Günaydın kızlaaarrrrr
Yeni arkadaşlar hoşgelmişlerrr..Tülin gözün aydın dr soruların çok güzel bizde faydalandııkk..Ben komilinin bebe yağını aldım bile duştan sonra sürüyorumm çatlak içinn.
İnşallah canlarım görürüm , sizda faydalanın diye yazdım zaten
olabilir canım doktor dediyse doğrudur
canım bide benim yaptığım doğruymuş yani duş bittikten sonra yağlan tekrar bir kere su dök üstüne dedi doktor daha iyi çeker hemde vıcık vıcık olmazsın dedi ,birde kızlar doktor ne dediyse bende öyle yapıyorum dedim şaşırdı kadın nerden bildiğimi tabi bende internetten dedim burası çok faydalı oluyor bize fikir alış verişi falan yakında doktor olup çıkacaz vallahi
Zonnetje canım ben bugünümü evde geçiririm sanırım canım genelde evdeyim zaten bende 3 ayın geçmesini bekliyorum dışarı turlarına başlamak için :)
Gezgin canım annecine şimdi ne nazlar yaparsın annecin sana neler neler hazırlar eşinle kısa süreli bir ayrılık canım inşallah tez zamanda bir araya gelirsiniz.Sen bebeşine iyi bak
benimki johnsons bebeğe yağı canımtulin sendemi komilinin bebe yağını kullanıyorsun
tulincim, sen baya bi gezindin internette, herbiseyi arastirdin ve kendin icin ne yararliysa onu tatbik etmissin zaten baksana.
SUPERRR:lepi:
Kızlar ben dün gece çok kötü oldum bütün gezdim ondan heralde gece bir ara uyandım sağa dönüyorum sağ kasığım ağrıyor sola dönüyorum sol kasığım ağrıyor kalkım tuvalete gideyim bari dedim kalkdım tuvalete gittim tuvaletim gelmedi bir yandan da başım dönmeye başladı çıktım tuvaletten bir adım attım daha atamıyorum başım çok kötü dönüyor felç olmuş gibiydim yere doğru yavaş eğilip yatmaya başladım bir yandan da kocamı çağrıyorum ama nasıl kötüyüm kocam aldı beni kucağına yatağa yatırdı sonra başım dönerken midem bulanmaya başladı suratım bembeyaz oldu nasıl kötü oldum anlamadım niye böyle oldu tansiyonum mu düştü çok gezmekten mi oldu size oldumu hiç böyle bişey
Cok yogun bir gun gecirdiysen dun belkide bunyenin pes ettigi bir andi gece.
suan yok degilmi oyle sikayetlerin, gectimi yani?
Gunaydin canimmm, sende hosgeldinn
Sen kahvaltini ettinmi bakiim, yoklama yapiyoruz burda:):içelim:
Anlamadım ki canım her zaman ki gibi kalktım diye hatırlıyorum, o gevreklerden yiyebilirmişiniz müsli diye satılıyor ya onlardan da bazen süte koy ye dedi doktor bana
:))) Süt içmek adına kahvaltılık gevrek yedim ama birazdan acıkırım tekrar tülinin yazdıklarından yumurta yemediğimi farkettimm karabiberli limonlu yumurta haşlıycamm birazdan heheh
Tülincim bende geçen pazar yoruldum ve aynen öyle kasıklarım ağırdı 1 gün dinlenip dikkat ettim geçti sende öyle yap.Acaba yataktan animi kalktında dengen bozuldu başın döndüü:S:S
kalp atışlarını duyarsın cnm ben 5+6 da duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?