Ya arkadaslardan biri yazmıs,isim hatırlıyamadım ama yemek yemeyi unuttugunu ve düzenli olmadıgından bahsetmiş,aynen bende öyleyim ya....bilmiyorumkismile
Hele eşim evde olmasın,imkansız birşey yemek için mutfaga gireyim.....
Sanırım migde bulantısı oldugu zamanda bundan oluyor sabahları kahvaltı yapmadıgım için....:1ninca:
Annemin yanında olmam iyi gelicek gibi görünüyor,bu tür devam etsem yanmıstım heralde....
Doktorlarınız size 3 saatte bir yemek yemeniz gerektiğini söylüyor,nettede okuyoruz...
Valla büyük basarı bunu yapana...
kafamçokkarıştı
Gezgin benim bulantı, kusma, böğürtü, koku hassasiyeti tiksinti herşey var ama bir görünüp bir kayboluyor
beslenmeme dikkat ediyorum. Çünkü uzun süre aç kaldığımda içim dışıma çıkacak gibi oluyor mide özsuyunu artıran bir durum var hormonlarımızdan dolayı sanırım o yüzden karbon hidrat aldığımızda o yüzden rahat ediyoruz. Bende de karbonhidrat unlu şeyler çoğunluğu yasak.
Bir gunaydinda bendeeeennnn,
Bende gece cok gec yattim, 1 e geliyordu ama bu sabah erkendende kalkiverdimm, esim ise gitti, hernekadar sessizce kalkip gitsede ben duyuyorum onu:)) zaten oldu bitti ben bir uyandiysam hayatta daha gozlerimi kapatamam.
Gezgin, Baharnaz, Barisimm,ozlemaydve zehra84, nasilsiniz kizlarrr???? Suan topikte cirit atanlara goz attimda grup suan bundan ibaret:)))
Bugun neler yapmayi dusunuyosunuz kizlar??
Zonox du canim bahsettigin arkadas. Onund yemekle arasi yok hic ama yinede yemeye calisiyor. Sende dikkat etmelisin.
Malesefki herseyi canimizin istegine birakmiyor bu hamilelik,
bazi seyleri mecburen yapmak zorundayiz sekercimyerimseniben
Biraz farkli seyleri denemeye calis,
belki bulursun midenin daha rahat kabul edebilecegi yiyecekleri
ahhh sen hel bi annein yanina git, o bulur sana bir hal care:)))
Anne gibisi yok sonuctaaaa:içelim:
kızlarrrr kahvaltılar yapıldı mııı önce kahvaltııı haid bakalımm.... ben de geçicem inşallah masa hazır bekliyorum kocamın ekmek almaktan dönmesini ama gelemedi öldüm açlıktannn öldümmm:))
Haklısın canım,dikkat etmekte fayda var...
İnşallah şöyle 1 ay bile geçse rahatlarız,3ü ayı doldurmayı sabırsızlıkla bekliyorm...guclubacismile
Hoşgeldin ablacım...opuyorumnanaktan
Ben çok şükür iyiyim,yani sanırım....sempatiksalakcinni
Saniyelik migde bulantım vurup gidiyor arada....
Eminim çıksa rahatlıcam...bilmiyorumkismile
Hey gidi miniğim benim,anneye naz yapıyor sanki...kaydirigubbakcemile3
Sende iyisin inşallah??...
Valla bugünü düşünmek bile istemiyorum....boshayallersmile
Çanta hazırlamakla geçicek...Ve son ev düzeni....
Rabbim kolaylık versin hepimize...boshayallersmile
Valla öyle...bilmiyorumkismile
Beni çeken yiyecekler var,ama hepsi gidince yiyebileceklerim...sempatiksalakcinni
Onun dısında makarna çok çekiyor bu sıralar beni,yediğim zamanda rahatlıyorum..
Birde uzun aradan sonra çorba hastalıgım tuttu yinekaydirigubbakcemile3
İdare etmeye çalısıyorum bunlarla...boshayallersmile
Hosbuldum canim,
varsin minigin naz yapsin sana azicik, cok kimetli o
biraz nazda yapicak haliyle:))
Buruksundur sen bugun, toparlaniyormussun baksana:2:
Bu durumunda olumlu yanini dusun lutfen,
biliyorsun herseyde bir hayir oldugunu
Esinde cok uzulucektir muhakkak ama
sonucta hepsi gecici, biraz sabir biraz ozlemle halledersiniz siz bu isi:)
Yolculuk yarinami?
kızlarrrr kahvaltılar yapıldı mııı önce kahvaltııı haid bakalımm.... ben de geçicem inşallah masa hazır bekliyorum kocamın ekmek almaktan dönmesini ama gelemedi öldüm açlıktannn öldümmm:))
Seni gidi seniiii, caktirmadan istahini o guzel yemeklere sakliyormussun seeennn:))))
Saydigin yemekler gayet saglikli canim, suan onlarla idare edebiliyorsan yine iyi.
Meyve yemeyide ihmal etme.
