2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar soguk algınlıgı geçiriyorum neler içebilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var

canım ben 6 haftalık inanılmaz bi soğuk algınlığı geçirdim acile gittik malesef sadece vitamin serumu verildi geldik çok ama çok kötüydüm annem ıhlamır içirdi bende 2-3 saat sonra kalp çarpıntısı başaldı ölücek gibiydim.. ıhlamuru 2 kez içtim ikisindede öyle oldu içmediğim zamanlarda olmuyordu.. doktora sordum ıhlamur adaçayı düşük tehlikesi yapabilir dedi.. ne kadar doğru ne kadar yanlış araştırmadım.. ben bol bol su içtim bol meyve yedim ve mutlaka ama mutlaka tavuk suyuna çorba iç bana çok ii geldi antibiotik gibi..şehriyeli bi çorba yap hemen kendine..bol limon sıkk ohh süper olur.. geçmiş olsun canım

kızlar selammm az biraz okudum geçmişi okuduklarımda çok şükür kötü bişeye rastlamadım. umarım herkes çok iyidir. benim kum dökme olayına bide bulantı olayı eklenince felaket bi hal aldım. gözüm bişi görmüyor sürekli ağlamak istiyorum bu arada geçen hafta 7+1 de doktora gitmiştim doktor ultrasonda ölçtü tarttı biçti 7+3 çıkardı beni.şimdi ben doktorun çıkardığına göre mi yoksa takvime göremi gitmeliyim. bu arada soda içmek isteyenler rahatlıkla içebilirler benim doktorum şuan için içebilirsin sorun yok dedi.

öncelikle geçmiş olsun.bulantı zaten yeterince zor sen de bir de artı kum dökme varmış.Allah yardımcın olsun.
bu arada benim doktorum hala sat a göre söylüyo.neden ayrı ölçüm yok acaba?sadece 6 mm falan dedi ama ayrı bir hafta vermedi.

kızlar slm ben geldim bebişimi gördüm çok küçük yaa mercimek kadar kalbi atıyor allahıma şükürler olsun kan idrar aldı yarın yine gidicem sonuclar için bide rapor verdi ders veremez yolculuk yapamaz uzun süre ayakta kalamaz diye...
yemek yiyemediğimi söledim azda olsa yiyeceksin dedi folik asidin bi önemi kalmadı dedi artık kullansanda pek bişi ifade etmez dedi
çok şükür:ecrin_bebek:

bende kızımda mecburen epidural sezeryan oldum çok şükür hiçbir şikayetim yoktur osancı berbat bişey yaşadım ama doguramadım ohh inşallah bu defa agrısız sızısız gidecem amaliyatı ve bakımı iyi olan hastanede yapılırsa normal dogumdan iyi ve rahat korkmayın bende korkmuştum ama hiçbişeyimyoktur şükür bu arada kız gibi kalıyorsunuz avatajı odakaydirigubbakcemile3:kedi:

geçmş olsun canım

kaç haftalıksın ben hala içiyorum içmesemmi bende inşallah çarşambaya gidecem bakalım bırak dicekmi

senin ilki kızdı bu belki erkektir..kızlarda karın çıkmaz derler erkekte belli olurmuş hemen..

benimde kızda çok geç çıktı hatta doldurdum 40 haftayı hiçte öyle koskocaman karnım olmadı..kuzenimin verdiği hamile kıyafetlerini giyemedim hiç bolluktan..o 5. ayda giymeye başladım dedi.

bu arada benim hala karnım yok.

myworld çok geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah. bol bol su iç lütfen. bulantın varken su içmek ne zor bilirim ama yapcak bişey yokbilmiyorumkismile

avzen, senin için iyi olmuş daha iyi geçer ilk haftaların :) bebişinin kalbi pıt pıt ne sevimliiiopuyorumnanaktan

kızlar bu saatlerde bir uyku bastırıyor bi başım ağrıyor anlatamam size işyerindeyim şimdi 10 dakika uzanmak için neler vermezdimmm off offf çok zor ya... midemde tuhaflaşıyoreve gidince direk yatıcammmm....

kızlar teşekkür ederim benim 6+4 müş:)
çok mutluyum işallah pıt pıt diyede doğururuz bebişlerimizi...

