2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bendede durumlar aynı. patates haşlayıp karabiberli yiyorum. kokusu yok die iyi geliyor bana:) ben de üşüme yok aksine çok terliyorum. bir dr.una danış istersen. soğuk algınlık olabilir:ecrin_bebek:

canım bendede durumlar aynı. patates haşlayıp karabiberli yiyorum. kokusu yok die iyi geliyor bana:) ben de üşüme yok aksine çok terliyorum. bir dr.una danış istersen. soğuk algınlık olabilir:ecrin_bebek:

terleme ates basması normal ama ben de soğuk algınlığı var galiba çok ters bir zamana denk geldi çok kötü bir durum

maşallah 2011 annelerine sayınız baya artmış...bebişler hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla....zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz...geçen yıl aynı şeyleri de ben de yaşadım...zaman yaşanırken hiç geçmicekmiş gibi geliyor...kızım dört buçuk aylık oldu bile...

zonox sana sağlık ocagından ziyarete gelmişlerdi değil
mi yanlış hatırlamıyorsam.bana da belediyenin ana çocuk sağlığı merkezinden gelmişler hamile olduğumu öğrenmişler ben evde yoktum sonra aradılar gelin kaydınızı yaptırın gebelik takibinizi burada yapalım dediler. sen gittin mi?orada testler yapılıyor mu acaba ?

evet gelmişlerdi. testler yapılıo ama çok azı. mesela benim dr.umun verdiği teslerden sadece 1 tanesini yapabiliyorlardı. ben de hastanede yaptırmak zorunda kaldım. gidip kaydını yaptırman gerekio. zorunluymuş o. bebeğinin ilk aşısınıda ana sağlığı yapıo. aynı zamnada tansiyon takibini yapıolar. beslenme ve diyet konusundada yardımcı oluyorlar

canım adını bende bılmyorum ki hemşire arkadaşım ilgilenıyor.dinlenmeeye çalışıyorum kanamam kesildi şimdilik

zhr,baharnaz,ece1982,avzen,myworld,nazo7,zonox,zonnetje,westlife beni düşündüğünüz ve sorduğunuz için teşekkürler canlar
ben baya bir geç geldim doktordan sonra cevahire gittik gezdik yarın düğün vardı elbise falan aradım o yüzden erken gelemedim ultrasonda gördük bebeğimizi karından baktığı için kalp atışını göremedik haliyle 15 gün sonra gel ama sen dayanamazsın 10 gün sonra gelirsin dedi o zaman görürsün dedi içim rahatladı bu sefer kimyasal gebelik olmadığı için, vajinal niye bakmıyosunuz dedim gerek yok bakmaya farkeden bişey yok ki yine görceksin zaten dedi yani alttan bakmak zararlı değilmiş doktor tercih etmemiş bir sürü tahlil verdi onu özel laboratuvara yaptırcaz toplam 370 tutuyor doktorun indirimiylen güya normalde 750 tutarmış aslı varsa 30 tane test var dedi adam, doktora bir sürü soru sordum cevapları şöyle ilişkiye 15 günde bir gir dedi,alışveriş merkezlerinden geçerken dedektörden geçme dedi, bilgisayar başında cep telefonuyla fazla ilgilenme dedi,ben kırışıklıklar için krem falan kulanıyorum onları sordum kullanabilirsin dedi,hergün et ,balık yada tavuk ye iyi pişmiş olsun dedi,hergün ceviz kayısı incir ye birer tane,günde bir bardak günlük satılan sütlerden iç,mümkünse sütten kendimiz yoğurt yapcakmışız onuda köylü sütcü kadın bulamıcamıza göre danonenin doğal yoğurtu varmış ondan ye ama kaymağını yeme dedi fazla yoğurt yersek kabız olabilimişiz bir kase ye dedi,sütü bir taşım kaynat ılık iç,günde bir yumurta, hep yulaflı veya cavdar ekmeği ye ve 2 saatte bir az az ye dedi sabah 9 a kadar mutlaka kahvaltı yap asla sabah aç durma dedi ,2 litre su içmek yeterliymiş,tuz,un şekerden uzak dur dedi,turşu,salam sucuk,sosis ,etli veya etsiz çiğ köfte yeme dedi,eldivenle etleri pişir dedi,plates yapabilirmiyim dedim çok istiyorsan ağır olmadan yap dedi ağır hareketler yüzünden düşük olabileceğinden,bide çatlaklar için bebek yağı kullansan yeter dedi daha erken ama dedi ,bide ykmlerde yada nerdeyse artık lirak diye hamileler için çatlak kremi varmış çok istiyorsan al onu dedi çokta gerek yok o kadar para vermene dedi ,folicplus için 2 -3 içilir genelde ama senin için 1 yeterli dedi.aklıma gelen sorularım ve cevapları bu kadar arkdaşlar verdiğim muayene parasını iyice çıkartmaya çalıştımkaydirigubbakcemile3 kağda yazdım gitmeden sorularımı kadına bir sürü soru sordum işte böyle

