2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Anlamadım ki canım her zaman ki gibi kalktım diye hatırlıyorum, o gevreklerden yiyebilirmişiniz müsli diye satılıyor ya onlardan da bazen süte koy ye dedi doktor bana

İşte buna çookk sevindiim korkarak yiyodum şu gdo lu ürün olaylarından dolayıı müsliyi çok sevmiyorum ama deniycem.Bide ben light süt aldım hem kalsiyum fazlaymış hemde ekstra kilo yapmıycak yağsız olduğundan dolayı tavsiye ediyorum arkadaşlarrr sizleredee..

Zonox bende okumuştum onu hemde anne bebek arasındaki bağı kuvvetlendiriyoo:eşim eve gelince sende ingilizce konuş kulağı alışsın diyorum oda hi baby what are you doing dedi kopmuştum yaa :)))))

Son düzenleme:
selam kızlar ben işyerindeyim inanılmaz yoğun çalışıyorum açtım ama doğru düzgün okuyamadım dahi.. tülincim ne güzel bilgiler vermiş dokturun bende aklıma yazmaya çalıştım.. ayrıca tansiyon düşüklüğü bendede oluyor ben akşam eve gidince saat 10 dan sonra konuşamıyorum ölü gibi yatıyorum..
bebe yağı demişsiniz çatlaklar için henüz erken değilmi ama içime kurt düştü çıkışta markete uğrayıp alayım bende ,, kızlar kepek ekmeği yada tam tahıllı ekmek yiyorum kahvaltıda 2 gündür bitti almadım beyaz ekmek ama çeyreğin yarısını ve içini çıkartarak peynir domates salatalıkla yiyorum kendimi zorluyorum.. aç kaldığım zaman midem içimi bayıltıyo canım bişey istemiyo ama ben 10,30-11 gibi mutlaka meyve yiyorum öğlen bol yoğurt yiyorum akşamda neolursa:) ama artık kendime güzel zeytinyağlılar yapıp dolaba atıcam,,kilo almaktan korkuyorum boyumda kısa topacık olacam valla:))) sizleri okumak inanın büyük bir zevk çok ii takip edemesemde okurken mutlu oluyorum iyiki bu formu bulmuşum daha çooook şey öğrenicem sizden çoookkk....

mrb,ben de kalp atışı bekleyenlerdenim şu an 5+4 ben adetten bi gün önce keseyi görmüştüm kalp atışı duyulurmuki acaba..5+6lyı görünce birden heveslendim.inşallah bizede nasip olur.

cnm eğer geç döllenme değilse duyarsın sanırım ne zaman gideceksin dr.a

Barisim bende bu forumda olmaktan keyif alıyorumm:Ben bebe yağını şimdilik duştan sonra kullanıyorum erken olsun ya zararı yokki mis gibi kokuyoo yumuşacık yapıyo ben göğüslerime bile sürüyorumm :))) bu arada yediklerin güzel sağlıklı şeyler beyaz ekmektede kalsiyum varmış korkma hem bence tek tip şeyler yememeliyiz ölçüsünde yersek bi sorun olmaz inş :))

kahvaltımı yaptım. offffffffffffff offfffffffffffffffff nefret ediyorum yemek yemekten. şimdi midem bulanıo ya:gitme:

iyiz bizde kahvaltı yaptk oturuyorz şimdi bilg başnda :) ya benm karnmda şişknlk var braz acaba regl olamıorm die mi sanki 3-4aylk karnm öle olan var mı kızlarbilmiyorumkismile

iyiz bizde kahvaltı yaptk oturuyorz şimdi bilg başnda :) ya benm karnmda şişknlk var braz acaba regl olamıorm die mi sanki 3-4aylk karnm öle olan var mı kızlarbilmiyorumkismile

ben ben bennn :)) ya şimdi böyleyse diye korktum ama özellikle akşamları çok şiş oluyoo.Dün uzun zamandır giymediğim pantolonu giydim dar kesim kilo alsam içine sığmazdım aynı şekilde giyindimm sadece düğmesini kapamadımm bebeğim sıkılmasın diyeee kemerle gizledim :)))

offf temizlik günüüümmmm kalkmam lazımmm :))

selam herkese
7+1 olduk bugün herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım
ayrıca ben 2010 ocak annesiyim kafanıza takılan bişey olursa sık giremiyorum ama görürsem elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım

