim ücret ödemedim. ama normalde kontrolede çağırsa 10.günü geçerse yeni kayıt açılması gerekli ve para alıyorlar. Devlet hastanesinde bile öyle galiba. kontrole çağırsa 10günden sonra yeni randevu istiyorlar.
ben özele gidiyordum. ssk anlaşmalı 25tl muayene ücreti ödüyorum. şimdi doktorun özel muayenehanesine gideceğim muayene ücreti 70tl. ama birkere alıyor, bir kere almıyor. ve sorun olmadıkça 1 ayda 1 kere çağırıyor. yanı aylık 35tlye geliyor. en azından düzgün muayene ediliyor, ilgileniyor, yarım saat anlatıyor, renkli ultrasonda bakıyor. sende bu tarzda bildiğin bir yer varsa gitmeni tavsiye ederim. İstanbul anadolu yakasında isen doktorun bilgilerini verebilirim. gerçekten çok yi bir doktor canım..
günaydınnnn kızlarrrr... bugün cumartesi vee ben güyaa uyucaktımmm.... 1 hafta haftasıonu uyucam diye kendime söz veriyorum haftasonu gelince de 9 da gözlerim açılıyo sinir oluyorumm.. neysee allahtan topik varr:)
gezgincim folik plus ı bana bıraktırmıştı doktor 2 ay bitti diyee ben de bıraktım ama bazı arkadaşlar 3 ay sonuna kadar içiyolar sanırım dr.a sormakta fayda var canım...
günaydınnnn kızlarrrr... bugün cumartesi vee ben güyaa uyucaktımmm.... 1 hafta haftasıonu uyucam diye kendime söz veriyorum haftasonu gelince de 9 da gözlerim açılıyo sinir oluyorumm.. neysee allahtan topik varr:)
gezgincim folik plus ı bana bıraktırmıştı doktor 2 ay bitti diyee ben de bıraktım ama bazı arkadaşlar 3 ay sonuna kadar içiyolar sanırım dr.a sormakta fayda var canım...
Gezgin canım evet Mucize canım. O günü görmemizde kısmet herzaman nasip olmazmış bu hareketi görmek hayırlısı canım sağlıkla şu önümüzdeki testleride atlatırız inşallah
ben 2 saatte bir yiyenlerdenim günde 3 ana, 4 ara öğün yiyorum. Uymak zorundayım yoksa kilom alır başını gider şekerim tansiyonum falan dikkat etmek zorundayım ben sizler gibi genç diilim :)) ve uymaya çalışıyorum arada minik kaçamaklarım oluyor tabisi :)
Canım ben folbiolu hala kulanıyorum drum kullan dedi sanırım 3.ay bitene kadar devam edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?