[

nehir86 canım senden haber yokmu merak ettim yazmamışsın da yarın inşallah güzel haberlerini yazarssın

Ohh cok sukur..hadi gozun aydin olsun canim seninde)
Walla bekle bekle bu saat oldu anca geldin ama, degmis olsun:)
hersey yolunda gidiyor, Rabbimin izniyle kalp atislarinida duyucaksin insallah.
Okadar sabrettin Tulin ama bak ne iyi oldu.
Herturlu aklina takilan sorularida sormussn canim,
bizler bile faydalaniyoruz bu yanitlardan.

Hadi bakalim gonlunu ferah tutarsin artik sende,
neden midem bulanmiyor demezsin:)kaydirigubbakcemile

Saglikla kucaginada almayi nasip etsin Rabbim, HEPIMIZIN.

Ah canım çok sağol bende kimseyi görmeyince dalmışım diğer topiklere oh vallahi içim rahatladı midem bulantısı belli olmazmış dedi doktor rahatladım, birde aç kalırsan bulanır dedi doktor 2 saate bir bişeyler ye dedi bende öyle yapıyordum ondan bulanmıyordu galiba birde internette araştırdım bazı vitamin eksikliklerinden bulanıyormuş mide

Günaydın

tulin Allaha şükür canım muayene iyi geçmiş Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsın canım. Bizede bir sürü faydalı bilgi getirmişsin çok saol opuyorumnanaktan

Günaydın CAN'lar...opuyorumnanaktan

Giremedim bu sıra,dönüş için hazırlık koşturmaca,fırsat bulamadım....
Şimdi geçmişi kontrol ettim,maşallah tam hız ilerlemişsiniz,yazılarınıza yetişmek güç istiyor...sempatiksalakcinni

Herkez iyi görünüyor burdan,Rabbim dahada artırsın iyiliğinizi,saglıgınızı...
Biz bebişimle iyiyiz çok şükür....:asigim:

Yeni gelenler olmus,hepiniz hoşgeldiniz aramıza...
Rabbim sonuna kadar birlik ve saglık içinde ilerletsin bizi.....:Saruboceq:

Doktor kontrolüne gidenler,maşallah ne güzel haberlerle gelmişsiniz,Rabbim bebişlerinizi korusun...