# aydan sonrasi onemli zaten, ozaman herturlu guzel beslenmemiz lazim. Guzel derken SAGLIKLI seyler yanee:))
Benim canimda su siralar nerde bi vitaminsiz sey var onu yemek istiyorsempatiksalakcinni
arada bi yapiyorum kacamaklari bende:)
Ama genelde uymaya calisiyorum
Bir gunaydinda bendeeeennnn,
Bende gece cok gec yattim, 1 e geliyordu ama bu sabah erkendende kalkiverdimm, esim ise gitti, hernekadar sessizce kalkip gitsede ben duyuyorum onu:)) zaten oldu bitti ben bir uyandiysam hayatta daha gozlerimi kapatamam.
Gezgin, Baharnaz, Barisimm,ozlemaydve zehra84, nasilsiniz kizlarrr???? Suan topikte cirit atanlara goz attimda grup suan bundan ibaret:)))
Bugun neler yapmayi dusunuyosunuz kizlar??
Yapsın ablacım,onun nazınada ihdiyacımız var bir yerde....sempatiksalakcinni:asigim:
Valla ben hangi duygular içindeyim bilmiyorum,iyice karıstım....
Hüzün ve heyecan bir arada... bilmiyorumkismile
Aile sonucta...
Bir yanım hızlı adımlar atıyor gitmek için,diğer yanım eve bakınca ve eşime geri çekiliyor...:1ninca:
Şu ayrılma kısmını atlatsam sonrasını inşallah toparladım...
Normalde her ayrılık insana birşey katar,özlem sevgi artar,aradaki muhabbet genişler...
O yönden düşüncem yok...
Ama 1 senelik evliyim bu 5'i ayrılısımız....delikafadulden
Rabbim bize sabır versin....:1ninca:
Yolculuk kısmetse bir aksilik çıkmassa yarın sabah inşallah.....
Ah ah... Garipleştim...sempatiksalakcinni
Nedense yüzümde gülücük var,bebeğimin içime verdiği huzur olsa gerek...:asigim:
günaydınnnnn
ne güzel evdesiniz tadını çıkarın valla.ben işteyim 2 ye kadar çalışıcam eve gidip bir an önce yatmak istiyorummmmmdelikafadulden
Günaydın
tulin Allaha şükür canım muayene iyi geçmiş Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsın canım. Bizede bir sürü faydalı bilgi getirmişsin çok saol opuyorumnanaktan
İnşallah canlarım görürüm , sizda faydalanın diye yazdım zatenGünaydın CAN'lar...opuyorumnanaktan
Giremedim bu sıra,dönüş için hazırlık koşturmaca,fırsat bulamadım....
Şimdi geçmişi kontrol ettim,maşallah tam hız ilerlemişsiniz,yazılarınıza yetişmek güç istiyor...sempatiksalakcinni
Herkez iyi görünüyor burdan,Rabbim dahada artırsın iyiliğinizi,saglıgınızı...
Biz bebişimle iyiyiz çok şükür....:asigim:
Yeni gelenler olmus,hepiniz hoşgeldiniz aramıza...
Rabbim sonuna kadar birlik ve saglık içinde ilerletsin bizi.....:Saruboceq:
Doktor kontrolüne gidenler,maşallah ne güzel haberlerle gelmişsiniz,Rabbim bebişlerinizi korusun...
Baharnaz,sanırım bebeğinin oynadıgını görmüşsünüz,bu ne büyük mucize değil mi ?... :asigim:
senin adına çok sevindim,inşallah bizde o duyguları yasarız....
Her anına sahit oluruz....:Saruboceq:
Tülincim maşallah sormadıgın soru kalmamıs...kaydirigubbakcemile3
Bizede faydalı olucak şeyler inşallah... Paylastıgın için sağolasın....
Ve kalp atıslarınıda görürsün inşallah sağ selim....opuyorumnanaktan
olabilir canım doktor dediyse doğrudurcnm gözün aydın çok sevindim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inş.Allah.benimde hala mide bulantım yok bende onun için endişeleniyordum demekki aç kalınmaması gerekiyormuş ben zaten çok sık yiyiyorum belkide ondan bulanmıyor
canım bide benim yaptığım doğruymuş yani duş bittikten sonra yağlan tekrar bir kere su dök üstüne dedi doktor daha iyi çeker hemde vıcık vıcık olmazsın dedi ,birde kızlar doktor ne dediyse bende öyle yapıyorum dedim şaşırdı kadın nerden bildiğimi tabi bende internetten dedim burası çok faydalı oluyor bize fikir alış verişi falan yakında doktor olup çıkacaz vallahiGünaydın kızlaaarrrrr
Yeni arkadaşlar hoşgelmişlerrr..Tülin gözün aydın dr soruların çok güzel bizde faydalandııkk..Ben komilinin bebe yağını aldım bile duştan sonra sürüyorumm çatlak içinn.
ayy canimmm...haftasonu calismakta zor ya, insallah zaman cabucak gecerse sende bir an once evcazina gider dinlenirsin.
Iyi calismalar canim sana:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?