kızlar bu saatlerde bir uyku bastırıyor bi başım ağrıyor anlatamam size işyerindeyim şimdi 10 dakika uzanmak için neler vermezdimmm off offf çok zor ya... midemde tuhaflaşıyoreve gidince direk yatıcammmm....

benimde başım çok agrıyor uyumak istiyorum hemde fena derecede ama kızım saolsun burnumdan getiriyor uyutmuyor sinirleniyorum dahada başım agrıyor geri kalkmak zorunda kalıyorum

maaşallah canım
inşallah dediğin gibi pı pıt doğururuz.
bakalım kızmı erkekmi olacak
hepimiz burada paylaşıcaz
çin takvimine göre kız çıkıyor ama birazda garip geliyor.hurafe....

canım benimde içime hep erkek diye geçiyor kızım igne gibi batardı sanki kız dediler igne gibi batar bunda bekledim bekledim hiç batma gibi bişey hissetmedim erkek balık gibi olur segirir dediler bunda öyle oluyorum çok meraklıyım bakalım keşke yakında belli olsa bakalım kızda tuttu igne gibi batmalar hissetim hep kız oldu bakalım bu tutacakmı hayıorlısı olsun

maaşallah canım
inşallah dediğin gibi pı pıt doğururuz.
bakalım kızmı erkekmi olacak
hepimiz burada paylaşıcaz
çin takvimine göre kız çıkıyor ama birazda garip geliyor.hurafe....

benimkinede çin takvimi erkek diyor amann fala inanma falsız kalma hesabı yapıyoruz

kızlar kalbi yüksek atan kız, düşük atanlar erkek oluomuş. 140 ın nbiraz üzeri erkek. 160 180 gibi olanlar kızmış. bilemem ne kadar doğrudurzemuszemus

kızlar teşekkür ederim benim 6+4 müş:)
çok mutluyum işallah pıt pıt diyede doğururuz bebişlerimizi...

benimki pık etmicek kesipbiçecekler benii ama korkmuyorum birkez geldi başıma normal dogum sancısını çekmekten daha kolay

iyi akşamlar...hamiş devrelerim :))nasılsınız ?inşallah hepiniz iyisinizdir..hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun...bebek cinsiyetine gelince allah hepimizin kalbine göre versin inş...elleri ayakları sağlam olsun cinsiyeti 2.planda ....benim ilk hamileliğimmm vee ben cinsiyetini çok ama çokkk merak ediyorumm..cinsiyetini öğrensem en azından şu bulantılarıma moral olucak..en azından nette elbiseydi odaydı derken oyalanır bulantımı bi nebzede olsa unuturdum (

benide kessinler...3 ay önce kızkardeşim normal doğum sancısı çekti 15 saat sonra nemi oldu sezeryana aldılar onca sancıdan sonra...ayyy ben dayanamam o kadar sancıya...zaten her halükarda alttanda olsa kesiyolar yukardanda kesiyolar...en iyisi yukardan olsun gözüm görsün:)) allah hepimize kolaylık versin ...

mrb arkadaslar nasılsınız? bugün dr gittim alttan ultrasonla fetüsü ve kalp atışını gördü çok şükür .idrar enfeksiyonum var malesef onun için ilaç verdi.ben daha önce bulantı için medpamit kullanıyordum onu kullanma dedi baska bir ilaç verdi.b 12 için benoksol verdi. bir de her ihtimale karsı( 2 düşüğüm olduğu için) tüp bebek ve aşılama tedavilerinde kullanılan crinone %8 lik jel verdi bebeğin tutunmasını sağlıyormuş bu ilaçtan kullanan varmı?bana herhangi bir sorun yok dedi ama düşük tehtidine karşı kullanılan bu ilacı sadece tedbir için veriyorum dedi insallah doğrudur bana dua edin
cinsel ilişki yasak dedi mecbur olmadığın sürece kalkma dedi.bulantın varsa illa da yemek yiyeceğim diye uğrasma dedi galeta çubuk ekmek arası peynir salatalık ye ayran soda iç dedi zorlama kendini dedi
sayfaları okuyamadım umarım ters giden bir şeyler yoktur.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…