Baharnaz,sanırım bebeğinin oynadıgını görmüşsünüz,bu ne büyük mucize değil mi ?... :asigim:
senin adına çok sevindim,inşallah bizde o duyguları yasarız....
Her anına sahit oluruz....:Saruboceq:

Tülincim maşallah sormadıgın soru kalmamıs...kaydirigubbakcemile3
Bizede faydalı olucak şeyler inşallah... Paylastıgın için sağolasın....
Ve kalp atıslarınıda görürsün inşallah sağ selim....opuyorumnanaktan

Ya arkadaslardan biri yazmıs,isim hatırlıyamadım ama yemek yemeyi unuttugunu ve düzenli olmadıgından bahsetmiş,aynen bende öyleyim ya....bilmiyorumkismile
Hele eşim evde olmasın,imkansız birşey yemek için mutfaga gireyim.....
Sanırım migde bulantısı oldugu zamanda bundan oluyor sabahları kahvaltı yapmadıgım için....:1ninca:
Annemin yanında olmam iyi gelicek gibi görünüyor,bu tür devam etsem yanmıstım heralde....
Doktorlarınız size 3 saatte bir yemek yemeniz gerektiğini söylüyor,nettede okuyoruz...
Valla büyük basarı bunu yapana...
kafamçokkarıştı

Ya üst üste yazıyorum ama aklıma geldikçe giriyorum topiğe...sempatiksalakcinni

Folic acid'i doktorları bıraktıranlar şuan kaç haftalıklar?...
Ben sonuna geldim paketin,2-3 günüm kaldı...
Devam etsem mi bilemedim?...
Sizden bilgi alayım,gene doktora sormam gerekiyorsa sorarım inşallah....

cnm gözün aydın çok sevindim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inş.Allah.benimde hala mide bulantım yok bende onun için endişeleniyordum demekki aç kalınmaması gerekiyormuş ben zaten çok sık yiyiyorum belkide ondan bulanmıyor

günaydın;

gonul86 ben de iyi bir dr arıyorum dr.'nun bilgilerini bana verebilir misin

günaydınnnn kızlarrrr... bugün cumartesi vee ben güyaa uyucaktımmm.... 1 hafta haftasıonu uyucam diye kendime söz veriyorum haftasonu gelince de 9 da gözlerim açılıyo sinir oluyorumm.. neysee allahtan topik varr:)

gezgincim folik plus ı bana bıraktırmıştı doktor 2 ay bitti diyee ben de bıraktım ama bazı arkadaşlar 3 ay sonuna kadar içiyolar sanırım dr.a sormakta fayda var canım...

Gezgin canım evet Mucize canım. O günü görmemizde kısmet herzaman nasip olmazmış bu hareketi görmek hayırlısı canım sağlıkla şu önümüzdeki testleride atlatırız inşallah

ben 2 saatte bir yiyenlerdenim günde 3 ana, 4 ara öğün yiyorum. Uymak zorundayım yoksa kilom alır başını gider şekerim tansiyonum falan dikkat etmek zorundayım ben sizler gibi genç diilim :)) ve uymaya çalışıyorum arada minik kaçamaklarım oluyor tabisi :)

Canım ben folbiolu hala kulanıyorum drum kullan dedi sanırım 3.ay bitene kadar devam edicek

günaydınn
canım 9 da çok erken bir saat değil ben gece 2 kez kalkıyorum sonrada sabah ezanında uyanıyorum namazımı kılıp yatıyorum yine yarım saat uyuyup kalkıyorum şimdide yürüyüşü yaptım kahvaltımı yaptım burdayım :)

Canım gene iyisin 9 da kalkmıssın,ben namazdan beri ayaktayım,yemekte yemeyince miğde bulantım çıktı,ara ara vuruyor,bütün suç bende aslında...alsanaalsanasmile

İnşallah canım.....

Maşallah,bende o düzene girsem eminim rahat olucam her zaman....
Ama şuda var,sizde iştah varmı? Yada tiksinme?
Ben migde bulantım çok sık olmuyor ama normaldede tiksiniyorum herşeyden,onun için sık yiyemiyorum...Hatta görmedem daha iyi diyorum...
Tabi bu bana zarar...:mymeka:

İlacıda inşallah bir sorayımda duruma göre hareket edeyim inşAllah bende...

Ayrıca maşallah yürüyüşte yaptın demek,ohh senden iyisi yoktur şimdi...guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…