çalışan hamile bayanlar şimdi gelişmiş ülkelerde olsaydık
doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz iznimiz olacaktı ve eşimizinde 1yıl ücretsiz izni olacaktı.eğer eşimiz hakkından vazgeçerse bize devredecekti ve 2 yıl iznimiz olacaktı.bebeklerimizi ne güzel yetiştirirdik.of of......ne şanslılar.
bizde de 2 ay
2ayda anne anca kendini toporlar.2 ay sonra bebeğini hiç tanımadığı birine emanet eden bir anneden de ne fayda beklenir o da tartışılır.

zonnetje canım benim sende çok dadlusunnnnnnnn:)))
aynen bende sıcak limonlu su yaptım onu içtim ay zararı falan yoktur değil mi canım ya?
içtim ama korktumda yani:))

yorma kendini :hulya:

tülin canım çok sevindim inan rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin ve inşallah daha çok sevinelim
ne güzel işte aklına geleni sormuşsun
ya bende bebe yağı falan kullanıyorlar diye duydum ama faydası var mı ki hakkaten ya......

özlemmmmmmmm bende size geleyim kahvaltıya bende acıktım ama kociş hala yatıyor.....
sözde bugün bende uyuyacaktım bir karasinek tepemde dönüp durmasaydı ay nerden girdiyse artık...

kızlar sabahları göbeğim normal düz..ama ilerleyen vakitlerde davul gibi oluyo sanik 5-6 aylık.neden böyle anlamıyorum kiyafetlerimin icine giremiyorum giyecek pantolonum kalmadı

Hosgeldin canim, sanada hayirli ugurlu olsun bebisin. Neguzel pespese olmuslar daha yeni taze annesin:)

Edaber canim, ben hollandada yasiyorum, burdada dogum izni var ama ole 1 sene degil canim. Topu topu 4 ay! Dogumdan 6 hafta evvel izne ayriliyorsun. dogumdan sonrada 10 hafta izinlisin. Keske diyorum almanyadami otursaydik ne orda dogum izni 1 yil:))
Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.

zonnetje canım benim sende çok dadlusunnnnnnnn:)))
aynen bende sıcak limonlu su yaptım onu içtim ay zararı falan yoktur değil mi canım ya?
içtim ama korktumda yani:))

Hic korkma canim, limonlu sicak suyun hicbir zarari olmaz sana, aksine super vitamin deposu soguk alginligina. Cayi normalde cok severim hemde limonluda bayilirim ama fazla cay icmemis olmak icin limonlu sicak suyla idare ediyoruz iste. Bu soguk alginligi baska turlu atlatilmaz zaten ilac kullanamadigimiz icin.,

Umarim daha iyisindir simdi canim, bendede haffledi cok sukur:)
Hmm bu arada, dadlu annislerin dadlu bebisleri olsunnnnn:))))bizim minikler 10 cu haftalarina dogru ilerliyorr

evet canım. ben de doğmadan ingilizce konuşucam bebeğimle. ve doğduktan sonrada ingilizce öğretmeye devam edicez. napalım küresel dünya utansın:sinifsinif: ingilizce bilmeyenin iş bulması çok zor. nerdeyse pazarcılara bile ingilizce öğrenme zorunluluğu gelicek

ilayda hayırlı olsun :)
şimdi sen ocakta doğum yaptın birdaha mı hamiş kaldın. helal olsun sana ne diyelim. ikisini nasıl zaptedicen yahubilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…