Anlamadım ki canım her zaman ki gibi kalktım diye hatırlıyorum, o gevreklerden yiyebilirmişiniz müsli diye satılıyor ya onlardan da bazen süte koy ye dedi doktor bana
mrb,ben de kalp atışı bekleyenlerdenim şu an 5+4 ben adetten bi gün önce keseyi görmüştüm kalp atışı duyulurmuki acaba..5+6lyı görünce birden heveslendim.inşallah bizede nasip olur.
günaydın hamişler nasılsnz bakalım mercimekler nasıl?:ecrin_bebek:
iyiz bizde kahvaltı yaptk oturuyorz şimdi bilg başnda :) ya benm karnmda şişknlk var braz acaba regl olamıorm die mi sanki 3-4aylk karnm öle olan var mı kızlarbilmiyorumkismile
ben ben bennn :)) ya şimdi böyleyse diye korktum ama özellikle akşamları çok şiş oluyoo.Dün uzun zamandır giymediğim pantolonu giydim dar kesim kilo alsam içine sığmazdım aynı şekilde giyindimm sadece düğmesini kapamadımm bebeğim sıkılmasın diyeee kemerle gizledim :)))
offf temizlik günüüümmmm kalkmam lazımmm :))
selam herkese
7+1 olduk bugün herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım
ayrıca ben 2010 ocak annesiyim kafanıza takılan bişey olursa sık giremiyorum ama görürsem elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım
çalışan hamile bayanlar şimdi gelişmiş ülkelerde olsaydık
doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz iznimiz olacaktı ve eşimizinde 1yıl ücretsiz izni olacaktı.eğer eşimiz hakkından vazgeçerse bize devredecekti ve 2 yıl iznimiz olacaktı.bebeklerimizi ne güzel yetiştirirdik.of of......ne şanslılar.
bizde de 2 ay
2ayda anne anca kendini toporlar.2 ay sonra bebeğini hiç tanımadığı birine emanet eden bir anneden de ne fayda beklenir o da tartışılır.
zonnetje canım benim sende çok dadlusunnnnnnnn:)))
aynen bende sıcak limonlu su yaptım onu içtim ay zararı falan yoktur değil mi canım ya?
içtim ama korktumda yani:))
İşte buna çookk sevindiim korkarak yiyodum şu gdo lu ürün olaylarından dolayıı müsliyi çok sevmiyorum ama deniycem.Bide ben light süt aldım hem kalsiyum fazlaymış hemde ekstra kilo yapmıycak yağsız olduğundan dolayı tavsiye ediyorum arkadaşlarrr sizleredee..
Zonox bende okumuştum onu hemde anne bebek arasındaki bağı kuvvetlendiriyoo:eşim eve gelince sende ingilizce konuş kulağı alışsın diyorum oda hi baby what are you doing dedi kopmuştum yaa :)))))
selam herkese
7+1 olduk bugün herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım
ayrıca ben 2010 ocak annesiyim kafanıza takılan bişey olursa sık giremiyorum ama görürsem elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?