arkadaşlar soguk algınlıgı geçiriyorum neler içebilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var
arkadaşlar soguk algınlıgı geçiriyorum neler içebilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var
kızlar selammm az biraz okudum geçmişi okuduklarımda çok şükür kötü bişeye rastlamadım. umarım herkes çok iyidir. benim kum dökme olayına bide bulantı olayı eklenince felaket bi hal aldım. gözüm bişi görmüyor sürekli ağlamak istiyorumbu arada geçen hafta 7+1 de doktora gitmiştim doktor ultrasonda ölçtü tarttı biçti 7+3 çıkardı beni.şimdi ben doktorun çıkardığına göre mi yoksa takvime göremi gitmeliyim. bu arada soda içmek isteyenler rahatlıkla içebilirler benim doktorum şuan için içebilirsin sorun yok dedi.
bende kızımda mecburen epidural sezeryan oldum çok şükür hiçbir şikayetim yoktur osancı berbat bişey yaşadım ama doguramadım ohh inşallah bu defa agrısız sızısız gidecem amaliyatı ve bakımı iyi olan hastanede yapılırsa normal dogumdan iyi ve rahat korkmayın bende korkmuştum ama hiçbişeyimyoktur şükür bu arada kız gibi kalıyorsunuz avatajı odakaydirigubbakcemile3bence herşey yolunda giderse yaparsın canım
bizdede bende değil 28 yaşındayım.
bende normal yapmak istiyorum ama bilmiyorum korkuda var okadar sancıyı çekebilecekmiyim bilemiyorum.sezeryanda çok kolay gibi geliyo.gününü kararlaştırıp gidiyorsun olup bitiyo. ama onunda sonrası var
ama o zamanalr bi gelsin inşallah herşey iyi giderde bizde normal doğum yaparız
epidural doğum var.
sezeryan ama bayıltmadan bebeği görüyosun bu seçenekte var.
kızlar selammm az biraz okudum geçmişi okuduklarımda çok şükür kötü bişeye rastlamadım. umarım herkes çok iyidir. benim kum dökme olayına bide bulantı olayı eklenince felaket bi hal aldım. gözüm bişi görmüyor sürekli ağlamak istiyorumbu arada geçen hafta 7+1 de doktora gitmiştim doktor ultrasonda ölçtü tarttı biçti 7+3 çıkardı beni.şimdi ben doktorun çıkardığına göre mi yoksa takvime göremi gitmeliyim. bu arada soda içmek isteyenler rahatlıkla içebilirler benim doktorum şuan için içebilirsin sorun yok dedi.
kızlar slm ben geldim bebişimi gördüm çok küçük yaa mercimek kadar kalbi atıyor allahıma şükürler olsun kan idrar aldı yarın yine gidicem sonuclar için bide rapor verdi ders veremez yolculuk yapamaz uzun süre ayakta kalamaz diye...
yemek yiyemediğimi söledim azda olsa yiyeceksin dedi folik asidin bi önemi kalmadı dedi artık kullansanda pek bişi ifade etmez dedi
çok şükür:ecrin_bebek:
VALLA BENİMDE İLK hamileliğimde geç çıkmıştı karnım ama bunda belirdi bile ikinci karın büyük olur derlerdi dogru galiba elbis ekonusuna gelince hep rahat eşortmanlar giyiyorum zaten halsizim evden biryere çıkmıyorum
ewet canım evdeyim baze halsizde olsam canımın istediğini yapıyorum allah yardım ediyor şükürler olsun anneliği nasip ediyor ya o en büyük nimet benim kızımda tedaviyle oldu buda rabbim tüm isteyenlerede verir inşallah
kızlar bu saatlerde bir uyku bastırıyor bi başım ağrıyor anlatamam size işyerindeyim şimdi 10 dakika uzanmak için neler vermezdimmm off offf çok zor ya... midemde tuhaflaşıyoreve gidince direk yatıcammmm....
senin ilki kızdı bu belki erkektir..kızlarda karın çıkmaz derler erkekte belli olurmuş hemen..
benimde kızda çok geç çıktı hatta doldurdum 40 haftayı hiçte öyle koskocaman karnım olmadı..kuzenimin verdiği hamile kıyafetlerini giyemedim hiç bolluktan..o 5. ayda giymeye başladım dedi.
bu arada benim hala karnım yok.
maaşallah canım
inşallah dediğin gibi pı pıt doğururuz.
bakalım kızmı erkekmi olacak
hepimiz burada paylaşıcaz
çin takvimine göre kız çıkıyor ama birazda garip geliyor.hurafe....
kızlar teşekkür ederim benim 6+4 müş:)
çok mutluyum işallah pıt pıt diyede doğururuz bebişlerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?