2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin canimmm, sende hosgeldinn
Sen kahvaltini ettinmi bakiim, yoklama yapiyoruz burda:):içelim:

tulincim, sen baya bi gezindin internette, herbiseyi arastirdin ve kendin icin ne yararliysa onu tatbik etmissin zaten baksana.
SUPERRR:lepi:

Kızlar ben dün gece çok kötü oldum bütün gezdim ondan heralde gece bir ara uyandım sağa dönüyorum sağ kasığım ağrıyor sola dönüyorum sol kasığım ağrıyor kalkım tuvalete gideyim bari dedim kalkdım tuvalete gittim tuvaletim gelmedi bir yandan da başım dönmeye başladı çıktım tuvaletten bir adım attım daha atamıyorum başım çok kötü dönüyor felç olmuş gibiydim yere doğru yavaş eğilip yatmaya başladım bir yandan da kocamı çağrıyorum ama nasıl kötüyüm kocam aldı beni kucağına yatağa yatırdı sonra başım dönerken midem bulanmaya başladı suratım bembeyaz oldu nasıl kötü oldum anlamadım niye böyle oldu tansiyonum mu düştü çok gezmekten mi oldu size oldumu hiç böyle bişey

Son düzenleme:

BAHARNAZ canim, 3 ay sonra evelallah kimse tutamaz seni:))))
Cok fazla bir zaman kalmadi 3 ayimizi doldurmaya, insallah hepberaber ayaklanicaz:))vereliniortak
Herifler bizden korkucak yanliz bunlara nooldu dirildiler birden diyedelikafadulden

tulin sendemi komilinin bebe yağını kullanıyorsun
benimki johnsons bebeğe yağı canım
tulincim, sen baya bi gezindin internette, herbiseyi arastirdin ve kendin icin ne yararliysa onu tatbik etmissin zaten baksana.
SUPERRR:lepi:

Evet gezdim oda doğru artık fazla gezemicem ama doktor yasakladı ben hala burdayım

Cok yogun bir gun gecirdiysen dun belkide bunyenin pes ettigi bir andi gece.

suan yok degilmi oyle sikayetlerin, gectimi yani?

Cok yogun bir gun gecirdiysen dun belkide bunyenin pes ettigi bir andi gece.

suan yok degilmi oyle sikayetlerin, gectimi yani?

Yok canım şu anda ,kahvaltı yapcam birazdan tekrar aynı şey olursa doktora sorcam zaten tansiyon problemim mi var yoksa diye

Gunaydin canimmm, sende hosgeldinn
Sen kahvaltini ettinmi bakiim, yoklama yapiyoruz burda:):içelim:

:))) Süt içmek adına kahvaltılık gevrek yedim ama birazdan acıkırım tekrar tülinin yazdıklarından yumurta yemediğimi farkettimm karabiberli limonlu yumurta haşlıycamm birazdan heheh

Tülincim bende geçen pazar yoruldum ve aynen öyle kasıklarım ağırdı 1 gün dinlenip dikkat ettim geçti sende öyle yap.Acaba yataktan animi kalktında dengen bozuldu başın döndüü:S:S

Anlamadım ki canım her zaman ki gibi kalktım diye hatırlıyorum, o gevreklerden yiyebilirmişiniz müsli diye satılıyor ya onlardan da bazen süte koy ye dedi doktor bana

Bİrde bugün düğüne gidecez hiç gidesim yok kocam gitmemiz lazım dedi ayıp olurmuşmuş onlar gelmişmiş bizim düğüne ,gitcem artık mecbur inşallah yine aynı şeyi yaşamam orda şimdi çıkıyorum kahvaltı yapıyim,yarında annemler geliyor kızlar çok giremem heralde nete sizleri çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tulin çok gezdiğin yorulduğun için olmuştur canım bugün dinlenmen gerek ayaklarını uzatıp arada bir git yarım saat dinlen uzat arada bir buraya bak canım

benim bebişten önceki yağım johnsons bebeyğı sürüyordum o zaman bende haftada 1 kullanayım yada 15 günde 1 siz gençleri dinleyeyim :))

Zonnetje evet benim eşim şimdi memnun ama önümüzdeki ay gezmelerimin başlaması demek alışveriş demek :)) haklısın dirildiğimizi görcekler sempatiksalakcinni

sale ben 7+2 de vajinal ultrasonla gördüm canım geç döllenme ise tulin haklı. Belki görürsünde bilmiyorum canım

teşekkürler cevaplarınız için.İnşallah hayırlısıyla görürüm.gelince söylerim size.

tulin drda o günü tansiyonuna bakılmadımı ?
birde gebelikte ani tansiyon düşüklüğü çok yaşanıyormuş drum söylemişti bilginiz olsun

canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus

Tulin, canım iyi haberlerle gelmişsin. hayırlı uğurlu olsunnnnn =)) kalp atışlarınıda nasib etsin Allah:Saruboceq: dr.un çok güzel bilgiler vermiş ama uygulayan nerdeeeeeeeeee. özellikle yeme kısmınıkafamçokkarıştı

Gezgin, o, yemek emeyi unutan benim canım-tatlicadiarzu- gerçekten unutuyorum ve akşama kadar sadece kahvaltıda yediğim minik tostla duruorum. dr.um kendini zorlama zorlarsan herşeyden miden bulanır ve 3. ayın sonundada yiyemezsin dediği için çok zorlamıyorum. bu ilk 3 ay bebek bizden beslenmiyormuş bu çok sevindirici değil mi:lepi:

kızlar 3 gündür çok kötü rüyalar görüyorum. çok huzursuzlanıyorum neden olabilir acababilmiyorumkismile

bu arada hergün 10 dk göbeğime dokunup bebeğimle konuşuyorum. bi hamilelik sitesinde önermişlerdi. 9. haftaya gireceğiniz günlerde bebeğinizle göbeğinize dokunarak iletişim kurun, o sizi hissediyor yazıoduopuyorumnanaktan

ben kahvaltı yapip gelim. zaten kimsecikler kalmamış:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…